2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana çocuk doktoru neden veriyorsun kilosu iyi kimyasal o demisti 1 haftalıkken moralim bozulmustu
O doktor sütü olmayan annelere ne diyor kimyasal verme aç kalsın mı diyor. Ya da 2 gün sonra sütün bitse mama verince böyle aklına kimyasal diye sokup başı göğe mi erdi. Mamaların içinde bir sürü vitamin var probiyotik var. Tamam anne sütü gibi olamaz ama bi zararı da yok .

Memeyle oynamayı Kuzey de yapıyor. Keyfi de istiyorlar ve keyfi istediklerinin farkındalar bence Geçen gece ağlıyor meme istiyor alıyorum 2 emiyor bırakıyor bana sırıtıyor üçkağıtçı Dalga mı geçiyorsun sen benle diyorum. Bir de bırakıp tekrar almaya çalışınca süt mü yok diye bakıyorum ucunda damla oluyor öyle vermeye çalışınca yalıyor Çok fenalar çook

Bende dedim kv gitsin calissin calistigi parayi gondersin dedim

Gece uyuyamadigim için şimdi sütüm yok mecbur mama veriyorum uyumuyor çünkü. Bazen zorlamaya gerek yok strese girip yoruluyorum
Senin stresli olman daha zarar bebeğe ya, doymadığını düşünüyorsan ver, nasıl doktor o anlamadım yani.
Valla keyfi, anneme gidince mışıl mışıl uyuyor bana gelince aranıyor Süt kokusunu alıyor bence. Sakız çiğner gibi meme emiyor

Kızlar bi de bişey soracağım bu atak haftasını nasıl hesaplıyoruz yine hamilelik gibi mi son adet günü hafta atma günü oluyodu ya mesela kızım çarşamba doğdu çarşambaları hafta dönümü oluyo 5.hafta atağına da o zaman girmiş mi oluyor yoksa anam babam usul pztden mi başlıyoruz

Bana çocuk doktoru neden veriyorsun kilosu iyi kimyasal o demisti 1 haftalıkken moralim bozulmustu
Kimyasal mı? Yok nükleer madde deseydin
Ülkemiz anne sütünün değerli olduğunu öğrendi ama onu da eksik öğrendi niyesini nedenini bilen yok.
Anne sütü probiyotik ve kök hücre içermesi bakımından değerlidir. Anne sütündeki yağ, vitamin ve minerallerin daha da fazlasını mamalar bebeğe verebilir ama hiçbir mama kök hücre veremez. Anne sütündeki kök hücreler kan dolaşımı ile onun vücudundaki sistemlere dağılır ve bir nevi bebek hücreleri eğitir, yapılandırır. Anne sütü bebekleri kanserden bile korur diyorlar ya bunun nedeni kök hücrelerin bağışıklık sistemine katılmasından kaynaklanır.
Olaya bebeğim mama ile doydu, süt ile doydu kilo aldı almadı ile bakmak çok büyük bir hata. Benim kızım silikonla emiyordu onu da emmez oldu sağımla süt veriyorum. Kendi ay ve kilosuna göre alması gereken anne sütünün günlük olarak 3 te 1 ini karşılar en fazla. Doymaz, gelişmez yani. Ama her gün ben ona o kök hücre ve probiyotik naklini yapmış oluyorum. Bir damlasının bile değerli oluşu da bu yüzden.
Sütünün geldiği yere kadar ver emzir doymadığı noktada da istediği kadar mama ile takviye et.
Anne sütünden sonraki bağışıklık ve büyümede en etkili şey uyku. Neden onu aç aç ağlatalım ki?
Gerginbiri35 ne söylemişler okudum inanılmaz sinir oldum. Mama vermek emzirmeden yüksünmek demek değildir

Oh be bu grubu cidden çok seviyorum hepimiz akıllıyız neyse ki

Valla bu insanlar annelerin sütünü azaltır stresten. Akıllarınca iyiliğine söylüyorlar, sinir bozmaktan başka birşey değil. Ya sütü olan anne gerizekalı mı gitsin mama versin ekstra uğraş ekstra para versin

Bana da lazım bu ya biz mesela 36+6da doğduk bana her hafta atak haftası gibi geliyor Ama bebek takip uygulamalarındaki haftayı takip ediyor olabilir bebek+ ya falan girdin mi bebeği
Emzirme danışmanı da besledikten sonra eşime verdirmişti, onun kucağında uyumuştu. Benim kucağımda huzursuzluğu devam ediyordu. Bebekler anneden süt kokusunu alıyorlar demişti.
Ya işte kesin öyle bir şey var

Canım 0-6 ay arası damaklı olanlardan. Gece ışıklılardan değil klasik olanlardan.
Bence net bir günü yok. Benim kızım 5. Hafta atağına 4+4 de, 8. Hafta atağına 7+3 de girdi. Yani benim hissettiğim bu şekilde.
Hay ağzına sağlık canım ya bravo umarım bi çok gerizekalı okur da şu yazını azcık bilinçlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…