2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende kızıma böyle bakıyorum uyusa da uyusam diye uykum olmadığında uyuyor ben uyuyamiyorum benim uykum olduğunda da o uyumuyor bu arada benim kızım da esmer ama kaşı kiprigi siyah değil
Bende şuan bi uykuya dalsa sıcak duş alıcam hatta iki ara bir derede maske yaptım( hayır benim neyime dimi?) yüzüm yandı yıkamaya fırsat olmadı anaların hakkı ödenmez bir maske bile yapamıyoruz. ( Burda saat daha akşam 18:26 uyku hasretine henüz düşmedim bugün için)

Bende penye kumaş alayım bari dolayıp sarıp sling yaparım kendi çapımda Canım benim doğumum gerçekten çok zor oldu doktorun bile korktuğunu yüzünden anladım. Bebeğim gelirken başının yanında eliyle gelmiş o yüzden sıyrıklar ve yırtıklar oluşmuş. Eliyle yırttı geldi dedi. Tam iyileşmedi 20 küsur gün olmasına rağmen. Mesela tuvalete gittiğimde zorlanırsam hala makat önü dikiş acıyor. Silerken dokunursam vajina altı makat önü dikişler yeni gibi acıyor. Dıştan 3 dikişim düştü kendi eriyenlerden, erimesi gereken hala daha var ama onlar erimedi niyeyse. Birde içte alınacak dikişler varmış onları 1 ay sonra alacağım dedi 15 günlük kontrolde. Aynayla bakmaya çalıştım da dağınık dağınık çok yerde dikiş var
Çok masumlar benim de alıp geri içime sokasım geliyor
Çıksın diye ne uğraşlar verdik bir de geri katmayı düşünüyoruz, bende aynıyım
Oyyu pamuşlar yaa benımde emzırmeyı cok sevıyorum o hallerine bitiyorum benımkı uyumadı daha bi saattir yatır bırak kalkıyor devamlı annem hatım indirdi başında cıks
Emzirmek yeni hobim gece dışında Benimki de taksit taksit yaptı tuvaletini bu 3. bez olacak. Uyanıp durdu inşallah huzursuzlanmaz.

Ay benımkını tekrar yatırdım bakalım boyle tılkı uykusunda gıbı uyusun artık gözümden uyku akıyo

Ay benımkını tekrar yatırdım bakalım boyle tılkı uykusunda gıbı uyusun artık gözümden uyku akıyo
Annesine bakışını yesinler kuzumun anaamm ne güzel bakmış öyle maşaallah Barekallah
Anneye oyun yapıyor demek ki

Benim başım ağrıyor yattım ama uyuyamıyorum ya.. Kızım güzel uyusa bari bugün. Dün gece sıfır uyku, gündüz de yarım yamalak uyuttu

Ay kiyamam insallah yapar cidden zor olutor

Bende eşime bıraktım yaptım ama kuaföre gitmem lazım ama vakit bulamıyorum. Ben uykusuzluğa çok dayanamıyorum ya dayananlara maşallah ❤

Ben cesaret edip bakamadım bile dikişlerime 1 ayda zor iyileşti. Hep kolay oluyor diye düşünüyordum ama hiçte öyle değilmiş.

Ayy linoş nasıl bakmış yerim onuEvet küçük olunca kanguru sıkıntı sanırım ama az kaldı biraz daha büyüyünce tepe tepe kullanırsın yine kanguruyu

Çok zor olmalı senin için bir an önce toparlarsın inşallah

Gece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?

Doktora danışan oldu mu hiç ? Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?

Ben de ne zaman emzirip yatırsam sürekli homurdanıyor, gazı oluyor herhalde şimdi göğsümde uyudu kaldık böyle Bizimki de yine üç gündür yapmıyor kakasını rahatsız oluyorlar bence ya.

Gece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?

Doktora danışan oldu mu hiç ? Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Yaklaşık 1 aylık ama uyusa hic ellemem valla. Bu saat oldu o uyuyor gibi. Gözünü hic açmadı ama beni uyutmadı. Sürekli müdahale ediyorum emiyor mama veriyorum kucağımda sallıyorum aysgimda salıyorum yok. Sürekli mıkır mıkır. Tam yatıyorum başlıyor. Epey gaz çıkardı ama kaka yapmadığı için derin uyumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…