2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yoğun bakımda iken başladılar 1 aylık olmamıştı daha. Belki erken doğum kaynaklıdır bizim
Evet doğrudur o zaman ben de ikinci ay kontrolünde sorarım
Oğlum da öyle uyuyamadıysa huysuz oluyor sakinleşene kadar ne meme alıyor ne emzikMemeye gelince iki cok cok ağzında sütle uyuyakalıyor sıpa
Ben ayağımda uyuttum vallahi tutmadı meme

Biz demir başlamadık daha dr bir şey söylemedi 8.haftadan sonra mı başlanıyor acaba?
Ben de kontrolde sorcam
Sağmayı denedin mi ne kadar çıkacak bi bak bakalım
Dün akşam denedim gerçekten sütüm azdı gelmedi ama bu sabah görüyorum ağzından taşıyor sıkınca da ciddi geliyordu

Evrene enerji gonderdim galiba yapti benim tosun

Sicak su tut oyle emdir kuzum oyle dene sut kanallarin acilsin

Aynen ufacık yaptı eşim iyice ezdi bi de elinde Ben beceremedim inşallah kendi yapar artık zeytinyağı da veriyoruz ama

Olabilir kuzum bende 2.ay kontrolünde sorayım doktora

Maşallah tosunPeki siz şimdi kaç günlük oluyorsunuz düzeltilmiş ay muhabbeti var ya bilmiyorum
Senin doğum tarihi 14 Ekim miydi? Benim beklenen 15 Ekim'di düzeltilmiş sizinle aynıyız yani Bana dr gelişimi ona göre takip edeceksin dedi de Kuzey ona göre ilerde ya

atatalya bestlak etkili degil diyorlardi birakmistim. 2 gundur iciyorum farki gordum birakma eger kullaniyorsan. Birde sabah bir kasik tahin yiyip ustune su iciyorum

atatalya bestlak etkili degil diyorlardi birakmistim. 2 gundur iciyorum farki gordum birakma eger kullaniyorsan. Birde sabah bir kasik tahin yiyip ustune su iciyorum
Bende bi ara bıraktım ama tekrar aldım. Düzenli kullanmıyorum ama ya biraz daha dikkat edeyim. Tahin bende boğaz ağrısı yaptı ya

Daha erken uyursa 5te gözleri açıyor O yüzden ben pek istemiyorum valla erkenden uyumasını. 12 de uyursa mama uyanmaları hariç 9-10 a kadar uyuyor.
En geç 22.30 da mamayi vermiş oluyorum ki uyusun diye tabi uykuya geçmesi uzun sürüyor sipanin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…