- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Ay bizimki de bir kaç gün yaptı bunu en zoru cidden bu ya 15 dk uyku yüzü göremiyor insan düzgünce en son emzikle kurtulduk en azından dalınca kaldırabiliyorsun göğsümden rahatız şimdi aman inşallah böyle kalırBenimkide memede uyuyor yatagina ystiriyorum aglamaya basliyor kollarim koptu artik
Küçüğü uyuttum sandım büyük ucuma geçti onunla patlamış mısır yiyecektik küçük geri uyandı onu uyuttum kızım gelmiş hadi beni de uyut diyor babamız işten geldi yorgun balkonda telefon oynuyor ben sıpa avutuyorum. kızımı hergün babası uyutuyordu bugün beni isteyince eşime biraz triplenmiş olabilirim tabi bundan onun haberi yokHahahhahahaha ay sesli güldümPapatyamaviss @1HANIM Kolostrofobi @Satilucky bu günün tertemiz delirenleri bu ekip oldu bence Devakus ve atatalya biraz meşgul sanırım yetişemedi son delirme turuna
Yanına yatarak emzirmeyi denesen belki işe yararBenimkide memede uyuyor yatagina ystiriyorum aglamaya basliyor kollarim koptu artik
Bakicam bi kuzum simdi yikadik uyudu uyucak bakalimYanına yatarak emzirmeyi denesen belki işe yarar
Bence verme. O zaman canim ya cok gelmis demek ki aliskanliktan istiyorlar bazen biraz pispisla gazini cikar uyur belki
Biraz meme verdim uyudu. Sanırım memede uyumaya alıştıTam olarak şu an öyle kaldırmaya korkuyorum
Canım bakamamıştım naptın?
Emzik kullanıyo musun peki?
Bir dönem kızım da derin uykuya meme harici geçemiyodu emzik kurtarıcım oldu. Belki o avutur bilemedim. Haklısın midesi mama dolu olacak. İstersen bir süre daha böyle idare edip Türkiyeye döndüğünde bir emzirme danışmanından destek alabilirsin. Çok güzel mama bıraktırtıyolar
Ben halamdaydım akşama kadar uyuyan çocuk eve geldik ağlamaya başladı 9dan beri bende delirenler ekibine katıldımHahahhahahaha ay sesli güldümPapatyamaviss @1HANIM Kolostrofobi @Satilucky bu günün tertemiz delirenleri bu ekip oldu bence Devakus ve atatalya biraz meşgul sanırım yetişemedi son delirme turuna
2 haftaKaç gün sürüyor anam bu hissedilen 3. Gündeyim
Bebelac gold aldık. Az önce fitil verdim katı katı yaptı yine. Sonra normal. Fitil erimeden çıkarıyor zaten kakayla. Daha önce de aynı oldu. Su an boşalttı tüm bağırsaklarını. İnşallah devam eder. Nbl probiyotik ve nurse Harvey kullanıyoruz. Her gece 2 3 ten önce dalamiyor derin uykuya☹Benim bebeğim kabız oldu. Doğduğundan bu yana hip combiotic kullandık. İlk başta sorun yoktu az veriyordum, kilo alımı az olunca arttırdık, kabız oldu. 2. Kutu bitmeden aptamil prosyneo aldık. Yine aynı. O kutu bitti. Bugün de bebela
Kabız gibi mi yapıyor. Rahat mı. Bizimki bildiğin yetişkin gibi zorlanip koyun kakasi gibi yapıyor. Yapışıyor poposuna. Devamını da getiremiyor fitil veriyorum iste.Sırttan nasıl kaka taşabilir diyordum, 3 günlük birikimin ardından bugün deneyimlemiş oldumbizimki 3 günde bir büyük tuvaletini yapıyor ya. Son üç seferdir hep böyle oldu. Hipp yerine cow & gate aldık, bakalım bir farklılık olacak mı
Baya ıkınarak yapıyor, iki posta halinde. İlk posta biraz daha yumuşak kıvamda sıvı gibi değil. İkinci posta hardal rengi normal bildiğimiz akışkan kıvam. İlkini yaparken baya ıkınıyor zorlanıyor. Fitil yumuşatıyor mu? Her gün mü yapıyor?Kabız gibi mi yapıyor. Rahat mı. Bizimki bildiğin yetişkin gibi zorlanip koyun kakasi gibi yapıyor. Yapışıyor poposuna. Devamını da getiremiyor fitil veriyorum iste.
Fitil hic erimeden çıktığı için yumusamıyor katı çıkıyor. Son zorlanip yaptığı hafif yumuşak oluyor. Fitil vermesem 3 gün falan yapmıyor ama.Baya ıkınarak yapıyor, iki posta halinde. İlk posta biraz daha yumuşak kıvamda sıvı gibi değil. İkinci posta hardal rengi normal bildiğimiz akışkan kıvam. İlkini yaparken baya ıkınıyor zorlanıyor. Fitil yumuşatıyor mu? Her gün mü yapıyor?
Geçmiş olsun doktora sordun mu koyun kakası gibi olan kabızlık çünkü belki başka bişey verirKabız gibi mi yapıyor. Rahat mı. Bizimki bildiğin yetişkin gibi zorlanip koyun kakasi gibi yapıyor. Yapışıyor poposuna. Devamını da getiremiyor fitil veriyorum iste.
Kuzey 4 günde bir baya ıkınarak yapıyordu. Aptamilden Hipp e geçtik bi de arada zeytinyağı veriyorum 2 günde bire düştü gibi. Dediğin gibi başta biraz yumuşak sonra akışkan devam ediyor. Birkaç gün yapmayınca ben tipinden kaka yaptığını anlıyorum. Altına alt değiştirme bezi serip bezi çıkarıyorum ona yapıyor devamını. Bi de yaptıkça silip üstünü kapatıyorum o zaman öyle sırta taşmıyorBaya ıkınarak yapıyor, iki posta halinde. İlk posta biraz daha yumuşak kıvamda sıvı gibi değil. İkinci posta hardal rengi normal bildiğimiz akışkan kıvam. İlkini yaparken baya ıkınıyor zorlanıyor. Fitil yumuşatıyor mu? Her gün mü yapıyor?
O kaka sıkıntısı çok kötü ya. Fitil ne kullanıyorsunBebelac gold aldık. Az önce fitil verdim katı katı yaptı yine. Sonra normal. Fitil erimeden çıkarıyor zaten kakayla. Daha önce de aynı oldu. Su an boşalttı tüm bağırsaklarını. İnşallah devam eder. Nbl probiyotik ve nurse Harvey kullanıyoruz. Her gece 2 3 ten önce dalamiyor derin uykuya☹
Yarin götüreceğiz doktora. 3. Cocuk olduğu için az çok tahmin edip ona göre yol aldim ama artık basacak tuşum kalmadıGeçmiş olsun doktora sordun mu koyun kakası gibi olan kabızlık çünkü belki başka bişey verir
Kuzey 4 günde bir baya ıkınarak yapıyordu. Aptamilden Hipp e geçtik bi de arada zeytinyağı veriyorum 2 günde bire düştü gibi. Dediğin gibi başta biraz yumuşak sonra akışkan devam ediyor. Birkaç gün yapmayınca ben tipinden kaka yaptığını anlıyorum. Altına alt değiştirme bezi serip bezi çıkarıyorum ona yapıyor devamını. Bi de yaptıkça silip üstünü kapatıyorum o zaman öyle sırta taşmıyorYoksa taşar baya çıkıyor. Bugün kakası yeşilli sarılıydı hatta azcık siyah vardı bilemedim normal mi demiri artırdık belki ondandır dedim
Kansuk. Yarim koyuyorum onu da atıyo. Bağırsakları dolu olduğu için sanırım hemen kakayla çıkıyor. Zeytin yağı ben de koyuyorum mamaya 1 2 defa. Poposunu hafif uyarıyorum da ama mümkün değil yapmıyor.O kaka sıkıntısı çok kötü ya. Fitil ne kullanıyorsun
Öyle canım kabız olunca uyarma yetmiyor. Bizde kansuk kullandık birkaç defa hiç erimiyor normal gelmedi bana. Bende çok minik koyuyorum artık koyduğumda yapmıyor ama o gün içinde geliyorKansuk. Yarim koyuyorum onu da atıyo. Bağırsakları dolu olduğu için sanırım hemen kakayla çıkıyor. Zeytin yağı ben de koyuyorum mamaya 1 2 defa. Poposunu hafif uyarıyorum da ama mümkün değil yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?