- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Uyuyup duran çocuğum rahat uyusun hemen uyanmasın diye bezini değiştireyim dedim kendim uyandırdımKaç gündür gündüzleri bile çok güzel uyuyordu ama bugün bizimki de bütün gün uyumak bilmedi. Sürekli kucak istiyor, gezmek istiyor. Gezdirmeye başlayınca uyuyor, yatağa bırakınca geri uyanıyor. Böyle de iş yapmak, tuvalete gitmek bile zor
Hayır aksine faydalı. Kusarsa falan yutmaması ya da ciğerlerine kaçmaması için hep hafif yan yatırıyorum ben.Kızlar bebeği yan yatırmak zararlı mi acaba
Sen kendi kendine nazar degdrmissinUyuyup duran çocuğum rahat uyusun hemen uyanmasın diye bezini değiştireyim dedim kendim uyandırdımemmeden uyumuyor. Emzirdim şimdi de gazı var o yüzden uyumuyor
Ben hafif yan değil bildiğin bir tarafına yatırdım öyle daha rahat uyuyor nedense kundak yaptırmadığı için ellerini hareket çok ettiremiyorHayır aksine faydalı. Kusarsa falan yutmaması ya da ciğerlerine kaçmaması için hep hafif yan yatırıyorum ben.
Görmedim pek girmiyor galibaYazdı mı hiç ben yokken
Doktorlar ne kadar da farklı olabiliyor. Bizim doktorumuz sarılık olmasın emzirdikten sonra mama teklif et demişti. Gerçi sütüm de azdı o yüzden ama yine de mama öcü değil. Mama ile büyüyen çok çocuk var. Annelere fazla yükleniliyor ve sütü az olan anne kendini eksik hissediyor sırf bu yüzdenBana çocuk doktoru neden veriyorsun kilosu iyi kimyasal o demisti 1 haftalıkken moralim bozulmustu
Maalesef evet ve şuan haaalaaa uyumadı.. Memede uyuyor numarası yapıyor, yatırdığım an gözleri açıyorSen kendi kendine nazar degdrmissingozlerim kapali emziriyorum suan resmen
Öyle de yatırıyorum. Ama dikkat et yüz üstü dönmesinBen hafif yan değil bildiğin bir tarafına yatırdım öyle daha rahat uyuyor nedense kundak yaptırmadığı için ellerini hareket çok ettiremiyor
Aile içinde problem çıktı stresten sütümde azalma oldu mamaya başladım mecbur. Sütümün yetmediğini farkedemedim kızım gece gündüz ağlıyordu tam uykuya geçiş yapamıyordu en fazla 30 dk 1 saat uyuyordu sonra mama vermeye başladım geceleri sakinlestiDoktorlar ne kadar da farklı olabiliyor. Bizim doktorumuz sarılık olmasın emzirdikten sonra mama teklif et demişti. Gerçi sütüm de azdı o yüzden ama yine de mama öcü değil. Mama ile büyüyen çok çocuk var. Annelere fazla yükleniliyor ve sütü az olan anne kendini eksik hissediyor sırf bu yüzden
Hımmm çok mantıklı canım.Meme reddi yapar diyen de var yapmaz diyende ama bence yapmaz sonuçta beslenme kaynağı değil. Benim fikrim biberon emzik almayan ve meme reddi yaşayan da çok malesef bu bebeğin durumuna göre değişiyor bence yaşayacaksan yaşanılır
Canım bence sen de 8. Hafta atağına giriyorsun. Böyle böyle başladı benim ki de memede çok kalmak istedi hep kucak istedi sonra delirdiBen bunu alıntıyla eklemişim anca girebildim
Tabiki çook rahat oluyor emzirme. Ben bi ara silikon uç kullanıyodum onu bırakınca bile ne kadar rahatladım. Mamayı bıraktığında ohoo hafifleyeceksn
Kuzum kafasının karıştığını düşünüyosan verme bence. Bazı bebeler boş emmeye alışıp memeyi emmeyi istemeyebiliyomuş. Hoş seninki alışmamış henüz bence ama olsun.
Benimki de memede garip hareketler yapmaya başladı. İlk inen sütü içtikten sonra heyecanlanıyor. Ağzında meme yokmuş gibi kocaman açıp tekrar kapmaya çalışıyoracayip gülüyorum. Daha bu akşam başladı acaba süt bitiyor ondan mı böyle yapıyor diye meme ucumu sıktım gayet de geliyor süt anlamadım
Bir de acayip emmek istiyor aman yarabbi. Saat başı emziriyorum. Önceden tek memee doyup uyurdu şimdi ikinciden sonra da uyumuyor. Emdi yatırdım bakışıyoruz şu an
Hangi emziği kullanıyorsunbenim kızım emzik tutmaya çalışıyor bu ara. Tam beceremiyordu. Dün gece baya tuttu. Deli gibi uykusu var gözleri kapanıyor ama emziği emecem diye kendini uyandırıyor. Ay görseniz gayretli gayretli bir emişi var. Uyu diye verdiğimiz emzik iyice hırslandırdı resmen. Bu arada karnı son derece tok eminim tokluğu 3 saat götürür en az.
Avent canımHangi emziği kullanıyorsun
Hangisi☺Avent canım
Yani sadece anne sütü alsın diye çocuğu nasıl aç bırakalım kiAile içinde problem çıktı stresten sütümde azalma oldu mamaya başladım mecbur. Sütümün yetmediğini farkedemedim kızım gece gündüz ağlıyordu tam uykuya geçiş yapamıyordu en fazla 30 dk 1 saat uyuyordu sonra mama vermeye başladım geceleri sakinlesti
Sukur bende iyiyim canımİyiyim canım sen nasılsın. 3 aylık olucaklar cok şükür. İyi olmaya calısıyoruz çok güzel bi duygu Allah sanada nasip etsin inşallahama bazen kaçmak istyor insan 2 tane olunca cok daha fazla yoruluyorum şuan tamda pilim bitikken gördüm mesajını
Ya benimki de mememle oynamaya başladı ağzından çıkarıp alıyor falan önceden ağzından zor çıkarırdım şimdi öyle ağzını falan açıyor.Ben bunu alıntıyla eklemişim anca girebildim
Tabiki çook rahat oluyor emzirme. Ben bi ara silikon uç kullanıyodum onu bırakınca bile ne kadar rahatladım. Mamayı bıraktığında ohoo hafifleyeceksn
Kuzum kafasının karıştığını düşünüyosan verme bence. Bazı bebeler boş emmeye alışıp memeyi emmeyi istemeyebiliyomuş. Hoş seninki alışmamış henüz bence ama olsun.
Benimki de memede garip hareketler yapmaya başladı. İlk inen sütü içtikten sonra heyecanlanıyor. Ağzında meme yokmuş gibi kocaman açıp tekrar kapmaya çalışıyoracayip gülüyorum. Daha bu akşam başladı acaba süt bitiyor ondan mı böyle yapıyor diye meme ucumu sıktım gayet de geliyor süt anlamadım
Bir de acayip emmek istiyor aman yarabbi. Saat başı emziriyorum. Önceden tek memee doyup uyurdu şimdi ikinciden sonra da uyumuyor. Emdi yatırdım bakışıyoruz şu an
Bu bir kısır döngüUyuyup duran çocuğum rahat uyusun hemen uyanmasın diye bezini değiştireyim dedim kendim uyandırdımemmeden uyumuyor. Emzirdim şimdi de gazı var o yüzden uyumuyor
Maşallah kızGunaydinn. Bu saate kadar uyumusuz muthis dinlendim yaa
Dut kurusu gerçekten ya benim dut kurum bitmişti böyle sütüm azaldı sankiMerhaba hanımlar bende ekim annelerindenim tüp bebekle hamile kalmıştım 5 ekimde doğum yaptım bugün alinam 44 günlük oldu
Yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak vakiti bu zamana kadar hiç bulamadım lohusalık o kadar zor geçti ki sizlerin yorumlarını okuyup kendimi o şekilde teselli ettim
Gerçekten bebek sorumluluğu çok zormuş çoğu zaman tedirginlikle geçiyor günlerim duracakmı acaba diyip bebeği daha çok strese sokuyorjm ama bu düşüncelerime engel olamıyorum
Mama destekli gidiyoruz sütümde azalma var 2 kere veriyorum ama sizden çok şey öğreniyorum
Bende bi bilgi vermek istedim gece yatarken dut kurusunu kaynatıp içtim ve gece sağım yaptığımda güzel süt elde ettim yapmak isteyeniniz olursa elimden geldiğince yine yazıcam hepimizin evlatlarını rabbim korusun sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah
O ne güzel sözmüşAman onu söylemeyeyim kalbi kırılır, bunu söylersem gücenir diye diye sonunda olan bizlere oluyor. O yüzden içimde kanser olacağına dışımda konser olsun diyoruz
Hayır kurumu musunuz siz? Çocuğu oldu ne parası Allah aşkına şaka mı bu, millet çocuğu olana destek olur. Tövbe tövbe valla tanısam laf sokardımBizde hastanede yattik ya kv aramamisti. Aramama sebebi esimin kardesine para gondermedik diyeymis. Hep susardim bu sefer dedim benim cocugumu gormeyede sevmeyede hakki yok diye. Alamiyor simdi Arasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?