Ayni seyleri yasiyoruz hakkaten. Basima agrilar giriyor artik vallaBizimki de öyle başladı kucakta uyumak istiyor beşiğine yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor memeyi hırsla emiyor felan böyle başladı bizde
Yaaa teşekkür ederizBizimki de öyle sürekli esniyor uykusu var ama dalamıyor atak uzun sürüyor, bizim 1 haftadır böyle
Maşallah ona annesi parmak çocuk da değil büyümüş büyümüş
Tss onu da karşılamıyorsa neyi karşılıyor acaba? Bir tek kan ve muayene mi? O kadar para verip yaptırıyoruz karşılamıyor çok saçma
aa anladım geçmiş olsun o zaman aşılar testler vs rahat geçsin inşallahYa yenidoğan döneminde sürekli emmek istiyorlar zaten, benimki uyumak için de çok meme istiyor ben de alıştırmış olabilirim ama doyduğunu da asla bilmiyor ne kadar versen alıyor sonra kusuyor, ancak kilo alımından çişlerden takip edebiliyorum yetip yetmediğiniBelki denk gelmiştir ama çok kilo aldım diyenleri duyunca bir de aşırı iştahım açılınca ona bağlamıştım Acaba aşırı yedirip mi süt yapıyor
182den çocuk hastalıklarına randevu al onlar seni yönlendiriyor ultrasona.
Benimki uyuyordu biraz mızıldandı ama çok kısa sürüyor zaten.
Ya kesinlikle kendi ailesi bile olsa bazen insan tahammülsüz edemiyor onu anladım. Kalp kırmak gerekiyor başka türlü sınırlarının farkında olmadan konuşturuyorlar karşısındakini düşünmüyorBiraz geç kaldım sanırım.. İçini dökmüş rahatlamışsın. Bir daha canını sıkmaya çalışırlarsa" bir siz biliyonuz bir sizin kafanız çalışıyor bizde akıl yok montofon ineği" de kapat. İyi sabır varmış valla içine atıp da kendine dert etme
Benimde psikolojim bozuldu, yıkılmadım ama ayakta da değilim modundayımAyni seyleri yasiyoruz hakkaten. Basima agrilar giriyor artik valla
Aksi gibi bu hafta esim cok gec geliyorBenimde psikolojim bozuldu, yıkılmadım ama ayakta da değilim modundayım
Aman onu söylemeyeyim kalbi kırılır, bunu söylersem gücenir diye diye sonunda olan bizlere oluyor. O yüzden içimde kanser olacağına dışımda konser olsun diyoruzYaaa teşekkür ederiz
aa anladım geçmiş olsun o zaman aşılar testler vs rahat geçsin inşallah
Ya kesinlikle kendi ailesi bile olsa bazen insan tahammülsüz edemiyor onu anladım. Kalp kırmak gerekiyor başka türlü sınırlarının farkında olmadan konuşturuyorlar karşısındakini düşünmüyor
Ben de sadece 40 gün emip sma ile büyümüşüm hem de 32 sene önceEskiden öyleymiş ya bana mama diye pirinç unu ve cici bebeyle süt vermişler düşün
Senin süt alerjisi Ertuşa da geçmiş belki
Senin dediğin gibi cefayı hep büyük çocuklar çekiyor küçükler sefayı sürüyorErkek kardeşim 40 gün emmiş sonra emmemiş 18 yıl önce sma mama ile büyütmüşler düşün
Bizim doktor 2.ayda dedi canım
Yazık annene sütü varken deSüt varken pirinç unu da fazla olmuş.Muhtemelen eskiden anne sütü emen hemen uyanıyor pirinç unu tok tutuyor uyutuyor ondan veriyorlardı.
Erkek kardeşime de öyle diyorlardı emziğinr reçel sürdüklerini biliyorum, 2 aylıkken kavun suyu verdiklerini hatırlıyorum
Benım annemde molfıx ıcın aynı seyı derBen de sadece 40 gün emip sma ile büyümüşüm hem de 32 sene önceanneme göre en iyi mama sma dır o yüzden
Sizi gidi sma bebekleriBen de sadece 40 gün emip sma ile büyümüşüm hem de 32 sene önceanneme göre en iyi mama sma dır o yüzden
Bizde hastanede yattik ya kv aramamisti. Aramama sebebi esimin kardesine para gondermedik diyeymis. Hep susardim bu sefer dedim benim cocugumu gormeyede sevmeyede hakki yok diye. Alamiyor simdi ArasiAman onu söylemeyeyim kalbi kırılır, bunu söylersem gücenir diye diye sonunda olan bizlere oluyor. O yüzden içimde kanser olacağına dışımda konser olsun diyoruz
Benim de öyle ama normal sanırımKizlar sut sagma mak. Ile sagiyorum. Sonrasinda hemen gogsumu elimle sikinca sut geliyor fakat makineye gelmiyor neden acaba. Ben yanlis sagim mi yapiyorum
Bebeğine mama veren anneler hiç kendini kötü hissetmesin neredeyse hiç hasta olmam. Güçlü kuvvetliyimdir ve bence başarılıSizi gidi sma bebekleriama 32 yıl önce sma mama hala da iyi mamalar arasında annen haklı
Senin kv tam filmlik vallaBizde hastanede yattik ya kv aramamisti. Aramama sebebi esimin kardesine para gondermedik diyeymis. Hep susardim bu sefer dedim benim cocugumu gormeyede sevmeyede hakki yok diye. Alamiyor simdi Arasi
Ya bırak iki kardeş kendi arasında çözsün sen niye dahil oluyorsun. Bu kv ler hep aynıBizde hastanede yattik ya kv aramamisti. Aramama sebebi esimin kardesine para gondermedik diyeymis. Hep susardim bu sefer dedim benim cocugumu gormeyede sevmeyede hakki yok diye. Alamiyor simdi Arasi
Kuzum birde bizim verme zorunlulugumjz mu var. Cesme mi var bizde acinca para mi geliyorYa bırak iki kardeş kendi arasında çözsün sen niye dahil oluyorsun. Bu kv ler hep aynıo konuyla bu hastane işinin alakası ne yani, tavır alacak başka zaman mı bulamadın
Cidden oyle. Esimde ses edemiyor artikSenin kv tam filmlik valla
Ay bu modellerin hepsi aynı demekki yaKuzum birde bizim verme zorunlulugumjz mu var. Cesme mi var bizde acinca para mi geliyor
Çocuk doktoruna randevu aldım ultrason ister galibaYeri gelmişken asmdeki hemşire devlet hastanelerini arayıp randevu alabilirsin ya da radyoloji merkezlerinde çektirebilirsin dedi 6-8 hafta arası dedi. Hastanenin kendisini mi arıcam yoksa 182yi mi bilemedim ya da çocuk doktorubdab randevu alıcam oraya mı yönlendiricekler bilen var mı?
Bizim dr 2 aylıkken dedi. Ebemiz Ebrucum 40ından sonra yapıyorlar demişti galiba
Bizdede kan yok neyseki ne yersem korkuyorum ama patlamış mısır yiyebiliyor muyuz ki acaba49. Gün çektirdik canım.
Canım kan yok çok şükür ki artık öyle avutuyorum kendimi. Bizim de kokuluben senden önce başladım diyete hala mukuslu. Biraz sabırlı olmamız lazım galiba canım
Biz 35 gunllukken yaptirdik canim
Kızlar bende götürmedim şimdi haftaya devletten randevu aldım bakalım orda çektirmeye çalışıcam ultrasonunuEskiden öyleymiş ya bana mama diye pirinç unu ve cici bebeyle süt vermişler düşün
Senin süt alerjisi Ertuşa da geçmiş belki
Senin dediğin gibi cefayı hep büyük çocuklar çekiyor küçükler sefayı sürüyorErkek kardeşim 40 gün emmiş sonra emmemiş 18 yıl önce sma mama ile büyütmüşler düşün
Bizim doktor 2.ayda dedi canım
Yazık annene sütü varken deSüt varken pirinç unu da fazla olmuş.Muhtemelen eskiden anne sütü emen hemen uyanıyor pirinç unu tok tutuyor uyutuyor ondan veriyorlardı.
Erkek kardeşime de öyle diyorlardı emziğinr reçel sürdüklerini biliyorum, 2 aylıkken kavun suyu verdiklerini hatırlıyorum
Tabi canım mısır yenir. Bitkisel yağ ile patlatcan. Sorun yokÇocuk doktoruna randevu aldım ultrason ister galiba
Bizdede kan yok neyseki ne yersem korkuyorum ama patlamış mısır yiyebiliyor muyuz ki acaba
Kızlar bende götürmedim şimdi haftaya devletten randevu aldım bakalım orda çektirmeye çalışıcam ultrasonunu
Yemiştim içim içimi yiyorduTabi canım mısır yenir. Bitkisel yağ ile patlatcan. Sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?