Ya şu fotolar nasıl yapılıyor yaaa canımız çektiO sızlama bende de oluyor arada bence süt inerken oluyor
Yaaa fotoya bak yakışıklılığı keeesssBiberon temizleyicisi ile yıkıyorum. Önceden kaynamış suda tutuyordum birkaç dk şimdi sterilizasyon makinesi var
Diş çıkarırken memeleri bir kaşıyıcı olarak kullandıklarını hayal ettim bunu okurkenKaderimiz bu bizim
Ayyyy ayyy çok fena 8. Hafta valla. Atak bize zor. Onlar için hava hoş sanki. Benim memeler tırnakları geçiyor valla bi sıkıyor bazen. Ucunu sündürüyor çekiştiriyor. Valla mahvoldu da bugün çok şükür sakinleşti.
Şu nerde neyi ne zaman konuşacağını bilmeyen ya da konuşmaması gereken konuda boş boş konuşup can sıkmaktan geri kalmayan insanların zehir laflarından gına geldi vallaŞu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
Barbaros gittikçe mamaya daha çok yükleniyor vermemek için savaşsam altı saat memede tutsam da yok doymuyor ağlıyor ancak mama içince susuyor
Ve bugün kuzenim bana zaten sezaryanla doğurdun bir de mama verip duruyor musun? Git emzirme danışmanlığı al bir şey yap çocuğa zehir yedirip durma hasta olacak senin yüzünden dedi
Zaten depresyonda olan anneliği beceremediğini düşünen yetersiz hisseden lohusa bir kadını sadece kelimeleri kullanarak öldür deseler ancak bu kadarını yapabilirdi sanırım
Süt inerken oluyor o bende. Bebeğim hangi göğsümü emerse emsin hem o hem diğer göğsüm, koltuk altlarından başlayıp göğüs kafesime varana kadar sızlıyor. Sonra boştaki göğüsten de süt akıyor.Kizlar benim bir gogsumden cok bir gogsumden daha az sut geliyor. Su cok gelen gogsumde arada bir sızlama Oluyor ama goguslerimde sertlikte yokken neden olur acaba ?
Remini aşkımYa şu fotolar nasıl yapılıyor yaaa canımız çektiçok güzel olmuş
Eşim kıyamıyor izotonik su sıkmaya o yüzden çekemiyoruz. Bıraksa ben yapıcam ama evhamlı davranıyor burnu acır vs diye. Bugün uyumazsa mecburen ondan gizli saklı ya da kavga dövüş yapıcazBebeklerimiz sağlıklı olsun, gelişimleri güzel seyretsin, huzurlu, mutlu bebekler olsunlar. Anne sütü vermek için zaten hepimiz çabalıyoruz yetmediği yerde mama ile destek kesinlikle e tüü kaka değil. Kimse keyfinden vermiyor dediğin gibi. Herkesin süreci bebeği kendine özgü. Kimisinin sütü yok, kimisinin az ne yapalım?
Burun tıkanıklığı çok kötü ya biz sık sık temizliyoruz. Uyumasını, emmesini her şeyi etkiliyor
Ben yapamadım ya, ücretli versiyonu mu kullanıyorsunuz?Remini aşkım
Biz de başta kıyamıyorduk evet o an ağlıyorlar ama sonra pamuk gibi oluyor burnuşEşim kıyamıyor izotonik su sıkmaya o yüzden çekemiyoruz. Bıraksa ben yapıcam ama evhamlı davranıyor burnu acır vs diye. Bugün uyumazsa mecburen ondan gizli saklı ya da kavga dövüş yapıcaz
Yavrum rahat rahat uyusun daBiz de başta kıyamıyorduk evet o an ağlıyorlar ama sonra pamuk gibi oluyor burnuş
Ya şu fotolar nasıl yapılıyor yaaa canımız çektiçok güzel olmuş
Remini diye bi uygulama. Normalde ücretli ama 1 haftalık deneme süreci var 8 tane yüzünün fotosu lazım atın bana özelden yapayımYaaa fotoya bak yakışıklılığı keeesss
Sen naptın süt artırma işiniKuzenin gercekten sacmalamis. Bizde mama tskviyesiyle devam ediyoruz yetmiyor cunku. Kendi bu durumda olsa ne yapardi acaba ? Sanmiyorum ki aglatsin. Bence kulaklarini tika kuzum bunlara. He diyip gec
Buna sallanıyor falan demişler joie nasıl sağlam mıEtlimde benzer joının var bana verecek alıcam ben yatıyor arkası yemek yaparken fln durursa artık koyucam
Şırınga ucundan mı çekiniyor, ona aparatlar var silikon burnu acımasın diyeEşim kıyamıyor izotonik su sıkmaya o yüzden çekemiyoruz. Bıraksa ben yapıcam ama evhamlı davranıyor burnu acır vs diye. Bugün uyumazsa mecburen ondan gizli saklı ya da kavga dövüş yapıcaz
D vitamini aldık hem sprey uç hem damlalık vardı kutuda. Ondan çıkan damlalıkla damlatıyorum birde ben. Bir kaç damla damlatıp bekleyin sonra burun ucundakini çekin derin temizliğe gerek yok dedi doktor. Enjektörle basınçlı verecek olsam eşim çocuğu kaçırır herhalde bendenBuna sallanıyor falan demişler joie nasıl sağlam mı
Şırınga ucundan mı çekiniyor, ona aparatlar var silikon burnu acımasın diye
Ay hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruzAtağın sonunda ışık var öyle böyle sabır
Canım benim anneliği beceremediğini lütfen düşünme. Asla mükemmel olmak zorunda değiliz. Anne olmadan önce insanız. Her istediğimizin üstesinden gelemeyebiliriz. Lütfen zaman ver kendine.Şu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
Barbaros gittikçe mamaya daha çok yükleniyor vermemek için savaşsam altı saat memede tutsam da yok doymuyor ağlıyor ancak mama içince susuyor
Ve bugün kuzenim bana zaten sezaryanla doğurdun bir de mama verip duruyor musun? Git emzirme danışmanlığı al bir şey yap çocuğa zehir yedirip durma hasta olacak senin yüzünden dedi
Zaten depresyonda olan anneliği beceremediğini düşünen yetersiz hisseden lohusa bir kadını sadece kelimeleri kullanarak öldür deseler ancak bu kadarını yapabilirdi sanırım
bizimki de bir alıyor bir atıyor ama emme delisi olduğu anlarda hırsla alıp emiyorAy keşke emzik alsa her gün deniyorumyüzünü buruşturup atıyor ağzından Tadını biliyor resmen.
Kızlar ya bu indirimlerde mama sandalyesi mi alıp koysam diye baktım amazonda şunu gördüm yenidoğandan itibaren kullanılıyormuş.
https://amzn.eu/d/4baAhwV Nasıl acaba? Başka önerisi olan var mı?
Hangi göğüs daha çok uyarılırsa ordan daha çok gelirmiş çok geleni daha mı çok veriyosun kuzu?Kizlar benim bir gogsumden cok bir gogsumden daha az sut geliyor. Su cok gelen gogsumde arada bir sızlama Oluyor ama goguslerimde sertlikte yokken neden olur acaba ?
Bence de bize zor.. memelerin dili olsa da konuşsaKaderimiz bu bizim
Ayyyy ayyy çok fena 8. Hafta valla. Atak bize zor. Onlar için hava hoş sanki. Benim memeler tırnakları geçiyor valla bi sıkıyor bazen. Ucunu sündürüyor çekiştiriyor. Valla mahvoldu da bugün çok şükür sakinleşti.
Ah ah bu günler geçecek ek gıda terörü başlayacak diye de ayrı korkuyorum yok yoğurt ver yok brokoli verme lahana verKesinlikle herkes çok biliyor tüh kaka mamaBen kimseye aldırış etmiyorum. Mama içeriklerine bakıyorum, besin değerlerini karşılaştırıyorum farklı farklı birkaç mama denedim. Bırakmayı düşünmüyorum anne sütünü verebildiğim kadar veriyorum veremediğim noktada onun ihtiyacını en iyi karşılayacak olanı bulmaya çalışıyorum.
Dediğin gibi emzirmek daha kolay memeni çıkarıp bebeğin ağzına sokuyorsunsütün varsa doğru emzirme de biliyorsan tadından yenmez. Ama mamada? Bir kere mama hep hazır değil. Sütü, biberonu, mamanın kendisi bunları hep temin etmek gerekiyor. Ellerim benim de yıkamaktan ağaç kabuğuna döndü artık kanıyor bile. Sonra onları sterilize ediyorum Allah'tan makine almışım diyorum. Emzikler zaten bir atmalık bık diye çıkarıveriyor.
Bilmiyorum keşke herkesin sürecinin farklı ve biricik olduğunu anlasalar
Ya çok acımasız bir yorum. Mama zehir, kimyasal falan değil. Hamileyken multivitamin aldığımızda kimse kimyasal olarak görmüyordu? Mamanın da bunun çeşitli süt (keçi,inek) bazlı toz hali olduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Sezaryen de doğum olur belki zorunlu belki isteğe bağlı, mama da verilir anne sütü de ... Yeter ki hepimiz sağlıklı olalım.
Doymuyor ağlıyor diyorsun. Barbarosun bu huzursuzluğu yaşaması daha mı iyi? Ve sen yetersiz bir anne değilsin sadece zor bir süreçten geçiyorsun, belki bebeğin daha zor, belki sen daha hassassın ama bunlar geçecek. Öyle böyle derken doğdular kırkları bile çıktı ben de bazen ağlarken buluyorum kendimi ama dönüp baktığımda zaman geçiyor yarın öbür gün emekleyecekler, oyunlar oynayacağız biraz daha sabretmemiz gerekiyor
Bebeklerimiz sağlıklı olsun, gelişimleri güzel seyretsin, huzurlu, mutlu bebekler olsunlar. Anne sütü vermek için zaten hepimiz çabalıyoruz yetmediği yerde mama ile destek kesinlikle e tüü kaka değil. Kimse keyfinden vermiyor dediğin gibi. Herkesin süreci bebeği kendine özgü. Kimisinin sütü yok, kimisinin az ne yapalım?
Burun tıkanıklığı çok kötü ya biz sık sık temizliyoruz. Uyumasını, emmesini her şeyi etkiliyor
Pardon da millet göğüslerim bozulmasın diye emzirmiyor kimse de onlara bişey demiyor. İnsanlar en çok kıskandıklarına acımasız yorumlar yapıyor hiç üzülme. Kuzeninle aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum belki de çok iyisinizdir ama yapılan çok ayıp. Sırf kötü sözlerden etkilenmemek için kimseyle görüşmüyorum desem yeridir. Biraz mesafeli oluverin, en azından şu emzirme döneminin en önemli olduğu ilk aylar.Şu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
Ya canım benim ya sakin ol lütfen bukadar ağır konuşulmadan bile ben çevreden gelen yorumlara inanılmaz üzüldüm. Seni düşünemiyorum bile boşver lütfen sende takılma bunlara bir süre sonra düşündükçe emzirmekten soğuyor insan zaten olmuyor doymuyor diye kötü hissetmeye başlıyorsun inan bana gerek yok. Onlar söylesin bizler duymayalım bence bu dönemin tek çözümü bu bak ben emzirdim 1 saati geçti ellerimle göğsümü sıkıp ara ara kontrol ettim süt gördükçe emzirdim uykuya bir türlü dalmadı dalmadı eşim mama verelim dedi iyi dedim şuan tok içmiycek ki 60cc mama yaptı 5 cc falan içti o da nerdeyse zorla yaniŞu yorumuna ağlıyorum dakikalardır
Öğlen kuzenim buradaydı
Aman aman amanDiş çıkarırken memeleri bir kaşıyıcı olarak kullandıklarını hayal ettim bunu okurken
Ya biz de başta yaparken çok korktuk şimdi de çok lazımsa yapıyoruz ama öyle de deneyebiliriz. Eşine çok güldümD vitamini aldık hem sprey uç hem damlalık vardı kutuda. Ondan çıkan damlalıkla damlatıyorum birde ben. Bir kaç damla damlatıp bekleyin sonra burun ucundakini çekin derin temizliğe gerek yok dedi doktor. Enjektörle basınçlı verecek olsam eşim çocuğu kaçırır herhalde benden
Ben de öyle düşündüm ve vazgeçtim zatenbizimki de bir alıyor bir atıyor ama emme delisi olduğu anlarda hırsla alıp emiyor
Kuzum ana kucağın varsa böyle bir model almana gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?