2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben ara ara veriyorum canım öyle bişeyle karşılaşmadım maşallah diyeyim
İlk zamanlar tavsiye etmiyorlardı sadece
8. Hafta atağında gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık. Emzik tutmuyordu birkaç gündür kısa süreli de olsa emziği tutmaya çalışıyor. Ama kafası karışıyor sanki meme de eskisi gibi durmuyor. Memeyi bazen istemiyor itiyor.

canım selamm nasılsın,
mınnoşlar nasıllar kac aylık oldular alıştın mı ?
İyiyim canım sen nasılsın. 3 aylık olucaklar cok şükür. İyi olmaya calısıyoruz çok güzel bi duygu Allah sanada nasip etsin inşallah ama bazen kaçmak istyor insan 2 tane olunca cok daha fazla yoruluyorum şuan tamda pilim bitikken gördüm mesajını

Ataktan kaynaklı da olabilir canım sonuçta emzik doyurucu bişey değil kısa süreli kandırmaca aç kalınca mecbur emecek o memeyi.

Emzik meme reddi yapar mı kızlar ? Bu konu da ne diyorsunuz?
Meme reddi yapar diyen de var yapmaz diyende ama bence yapmaz sonuçta beslenme kaynağı değil. Benim fikrim biberon emzik almayan ve meme reddi yaşayan da çok malesef bu bebeğin durumuna göre değişiyor bence yaşayacaksan yaşanılır

Ben bunu alıntıyla eklemişim anca girebildim
Tabiki çook rahat oluyor emzirme. Ben bi ara silikon uç kullanıyodum onu bırakınca bile ne kadar rahatladım. Mamayı bıraktığında ohoo hafifleyeceksn
Kuzum kafasının karıştığını düşünüyosan verme bence. Bazı bebeler boş emmeye alışıp memeyi emmeyi istemeyebiliyomuş. Hoş seninki alışmamış henüz bence ama olsun.

Benimki de memede garip hareketler yapmaya başladı. İlk inen sütü içtikten sonra heyecanlanıyor. Ağzında meme yokmuş gibi kocaman açıp tekrar kapmaya çalışıyor acayip gülüyorum. Daha bu akşam başladı acaba süt bitiyor ondan mı böyle yapıyor diye meme ucumu sıktım gayet de geliyor süt anlamadım
Bir de acayip emmek istiyor aman yarabbi. Saat başı emziriyorum. Önceden tek memee doyup uyurdu şimdi ikinciden sonra da uyumuyor. Emdi yatırdım bakışıyoruz şu an

Kızlar herkese bebişiyle sağlıklı mutlu gazsız sancısız hastalıksız günler diliyorum.
Hem ailevi hem bebişli sorunlar sebebiyle depresyon moddayım.
Çıkabilirsem aranıza dönücem inşallah

Kızlar bir şey soracağım sling veya kanguru almak istiyorum kanguru alacaktım ama dördüncü aydan önce kullanıma pek önerilmiyor muş sizce sling alsam çok mantıksız olur üç ay için sonrası için kanguruda almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…