2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaaa teşekkür ederiz
aa anladım geçmiş olsun o zaman aşılar testler vs rahat geçsin inşallah
Ya kesinlikle kendi ailesi bile olsa bazen insan tahammülsüz edemiyor onu anladım. Kalp kırmak gerekiyor başka türlü sınırlarının farkında olmadan konuşturuyorlar karşısındakini düşünmüyor

Aman onu söylemeyeyim kalbi kırılır, bunu söylersem gücenir diye diye sonunda olan bizlere oluyor. O yüzden içimde kanser olacağına dışımda konser olsun diyoruz

Ben de sadece 40 gün emip sma ile büyümüşüm hem de 32 sene önce anneme göre en iyi mama sma dır o yüzden

Kizlar sut sagma mak. Ile sagiyorum. Sonrasinda hemen gogsumu elimle sikinca sut geliyor fakat makineye gelmiyor neden acaba. Ben yanlis sagim mi yapiyorum

Aman onu söylemeyeyim kalbi kırılır, bunu söylersem gücenir diye diye sonunda olan bizlere oluyor. O yüzden içimde kanser olacağına dışımda konser olsun diyoruz
Bizde hastanede yattik ya kv aramamisti. Aramama sebebi esimin kardesine para gondermedik diyeymis. Hep susardim bu sefer dedim benim cocugumu gormeyede sevmeyede hakki yok diye. Alamiyor simdi Arasi

Kizlar sut sagma mak. Ile sagiyorum. Sonrasinda hemen gogsumu elimle sikinca sut geliyor fakat makineye gelmiyor neden acaba. Ben yanlis sagim mi yapiyorum
Benim de öyle ama normal sanırım
Sizi gidi sma bebekleri ama 32 yıl önce sma mama hala da iyi mamalar arasında annen haklı
Bebeğine mama veren anneler hiç kendini kötü hissetmesin neredeyse hiç hasta olmam. Güçlü kuvvetliyimdir ve bence başarılı mama ile büyümüşüm ki şimdiki mamalar çok daha iyidir eminim

Bizde hastanede yattik ya kv aramamisti. Aramama sebebi esimin kardesine para gondermedik diyeymis. Hep susardim bu sefer dedim benim cocugumu gormeyede sevmeyede hakki yok diye. Alamiyor simdi Arasi
Ya bırak iki kardeş kendi arasında çözsün sen niye dahil oluyorsun. Bu kv ler hep aynı o konuyla bu hastane işinin alakası ne yani, tavır alacak başka zaman mı bulamadın

Çocuk doktoruna randevu aldım ultrason ister galiba
Bizim dr 2 aylıkken dedi. Ebemiz Ebrucum 40ından sonra yapıyorlar demişti galiba

49. Gün çektirdik canım.

Canım kan yok çok şükür ki artık öyle avutuyorum kendimi. Bizim de kokulu ben senden önce başladım diyete hala mukuslu. Biraz sabırlı olmamız lazım galiba canım
Bizdede kan yok neyseki ne yersem korkuyorum ama patlamış mısır yiyebiliyor muyuz ki acaba
Biz 35 gunllukken yaptirdik canim

Kızlar bende götürmedim şimdi haftaya devletten randevu aldım bakalım orda çektirmeye çalışıcam ultrasonunu

Tabi canım mısır yenir. Bitkisel yağ ile patlatcan. Sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…