- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
İki gündür böyle dün akşam ne yaptıysak emmedi meme ağladı şimdi bu sabahta aynısı her iki memeye de aynısını yapıyor emmek istiyor memeyi veriyorum çığlık çığlığa ağlıyo gece aslında normaldi yani iki kere kalktı az emdi ama emdi hayır sütte vardı anlamadım ki neden reddediyorSürekli mi öyle kuzu
Galiba canım çok geçmiş olsun hemen toparlar inşAllahAslinda gunduz yapamiyordum cok gece yapiyordum power pump olarak. 1-2 gece yapmadim bebis emdi ama demek ki tam bosaltmadi
Ben de memeyi reddedecek diye korkuyorum en güzel emiyodu hiç böyle problemimiz yoktuBugün bizimki de ilk defa memede ağladı, epey mızmızlandı söylendi. Dünden beri zaten az uyuyor, ben de atağa verdim. İnsan yine de memeyi reddedecek mi korkusu yaşıyor her memedeki cebelleşmeden sonra.
Biz de öyle. Ama yenidoğanlar artık olmamaya başladı, bir anda 10 tulum birden ıskartaya çıktı, üzülsem mi sevinsem mi bilemedimbugün sağlık görevlisi geldi, boy kilo ölçtü. 4 kg, 55cm olmuş bizimki de. Normal sınırlar içinde ama buraların standartlarına göre kilo yüzde 2'lik persentilde. Boy ise yüzde 9'da. Buna da şükür
Ya benim de bu aralar korkulu rüyam bu. Kv ve kp 10 güne geliyorlar. Hem de bir ay kalacaklarben de senin yaşadıklarının aynısını yaşayacağım, eminim. Bir de üstüne kv sigara içiyor. o kadar çok uyarmam gerekecek ki, muhtemelen kırılacak.. Kırmadan nasıl üstesinden gelinir, nasıl yaklaşmak lazım bilmiyorum bir de kv öpmeyi öyle seviyor ki. Eşim hep anlatır. Bir gün yanakları mosmor okula gitmiş ilkokuldayken. Öğretmeni annesini çağırmış dayak var sanıp öyle vakumlayarak öpüyor ki, mosmor etmiş yanakları. Beni de bazen öyle öpüyor, hiç hazetmiyorum ama napıyım
Bi sure katlaniriz napalimYa ben de böyle yapmaya başladım ama kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz. İleride sürekli bizle uyumak isteyecekbile bile lades
Ben kendim kullanıyorum, bende de yapıyor. Bizimki de üç günde bir yapıyor bu arada. Bugun ebeye sordum, normal dedi. Bugun yine tuvalet günüydü. Beline kadar yapmış yine
Bizimdd genel ya. Aksi bi cocukÇok şükür bizde çıktıkMeme istememesi kendi huysuzluğu bizimkinin
Canim atak haftasinda falan yapiyorlar birde gazi varsada almiyor benimki. Sakinlestir oyle dene. Aglarken hic istemitorlarİki gündür böyle dün akşam ne yaptıysak emmedi meme ağladı şimdi bu sabahta aynısı her iki memeye de aynısını yapıyor emmek istiyor memeyi veriyorum çığlık çığlığa ağlıyo gece aslında normaldi yani iki kere kalktı az emdi ama emdi hayır sütte vardı anlamadım ki neden reddediyor
Galiba canım çok geçmiş olsun hemen toparlar inşAllah
Ben de memeyi reddedecek diye korkuyorum en güzel emiyodu hiç böyle problemimiz yoktu
Gazı yok aslında kakasını yeni yaptı öyle aldım memeye meme reddi başlayacak diye çok korkuyorum ya ikidir böyle yapıyor dün akşamdan beriCanim atak haftasinda falan yapiyorlar birde gazi varsada almiyor benimki. Sakinlestir oyle dene. Aglarken hic istemitorlar
Atak haftasida olabilir ya da sut az geliyorsa sinirleniyordur. Benim oyle olunca istemiyor hic. Gogsune masaj yap sakinlestir oyle deneGazı yok aslında kakasını yeni yaptı öyle aldım memeye meme reddi başlayacak diye çok korkuyorum ya ikidir böyle yapıyor dün akşamdan beri
Bu ara 2.ay aşılarını yaptırmış mıydın?Gazı yok aslında kakasını yeni yaptı öyle aldım memeye meme reddi başlayacak diye çok korkuyorum ya ikidir böyle yapıyor dün akşamdan beri
Bende genelde saat aralıkları takip etmiyorum ama 2-2,5 saatte bir emmek istiyor emziriyorum Onun dışında gündüz 1 kez akşam 1 kez gece 2 kez mama veriyorum bugün gündüz 30cc akşam 30cc gece mesela saat 10 gibi 60cc 1:30 gibi bir 30cc daha gibi verdim. Her mama öncesi emziriyorum sütün yetmediğinden emin olduktan sonra veriyorum. Versem daha fazlasını içer ama doyduğunu tam bilmeden içiyor belli bir miktarı çünkü bir kaç dakika sonra çok fazla kusuyor. O nedenle 60cc yi hiç geçmedim daha verirken belki bir kaç hafta sonra geçerimUyudu mu bari
Kuzum 2 saatte bir doktor dedi ama ben 3 saatte bir 60 ml veriyorum nadiren 90 ml onu da yemiyor zaten max 70 ml oluyor.Bizim günlük aldığımız mama max 480 ml ama genelde 450 ml oluyor.
Çoğunlukla bir beslenmesini es geçip meme veriyorum çünküMesela sabah 4.30 mamayı 60 ml yedi 6.30 gibi emzirdim şimdi mama verdim 40 ml yedi bitirmedi böyle olunca aşırı yemiyor gibi geliyor bana
Bir de ben her mama öncesi de emzirdiğim için o 3 saat aralık 4 saati buluyor bizde
Ama dediğin gibiyse senin sütün de var bence
Yok süt az değildi ağzından taşıyordu aslında ona mı sinirlendi bilmiyorum dün akşam azdı ama şimdi de aynısını yapıyor sanki başka nedeni varAtak haftasida olabilir ya da sut az geliyorsa sinirleniyordur. Benim oyle olunca istemiyor hic. Gogsune masaj yap sakinlestir oyle dene
Yok cuma 1. Ay aşınımyaptırdık böyle yapmadı aşıdan sonra dün akşam ve bu sabah böyleBu ara 2.ay aşılarını yaptırmış mıydın?
Öyleyse bi süre meme reddi yapabiliyorlarmış aşının etkisiyle
Kakasiyla gazini bagdastirma.kuzum belki hala gazi vardir bi masaj falan yapYok süt az değildi ağzından taşıyordu aslında ona mı sinirlendi bilmiyorum dün akşam azdı ama şimdi de aynısını yapıyor sanki başka nedeni var
Yok cuma 1. Ay aşınımyaptırdık böyle yapmadı aşıdan sonra dün akşam ve bu sabah böyle
Ya gaz varken bizimkide emmek istemiyor emse bile 2 dek emiyor hemen memeyi bırakıp ağlamaya başlıyor. Omzumda gaz çıkartmayı deniyorum karnına sırtına masaj yapıyorum öyle çok bir gazda çıkmıyor. Bir türlü rahatlatamadık çocuğu kendi kendine uykusunda gaz çıkartmaya uğraşıyor yaAtak haftaniz ne durumda ? Biz ciktik galiba. Bir uysallastimemeyi almak istememesi gazdanmis ya. Gazi olmadiginda tutuyor cocuk.
Bacaklarini karnina cekip birakiyoruz biz hergun o iyi geliyorYa gaz varken bizimkide emmek istemiyor emse bile 2 dek emiyor hemen memeyi bırakıp ağlamaya başlıyor. Omzumda gaz çıkartmayı deniyorum karnına sırtına masaj yapıyorum öyle çok bir gazda çıkmıyor. Bir türlü rahatlatamadık çocuğu kendi kendine uykusunda gaz çıkartmaya uğraşıyor ya
Eğer bu atak yüzündense diye olumlu düşünmeye çalışıyorumKakasiyla gazini bagdastirma.kuzum belki hala gazi vardir bi masaj falan yap
Uyumaz canim kalkar. Bak ben simdi evi temizleyim dedim yatirdim kalkti ac cunku uyumuyorEğer bu atak yüzündense diye olumlu düşünmeye çalışıyorumaç bebek uyur mu peki? 2 salladım uyudu direk
Kuzuum bizde mamayi biraktik diye bugun 3. Gunu oglusun yapmadi hala surekli gaz cikariyor. Mama olunca yapiyordu hergun. Fitili doktor mu verdiYa benimki de kakasını yapmamıştı birkaç gündür çok rahatsızdı. Ağlaya ağlaya meme emiyordu fitil verdik dayanamadık ay hepimiz rahatladık ne kadar dolmuş çocukAnne sütü alan çocuk bir haftaya kadar yapmayabilir diye kim diyor ya her gün yapması lazımmış resmen.
Bizimki uyuyor 1 saattir demekki az da olsa emdi yetti onaUyumaz canim kalkar. Bak ben simdi evi temizleyim dedim yatirdim kalkti ac cunku uyumuyor
Yetmistir canim. Uykusuzluktands yaptiklari oluyor. Benimki uyumadiysa hic emmek istemiyor agliyor. Pis pisliyorum oyle sakinlesiyor emmeye baslayincasa kut bayiliyorBizimki uyuyor 1 saattir demekki az da olsa emdi yetti onaay çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?