Yok canım ya uzun süredir de girmişim. Bende merak ediyorumsandriyon hiç yazmıyor dimi? Merak ediyorum
Gece uyuyamadigim için şimdi sütüm yok mecbur mama veriyorum uyumuyor çünkü. Bazen zorlamaya gerek yok strese girip yoruluyorumYani sadece anne sütü alsın diye çocuğu nasıl aç bırakalım kibenim de mamasız pek sakinleşmiyor hele geceleri asla uykuya dalamıyor
O doktor sütü olmayan annelere ne diyor kimyasal verme aç kalsın mı diyor. Ya da 2 gün sonra sütün bitse mama verince böyle aklına kimyasal diye sokup başı göğe mi erdi. Mamaların içinde bir sürü vitamin var probiyotik var. Tamam anne sütü gibi olamaz ama bi zararı da yok .Bana çocuk doktoru neden veriyorsun kilosu iyi kimyasal o demisti 1 haftalıkken moralim bozulmustu
GünaydınGunaydinn. Bu saate kadar uyumusuz muthis dinlendim yaa
Ben bunu alıntıyla eklemişim anca girebildim
Tabiki çook rahat oluyor emzirme. Ben bi ara silikon uç kullanıyodum onu bırakınca bile ne kadar rahatladım. Mamayı bıraktığında ohoo hafifleyeceksn
Kuzum kafasının karıştığını düşünüyosan verme bence. Bazı bebeler boş emmeye alışıp memeyi emmeyi istemeyebiliyomuş. Hoş seninki alışmamış henüz bence ama olsun.
Benimki de memede garip hareketler yapmaya başladı. İlk inen sütü içtikten sonra heyecanlanıyor. Ağzında meme yokmuş gibi kocaman açıp tekrar kapmaya çalışıyoracayip gülüyorum. Daha bu akşam başladı acaba süt bitiyor ondan mı böyle yapıyor diye meme ucumu sıktım gayet de geliyor süt anlamadım
Bir de acayip emmek istiyor aman yarabbi. Saat başı emziriyorum. Önceden tek memee doyup uyurdu şimdi ikinciden sonra da uyumuyor. Emdi yatırdım bakışıyoruz şu an
Memeyle oynamayı Kuzey de yapıyor. Keyfi de istiyorlar ve keyfi istediklerinin farkındalar benceYa benimki de mememle oynamaya başladı ağzından çıkarıp alıyor falan önceden ağzından zor çıkarırdım şimdi öyle ağzını falan açıyor.
Bu bir kısır döngü
Maşallah kız
Dut kurusu gerçekten ya benim dut kurum bitmişti böyle sütüm azaldı sankiZaten ha azaldı ha azalacak diye bakıyorum benimki de zor psikoloji
Bende dedim kv gitsin calissin calistigi parayi gondersin dedimHayır kurumu musunuz siz? Çocuğu oldu ne parası Allah aşkına şaka mı bu, millet çocuğu olana destek olur. Tövbe tövbe valla tanısam laf sokardımEşimin ailesine laf sokma gibi yapamam da normal çevremde kendi akrabalarımda duramam derim ben
Ama sikinti su memede uyudu umarim aliskanlik yapmazGünaydınBi yerden sonra onlar da yorgun düşüyor
Ya ben de alacaktım aslında kafam karıştı şimdiBen kangurumu kısa surelı kullanıyorum valla
Benım tontıs oğlanla ben ıkı saat gezıyordum yürüyerek onunla ağrı yapmıyordu benım kullandıgım kangurudaYa ben de alacaktım aslında kafam karıştı şimdi
Satilucky canım bel destekliler var gayet güzel gözüküyor aslında ama
Senin stresli olman daha zarar bebeğe ya, doymadığını düşünüyorsan ver, nasıl doktor o anlamadım yani.Gece uyuyamadigim için şimdi sütüm yok mecbur mama veriyorum uyumuyor çünkü. Bazen zorlamaya gerek yok strese girip yoruluyorum
Valla keyfi, anneme gidince mışıl mışıl uyuyor bana gelince aranıyorMemeyle oynamayı Kuzey de yapıyor. Keyfi de istiyorlar ve keyfi istediklerinin farkındalar benceGeçen gece ağlıyor meme istiyor alıyorum 2 emiyor bırakıyor bana sırıtıyor üçkağıtçı Dalga mı geçiyorsun sen benle diyorum. Bir de bırakıp tekrar almaya çalışınca süt mü yok diye bakıyorum ucunda damla oluyor öyle vermeye çalışınca yalıyor Çok fenalar çook
Benimkinde alışkanlık yaptı galiba sürekli aynısını istiyorAma sikinti su memede uyudu umarim aliskanlik yapmaz
Kimyasal mı? Yok nükleer madde deseydinBana çocuk doktoru neden veriyorsun kilosu iyi kimyasal o demisti 1 haftalıkken moralim bozulmustu
Oh beKimyasal mı? Yok nükleer madde deseydin
Ülkemiz anne sütünün değerli olduğunu öğrendi ama onu da eksik öğrendi niyesini nedenini bilen yok.
Anne sütü probiyotik ve kök hücre içermesi bakımından değerlidir. Anne sütündeki yağ, vitamin ve minerallerin daha da fazlasını mamalar bebeğe verebilir ama hiçbir mama kök hücre veremez. Anne sütündeki kök hücreler kan dolaşımı ile onun vücudundaki sistemlere dağılır ve bir nevi bebek hücreleri eğitir, yapılandırır. Anne sütü bebekleri kanserden bile korur diyorlar ya bunun nedeni kök hücrelerin bağışıklık sistemine katılmasından kaynaklanır.
Olaya bebeğim mama ile doydu, süt ile doydu kilo aldı almadı ile bakmak çok büyük bir hata. Benim kızım silikonla emiyordu onu da emmez oldu sağımla süt veriyorum. Kendi ay ve kilosuna göre alması gereken anne sütünün günlük olarak 3 te 1 ini karşılar en fazla. Doymaz, gelişmez yani. Ama her gün ben ona o kök hücre ve probiyotik naklini yapmış oluyorum. Bir damlasının bile değerli oluşu da bu yüzden.
Sütünün geldiği yere kadar ver emzir doymadığı noktada da istediği kadar mama ile takviye et.
Anne sütünden sonraki bağışıklık ve büyümede en etkili şey uyku. Neden onu aç aç ağlatalım ki?
Gerginbiri35 ne söylemişler okudum inanılmaz sinir oldum. Mama vermek emzirmeden yüksünmek demek değildir
Valla bu insanlar annelerin sütünü azaltır stresten. Akıllarınca iyiliğine söylüyorlar, sinir bozmaktan başka birşey değil. Ya sütü olan anne gerizekalı mı gitsin mama versin ekstra uğraş ekstra para versinKimyasal mı? Yok nükleer madde deseydin
Ülkemiz anne sütünün değerli olduğunu öğrendi ama onu da eksik öğrendi niyesini nedenini bilen yok.
Anne sütü probiyotik ve kök hücre içermesi bakımından değerlidir. Anne sütündeki yağ, vitamin ve minerallerin daha da fazlasını mamalar bebeğe verebilir ama hiçbir mama kök hücre veremez. Anne sütündeki kök hücreler kan dolaşımı ile onun vücudundaki sistemlere dağılır ve bir nevi bebek hücreleri eğitir, yapılandırır. Anne sütü bebekleri kanserden bile korur diyorlar ya bunun nedeni kök hücrelerin bağışıklık sistemine katılmasından kaynaklanır.
Olaya bebeğim mama ile doydu, süt ile doydu kilo aldı almadı ile bakmak çok büyük bir hata. Benim kızım silikonla emiyordu onu da emmez oldu sağımla süt veriyorum. Kendi ay ve kilosuna göre alması gereken anne sütünün günlük olarak 3 te 1 ini karşılar en fazla. Doymaz, gelişmez yani. Ama her gün ben ona o kök hücre ve probiyotik naklini yapmış oluyorum. Bir damlasının bile değerli oluşu da bu yüzden.
Sütünün geldiği yere kadar ver emzir doymadığı noktada da istediği kadar mama ile takviye et.
Anne sütünden sonraki bağışıklık ve büyümede en etkili şey uyku. Neden onu aç aç ağlatalım ki?
Gerginbiri35 ne söylemişler okudum inanılmaz sinir oldum. Mama vermek emzirmeden yüksünmek demek değildir
Bana da lazım bu ya biz mesela 36+6da doğduk bana her hafta atak haftası gibi geliyorKızlar bi de bişey soracağım bu atak haftasını nasıl hesaplıyoruz yine hamilelik gibi mi son adet günü hafta atma günü oluyodu ya mesela kızım çarşamba doğdu çarşambaları hafta dönümü oluyo 5.hafta atağına da o zaman girmiş mi oluyor yoksa anam babam usul pztden mi başlıyoruz
Ya işte kesin öyle bir şey varEmzirme danışmanı da besledikten sonra eşime verdirmişti, onun kucağında uyumuştu. Benim kucağımda huzursuzluğu devam ediyordu. Bebekler anneden süt kokusunu alıyorlar demişti.
Ben de hepimizi çok seviyorum iyi ki varızOh bebu grubu cidden çok seviyorum hepimiz akıllıyız neyse ki
Canım 0-6 ay arası damaklı olanlardan. Gece ışıklılardan değil klasik olanlardan.Hangisi☺
Bence net bir günü yok. Benim kızım 5. Hafta atağına 4+4 de, 8. Hafta atağına 7+3 de girdi. Yani benim hissettiğim bu şekilde.Kızlar bi de bişey soracağım bu atak haftasını nasıl hesaplıyoruz yine hamilelik gibi mi son adet günü hafta atma günü oluyodu ya mesela kızım çarşamba doğdu çarşambaları hafta dönümü oluyo 5.hafta atağına da o zaman girmiş mi oluyor yoksa anam babam usul pztden mi başlıyoruz
Hay ağzına sağlık canım ya bravoKimyasal mı? Yok nükleer madde deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?