- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Benım kangurum 7 bin teleBütçe varsa iyi bir kanguru kökten çözüm
Slingden memnun musun ya? Kanguru mu alayım sling mi karar veremedim. Yemek yiyeceğimiz sırada bebiş ağladı, eşimde bir kumaş parçasıyla sardı sarmaladı bağladı bebişi, slinge benzer bişey oldu çok rahat ettim yemek yerken. Bebiş beni emdi bende yemek yiyebildim o esnada. Sende böyle yapabiliyor musun yoksa bizim uyduruk buluşumuz mu iyi olduBütçe varsa iyi bir kanguru kökten çözüm
Ben varımKalan tüm mesajları okuduğuma göre kızı uyutma seansları başlamıştır demektir ee kimse yok mu arkadaş
Tekrar uyuduysa geceye gecmıstır o , goo cabuk yatağaBen varım22.30dan bu saate kadar deliksiz uyuduğuma inanamıyorum mutluluktan ağlamak istiyorum kızım uyanır gibi oldu tekrar uyudu acaba bende mi uyusam diye düşünüyorum
Buradasın ama dokunamıyorum çok saçmaOkuyorum ama yazamıyorum sizi seviyorum
+1 doyurup uyutmaya çalışan benKalan tüm mesajları okuduğuma göre kızı uyutma seansları başlamıştır demektir ee kimse yok mu arkadaş
Valla kumaş parçasıyla sardıysa slinge gerek yok onunla sarmaya devam edin sling de kumaş zatenSlingden memnun musun ya? Kanguru mu alayım sling mi karar veremedim. Yemek yiyeceğimiz sırada bebiş ağladı, eşimde bir kumaş parçasıyla sardı sarmaladı bağladı bebişi, slinge benzer bişey oldu çok rahat ettim yemek yerken. Bebiş beni emdi bende yemek yiyebildim o esnada. Sende böyle yapabiliyor musun yoksa bizim uyduruk buluşumuz mu iyi oldu
Allahım çok şükür minnoş kızım büyüyorTekrar uyuduysa geceye gecmıstır o , goo cabuk yatağa
Çok esnek bir kumaş değil o yüzden içim rahat etmedi çocuk sıkılır aşağıdan kayar gider diye. Masada oturup yemek yemek için iyi de ev işi yapılmaz bununla. Bir de yürüyüşlere başlayamadık daha benim dikişler hemen ödem yaptığı için, en azından yürüyüştede kullanmalık, iş yapmalık birşey arıyorum. Bu arada hala dikişlerim var aralığın 2. Haftası alınacakValla kumaş parçasıyla sardıysa slinge gerek yok onunla sarmaya devam edin sling de kumaş zaten
Ben içinde emzirmedim ama emzirilir bence rahat olur ben emzirdikten sonra bağlayıp evde yemek yemek kahve içmek ev işi yapmak gibi faaliyetleri yapıyorum o da göğsümde uyuyor sıpam
Benımde bıtane penye salım var onu ıkıye katlayıp koyuyorum bazenBuradasın ama dokunamıyorum çok saçma
+1 doyurup uyutmaya çalışan ben
Valla kumaş parçasıyla sardıysa slinge gerek yok onunla sarmaya devam edin sling de kumaş zaten
Ben içinde emzirmedim ama emzirilir bence rahat olur ben emzirdikten sonra bağlayıp evde yemek yemek kahve içmek ev işi yapmak gibi faaliyetleri yapıyorum o da göğsümde uyuyor sıpam
Bekle bosver sankı uyudukları ne ıkı saate kalkacak max , emzirmeden önce hızlıca degıstır oyle emzır ama aglasada emzırdıkten sonra yıne uykuya dalıyorlar ya yine açılır uykusuAllahım çok şükür minnoş kızım büyüyorAltına yaptı ya da gaz çıkardı az önce bilemedim garip bir ses çıkardı ama dünkü hatayı yapmayacağım kendi ağlayıp uyanınca değiştiricem bezini
UyandıkBekle bosver sankı uyudukları ne ıkı saate kalkacak max , emzirmeden önce hızlıca degıstır oyle emzır ama aglasada emzırdıkten sonra yıne uykuya dalıyorlar ya yine açılır uykusu
Sling uzun vadeli kullanılmaz ama ilk aylarda inanılmaz iş görür ben rahat ettim ama sonrasında gerekirse mecburen kanguru gerekir.Çok esnek bir kumaş değil o yüzden içim rahat etmedi çocuk sıkılır aşağıdan kayar gider diye. Masada oturup yemek yemek için iyi de ev işi yapılmaz bununla. Bir de yürüyüşlere başlayamadık daha benim dikişler hemen ödem yaptığı için, en azından yürüyüştede kullanmalık, iş yapmalık birşey arıyorum. Bu arada hala dikişlerim var aralığın 2. Haftası alınacak
Mantıklı eğer uygunsa, pratik anne fikirleriBenımde bıtane penye salım var onu ıkıye katlayıp koyuyorum bazen
Çok masumlar benim de alıp geri içime sokasım geliyorUyandıkacıkmış kuzum Emzirmek için kucağıma her alışımda ilk hırslı hırslı emişine içim gidiyor. Karnı aç, bunu söyleyemeyecek kadar aciz ve karnını doyurmak için bana muhtaç. Her seferinde ağlayasım geliyor
Oyyu pamuşlar yaa benımde emzırmeyı cok sevıyorum o hallerine bitiyorumUyandıkacıkmış kuzum Emzirmek için kucağıma her alışımda ilk hırslı hırslı emişine içim gidiyor. Karnı aç, bunu söyleyemeyecek kadar aciz ve karnını doyurmak için bana muhtaç. Her seferinde ağlayasım geliyor
Boyle yan slıng gıbı oluyor şal penye oldugu ıcın bebıse göre açılıp esneyıp şekilleniyor baya ama tutmak gerekıyor yıne sırtından falan iş gördü ilk başlarda şimdi kanguruyu takıyorum ama kısa tutmaya özen gosterıyorum anlık işte ocakta corba karıstırcam vs gıbı ısler ıcın en azından azcık daha büyüse cok sıkıntı olmazSling uzun vadeli kullanılmaz ama ilk aylarda inanılmaz iş görür ben rahat ettim ama sonrasında gerekirse mecburen kanguru gerekir.
Baya da varmış dikişlerin alınmasına 1.5 ay beklemiş olacak sanırım.İyileşti mi peki?
Mantıklı eğer uygunsa, pratik anne fikirleri
Bende kızıma böyle bakıyorum uyusa da uyusam diye
Bizde 3. Tur emip yatıyoruz. Memeyi ağzından kendi çıkartıyor sonra yatınca sanki annesini yıllardır görmemiş gibi meme hasretiyle anında açıyor gözleriniOyyu pamuşlar yaa benımde emzırmeyı cok sevıyorum o hallerine bitiyorumbenımkı uyumadı daha bi saattir yatır bırak kalkıyor devamlı annem hatım indirdi başında cıks
Açılır rengi açılır benım bıle bu foto dan sonra beyazladıBende kızıma böyle bakıyorum uyusa da uyusam diyeuykum olmadığında uyuyor ben uyuyamiyorum benim uykum olduğunda da o uyumuyor bu arada benim kızım da esmer ama kaşı kiprigi siyah değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?