Yok eczaneden gliserin fitili aldık bir zararı yok zaten o da çıkıyor kakayla beraber. Ama ben yapamadım ya eşim yaptı aslında kakası yumuşak ama ucu kurumuş tıkamış galibaKuzuum bizde mamayi biraktik diye bugun 3. Gunu oglusun yapmadi hala surekli gaz cikariyor. Mama olunca yapiyordu hergun. Fitili doktor mu verdi
Bizim 3. Gun bugun ya bakalim umarim yapar yaYok eczaneden gliserin fitili aldık bir zararı yok zaten o da çıkıyor kakayla beraber. Ama ben yapamadım ya eşim yaptı aslında kakası yumuşak ama ucu kurumuş tıkamış galiba
Ay neyinin olduğunu anlamak çok zor yaYetmistir canim. Uykusuzluktands yaptiklari oluyor. Benimki uyumadiysa hic emmek istemiyor agliyor. Pis pisliyorum oyle sakinlesiyor emmeye baslayincasa kut bayiliyor
İnşallah ya bizim beşinci günü zorluyordu ha bugün ha yarın diye çok beklemişiz. Zeytinyağıyla falan uyarmayı denedik olmadı ılık suya soktuk olmadı. Neyse rahatladı yavrum. Şimdi bir doktorun videosuna denk geldim. İlk birkaç hafta yemek yedikten sonra kaka yaptıran bir refleks varmış o kayboluyormuş bunlar da kaka yapmayı bilmediği için böyle oluyormuşBizim 3. Gun bugun ya bakalim umarim yapar ya
Canım iki göğsünün arasında tut ve, sırtınu aşağıdan yukarıya sıvazla. Omuzda mide sıkışıyomuş gaz dahada sıkışıp çıkmıyomuşYa gaz varken bizimkide emmek istemiyor emse bile 2 dek emiyor hemen memeyi bırakıp ağlamaya başlıyor. Omzumda gaz çıkartmayı deniyorum karnına sırtına masaj yapıyorum öyle çok bir gazda çıkmıyor. Bir türlü rahatlatamadık çocuğu kendi kendine uykusunda gaz çıkartmaya uğraşıyor ya
Atak haftasında olabilir mi?O yüzden belki huysuzdur.Ya dünden beri bizimki de ara ara çok haşin emiyor. Meme ağzındayken geriniyor, başını sağa sola oynatıyor.. Bir de o arada sesli sesli bir şeyler söylüyor, sonra bir süre sakin emdikten sonra yine aynı. Kavga mı ediyor, keyiften mi anlamadım. Ama o arada tabi canım çok acıyor
Bizimki de çok aksi şimdi yeni gülmeye başladı yoksa çatık kaşlı dedeler gibiydi e bir de huysuz kombo oldu resmenBizimdd genel ya. Aksi bi cocuk
Kuzum senn zaten sadece meme odaklı gidiyorsun verdiğin miktar çok az o yüzden hiç saat hesabı yapmaBende genelde saat aralıkları takip etmiyorum ama 2-2,5 saatte bir emmek istiyor emziriyorum Onun dışında gündüz 1 kez akşam 1 kez gece 2 kez mama veriyorum bugün gündüz 30cc akşam 30cc gece mesela saat 10 gibi 60cc 1:30 gibi bir 30cc daha gibi verdim. Her mama öncesi emziriyorum sütün yetmediğinden emin olduktan sonra veriyorum. Versem daha fazlasını içer ama doyduğunu tam bilmeden içiyor belli bir miktarı çünkü bir kaç dakika sonra çok fazla kusuyor. O nedenle 60cc yi hiç geçmedim daha verirken belki bir kaç hafta sonra geçerim
Öksürük varsa mutlaka doktor götürMerhaba hanımlar 1,5 aylık bebeğim grip oldu gece hiç uyumadık öksürük balgam burun tıkanıklığı varilaç da kullanamayız napcamı bilemiyorum
Atak haftasında red yada cok emme olabılıyor düşte emzırme denesenİki gündür böyle dün akşam ne yaptıysak emmedi meme ağladı şimdi bu sabahta aynısı her iki memeye de aynısını yapıyor emmek istiyor memeyi veriyorum çığlık çığlığa ağlıyo gece aslında normaldi yani iki kere kalktı az emdi ama emdi hayır sütte vardı anlamadım ki neden reddediyor
Galiba canım çok geçmiş olsun hemen toparlar inşAllah
Ben de memeyi reddedecek diye korkuyorum en güzel emiyodu hiç böyle problemimiz yoktu
MaleseffAy neyinin olduğunu anlamak çok zor ya
Aynen canım yapmamasına normal diyorlar ama o kaka durdukça katılaşıyor daha zorlaşıyor ve hergün sıkıntı yaşıyorlar. Ben 2 günden sonra veriyorum fitili. Ama zeytinyağına kesin başla faydası var. Öyle fitilsiz yapmaya başlamıştı da demiri artırdı dr yine yapamadıYa benimki de kakasını yapmamıştı birkaç gündür çok rahatsızdı. Ağlaya ağlaya meme emiyordu fitil verdik dayanamadık ay hepimiz rahatladık ne kadar dolmuş çocukAnne sütü alan çocuk bir haftaya kadar yapmayabilir diye kim diyor ya her gün yapması lazımmış resmen.
Birikip yapınca öyle oluyor ben baktım yapıyor açıyorum altına bi alt açma örtüsü seriyorum alıyorum bezi ayaklarını da karnına çekiyorum rahat yapsın diye ona yapıyor bi yandan da pamukla siliyorum bulaşmıyor. Toplayıp atıyorum. Ferrum değişebilir miyiz dedim dr en iyisi o devam edelim dedi. Zeytinyağına devam edeceğim o rahatlatsın bariYa ben de böyle yapmaya başladım ama kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz. İleride sürekli bizle uyumak isteyecekbile bile lades
Ben kendim kullanıyorum, bende de yapıyor. Bizimki de üç günde bir yapıyor bu arada. Bugun ebeye sordum, normal dedi. Bugun yine tuvalet günüydü. Beline kadar yapmış yine
Gliserin kansuk diye bir fitil bana dr demişti. İçeriği temizmiş gliserin var bildiğin yumuşatıyor öyle çıkıyor bi zararı yok. Sancısı varsa dene istersenKuzuum bizde mamayi biraktik diye bugun 3. Gunu oglusun yapmadi hala surekli gaz cikariyor. Mama olunca yapiyordu hergun. Fitili doktor mu verdi
Aynen ucu tıkanıyor. Fitili ne kadar yaptın sen büyüklüğünü. Ben çok küçücük kesiyorum etrafını da yuvarlaklaştırıyorum baya küçük kalıyorYok eczaneden gliserin fitili aldık bir zararı yok zaten o da çıkıyor kakayla beraber. Ama ben yapamadım ya eşim yaptı aslında kakası yumuşak ama ucu kurumuş tıkamış galiba
Duşta mı dniyim yürüyerek denedim evde biraz tuttu gibi ama kollarım ağrıdıAtak haftasında red yada cok emme olabılıyor düşte emzırme denesen
Mama veremiyorım canım alerjisi var rapor çıkartamadık daha mama için emziktendir diye kesicem bugün emziği bakalım bütün herşeyi denicem
Demiri ne zaman başladımız cnmAynen canım yapmamasına normal diyorlar ama o kaka durdukça katılaşıyor daha zorlaşıyor ve hergün sıkıntı yaşıyorlar. Ben 2 günden sonra veriyorum fitili. Ama zeytinyağına kesin başla faydası var. Öyle fitilsiz yapmaya başlamıştı da demiri artırdı dr yine yapamadı
Yoğun bakımda iken başladılar 1 aylık olmamıştı daha. Belki erken doğum kaynaklıdır bizimDemiri ne zaman başladımız cnm
Oğlum da öyle uyuyamadıysa huysuz oluyor sakinleşene kadar ne meme alıyor ne emzikYetmistir canim. Uykusuzluktands yaptiklari oluyor. Benimki uyumadiysa hic emmek istemiyor agliyor. Pis pisliyorum oyle sakinlesiyor emmeye baslayincasa kut bayiliyor
Biz demir başlamadık daha dr bir şey söylemedi 8.haftadan sonra mı başlanıyor acaba?Demiri ne zaman başladımız cnm
Sağmayı denedin mi ne kadar çıkacak bi bak bakalımDuşta mı dniyim yürüyerek denedim evde biraz tuttu gibi ama kollarım ağrıdı
Mama veremiyorım canım alerjisi var rapor çıkartamadık daha mama için emziktendir diye kesicem bugün emziği bakalım bütün herşeyi denicem
Bizim erken doğumdan başlandı bence canımBiz demir başlamadık daha dr bir şey söylemedi 8.haftadan sonra mı başlanıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?