- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Ay keşke emzik alsa her gün deniyorumUmarım uyumuştur
Birkaç gündür sancıları vardı zaten bu atağın. Meme uçlarım asla iyileşmiyor dünkü krizinde mahvetti beni. Nolur az acısın diye dualarla emziriyorum dünden beri
Bu atak ona mı zor bana mı zor belli değil
Neyse başına gelecekler şu an öğrendim senden sağol kuşum
Tam olarak aynı süreçteyiz bakalım sonraki güncelleme ne olacak
Acayip meme istiyor ve aç olduğu için değil ağzında meme olsun istediği için. Emzik veriyorum mecbur öyle iştahlı emiyor ki emziği üzülüyorum aç mı acaba diye.. alıp emziriyorum tekrar
Ya bizimkiler keyiften yapmıyor bence. Ne yapacaklarını bilmedikleri için şaşkın davranıyolar şu arahenüz yüzümüze pek gülmüyo zaten. O zamana gelsek hemen
Senle aynı gün doğurmuşuz. Sezaryen doğum yaptım. Zorunluydu ama tercihim de olabilirdi ki korkuyordum zaten.Şu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
Barbaros gittikçe mamaya daha çok yükleniyor vermemek için savaşsam altı saat memede tutsam da yok doymuyor ağlıyor ancak mama içince susuyor
Ve bugün kuzenim bana zaten sezaryanla doğurdun bir de mama verip duruyor musun? Git emzirme danışmanlığı al bir şey yap çocuğa zehir yedirip durma hasta olacak senin yüzünden dedi
Zaten depresyonda olan anneliği beceremediğini düşünen yetersiz hisseden lohusa bir kadını sadece kelimeleri kullanarak öldür deseler ancak bu kadarını yapabilirdi sanırım
20 tl alırım kışı bası ahahahahUygulamayı ticarete dök bari senİtinayla atak bilgisi verilir
Evine sokmasan bidaha yeridir burdan kudurdum resmen şöyle insanlara üzülüyorum bu kadar cahil kalabildikleri içinŞu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
Barbaros gittikçe mamaya daha çok yükleniyor vermemek için savaşsam altı saat memede tutsam da yok doymuyor ağlıyor ancak mama içince susuyor
Ve bugün kuzenim bana zaten sezaryanla doğurdun bir de mama verip duruyor musun? Git emzirme danışmanlığı al bir şey yap çocuğa zehir yedirip durma hasta olacak senin yüzünden dedi
Zaten depresyonda olan anneliği beceremediğini düşünen yetersiz hisseden lohusa bir kadını sadece kelimeleri kullanarak öldür deseler ancak bu kadarını yapabilirdi sanırım
Etlimde benzer joının var bana verecek alıcam ben yatıyor arkası yemek yaparken fln durursa artık koyucamAy keşke emzik alsa her gün deniyorumyüzünü buruşturup atıyor ağzından Tadını biliyor resmen.
Kızlar ya bu indirimlerde mama sandalyesi mi alıp koysam diye baktım amazonda şunu gördüm yenidoğandan itibaren kullanılıyormuş.
https://amzn.eu/d/4baAhwV Nasıl acaba? Başka önerisi olan var mı?
Tövbe yarabbim yine birileri yetkili servis gibi konuşmuş. Barbaros için en iyisini sen bilirsin onun annedi sensin böyle çok konuşacaklar daha. Bizi gören herkes bu çocuğu kucağına alıştırıyorsun alıştırma çok zorluk çekersin diyor ama Aslan başka türlü durmuyor cefasını ben çekicem diyip susturuyorum bir iki taktım ama baktım olmuyor. Kendi sağlığın için duymaŞu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
Kuzen falan dinleme görüşme bile bu süreçte bir daha. Canım Kuzey 31.haftada doğdu biliyorsun. Suyum bitmiş ve farketmemişim ben. Kendimi suçlasaydım toparlayamazdım bir kere bu yüzden ağladım eşim belki o gün olması gerekiyordu farketsen belki diğer hastanede doğum olacaktı ama herkes bu hastanenin yoğun bakımına çok iyi diyor dedi. Yani sezeryan oldun ama normal doğum olsaydı bi komplikasyon olmayacağının garantisi var mıydı? Ben şimdi 31.haftada doğurdum içimde tutamadım su bitti çocuğa enfeksiyon kaptırdım üstüne sütüm yetmiyor diye hergün ağlayım o zaman kuzeninin mantığıyla. Şu an kendi hayatın kalmadı herşeyini ona adadın. Gecen gündüzün karıştı. Ne yaparsan onun iyiliği için yapmaya çalışıyorsun. Bu mu anneliği becerememek? Mama vermemek için de savaşma lütfen. 1 saat kadar aktif emdiği halde hala ağlıyorsa ufak bi mama desteği yap. Kendine bu kadar yüklenme. Barbaros'u senden başkası daha çok düşünemez.Şu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
O sızlama bende de oluyor arada bence süt inerken oluyorKizlar benim bir gogsumden cok bir gogsumden daha az sut geliyor. Su cok gelen gogsumde arada bir sızlama Oluyor ama goguslerimde sertlikte yokken neden olur acaba ?
Kuzenin gercekten sacmalamis. Bizde mama tskviyesiyle devam ediyoruz yetmiyor cunku. Kendi bu durumda olsa ne yapardi acaba ? Sanmiyorum ki aglatsin. Bence kulaklarini tika kuzum bunlara. He diyip gecŞu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
Kesinlikle herkes çok biliyor tüh kaka mamaYa kahvaltıda önümde çay duruyor yanında biberon kalmış aldım biberonu baya ağzıma götürdüm emzik deyince anladım aaaaa diyorum bide sanki başkası veriyor biberonuuykusuzluk çok kötü çoookk
Ya gerçekten eskiler iyi hoş güzel öğütlerle deneyimlerle dolu ama bir çokta ön yargı ve yanlış bilgi ile anneleri yıpratıyorlar. Ki benim ailem düşünceli ve çok özenlidir bu konuda eşimin ailesine karşıda ben genel olarak mesafeliymdir ama bu mama ve emzirme konusunda herkes doktor hekes beslenme uzmanı kesildi öcü mama kötü mama sütün gelir gelmek zorunda emzirmen lazım emmek zorunda en komiği de şu benim sütüm gelse bebeğe yetse ben gidip mamaya bir ton para biberona bir ton para dezenfekte kutusuna bir ton para verip bide ellerim çatlayana kadar sürekli emzik biberon sağma makinesi yıkar mıyım? Sadece bebeğe değil ki annelere de mama başka bir iş yaratıyor doğru biberonla doğru şekilde içemezse genzine kaçıyor öksür öksür burnundan geliyor mesela çocuğun . Niye uğraşıyım ki tüm bunlarla açarım mememi her dk emiziririm dimi azıcık mantık işte yok herşeyi biliyorlar uzak olmanın tek güzel tarafı bu galiba çene çekmiyoruz
Ya çok acımasız bir yorum. Mama zehir, kimyasal falan değil. Hamileyken multivitamin aldığımızda kimse kimyasal olarak görmüyordu? Mamanın da bunun çeşitli süt (keçi,inek) bazlı toz hali olduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı.Şu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
Bebeklerimiz sağlıklı olsun, gelişimleri güzel seyretsin, huzurlu, mutlu bebekler olsunlar. Anne sütü vermek için zaten hepimiz çabalıyoruz yetmediği yerde mama ile destek kesinlikle e tüü kaka değil. Kimse keyfinden vermiyor dediğin gibi. Herkesin süreci bebeği kendine özgü. Kimisinin sütü yok, kimisinin az ne yapalım?Gece lohusalığım tavan yaptı çocuk memede uyuyor kolumu kıpırdatmamla beraber basıyor çığlığı. Burnu da tıkalı temizletmiyor iyice hava yutuyor emerken bu yüzden daha çok ağlıyor, en son dayanamadım bende uyuyan eşime bağırdım sabah kalkınca mama da alacaksın meme de gece emzirmeyeceğim artık diye triplere girdim uykusuzluktan. Kimse keyfinden vermiyor herhalde. Bende aman mama vermesem mi acaba sadece süt yeter diyordum, mama da verilir zehir mi bu? Yeterki çocuğum ağlamasın onun stresi yetiyor.
Oda olabilir. Sert olmayinca sutten diye dusunmedim bendeO sızlama bende de oluyor arada bence süt inerken oluyor
Memeden ayrılmadıkları için sertleşecek zaman olmuyorOda olabilir. Sert olmayinca sutten diye dusunmedim bende
Çocuk beni görünce yalanıyorOda olabilir. Sert olmayinca sutten diye dusunmedim bende
Benim gece fena sertlesiyor 4 saat falan uyuyor cunkuMemeden ayrılmadıkları için sertleşecek zaman olmuyorBir de eskisi gibi sertleşmiyor dolsada sanki öyle olması normal diye okumuştum bi yerde
Benimkide direkt hareketlenmeye basliyorÇocuk beni görünce yalanıyor
Biberon temizleyici ile yıkıyorum sonra makinede sterilize ediyorum ama acilse etmeden verdiğim de oluyor.Kızlar biberon temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz deterjan kullanıyor musunuz
Benim de öyle ucu sızlıyor göğsümde sertlik yokkenKizlar benim bir gogsumden cok bir gogsumden daha az sut geliyor. Su cok gelen gogsumde arada bir sızlama Oluyor ama goguslerimde sertlikte yokken neden olur acaba ?
Kaderimiz bu bizimTeşekkür ederim kuzum bu ülkede sezaryen doğum yapıp bebeğine mama veren bir anne olarak bilim silahıyla tutunmaya çalışıyorum
Ayyyy ayyy çok fena 8. Hafta valla. Atak bize zor. Onlar için hava hoş sanki. Benim memeler tırnakları geçiyor valla bi sıkıyor bazen. Ucunu sündürüyor çekiştiriyor. Valla mahvoldu da bugün çok şükür sakinleşti.Birkaç gündür sancıları vardı zaten bu atağın. Meme uçlarım asla iyileşmiyor dünkü krizinde mahvetti beni. Nolur az acısın diye dualarla emziriyorum dünden beri
Bu atak ona mı zor bana mı zor belli değil
Neyse başına gelecekler şu an öğrendim senden sağol kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?