- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Ben yine bakmak istemiyorum o anı hatırlamak istemiyorumBende hala hiç bakmadım o görüntüye cesaretim yokbi 10gun sonra bakarim
Ben genelde tuvaletini yapamadiginda yüzüstü yatırıyorum beline masaj yapıyorum birde sırtını göğsüme yaslayıp ayaklarını karnına doğru çekiyorum biraz ziplatiyorum ama kabizda nasıl olur bilmiyorumYaklaşık 1 aylık ama uyusa hic ellemem valla. Bu saat oldu o uyuyor gibi. Gözünü hic açmadı ama beni uyutmadı. Sürekli müdahale ediyorum emiyor mama veriyorum kucağımda sallıyorum aysgimda salıyorum yok. Sürekli mıkır mıkır. Tam yatıyorum başlıyor. Epey gaz çıkardı ama kaka yapmadığı için derin uyumuyor.
Yüzüstü yatirmistim korktum çevirdim uyandiBen genelde tuvaletini yapamadiginda yüzüstü yatırıyorum beline masaj yapıyorum birde sırtını göğsüme yaslayıp ayaklarını karnına doğru çekiyorum biraz ziplatiyorum ama kabizda nasıl olur bilmiyorum
Bizde dayı yok. Şarkı, hoplatma, snapchat hepsi combo olarak teyzede mevcutSanırım öylebizim de teyzemiz sürekli böyle fotolar yapıyor dayımız sizin dayınız gibi hoplata hoplata eskişehirspor marşı eşliğinde susturup uyutmaya çalışıyor ayakta hoplatarak uyutuyorum çocuğu
Ben yüzüstü uyuyunca bırakıyorum bazen kontrol ediyorum sürekli. Bende hiç uyumadım ama kızım uyusada ben uyuyamadım bir türlü. Bende üzülüyorum ilk doğduğunda minicikti göğsümde kıvrılıp yatıyordu artık onu yapamıyor mesela. Ağrıdan acıdan o günleri güzel degerlendiremedim bunada üzülüyorumYüzüstü yatirmistim korktum çevirdim uyandituvalet pozisyonunu diyorsun galiba, denedim ama ise yaramadı. Masaj karnına yaptım. Beline hic denemedim. Deneyeyim uyanirsa. Kucağımda uyudu gibi simdi gülüp duruyor allahtan diğer çocuklardan idmanlıyım uykusuzluğa. Duru uyudugu zaman benim de uyumam şart ama. Hic uyumadim resmen. Bugünler tekrar yaşanmayacak, yeni doğan hali bitecek diye üzülüyorum da 1 yandan. Çok çabuk büyüyorlar razıyım ben uykusuzluğa. Bu masumiyeti cok seviyorum.
Geçen Kuzey ağlıyor alsana diyorum çok güzel ağlıyor ağlaması bile güzel diyorBenimki tiktok çekmiş filtreli şarkılar falan sadece foto değil boklu götüm diye seviyor çocuğu bıdeağlatma sakın yeğenimi falan diyor bide haspam
Evet yaaaa bende en cok ğöğsümde yattığı minicik topalacık hallerini özledim. Ah şu ağlama krizleri olmasa şuan olduğu halini bari doya doya yaşamak istiyorum.Ben yüzüstü uyuyunca bırakıyorum bazen kontrol ediyorum sürekli. Bende hiç uyumadım ama kızım uyusada ben uyuyamadım bir türlü. Bende üzülüyorum ilk doğduğunda minicikti göğsümde kıvrılıp yatıyordu artık onu yapamıyor mesela. Ağrıdan acıdan o günleri güzel degerlendiremedim bunada üzülüyorum
Ya kızlar bizimki küçük doğdu ya sleepy aşırı aşırı çişleri taşırdı böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Prima ile devam ettik ama evde bir sürü sleepy var napıcaz onları çözemedim. Bide bebişkonun poposunda ki kızarıklık pişik kremine rağmen geçmiyor ya hassasiyet var pişik değil ama çok sık bez değiştirmeyin her seferinde kremlemesem pişik olucak. Ne yapmak lazım acaba yaKızlar CarrefourSA da indirim var molfixte.
Bende tuvalet pozisyonunda kucağımda tutup evde gezdiriyorum sonra karnına bir masaj hooopp kakalar dışarıYüzüstü yatirmistim korktum çevirdim uyandituvalet pozisyonunu diyorsun galiba, denedim ama ise yaramadı. Masaj karnına yaptım. Beline hic denemedim. Deneyeyim uyanirsa. Kucağımda uyudu gibi simdi gülüp duruyor allahtan diğer çocuklardan idmanlıyım uykusuzluğa. Duru uyudugu zaman benim de uyumam şart ama. Hic uyumadim resmen. Bugünler tekrar yaşanmayacak, yeni doğan hali bitecek diye üzülüyorum da 1 yandan. Çok çabuk büyüyorlar razıyım ben uykusuzluğa. Bu masumiyeti cok seviyorum.
AhajajajaBizde dayı yok. Şarkı, hoplatma, snapchat hepsi combo olarak teyzede mevcutBugün eşimin kucağında ağlıyor bende yatmıştım gözümün içine bakıyoralıp emziriyim diye hopla dedim Hopladı 2 dkda uyudu
Evet ya uğraşacağız valla her dönem birileri farklı konulardan dahil olacakAh ah bu günler geçecek ek gıda terörü başlayacak diye de ayrı korkuyorum yok yoğurt ver yok brokoli verme lahana ver
SMA Optipro kullanıyorum canım. Hipp ve Golden Goat da denedim. Optipronun değerleri hem daha yüksek hem kabızlık ve gaz yapmıyor bundan devam edeceğim sen hangi mamayı kullanıyorsunSen şimdi hangi mamayı kullanıyorsun canım
Aptamil çok sancı yaptı ve kaka sorunu vardı. Hipp aldım 1 haftadır kullanıyoruz. Gaz sancısı eskisi gibi değil ama çok var yine bazen çığlık atarak yapıyor. Kaka fitilsiz yapıyor ama yine 3 günde bir oluyor. Anca mı farkeder bilmiyorum. Bir de dururken bazen midesi bulanıyor gibi oluyor öğürüyor ama kusmuyor. Mamadan mı yoksa bebek reflüsü falan mı var bilemedimEvet ya uğraşacağız valla her dönem birileri farklı konulardan dahil olacak
SMA Optipro kullanıyorum canım. Hipp ve Golden Goat da denedim. Optipronun değerleri hem daha yüksek hem kabızlık ve gaz yapmıyor bundan devam edeceğim sen hangi mamayı kullanıyorsun
Bende hala hiç bakmadım o görüntüye cesaretim yokbi 10gun sonra bakari
Ben sürekli baktığım için hastaneye gidip durdumBen yine bakmak istemiyorum o anı hatırlamak istemiyorum
Ya aynısını düşünüyorum, hastanede hiç fotoğraf çekinmemişim odada kardeşimin çektiği fotoğraflarda hep memem dışarda, herkes çocuk kucağında fotoğraf çekinmiş benim yok. Evdeki bütün fotoğraflarımız selfie. Sonra gittim bir aylıkken yenidoğan çekimi yaptırdımBen yüzüstü uyuyunca bırakıyorum bazen kontrol ediyorum sürekli. Bende hiç uyumadım ama kızım uyusada ben uyuyamadım bir türlü. Bende üzülüyorum ilk doğduğunda minicikti göğsümde kıvrılıp yatıyordu artık onu yapamıyor mesela. Ağrıdan acıdan o günleri güzel degerlendiremedim bunada üzülüyorum
Sleepy kullananlar genelde molfixe döndü kimse memnun değil canım. Benim 2 noya geçince elimde 1 no bez kalmıştı internetten sattım letgo'da. Ciltleri hepsinin farklı. Islak mendil kullanıyor musun? Pamuk kullanmak iyi oluyor. Ben bi de arada zeytinyağı sürüyorum hem yumuşatır kaka için hem rahatlatır diyeYa kızlar bizimki küçük doğdu ya sleepy aşırı aşırı çişleri taşırdı böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Prima ile devam ettik ama evde bir sürü sleepy var napıcaz onları çözemedim. Bide bebişkonun poposunda ki kızarıklık pişik kremine rağmen geçmiyor ya hassasiyet var pişik değil ama çok sık bez değiştirmeyin her seferinde kremlemesem pişik olucak. Ne yapmak lazım acaba ya
Yenidoğan çekimi kime yaptırdın canımBen sürekli baktığım için hastaneye gidip durdumDoktor bile çok bakıyorsun bakma o kadar dedi dndn Bakmayın gerçekten ama iyileşme sürecini gördüm ne halden ne hale geldik Perine masajlarına yeni başlamıştım demek daha erken başlamak lazımmış ama bence bende bebek iri, ilk doğum diye rutin kestiler.
Ya aynısını düşünüyorum, hastanede hiç fotoğraf çekinmemişim odada kardeşimin çektiği fotoğraflarda hep memem dışarda, herkes çocuk kucağında fotoğraf çekinmiş benim yok. Evdeki bütün fotoğraflarımız selfie. Sonra gittim bir aylıkken yenidoğan çekimi yaptırdım
Yenidoğan çekimi kime yaptırdın canım
Ya ahahahhahahaBuradasın ama dokunamıyorum çok saçma
+1 doyurup uyutmaya çalışan ben
Valla kumaş parçasıyla sardıysa slinge gerek yok onunla sarmaya devam edin sling de kumaş zaten
Ben içinde emzirmedim ama emzirilir bence rahat olur ben emzirdikten sonra bağlayıp evde yemek yemek kahve içmek ev işi yapmak gibi faaliyetleri yapıyorum o da göğsümde uyuyor sıpam
İnceleyim bakıyım sayfasını. Ben amatör olarak fotoğraf çektiğim için kolay kolay foto beğenmiyorum. Benim fotoğrafçım olmak zorLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kasım kampanyası varmış tatlı genç bir kız ama daha düzenlenmiş fotoğraflarımı göndermediDiğer herkesin yarı fiyatına yapınca gittim aslında. Dijitallerin hepsini aldım. Benimkinin de uyku zamanına geldi neyseki yoksa hayatta durmazdı. Aile çekimlerini biraz aceleye getirdi ama ya çok ağladı çocuk susturamadık.
Seninle arkadaş olmak isterdimİnceleyim bakıyım sayfasını. Ben amatör olarak fotoğraf çektiğim için kolay kolay foto beğenmiyorum. Benim fotoğrafçım olmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?