2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tamam canım bende deneyim böyle
Bizde hiç ilerleme yok ya bide şimdi hafif koku başladı kakada herşeyi de kıstım nerdeyse katı diyete girdim
Ben yapiyorum kuzum. Bir zarari yoktur bence. Hergun sumukleri cekiyorum
Oy yarasın

Ben doğumdan önce kullanmaya başladım 2 tablet olarak. Faydasını gördüm mü görmedim mi anlamadım. Yari yarıya gidiyoruz meme+mama. Olmayınca olmuyor demiştim ya bunlari kullandığım halde olmuyor cok. Emiyor emiyor yine emmek istiyor. Mama veriyorum öyle sakinliyor. Bugün Dr a götürdüm kabızlık için. Zaten yaptığım kullandığımız şeyleri söyledi. Zamanla geçecek dedi. Kilo alımı da normal, böyle devam et dedi. 700 gr almis doğduğundan bu yana. 25 gunluguz.

Kızlar kaçla ultrasonunu ne zaman çektirdiniz bizim dr 1. Ay dedi ama internette farklı da yazıyor
Yeri gelmişken asmdeki hemşire devlet hastanelerini arayıp randevu alabilirsin ya da radyoloji merkezlerinde çektirebilirsin dedi 6-8 hafta arası dedi. Hastanenin kendisini mi arıcam yoksa 182yi mi bilemedim ya da çocuk doktorubdab randevu alıcam oraya mı yönlendiricekler bilen var mı?

Babaannem annemde bi dünya süt varken pirinç ununu verirmiş bana. Annem göğsüm dolar lavaboya sağardım diyor o zaman şimdiki gibi stokta yok yazık ya. Dün halamdaydım babannem onlarla yaşıyor. Sürekli çok yiyor o yeni emdi ya yine mi yiyor. Kucağına alma uyuyacak yatır uyusun. Emziğini lokuma sür. Su veriyor musun Ömrümü yedi ama artık 96 yaşında olduğundan ciddiye almıyorum o da zaten dediğini unutuyor Birkaç saat arayla aynı diyalogları tekrarladık

Kızlar kaçla ultrasonunu ne zaman çektirdiniz bizim dr 1. Ay dedi ama internette farklı da yazıyor
49. Gün çektirdik canım.
Bizde hiç ilerleme yok ya bide şimdi hafif koku başladı kakada herşeyi de kıstım nerdeyse katı diyete girdim
Canım kan yok çok şükür ki artık öyle avutuyorum kendimi. Bizim de kokulu ben senden önce başladım diyete hala mukuslu. Biraz sabırlı olmamız lazım galiba canım

Emziğini lokuma sür çok komikmiş ya ama biz çocukken kuzenimi hatırlıyorum emziğini kahvaltıda bir reçele bi bala bi pekmeze Allah ne verdiyse batırır verirlerdi. O dönem bebekti mesela çok küçük değildi ama emeklemiyordu da

Biraz geç kaldım sanırım.. İçini dökmüş rahatlamışsın. Bir daha canını sıkmaya çalışırlarsa" bir siz biliyonuz bir sizin kafanız çalışıyor bizde akıl yok montofon ineği" de kapat. İyi sabır varmış valla içine atıp da kendine dert etme

Zor mu kuzum? Bebek duruyor mu durmuyor mu? Uzun sürüyor mu?Biz döndüğümüzde tam 30günlük oluyoruz. Nasip olursa 35-40 gün arası götüreceğim bende öyle planlıyorum kafamda
Yok ya yan ceviriyorlar kalcasina ultrasonu koyuyor sonra diger tarafa 1-2 dakikalik birsey. Hatta ben tss karsiliyor saniyordum. Medicana da 1500 tlye cekiyorlar

İki hafta oldu daha ama henüz erken belki demek için bilemiyorum geçmedi canım bende ilerleyen zamanlarda göstermeyi düşünüyorum elime gelince bende bi hoş oluyorum. Saol canım teşekkür ediyorum
canım selamm nasılsın,
mınnoşlar nasıllar kac aylık oldular alıştın mı ?

Herkes herseyi soyluyor canim kulaklarini tika. Bana esim mama verme diyip duruyordu. Bakti cocuk durmuyor kesti sesini. Baskada laf eden yok sukur. He kp mama vermeyin cocuk sismesin diyip duruyor. He diyip geciyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…