2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkide memede uyuyor yatagina ystiriyorum aglamaya basliyor kollarim koptu artik
Ay bizimki de bir kaç gün yaptı bunu en zoru cidden bu ya 15 dk uyku yüzü göremiyor insan düzgünce en son emzikle kurtulduk en azından dalınca kaldırabiliyorsun göğsümden rahatız şimdi aman inşallah böyle kalır

Küçüğü uyuttum sandım büyük ucuma geçti onunla patlamış mısır yiyecektik küçük geri uyandı onu uyuttum kızım gelmiş hadi beni de uyut diyor babamız işten geldi yorgun balkonda telefon oynuyor ben sıpa avutuyorum. kızımı hergün babası uyutuyordu bugün beni isteyince eşime biraz triplenmiş olabilirim tabi bundan onun haberi yok

Bence verme. O zaman canim ya cok gelmis demek ki aliskanliktan istiyorlar bazen biraz pispisla gazini cikar uyur belki
Biraz meme verdim uyudu. Sanırım memede uyumaya alıştı

Kızlar bu sütü sağdım 1 saat falan önce şimdi de emzirmeye sütüm yetmiyor mecbur geri vereceğim hiç mi sağmamalıyım

Ben halamdaydım akşama kadar uyuyan çocuk eve geldik ağlamaya başladı 9dan beri bende delirenler ekibine katıldım Gazı var emme istiyor gazı çıkarttırmıyor. O çıktı kaka bastırmış az önce kakasını yaptı. O arada ağzında siyah bişi gördüm elimle alayım dedim dudağına atladı ordan bana oordan saçına muhtemelen pire sinirim bozuldu evi sirke kokuttum gece gece beşiğinin etrafına sıktım. Balkona kuşlar yuva yapmaya kalkıp duruyor bozuyoruz yapmadan ama çok gelip gidiyorlar. Çamaşırlarla geldi kesin şimdi çocuğu ısırır diye huzursuzum. Akşama kadar temiz biberon kalmadı birazdan acıkacak bi yandan onların temizliğini yaptım şimdi o da uyudu oturdum.

Bugün bebeler özellikle seçmiş bence saat 8.23 den beri mememde. Arada sadece on dk bez değişimi yaptık

Benim bebeğim kabız oldu. Doğduğundan bu yana hip combiotic kullandık. İlk başta sorun yoktu az veriyordum, kilo alımı az olunca arttırdık, kabız oldu. 2. Kutu bitmeden aptamil prosyneo aldık. Yine aynı. O kutu bitti. Bugün de bebela

Bebelac gold aldık. Az önce fitil verdim katı katı yaptı yine. Sonra normal. Fitil erimeden çıkarıyor zaten kakayla. Daha önce de aynı oldu. Su an boşalttı tüm bağırsaklarını. İnşallah devam eder. Nbl probiyotik ve nurse Harvey kullanıyoruz. Her gece 2 3 ten önce dalamiyor derin uykuya☹

Sırttan nasıl kaka taşabilir diyordum, 3 günlük birikimin ardından bugün deneyimlemiş oldum bizimki 3 günde bir büyük tuvaletini yapıyor ya. Son üç seferdir hep böyle oldu. Hipp yerine cow & gate aldık, bakalım bir farklılık olacak mı

Kabız gibi mi yapıyor. Rahat mı. Bizimki bildiğin yetişkin gibi zorlanip koyun kakasi gibi yapıyor. Yapışıyor poposuna. Devamını da getiremiyor fitil veriyorum iste.

Kabız gibi mi yapıyor. Rahat mı. Bizimki bildiğin yetişkin gibi zorlanip koyun kakasi gibi yapıyor. Yapışıyor poposuna. Devamını da getiremiyor fitil veriyorum iste.
Baya ıkınarak yapıyor, iki posta halinde. İlk posta biraz daha yumuşak kıvamda sıvı gibi değil. İkinci posta hardal rengi normal bildiğimiz akışkan kıvam. İlkini yaparken baya ıkınıyor zorlanıyor. Fitil yumuşatıyor mu? Her gün mü yapıyor?

Fitil hic erimeden çıktığı için yumusamıyor katı çıkıyor. Son zorlanip yaptığı hafif yumuşak oluyor. Fitil vermesem 3 gün falan yapmıyor ama.

Geçmiş olsun doktora sordun mu koyun kakası gibi olan kabızlık çünkü belki başka bişey verir
Kuzey 4 günde bir baya ıkınarak yapıyordu. Aptamilden Hipp e geçtik bi de arada zeytinyağı veriyorum 2 günde bire düştü gibi. Dediğin gibi başta biraz yumuşak sonra akışkan devam ediyor. Birkaç gün yapmayınca ben tipinden kaka yaptığını anlıyorum. Altına alt değiştirme bezi serip bezi çıkarıyorum ona yapıyor devamını. Bi de yaptıkça silip üstünü kapatıyorum o zaman öyle sırta taşmıyor Yoksa taşar baya çıkıyor. Bugün kakası yeşilli sarılıydı hatta azcık siyah vardı bilemedim normal mi demiri artırdık belki ondandır dedim

O kaka sıkıntısı çok kötü ya. Fitil ne kullanıyorsun

Yarin götüreceğiz doktora. 3. Cocuk olduğu için az çok tahmin edip ona göre yol aldim ama artık basacak tuşum kalmadı teşekkür ederim.

O kaka sıkıntısı çok kötü ya. Fitil ne kullanıyorsun
Kansuk. Yarim koyuyorum onu da atıyo. Bağırsakları dolu olduğu için sanırım hemen kakayla çıkıyor. Zeytin yağı ben de koyuyorum mamaya 1 2 defa. Poposunu hafif uyarıyorum da ama mümkün değil yapmıyor.

Öyle canım kabız olunca uyarma yetmiyor. Bizde kansuk kullandık birkaç defa hiç erimiyor normal gelmedi bana. Bende çok minik koyuyorum artık koyduğumda yapmıyor ama o gün içinde geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…