2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben genelde tuvaletini yapamadiginda yüzüstü yatırıyorum beline masaj yapıyorum birde sırtını göğsüme yaslayıp ayaklarını karnına doğru çekiyorum biraz ziplatiyorum ama kabizda nasıl olur bilmiyorum

Yüzüstü yatirmistim korktum çevirdim uyandi tuvalet pozisyonunu diyorsun galiba, denedim ama ise yaramadı. Masaj karnına yaptım. Beline hic denemedim. Deneyeyim uyanirsa. Kucağımda uyudu gibi simdi gülüp duruyor allahtan diğer çocuklardan idmanlıyım uykusuzluğa. Duru uyudugu zaman benim de uyumam şart ama. Hic uyumadim resmen. Bugünler tekrar yaşanmayacak, yeni doğan hali bitecek diye üzülüyorum da 1 yandan. Çok çabuk büyüyorlar razıyım ben uykusuzluğa. Bu masumiyeti cok seviyorum.

Bizde dayı yok. Şarkı, hoplatma, snapchat hepsi combo olarak teyzede mevcut Bugün eşimin kucağında ağlıyor bende yatmıştım gözümün içine bakıyoralıp emziriyim diye hopla dedim Hopladı 2 dkda uyudu

Ben yüzüstü uyuyunca bırakıyorum bazen kontrol ediyorum sürekli. Bende hiç uyumadım ama kızım uyusada ben uyuyamadım bir türlü. Bende üzülüyorum ilk doğduğunda minicikti göğsümde kıvrılıp yatıyordu artık onu yapamıyor mesela. Ağrıdan acıdan o günleri güzel degerlendiremedim bunada üzülüyorum

Benimki tiktok çekmiş filtreli şarkılar falan sadece foto değil boklu götüm diye seviyor çocuğu bıde ağlatma sakın yeğenimi falan diyor bide haspam
Geçen Kuzey ağlıyor alsana diyorum çok güzel ağlıyor ağlaması bile güzel diyor Hiçbirimizin ki normal değil

Evet yaaaa bende en cok ğöğsümde yattığı minicik topalacık hallerini özledim. Ah şu ağlama krizleri olmasa şuan olduğu halini bari doya doya yaşamak istiyorum.

Kızlar CarrefourSA da indirim var molfixte.
Ya kızlar bizimki küçük doğdu ya sleepy aşırı aşırı çişleri taşırdı böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Prima ile devam ettik ama evde bir sürü sleepy var napıcaz onları çözemedim. Bide bebişkonun poposunda ki kızarıklık pişik kremine rağmen geçmiyor ya hassasiyet var pişik değil ama çok sık bez değiştirmeyin her seferinde kremlemesem pişik olucak. Ne yapmak lazım acaba ya

Bende tuvalet pozisyonunda kucağımda tutup evde gezdiriyorum sonra karnına bir masaj hooopp kakalar dışarı bizimki omuzda yatırıp pıt pıt yaptırmıyor sürekli kendini geri atıyor

Ahajajaja Eşlerin manidar bakışları bu çocuk meme istiyor diyip sıyrılmaya çalışmaları

Ah ah bu günler geçecek ek gıda terörü başlayacak diye de ayrı korkuyorum yok yoğurt ver yok brokoli verme lahana ver
Evet ya uğraşacağız valla her dönem birileri farklı konulardan dahil olacak
Sen şimdi hangi mamayı kullanıyorsun canım
SMA Optipro kullanıyorum canım. Hipp ve Golden Goat da denedim. Optipronun değerleri hem daha yüksek hem kabızlık ve gaz yapmıyor bundan devam edeceğim sen hangi mamayı kullanıyorsun

Aptamil çok sancı yaptı ve kaka sorunu vardı. Hipp aldım 1 haftadır kullanıyoruz. Gaz sancısı eskisi gibi değil ama çok var yine bazen çığlık atarak yapıyor. Kaka fitilsiz yapıyor ama yine 3 günde bir oluyor. Anca mı farkeder bilmiyorum. Bir de dururken bazen midesi bulanıyor gibi oluyor öğürüyor ama kusmuyor. Mamadan mı yoksa bebek reflüsü falan mı var bilemedim

Bende hala hiç bakmadım o görüntüye cesaretim yok bi 10gun sonra bakari
Ben yine bakmak istemiyorum o anı hatırlamak istemiyorum
Ben sürekli baktığım için hastaneye gidip durdum Doktor bile çok bakıyorsun bakma o kadar dedi dndn Bakmayın gerçekten ama iyileşme sürecini gördüm ne halden ne hale geldik Perine masajlarına yeni başlamıştım demek daha erken başlamak lazımmış ama bence bende bebek iri, ilk doğum diye rutin kestiler.
Ya aynısını düşünüyorum, hastanede hiç fotoğraf çekinmemişim odada kardeşimin çektiği fotoğraflarda hep memem dışarda, herkes çocuk kucağında fotoğraf çekinmiş benim yok. Evdeki bütün fotoğraflarımız selfie. Sonra gittim bir aylıkken yenidoğan çekimi yaptırdım

Sleepy kullananlar genelde molfixe döndü kimse memnun değil canım. Benim 2 noya geçince elimde 1 no bez kalmıştı internetten sattım letgo'da. Ciltleri hepsinin farklı. Islak mendil kullanıyor musun? Pamuk kullanmak iyi oluyor. Ben bi de arada zeytinyağı sürüyorum hem yumuşatır kaka için hem rahatlatır diye

Yenidoğan çekimi kime yaptırdın canım

Yenidoğan çekimi kime yaptırdın canım

Kasım kampanyası varmış tatlı genç bir kız ama daha düzenlenmiş fotoğraflarımı göndermedi Diğer herkesin yarı fiyatına yapınca gittim aslında. Dijitallerin hepsini aldım. Benimkinin de uyku zamanına geldi neyseki yoksa hayatta durmazdı. Aile çekimlerini biraz aceleye getirdi ama ya çok ağladı çocuk susturamadık.

Ya ahahahhahaha

İnceleyim bakıyım sayfasını. Ben amatör olarak fotoğraf çektiğim için kolay kolay foto beğenmiyorum. Benim fotoğrafçım olmak zor

İnceleyim bakıyım sayfasını. Ben amatör olarak fotoğraf çektiğim için kolay kolay foto beğenmiyorum. Benim fotoğrafçım olmak zor
Seninle arkadaş olmak isterdim Bizim hamile çekimimizi babası fotoğrafçı bir arkadaşımız yaptı öyle güzel ve rahat oldu ki tanıdık olunca hiç kasmadık kendimizi doğal güzel pozlar çıktı ortaya Şimdi o arkadaşların bulunduğu ilde değiliz orda olsak bi yenidoğan ve aile çekimi isterdim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…