Kuzum zor bir dönemden geçiyoruz.Yapı olarak duygusalsan bir de daha çok zor geçiyor sanırım.Çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar
Normalde kardeş gibi büyüdük ablam gibidir ama bu konularda böyle çocuklarını normal doğumla doğurmuş olmakla iki sene emzirmiş olmakla kızının yurt dışında okumasıyla sürekli övünür durur
Sezaryan olduysan mama verdiysen vay haline genel olarak ailemde böyle bir tutum var zaten onlara göre bu kötülük değil uyararak iyilik yapıyorlar
Ben çok ağlayınca eşim aramış arkamdan abla böyle şeyler söylemeyin gelecekseniz buraya lohusa zaten her şeye alınıyor siz benden daha iyi biliyorsunuz bu süreçleri siz de yaşadınız diyerek
whatsaptan yazdı işte yanlış anlamışsın ben iyiliğiniz için söyledim anne sütü önemli yardım alsan düzelecek belki falan diye
Bu da bir süreç geçecek biliyorum ama bu dönemde söylenenleri yapılanları da insan gerçekten unutmuyor unutamıyor heralde
Belki ileride daha farklı sorunlar vardır bilmiyorum böyle söylemek de çok istemiyorum hamilelik geçsin falan derken daha beteri geldi malum ama umarım yenidoğan dönemi geçip biraz büyüyünce her şey kolay oluyordur
Benim o şekilde 1 hafta kadar sürdü bugün biraz iyiydi sanırım atak bitiyor ya da bittiKaç gündür gündüzleri bile çok güzel uyuyordu ama bugün bizimki de bütün gün uyumak bilmedi. Sürekli kucak istiyor, gezmek istiyor. Gezdirmeye başlayınca uyuyor, yatağa bırakınca geri uyanıyor. Böyle de iş yapmak, tuvalete gitmek bile zor
Ben duruma göre bakarım diye düşünüyorum kuzum 5-6 aydan sonra hala kucak isterse kanguruya o zaman bakacağımYa ben de alacaktım aslında kafam karıştı şimdi
Satilucky canım bel destekliler var gayet güzel gözüküyor aslında ama
Bende tuttum tuttum en sonunda bıraktım artık içimden geldiği gibi davrandım bağırdım çemkirdimBizimki bana geçen lohusalık iyi gidiyor sanki ben sürekli ağlayıp bağırıp çağıracaksın diye bekliyordum gayet sakin ve normalsin çok şaşırtıcı diyor.
İçimde kopan fırtınaları bilmiyor
Nasıl rahatlıyorsak öyle davranalım ben o konuda rahatım düşünmüyorum ağzıma geleni söylerim yaniBende tuttum tuttum en sonunda bıraktım artık içimden geldiği gibi davrandım bağırdım çemkirdimyoksa yalnız kalınca kendime eziyet etmiş oluyorum. Böyle iyiyiz şimdilik
Ben biraz fazla sessizim bu aralar. Yoksa lafımı sakınan biri değildimNasıl rahatlıyorsak öyle davranalım ben o konuda rahatım düşünmüyorum ağzıma geleni söylerim yani
Benim acil bişey almam gerekiyor kararda veremefimBenim o şekilde 1 hafta kadar sürdü bugün biraz iyiydi sanırım atak bitiyor ya da bitti
Ve bebeğim 3 gündür bilinçli bir şekilde ben onunla konuşurken yarım ağız gülüp gülümsüyor
Ben duruma göre bakarım diye düşünüyorum kuzum 5-6 aydan sonra hala kucak isterse kanguruya o zaman bakacağım
Ay hemen de farkedildiiiiteyzesi ergen (15) kızçeme çok baktığı için bana yan odadan böyle fotoğraflar atıyor
Benim kardeşim 33 yaşında o da snapchat yapıp duruyor şekil a(pp). Kardeşlerin hepsi aynı demekBugün bizde bir iyi bir kötüydü ama genel olarak % 45 kötü %55 iyiydi denebilir.Biziö atak tam 1 hafta oldu inşallah bitmiştir
Ben geçen gün evde kimse yokken lavaboda direk yıkama yaptım aspiratör ile çekmedim bile bildiğin hastanede nasıl yapıyorsak öyle yaptım
Aspiratör alıp çeksem iyi olacak sanırım beceremem diye almıyorum, yıkamayı rahat yaptım aspiratör etmeyi de yaparım inşallah
Ayy benim kız kardeşim (15) de öyle çocuğumu trolleyip duruyor müdür sarp diye lakap takmış snapchatten filtre yapıp duruyor sıpamaHatta bir tanesini pp yapayım
Bizimki bana geçen lohusalık iyi gidiyor sanki ben sürekli ağlayıp bağırıp çağıracaksın diye bekliyordum gayet sakin ve normalsin çok şaşırtıcı diyor.
Artar kuşum yeter ki emsin. Emmediği zamanlarda da mutlaka sağ ki uyarılsınEvet kuzum diger memeyi almiyordu yeni yeni aliyor insallaj artar ondada sut
Ben de bir an önce işimin başına dönmek istiyorumKuzum zor bir dönemden geçiyoruz.Yapı olarak duygusalsan bir de daha çok zor geçiyor sanırım.
Bana kimse bir şey demediği halde öyle bunaldım ki doğum iznim bitince bebeğim 3 aylık oluyor acaba işe başlasam bebeğim evde babaannesi ile durabilir mi diye düşünüyorum bu beni kötü anne yapar mı bilmiyorum, yapsa bile ben psikolojik olarak iyi olmazsam bebeğime faydalı olamam diye düşünüyorum
Yani hepimizin içinde fırtınalar kopuyor ama hiç biri bizi kötü anne yapmaz onlar için dünyanın en iyi anneleri biziz
Sanırım öyleBenim kardeşim 33 yaşında o da snapchat yapıp duruyor şekil a(pp). Kardeşlerin hepsi aynı demek
Bir de çocuumu erik dalına o alıştırdı. Şimdi de ayakta hoplatmaya alıştırdı. Ayakta hoplayıp tıpışlayınca uyuyor. Gel hergün hopla o zaman dedim
Bütçe varsa iyi bir kanguru kökten çözümBenim acil bişey almam gerekiyor kararda veremefim
Bende öyleyim kuzum, ki ben sağlık çalışanıyım 36.haftaya kadar aktif çalıştım gebeliğimde de evde durmadım hep aktiftim gezip tozdum ona rağmen şimdi yaşadığım 5 hafta bana o kadar yorucu ve boğucu geliyor ki..Ben de bir an önce işimin başına dönmek istiyorumsürekli eski hayatımı çalışmayı üretmeyi canımın istediği zaman istediğim şeyi yapmayı özlüyorum
Sonra bunları özlemek suçmuş bebeğime haksızlık ediyormuş gibi hissediyorum ama çok normal
Anne olmak doğum vs derken hem zihinsel hem fiziksel çok büyük bir değişim yani bir anda hayatın kökten değişiyor buna adapte olmak gerçekten zor
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sagiyorum aslinda elimle sikinca fiskiriyor ama minnos cok cekmiyor cekse doyacakta artacakta buyudukce daha iyi ceker heraldeArtar kuşum yeter ki emsin. Emmediği zamanlarda da mutlaka sağ ki uyarılsın
Daha ne gelecekkkkKızlar ben emzirme sonrası 15-10-5 şeklinde sağım yaptım az önce anca 60 ml geldi
Benimki tiktok çekmiş filtreli şarkılar falan sadece foto değil boklu götüm diye seviyor çocuğu bıdeBugün bizde bir iyi bir kötüydü ama genel olarak % 45 kötü %55 iyiydi denebilir.Biziö atak tam 1 hafta oldu inşallah bitmiştir
Ben geçen gün evde kimse yokken lavaboda direk yıkama yaptım aspiratör ile çekmedim bile bildiğin hastanede nasıl yapıyorsak öyle yaptım
Aspiratör alıp çeksem iyi olacak sanırım beceremem diye almıyorum, yıkamayı rahat yaptım aspiratör etmeyi de yaparım inşallah
Ayy benim kız kardeşim (15) de öyle çocuğumu trolleyip duruyor müdür sarp diye lakap takmış snapchatten filtre yapıp duruyor sıpamaHatta bir tanesini pp yapayım
Bizimki bana geçen lohusalık iyi gidiyor sanki ben sürekli ağlayıp bağırıp çağıracaksın diye bekliyordum gayet sakin ve normalsin çok şaşırtıcı diyor.
Ben emzirme sonrası biri emzirme diğeri max 1 saat önce emilmiş ikisi toplam 40 ml cıkıyorYaa gerçekten öyle mi
O zaman yaşı yok bu kardeşlerin hepsi aynıBenim kardeşim 33 yaşında o da snapchat yapıp duruyor şekil a(pp). Kardeşlerin hepsi aynı demek
Bir de çocuumu erik dalına o alıştırdı. Şimdi de ayakta hoplatmaya alıştırdı. Ayakta hoplayıp tıpışlayınca uyuyor. Gel hergün hopla o zaman dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?