2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Diş çıkarırken memeleri bir kaşıyıcı olarak kullandıklarını hayal ettim bunu okurken

Şu nerde neyi ne zaman konuşacağını bilmeyen ya da konuşmaması gereken konuda boş boş konuşup can sıkmaktan geri kalmayan insanların zehir laflarından gına geldi valla çok bilmiş cahil

Kizlar benim bir gogsumden cok bir gogsumden daha az sut geliyor. Su cok gelen gogsumde arada bir sızlama Oluyor ama goguslerimde sertlikte yokken neden olur acaba ?
Süt inerken oluyor o bende. Bebeğim hangi göğsümü emerse emsin hem o hem diğer göğsüm, koltuk altlarından başlayıp göğüs kafesime varana kadar sızlıyor. Sonra boştaki göğüsten de süt akıyor.

Eşim kıyamıyor izotonik su sıkmaya o yüzden çekemiyoruz. Bıraksa ben yapıcam ama evhamlı davranıyor burnu acır vs diye. Bugün uyumazsa mecburen ondan gizli saklı ya da kavga dövüş yapıcaz

Eşim kıyamıyor izotonik su sıkmaya o yüzden çekemiyoruz. Bıraksa ben yapıcam ama evhamlı davranıyor burnu acır vs diye. Bugün uyumazsa mecburen ondan gizli saklı ya da kavga dövüş yapıcaz
Biz de başta kıyamıyorduk evet o an ağlıyorlar ama sonra pamuk gibi oluyor burnuş

Kuzenin gercekten sacmalamis. Bizde mama tskviyesiyle devam ediyoruz yetmiyor cunku. Kendi bu durumda olsa ne yapardi acaba ? Sanmiyorum ki aglatsin. Bence kulaklarini tika kuzum bunlara. He diyip gec
Sen naptın süt artırma işini

Etlimde benzer joının var bana verecek alıcam ben yatıyor arkası yemek yaparken fln durursa artık koyucam
Buna sallanıyor falan demişler joie nasıl sağlam mı
Şırınga ucundan mı çekiniyor, ona aparatlar var silikon burnu acımasın diye

Eklentiler

• 1000019901.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 36
Buna sallanıyor falan demişler joie nasıl sağlam mı

Şırınga ucundan mı çekiniyor, ona aparatlar var silikon burnu acımasın diye
D vitamini aldık hem sprey uç hem damlalık vardı kutuda. Ondan çıkan damlalıkla damlatıyorum birde ben. Bir kaç damla damlatıp bekleyin sonra burun ucundakini çekin derin temizliğe gerek yok dedi doktor. Enjektörle basınçlı verecek olsam eşim çocuğu kaçırır herhalde benden

Atağın sonunda ışık var öyle böyle sabır
Ay hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz
Canım benim anneliği beceremediğini lütfen düşünme. Asla mükemmel olmak zorunda değiliz. Anne olmadan önce insanız. Her istediğimizin üstesinden gelemeyebiliriz. Lütfen zaman ver kendine.
Ayrıca olmaz olsun öyle kuzen. Ne kadar düşüncesiz bi insanmış. Sen bu konuda hassas olmasan bile sana böyle şeyler söylememeli. Kimseye söylememeli haddi değil çünkü.
bizimki de bir alıyor bir atıyor ama emme delisi olduğu anlarda hırsla alıp emiyor
Kuzum ana kucağın varsa böyle bir model almana gerek yok bence
Kizlar benim bir gogsumden cok bir gogsumden daha az sut geliyor. Su cok gelen gogsumde arada bir sızlama Oluyor ama goguslerimde sertlikte yokken neden olur acaba ?
Hangi göğüs daha çok uyarılırsa ordan daha çok gelirmiş çok geleni daha mı çok veriyosun kuzu?
Bence de bize zor.. memelerin dili olsa da konuşsa su topluyor benimki devamlı..

İdil dün gece 3:40a kadar uyumadı kucakta gezmeler, beyaz gürültüler, bitmeyen emmeler. En son memede bayıldı resmen. Ben de bayılmışım

Ah ah bu günler geçecek ek gıda terörü başlayacak diye de ayrı korkuyorum yok yoğurt ver yok brokoli verme lahana ver

Pardon da millet göğüslerim bozulmasın diye emzirmiyor kimse de onlara bişey demiyor. İnsanlar en çok kıskandıklarına acımasız yorumlar yapıyor hiç üzülme. Kuzeninle aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum belki de çok iyisinizdir ama yapılan çok ayıp. Sırf kötü sözlerden etkilenmemek için kimseyle görüşmüyorum desem yeridir. Biraz mesafeli oluverin, en azından şu emzirme döneminin en önemli olduğu ilk aylar.
Kaç gündür tek öğün beslenebiliyorum neredeyse haliyle sütümün içeriği de etkileniyor. Vitamin mineral katkılı mamalar şu günlerde benim sütten kat kat daha iyidir. Sakın kendini suçlayıp üzme. Sen dünyadaki en mükemmel annesin, çünkü bebeğinin senden başka annesi yok onun için mükemmel olan sensin ve bebeğin için en mükemmelini yapmaya çalışıyorsun.

Ya canım benim ya sakin ol lütfen bukadar ağır konuşulmadan bile ben çevreden gelen yorumlara inanılmaz üzüldüm. Seni düşünemiyorum bile boşver lütfen sende takılma bunlara bir süre sonra düşündükçe emzirmekten soğuyor insan zaten olmuyor doymuyor diye kötü hissetmeye başlıyorsun inan bana gerek yok. Onlar söylesin bizler duymayalım bence bu dönemin tek çözümü bu bak ben emzirdim 1 saati geçti ellerimle göğsümü sıkıp ara ara kontrol ettim süt gördükçe emzirdim uykuya bir türlü dalmadı dalmadı eşim mama verelim dedi iyi dedim şuan tok içmiycek ki 60cc mama yaptı 5 cc falan içti o da nerdeyse zorla yani doyunca içmeyecekler istemeyecekler ihtiyacımız kalmayacak ama ihtiyaç duydukları sürece az veya çok devam etmek gerekiyor. Ayrıca sezeryan olmak kolaysa kendi olsun o çok bilmiş benim ödüm kopuyordu yemin ederim tebrik ederim sezeryan olan herkesi riskleri normal doğumdan daha fazla anne için ayrıca iyileşme süresi de daha uzun ve yıpratıcı olabiliyor insanlar ne gıcık ya

Ya biz de başta yaparken çok korktuk şimdi de çok lazımsa yapıyoruz ama öyle de deneyebiliriz. Eşine çok güldüm Ama ne güzel gözünden sakınıyor demek ki
bizimki de bir alıyor bir atıyor ama emme delisi olduğu anlarda hırsla alıp emiyor
Kuzum ana kucağın varsa böyle bir model almana gerek yok bence
Ben de öyle düşündüm ve vazgeçtim zaten Tamamen fiyat performans ürünü gibi gördüğüm için aklımı çeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…