2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Uyuyup duran çocuğum rahat uyusun hemen uyanmasın diye bezini değiştireyim dedim kendim uyandırdım emmeden uyumuyor. Emzirdim şimdi de gazı var o yüzden uyumuyor

Bana çocuk doktoru neden veriyorsun kilosu iyi kimyasal o demisti 1 haftalıkken moralim bozulmustu
Doktorlar ne kadar da farklı olabiliyor. Bizim doktorumuz sarılık olmasın emzirdikten sonra mama teklif et demişti. Gerçi sütüm de azdı o yüzden ama yine de mama öcü değil. Mama ile büyüyen çok çocuk var. Annelere fazla yükleniliyor ve sütü az olan anne kendini eksik hissediyor sırf bu yüzden

Sen kendi kendine nazar degdrmissin gozlerim kapali emziriyorum suan resmen
Maalesef evet ve şuan haaalaaa uyumadı.. Memede uyuyor numarası yapıyor, yatırdığım an gözleri açıyor
Ben hafif yan değil bildiğin bir tarafına yatırdım öyle daha rahat uyuyor nedense kundak yaptırmadığı için ellerini hareket çok ettiremiyor
Öyle de yatırıyorum. Ama dikkat et yüz üstü dönmesin

Aile içinde problem çıktı stresten sütümde azalma oldu mamaya başladım mecbur. Sütümün yetmediğini farkedemedim kızım gece gündüz ağlıyordu tam uykuya geçiş yapamıyordu en fazla 30 dk 1 saat uyuyordu sonra mama vermeye başladım geceleri sakinlesti

Hımmm çok mantıklı canım.
Canım bence sen de 8. Hafta atağına giriyorsun. Böyle böyle başladı benim ki de memede çok kalmak istedi hep kucak istedi sonra delirdi emziği de bu ara verdik işte iyice karıştı ortalık

benim kızım emzik tutmaya çalışıyor bu ara. Tam beceremiyordu. Dün gece baya tuttu. Deli gibi uykusu var gözleri kapanıyor ama emziği emecem diye kendini uyandırıyor. Ay görseniz gayretli gayretli bir emişi var. Uyu diye verdiğimiz emzik iyice hırslandırdı resmen. Bu arada karnı son derece tok eminim tokluğu 3 saat götürür en az.

Hangi emziği kullanıyorsun

Yani sadece anne sütü alsın diye çocuğu nasıl aç bırakalım ki benim de mamasız pek sakinleşmiyor hele geceleri asla uykuya dalamıyor

Sukur bende iyiyim canım
Oyy canım yaa, doğru haklısın birde iki tane sende Rabbim yardımcın olsun inşallah..hayırlı evlat olsunlar
Aminnn canim sağlıkla kavuşalım bizde ınsallah

Merhaba hanımlar bende ekim annelerindenim tüp bebekle hamile kalmıştım 5 ekimde doğum yaptım bugün alinam 44 günlük oldu
Yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak vakiti bu zamana kadar hiç bulamadım lohusalık o kadar zor geçti ki sizlerin yorumlarını okuyup kendimi o şekilde teselli ettim
Gerçekten bebek sorumluluğu çok zormuş çoğu zaman tedirginlikle geçiyor günlerim duracakmı acaba diyip bebeği daha çok strese sokuyorjm ama bu düşüncelerime engel olamıyorum
Mama destekli gidiyoruz sütümde azalma var 2 kere veriyorum ama sizden çok şey öğreniyorum
Bende bi bilgi vermek istedim gece yatarken dut kurusunu kaynatıp içtim ve gece sağım yaptığımda güzel süt elde ettim yapmak isteyeniniz olursa elimden geldiğince yine yazıcam hepimizin evlatlarını rabbim korusun sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah

Ya benimki de mememle oynamaya başladı ağzından çıkarıp alıyor falan önceden ağzından zor çıkarırdım şimdi öyle ağzını falan açıyor.
Uyuyup duran çocuğum rahat uyusun hemen uyanmasın diye bezini değiştireyim dedim kendim uyandırdım emmeden uyumuyor. Emzirdim şimdi de gazı var o yüzden uyumuyor
Bu bir kısır döngü
Gunaydinn. Bu saate kadar uyumusuz muthis dinlendim yaa
Maşallah kız
Dut kurusu gerçekten ya benim dut kurum bitmişti böyle sütüm azaldı sanki Zaten ha azaldı ha azalacak diye bakıyorum benimki de zor psikoloji

Bizde hastanede yattik ya kv aramamisti. Aramama sebebi esimin kardesine para gondermedik diyeymis. Hep susardim bu sefer dedim benim cocugumu gormeyede sevmeyede hakki yok diye. Alamiyor simdi Arasi
Hayır kurumu musunuz siz? Çocuğu oldu ne parası Allah aşkına şaka mı bu, millet çocuğu olana destek olur. Tövbe tövbe valla tanısam laf sokardım Eşimin ailesine laf sokma gibi yapamam da normal çevremde kendi akrabalarımda duramam derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…