Eskiden öyleymiş ya bana mama diye pirinç unu ve cici bebeyle süt vermişler düşünDimi ama
Ay bana babanem uc aylıkken bıldıgın inek sütünü kaynatıp verırlermıs her gece, ona bağlı olarak vücudumda bı sorun olmus annem dıyor kan hucrelerını mı ne olduruyormus
Atak gecırıyormusum durduk yere dılım gerı kaçıyormuş mosmor olup nefes almayıp kolum bacağım heryerım kıtlenıyormus ıkı yaşına kadar bu atakları yaşamışım annem ölüp ölüp dirilirdim seni öyle gördükçe derdi
Kardeşimde bilinçlenmişler tabı ona hep mama almıslar süt yasak demiş o zaman ki doktor direk
Bizim doktor 2.ayda dedi canımKızlar kaçla ultrasonunu ne zaman çektirdiniz bizim dr 1. Ay dedi ama internette farklı da yazıyor
Yazık annene sütü varken deBabaannem annemde bi dünya süt varken pirinç ununu verirmiş bana. Annem göğsüm dolar lavaboya sağardım diyor o zaman şimdiki gibi stokta yok yazık ya. Dün halamdaydım babannem onlarla yaşıyor. Sürekli çok yiyor o yeni emdi ya yine mi yiyor. Kucağına alma uyuyacak yatır uyusun. Emziğini lokuma sür. Su veriyor musunÖmrümü yedi ama artık 96 yaşında olduğundan ciddiye almıyorum o da zaten dediğini unutuyor Birkaç saat arayla aynı diyalogları tekrarladık
Ayy bu biz
Bizimki de öyle sürekli esniyor uykusu var ama dalamıyor atak uzun sürüyor, bizim 1 haftadır böyleBennim bebis su sira hic uyumuyor deliricem. Kollarim koptu artik
Maşallah ona annesi parmak çocuk da değil büyümüş büyümüşBuarada dertli ve derbeder uyumayı seven parmak çocuk fotosu koydum teyzelere özelneşem benim bu ya
Tss onu da karşılamıyorsa neyi karşılıyor acaba? Bir tek kan ve muayene mi? O kadar para verip yaptırıyoruz karşılamıyor çok saçmaYok ya yan ceviriyorlar kalcasina ultrasonu koyuyor sonra diger tarafa 1-2 dakikalik birsey. Hatta ben tss karsiliyor saniyordum. Medicana da 1500 tlye cekiyorlar
Benimde mi ondan boyle acaba ya uyumamasiBizimki de öyle sürekli esniyor uykusu var ama dalamıyor atak uzun sürüyor, bizim 1 haftadır böyle
Maşallah ona annesi parmak çocuk da değil büyümüş büyümüş
Tss onu da karşılamıyorsa neyi karşılıyor acaba? Bir tek kan ve muayene mi? O kadar para verip yaptırıyoruz karşılamıyor çok saçma
Ya yenidoğan döneminde sürekli emmek istiyorlar zaten, benimki uyumak için de çok meme istiyor ben de alıştırmış olabilirim ama doyduğunu da asla bilmiyor ne kadar versen alıyor sonra kusuyor, ancak kilo alımından çişlerden takip edebiliyorum yetip yetmediğiniBen doğumdan önce kullanmaya başladım 2 tablet olarak. Faydasını gördüm mü görmedim mi anlamadım. Yari yarıya gidiyoruz meme+mama. Olmayınca olmuyor demiştim ya bunlari kullandığım halde olmuyor cok. Emiyor emiyor yine emmek istiyor. Mama veriyorum öyle sakinliyor. Bugün Dr a götürdüm kabızlık için. Zaten yaptığım kullandığımız şeyleri söyledi. Zamanla geçecek dedi. Kilo alımı da normal, böyle devam et dedi. 700 gr almis doğduğundan bu yana. 25 gunluguz.
182den çocuk hastalıklarına randevu al onlar seni yönlendiriyor ultrasona.Yeri gelmişken asmdeki hemşire devlet hastanelerini arayıp randevu alabilirsin ya da radyoloji merkezlerinde çektirebilirsin dedi 6-8 hafta arası dedi. Hastanenin kendisini mi arıcam yoksa 182yi mi bilemedim ya da çocuk doktorubdab randevu alıcam oraya mı yönlendiricekler bilen var mı?
Benimki uyuyordu biraz mızıldandı ama çok kısa sürüyor zaten.Zor mu kuzum? Bebek duruyor mu durmuyor mu? Uzun sürüyor mu?Biz döndüğümüzde tam 30günlük oluyoruz. Nasip olursa 35-40 gün arası götüreceğim bende öyle planlıyorum kafamda
Biz atak haftasına tahminimce cumartesi günü girdik huyu değişti resmen çocuğun bugün yarın biter diye umuyorumBenimde mi ondan boyle acaba ya uyumamasi
Teşekkürler canımatatalya Papatyamaviss ebru_can_ebru ve hatırlamadığım diğer arkadaşlarım miniklerinizin prematüre günü kutlu olsun Bundan sonra hayatları hep güzel olsun
Benimkide kucakta falan uyuyor yatsga koyunca kalkiyorBiz atak haftasına tahminimce cumartesi günü girdik huyu değişti resmen çocuğun bugün yarın biter diye umuyorum
Yaatatalya Papatyamaviss ebru_can_ebru ve hatırlamadığım diğer arkadaşlarım miniklerinizin prematüre günü kutlu olsun Bundan sonra hayatları hep güzel olsun
Ya ilk kucağıma alışım oYaatatalya Kuzey'i görünce gözlerim doldu ne kadar minik. Sabahtan beri ben de Kutay'ın yenidoğan fotoğraflarına bakıyorum ne kadar büyüdü diye Prematüre gününüz kutlu olsun
Ne kadar incesin kuzum benim çok teşekkür ederimatatalya Papatyamaviss ebru_can_ebru ve hatırlamadığım diğer arkadaşlarım miniklerinizin prematüre günü kutlu olsun Bundan sonra hayatları hep güzel olsun
Medical park maltepe Arzu Gebeş e gidiyorum canım memnunuz bayaKızlar istanbul Anadolu yakası çocuk doktoru tavsiyesi verebilir misiniz ?
G guzelgunler34 idiKuzeyden önce doğan biri vardı tabi ki unuttum yine kimdi yine aklıma geldi merak ettim nasıl acaba bir desezen0782 sonuclariniz cikti mi canim
Evet ya öyleymiş sizinde kutlu olsunPrematüre bebeklerimizin günü kutlu olsunEski fotolara döndüm bi duygulandım
Bende pek nete güvenemedim senin tavsiyenle eczaneden aldım şükür iyi geldi ya sağol canımO civarda balım doğru eczaneden aldım nette kırmızı beyaz güvenilir
Teşekkür ederiz teyzesiatatalya Papatyamaviss ebru_can_ebru ve hatırlamadığım diğer arkadaşlarım miniklerinizin prematüre günü kutlu olsun Bundan sonra hayatları hep güzel olsun
Gazı olmasada duzenlı kullan kuzum şifa olsunBende pek nete güvenemedim senin tavsiyenle eczaneden aldım şükür iyi geldi ya sağol canım
Bizimki de öyle başladı kucakta uyumak istiyor beşiğine yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor memeyi hırsla emiyor felan böyle başladı bizdeBenimkide kucakta falan uyuyor yatsga koyunca kalkiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?