2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gelin Antalya'ya Bir arkadaşımın hamile çekimlerini yapmıştım ben keyif alıyorum çekmekten zaten. Evlenince dış çekimimizi farklı kıyafetle yapacaktık ayarlayamadık kaldı. Gelinlikle birkaç foto çekinmiştik yarı dış çekim gibi. Fotoları hiç düzenlemeden vermişler ben düzelttim hepsini

Son düzenleme:
İnceleyim bakıyım sayfasını. Ben amatör olarak fotoğraf çektiğim için kolay kolay foto beğenmiyorum. Benim fotoğrafçım olmak zor
Bir bak benim hoşuma gitti çok anlamıyorum fotoğraftan ondan olabilir Sadece işte aile çekimi içimde kaldı gibi ama neyse artık. Bir yaş çekimine sana geliriz o zaman

Bir bak benim hoşuma gitti çok anlamıyorum fotoğraftan ondan olabilir Sadece işte aile çekimi içimde kaldı gibi ama neyse artık. Bir yaş çekimine sana geliriz o zaman
Havalar güzel olsa dışarda bi yerlerde buluşur çekinirdik aile fotosu Bozmaya başladı artık yavaştan

Ankara ya ilk kar yağdı canlar hava da buz gibi sağlıklı güzel bir kış olsun bebeklerimizle cocuklarimizla inşallah bugün sünnet yarası daha iyi inşallah sağlıcakla geçer. Gündüzleri hiç durmuyor sürekli salla beni diyor annemler gidince napacam bilmiyorum kızım da ilgi bekliyor

Yaza 1 yaş çekimimiz senden o zaman teyzesi

Kuzum bizde Kütahya'dayız bize de yağdı hava buz en yüksek 2 derece bugün

Merhaba kizlar nasilsiniz,bayadir giremiyorum .bebegim 48 gunluk oldu.gulucukler basladi.ama 3 gundur kusmasi baya artti.burun tikanikligimiz var otri bebeyle cekiyoruz devamli.
2 saatte bir 60 70 cc iciyor
.27 kasimda goz doktoru kontrolu var, 8 aralikta cocuk doktoru kontrolu var.2.doz asisini oldu aralikta verem asisi olcak.
Sorum var sizlere
Uyku duzeniniz nedir
Kac saat arayla kac cc mama veriyorsunuz
Kakasini hergun yapmiyor,zeytinyagi veren varmi??

Canım valla hepsi aynı ilgi delisi. Annem diyor biz emzirir yatırırdık dururdu böyle olmaz ki Folik asit bebekleri diyorlar ya doğru herhalde Yalnızken baya zor oluyor hiçbirşey yapamıyorum. Uyuyor bırakıyorum 5 dk sonra ağlıyor. Sünnet yarası da bir an önce geçer iyileşir inşallah.
Kuzum bizde Kütahya'dayız bize de yağdı hava buz en yüksek 2 derece bugün
Bizde burda 14 dereceye hava soğudu diyoruz utanmadan

Sünnet yarası inşallah geçer yakında, benim de annem yarın gidecek Bir de sende iki çocuk var allah yardımcın olsun.

Ay burda da rüzgar ve ayaz mahvediyor insanı bakma onlar yalıtımlı evlerinde doğalgazla rahatlar karın sefasını onlar sürüyor ayazını biz çekiyoruz ya bari yağsaydı

Kızlar Molfix e geçtik ama her çiş ve kakada olduğu gibi dışarı taşırıyor çamaşır değiştirmekten iflahım kesildi resmen çamaşır yetişmiyor
2 numaradan başladık ama bu Primanın bir numarasından bile küçük boyut olarak prima 1 numara bundan daha büyüktü
Acaba boyutu mu yanlış
Barbaros daha 4 kilo bile değil kilosu az doğdu zaten bir kısmını verdi sonra da en son sınırda ya da sınır altı kilo alıyordu anne sütü alırken sadece şimdi taş çatlasa 3500 falan ancak olmuştur heralde
Kilo olarak Molfix 2 no uygun yani ama anlamadım herkes memnundu bu bezden niye böyle olmuş olabilir

Ben fiyatı uygun olsa asla primadan vazgecmem canım, sleepy 1 numarası ve hatta 2 numarası bile prima kadar büyük değil.. biz gece prima gündüz sleepy devam ediyoruz.. civilde 359 tl bu arada indirime girmişti...

Evet o sıkıntı ayazı fena oluyor buranın ya kar olmayınca sinir bozuyor Bizde de doğalgaz yok kışın napcaz bakalım. Annemlerde var oraya giderim dedim en soğuk zamanlarda

Ben de ne zaman emzirip yatırsam sürekli homurdanıyor, gazı oluyor herhalde şimdi göğsümde uyudu kaldık böyle Bizimki de yine üç gündür yapmıyor kakasını rahatsız oluyorlar bence ya.
Benimki de emip uyuyamıyor mutlaka o gaz çıkacak. O arada da uykusu açılıyor bazen sinir bozucu
Canım ben de ilk zamanlar bi pişik vakasının ucundan döndüm. Bir daha da tekrarlamadı çok şükür. İslak mendil kullanacaksam bile mutlaka yıkıyorum ama genelde pamuk kullanıyorum. Her bez değişiminde pişik önleyici sürüyorum. Kaka yapar yapmaz değişiyoruz bezini. Bir de slepy cidden kötü. Prima ve molfixten memnun kaldım. Sen şimdi o kızarıklık gitsin diye bence bi sudocrem/ hametan gibi bi krem sürebilirsin. Zeytinyağ biraz riskli asiti alınmış olması lazım.
Canım molfix de bende ara ara taşma yaşıyorum. Ama biraz da bizim bezi düzgün bağlamamız lazım. Ne zaman eşim bezlese taşıyor mesela. Benim de gece bağlamalarımda taşıyor sanıyorum uyku halimden dolayı. Barbaros ağlıyor ve çabucak bağlayalım diyorsanız ona bi dikkat edin derim. Duru 5 kilo oldu hala 2 molfix kullanıyoruz. 3 büyük geldi denedik.

Hipp'in 800 lük kutusunu almıştık 400 gramlık tek paketini bile bitiremedik. O kadar gaz yapıyor ki bir biberon bitiremeden 3 kez gaz çıkardık abartmıyorum hatta eşim falan dedi yani boşver kullanma yazık çocuğa diye. Aptamil de çok sancı yapıyor dedikleri için cesaret edemedim prosyneo su iyi gibi duruyor halbuki.
Hipp şişirilmiş bir balon benim gözümde. Hem değerleri diğer mamalara göre daha düşük hem daha pahalı hem de çok gaz yapıyor.
O bebek reflüsüdür kuzum benimki de yüzünü falan eksitiyor ağzına acı su gelmiş gibi doktora sordum kafasını yükselt reflülü bebekler öyle yapar dedi. Yükseltince de aşağı kayıyor

Çıkıyor aslında Hipp te ama olmadı sma da deneyim. Kaka sorununu çözemedik. Demir ilacı kullanıyor acaba o mu yapıyor ki. Kıyamıyorum hiç ya. Reflü yatağı var da dediğin gibi kayıp gidiyor İnce bi yastık koyuyorum başının altına düz ince sünger

Ben fiyatı uygun olsa asla primadan vazgecmem canım, sleepy 1 numarası ve hatta 2 numarası bile prima kadar büyük değil.. biz gece prima gündüz sleepy devam ediyoruz.. civilde 359 tl bu arada indirime girmişti...
Sleepy den memnun musun peki canım onu da mı denesem valla yoruldum günde on kere çamaşır değiştirmekten kurutma makinesi olmasa yanmıştım habire çamaşır yıkayıp kurutuyoruz öyle böyle taşmıyor bütün çiş çocuğun üzerinde resmen

Sen Sleepy den memnun kalmadın mı ay molfix ten umutluydum ama bu şekilde bunu kullanamıcaz gibi
Barbaros evet çok ağlıyor ama prima kullanırken de aynıydı hızlıca bağlıyorduk onu da hiç sorunumuz yoktu onunla ya
Sleepy deneyeyim diyordum napsam ki şimdi

Kalmadım, hem çiş hem kaka taşıriyor canım.. belki bağlama sorunudur ama yinede hep bi vukuatimiz oldu

Ya canım benim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için en yakınım dediğim insanlardan bulamadığım desteği buluyorum burada gerçekten Allah razı olsun hepinizden
Günler geçtikçe daha iyi olacak inşallah bir kere benim artık eski hayatımın geri gelmeyeceğini kabul etmem gerekiyor sanırım
Lohusa depresyonu bebeği kabullenme sürecini maalesef çok etkiledi doğurup hemen annelik moduna giremedim ben hamileyken bile daha anne gibi hissediyordum doğum yaptıktan sonra biraz da galiba insanların size hiç benzemiyor falan gibi saçma sapan yorumları yüzünden bebek sanki komşunun çocuğuymuş gibi hissettim uzunca bir süre hala da tam geçmiş değil ne yazık ki
Bu da ben de sanki annesi ben değilim gelip biri alacak ben eski hayatıma döneceğim algısı oluşturdu eski hayatıma duyduğum özlem de işin içine girince iyice Arap saçına döndük
yine bir sebep bulup her gün ağlıyorum ama ilk günler kadar sık değil aralıksız ağlıyordum ilk günler
Böyle böyle yavaş yavaş geçecek inşallah
Bugün ilk defa mantıklı düşünebildim mesela
Normalde her sene bu zamanlar yurt dışına giderdik oraların şenlikli zamanları oluyor diye… Arkadaşlarım gidiyor planlarından bahsediyor yine bir posta ağladım sonra dedim belki Allah ömür imkan verirse seneye olmadı sonraki seneye üçümüz gideriz Bearhug, Barbaros la deneyimlersin bu sefer iki kişi çok gittiniz zaten üzülme falan dedim kendime önceden böyle mantıklı şeyler söyleyemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…