2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet kuzum diger memeyi almiyordu yeni yeni aliyor insallaj artar ondada sut

Oyu maşallah maşallah ona büyüdüklerinde böyle olacaklarmı gerçekten ya
Bak buda oğlanın
Film artisti gibi bu ne yakışıklılıktır ya Rabbi
Benim kızçemin fotoğrafları aynı annemin küçüklüğü biraz da bana benziyor. Tabi illaki benzeyecekler ama birebir olmaz herhalde

Anaa düzenleme şeysi yok ya bundaa silecektim Allahtan kendi çektiğimi buraya atmadım akraba eş dost bana benzetmez umarım
10 dk sanırım max oyuzden genelde pp leyip kaldırıyoruz aklında olsun aman milyon sayfadan bu postu bulup gorup senı tanıcak çıkmaz merak etme

Ya biz de başta yaparken çok korktuk şimdi de çok lazımsa yapıyoruz ama öyle de deneyebiliriz. Eşine çok güldüm Ama ne güzel gözünden sakınıyor demek ki
İnanılmaz sakınıyor. Genel olarak da korumacı bir yapısı vardır zaten. Ama bazen aşırıya kaçıyor. Mesela çocuk benimde çocuğum burnunu kanatana kadar uğraşmam herhalde ikide bir dur aman dikkat et, çok tuttun vakumu kan toplanacak diyor. Vakumu elime tuttum hissetmiyorum bile bak suya sıvılara özel bu diyorum, makinelere güven olmaz diyor
Ayy korktum şuan, az diye önemsemiyordum. Elimde aspiratörle gezerim artık. Sağlıkçı olmak da işe yaramıyor maalesef terzi kendi söküğünü dikemiyor. İnsan bildiğini unutuyor
Ay Okadar doğru ki o da bıktı bizde bıktık kaka ve gaz kabusundan
Kıyamam az kaldı az, zaman çabuk geçiyor
10 dk sanırım max oyuzden genelde pp leyip kaldırıyoruz aklında olsun aman milyon sayfadan bu postu bulup gorup senı tanıcak çıkmaz merak etme
Benim akrabalar hafiyeden halliceler ama bence de bunu da bulamazlar herhalde. Yani o kadar manyağı yoktur umarım

Yok taş gibi 2 çocuk büyüttü üçüncü benimki olacak , ben ıkea kullandım oğlumda anası ağladı masanın tabı temizliği falan daha rahat orası ayrı
Oh maşallah, neyse vazgeçtim zamanı gelince bakıp alırım
Kızlar ben emzirme sonrası 15-10-5 şeklinde sağım yaptım az önce anca 60 ml geldi
Kız maşallah çok iyi 60 emzirme sonrası bence.
Ay benimkinde de var o sanki çocuk benim çocuğum değil, sürekli beni düzeltmeler izlemeler falan

Ay benimkinde de var o sanki çocuk benim çocuğum değil, sürekli beni düzeltmeler izlemeler falan
Gece kendisine bağırdığım için biraz korkmuş kocacım. Bebiş ağlayınca hemen o da uyanıyor sakin ol annesi canı acıyor o yüzden ağlıyor ama yakında geçecek sakın kızma üzme bebeğimizi demeye başladı el kadar bebeye kızacak halim yok ya

Evine sokmasan bidaha yeridir burdan kudurdum resmen şöyle insanlara üzülüyorum bu kadar cahil kalabildikleri için

Kuzenin gercekten sacmalamis. Bizde mama tskviyesiyle devam ediyoruz yetmiyor cunku. Kendi bu durumda olsa ne yapardi acaba ? Sanmiyorum ki aglatsin. Bence kulaklarini tika kuzum bunlara. He diyip gec

Şu nerde neyi ne zaman konuşacağını bilmeyen ya da konuşmaması gereken konuda boş boş konuşup can sıkmaktan geri kalmayan insanların zehir laflarından gına geldi valla çok bilmiş cahil

Çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar
Normalde kardeş gibi büyüdük ablam gibidir ama bu konularda böyle çocuklarını normal doğumla doğurmuş olmakla iki sene emzirmiş olmakla kızının yurt dışında okumasıyla sürekli övünür durur
Sezaryan olduysan mama verdiysen vay haline genel olarak ailemde böyle bir tutum var zaten onlara göre bu kötülük değil uyararak iyilik yapıyorlar
Ben çok ağlayınca eşim aramış arkamdan abla böyle şeyler söylemeyin gelecekseniz buraya lohusa zaten her şeye alınıyor siz benden daha iyi biliyorsunuz bu süreçleri siz de yaşadınız diyerek
whatsaptan yazdı işte yanlış anlamışsın ben iyiliğiniz için söyledim anne sütü önemli yardım alsan düzelecek belki falan diye
Bu da bir süreç geçecek biliyorum ama bu dönemde söylenenleri yapılanları da insan gerçekten unutmuyor unutamıyor heralde
Belki ileride daha farklı sorunlar vardır bilmiyorum böyle söylemek de çok istemiyorum hamilelik geçsin falan derken daha beteri geldi malum ama umarım yenidoğan dönemi geçip biraz büyüyünce her şey kolay oluyordur

Satilucky atak donemi bitiyor olabilir mi yaa. Cok sasirtici bugun oglen uyuduk
Bugün bizde bir iyi bir kötüydü ama genel olarak % 45 kötü %55 iyiydi denebilir.Biziö atak tam 1 hafta oldu inşallah bitmiştir

Ben geçen gün evde kimse yokken lavaboda direk yıkama yaptım aspiratör ile çekmedim bile bildiğin hastanede nasıl yapıyorsak öyle yaptım
Aspiratör alıp çeksem iyi olacak sanırım beceremem diye almıyorum, yıkamayı rahat yaptım aspiratör etmeyi de yaparım inşallah

Ay hemen de farkedildiiii teyzesi ergen (15) kızçeme çok baktığı için bana yan odadan böyle fotoğraflar atıyor
Ayy benim kız kardeşim (15) de öyle çocuğumu trolleyip duruyor müdür sarp diye lakap takmış snapchatten filtre yapıp duruyor sıpamaHatta bir tanesini pp yapayım

Bizimki bana geçen lohusalık iyi gidiyor sanki ben sürekli ağlayıp bağırıp çağıracaksın diye bekliyordum gayet sakin ve normalsin çok şaşırtıcı diyor.
İçimde kopan fırtınaları bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…