2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum zor bir dönemden geçiyoruz.Yapı olarak duygusalsan bir de daha çok zor geçiyor sanırım.
Bana kimse bir şey demediği halde öyle bunaldım ki doğum iznim bitince bebeğim 3 aylık oluyor acaba işe başlasam bebeğim evde babaannesi ile durabilir mi diye düşünüyorum bu beni kötü anne yapar mı bilmiyorum, yapsa bile ben psikolojik olarak iyi olmazsam bebeğime faydalı olamam diye düşünüyorum
Yani hepimizin içinde fırtınalar kopuyor ama hiç biri bizi kötü anne yapmaz onlar için dünyanın en iyi anneleri biziz

Benim o şekilde 1 hafta kadar sürdü bugün biraz iyiydi sanırım atak bitiyor ya da bitti
Ve bebeğim 3 gündür bilinçli bir şekilde ben onunla konuşurken yarım ağız gülüp gülümsüyor

Ya ben de alacaktım aslında kafam karıştı şimdi
Satilucky canım bel destekliler var gayet güzel gözüküyor aslında ama
Ben duruma göre bakarım diye düşünüyorum kuzum 5-6 aydan sonra hala kucak isterse kanguruya o zaman bakacağım

Bende tuttum tuttum en sonunda bıraktım artık içimden geldiği gibi davrandım bağırdım çemkirdim yoksa yalnız kalınca kendime eziyet etmiş oluyorum. Böyle iyiyiz şimdilik

Bende tuttum tuttum en sonunda bıraktım artık içimden geldiği gibi davrandım bağırdım çemkirdim yoksa yalnız kalınca kendime eziyet etmiş oluyorum. Böyle iyiyiz şimdilik
Nasıl rahatlıyorsak öyle davranalım ben o konuda rahatım düşünmüyorum ağzıma geleni söylerim yani

Benim acil bişey almam gerekiyor kararda veremefim

Ay hemen de farkedildiiii teyzesi ergen (15) kızçeme çok baktığı için bana yan odadan böyle fotoğraflar atıyor

Benim kardeşim 33 yaşında o da snapchat yapıp duruyor şekil a(pp). Kardeşlerin hepsi aynı demek
Bir de çocuumu erik dalına o alıştırdı. Şimdi de ayakta hoplatmaya alıştırdı. Ayakta hoplayıp tıpışlayınca uyuyor. Gel hergün hopla o zaman dedim

Son düzenleme:
Ben de bir an önce işimin başına dönmek istiyorum sürekli eski hayatımı çalışmayı üretmeyi canımın istediği zaman istediğim şeyi yapmayı özlüyorum
Sonra bunları özlemek suçmuş bebeğime haksızlık ediyormuş gibi hissediyorum ama çok normal
Anne olmak doğum vs derken hem zihinsel hem fiziksel çok büyük bir değişim yani bir anda hayatın kökten değişiyor buna adapte olmak gerçekten zor
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sanırım öyle bizim de teyzemiz sürekli böyle fotolar yapıyor dayımız sizin dayınız gibi hoplata hoplata eskişehirspor marşı eşliğinde susturup uyutmaya çalışıyor ayakta hoplatarak uyutuyorum çocuğu

Bende öyleyim kuzum, ki ben sağlık çalışanıyım 36.haftaya kadar aktif çalıştım gebeliğimde de evde durmadım hep aktiftim gezip tozdum ona rağmen şimdi yaşadığım 5 hafta bana o kadar yorucu ve boğucu geliyor ki..
Bebeğimle çok mutluyum onu çok seviyorum ama ben bir anne olduğum kadar öncesinde bir insanım benimde sosyal ihtiyaçlarım var ve bunu karşılayamıyor olmam beni boğuyor.Yani günlük çıkıp yürüyorum bazen eşimle çıkıyoruz çay kahve içip dönüyoruz ama bahsettiğim eve bağımlı olmak, bebeğimin bana bağımlı olması beni hem boğuyor hem yoruyor.Yanlış anlaşılmasın bebeğimle olmaktan çok mutluyum ama eski hayatımı da çok özlüyorum
Ben bunları düşünürken anneliğimi sorgulamıyorum çünkü onunla yaşadığım her an öyle değerli ki dudağını büzerek ağlaması bile güzel geliyor bana 36 günlük olduk belki kısa bir süre bilmiyorum ama durmuyor ağlıyor diye bir kez olsun of demedim o bir bebek bana ihtiyacı var diye düşündüm hep yani bunları düşünürken kendime haksızlık edip anneliğimi sorgulamıyorum iyi veya kötü onun için en iyi anne benim bu kadar.
Sende bebeğin için öylesin.Hatta bana göre sen daha sabırlı fedakar ve güçlüsün.Zor bir hamilelik süreci yaşadın hayatın 180 derece değişti hamilelikte çok sağlık problemin oldu hepsini aştın doğumunda sıkıntı yaşadın şimdi bebeğinin büyüme süreci sancılı ve sen hepsini iyi veya kötü en güzel şekilde atlatmayı başardın ve başaracaksın da
Lütfen kendine bu güzel günleri heba etme güzel anne
Evet annelik çok zor ve meşakkatli ancak bizler evlatlarımızı hayatımıza dahil etmeyi öğrendiğimiz zaman eminim her şey çok daha güzel olacak

Benimki tiktok çekmiş filtreli şarkılar falan sadece foto değil boklu götüm diye seviyor çocuğu bıde ağlatma sakın yeğenimi falan diyor bide haspam

O zaman yaşı yok bu kardeşlerin hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…