2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben kangurumu kısa surelı kullanıyorum valla

Kızlar herkese bebişiyle sağlıklı mutlu gazsız sancısız hastalıksız günler diliyorum.
Hem ailevi hem bebişli sorunlar sebebiyle depresyon moddayım.
Çıkabilirsem aranıza dönücem inşallah
Canım benim inşallah her şey hızlıca yoluna girer, psikolojin düzelir. güzel dileklerin için teşekkürler, bilmukabele
sandriyon hiç yazmıyor dimi? Merak ediyorum
Yok ya yazmıyor en son 19 ekimde girmş. Ben de merak ediyorum..

Ben sling kullanıyorum baya 1.5 saat kadar durduğu da oldu hiç sorun yaşamadım çok da memnunum evde de takıyorum dışarda da.Slingi de 5 aya kadar kullanırım diye düşünüyorum sonrasında zaten kanguru felan almam çünkü belim kopar o kadar taşımaya

Kızlar herkese bebişiyle sağlıklı mutlu gazsız sancısız hastalıksız günler diliyorum.
Hem ailevi hem bebişli sorunlar sebebiyle depresyon moddayım.
Çıkabilirsem aranıza dönücem inşallah
Teşekkür ederiz canım.
Hepimiz aynı durumdayız çoğumuz burda dertleşip rahatlamaya çalışıyoruz

Benim bebe hala uyumadi baslicam bu atak haftasina. Bayilicam valls

Benim bebe hala uyumadi baslicam bu atak haftasina. Bayilicam valls
Bende zor bela uyuttum valla kucağımda bile sakinleşmedi katıla katıla ağladı gözlerinden yaş geldi resmen yavrumun eşim sürekli bir derdi mi var diye soruyor, kakayı günde bir kez yapıyor gece yapmıştı gazı da yok karnı da tok bizimkinin uykusuzluk siniri diyorum. En son yoruldu ağlamaktan uyudu
Biraz uyur inşallah

Bızımkıde ağlaya ağlaya anca sakınledı uyudu ama yatırsam korkuyorum uyanacak dıye bugun başım kopuyor Devakus kahve parol nanelı kremler banamısın demedı

Bızımkıde ağlaya ağlaya anca sakınledı uyudu ama yatırsam korkuyorum uyanacak dıye bugun başım kopuyor Devakus kahve parol nanelı kremler banamısın demedı
Ne olacak böyle halimiz ağlayarak uyuyorlar resmen Baş ağrısı da zor olur her ilaç da alınmıyor bi de

Bana çocuk doktoru neden veriyorsun kilosu iyi kimyasal o demisti 1 haftalıkken moralim bozulmustu

Canım benim inşallah her şey hızlıca yoluna girer, psikolojin düzelir. güzel dileklerin için teşekkürler, bilmukabele
İnşallah inşallah.. Eskiye bakıyorum da en kötü günüm bu günlerden iyi gibi geliyor daha da çöküyorum ama lohusalıktandır diye de toparlamaya çalışıyorum.
Teşekkür ederiz canım.
Hepimiz aynı durumdayız çoğumuz burda dertleşip rahatlamaya çalışıyoruz

Derleşmeyi falan unuttum ben ne varsa içime atmaya başladım böyle de hasta olucam gibime geliyor. Herşeye ama herşeye ağlamak istiyorum, YouTube dan acıklı şarkılar açıp müzik eşliğinde ağladım sabah, iyice kafa gitti benim. Şuan kendime gülüyorum

Eşim yine anneme taktı. Bu sefer kayınvalidem anneme kadın dayanışması yapalım burnu sürtülsün demiş, o da iyice sinir oldu tabi oğluna. Biraz eziyet ediyor annemin iyiliğini görsün diye. Eşimi ne yapıcam bilmiyorum sevmesem bi dk düşünmem yolları ayırırım. Sürekli negatif düşünmek bir de burada bdv okumaktan daha çok düşünür oldum, bilinç altıma iyice yerleşti resmen. Herkese boşan yazıyorlar söylemesi ne kolay. Kenara çekip bi konuşmak istiyorum ama nereden nasıl başlayayım bilmiyorum.

Gaz için geçenlerde rezeneli anasonlu çay içmiştim, o gün çok uyudu kızım ve gazını bi kaç kez ağlamadan kendi çıkardı. Deneyin isterseniz, belki bir süre düzenli içince daha iyi olur.
Gaz sancısından ağlarken de kantoron yağını ısıtıp karnına onunla masaj yapınca da daha kolay yapıyor. Göbek deliğine de sürüp azıcık da oraya masaj yapıyorum.

Ne olacak böyle halimiz ağlayarak uyuyorlar resmen Baş ağrısı da zor olur her ilaç da alınmıyor bi de
Kaç gündür gündüzleri bile çok güzel uyuyordu ama bugün bizimki de bütün gün uyumak bilmedi. Sürekli kucak istiyor, gezmek istiyor. Gezdirmeye başlayınca uyuyor, yatağa bırakınca geri uyanıyor. Böyle de iş yapmak, tuvalete gitmek bile zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…