2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzuum bizde mamayi biraktik diye bugun 3. Gunu oglusun yapmadi hala surekli gaz cikariyor. Mama olunca yapiyordu hergun. Fitili doktor mu verdi
Yok eczaneden gliserin fitili aldık bir zararı yok zaten o da çıkıyor kakayla beraber. Ama ben yapamadım ya eşim yaptı aslında kakası yumuşak ama ucu kurumuş tıkamış galiba

Bizim 3. Gun bugun ya bakalim umarim yapar ya
İnşallah ya bizim beşinci günü zorluyordu ha bugün ha yarın diye çok beklemişiz. Zeytinyağıyla falan uyarmayı denedik olmadı ılık suya soktuk olmadı. Neyse rahatladı yavrum. Şimdi bir doktorun videosuna denk geldim. İlk birkaç hafta yemek yedikten sonra kaka yaptıran bir refleks varmış o kayboluyormuş bunlar da kaka yapmayı bilmediği için böyle oluyormuş

Canım iki göğsünün arasında tut ve, sırtınu aşağıdan yukarıya sıvazla. Omuzda mide sıkışıyomuş gaz dahada sıkışıp çıkmıyomuş

Atak haftasında olabilir mi?O yüzden belki huysuzdur.
Bizimdd genel ya. Aksi bi cocuk
Bizimki de çok aksi şimdi yeni gülmeye başladı yoksa çatık kaşlı dedeler gibiydi e bir de huysuz kombo oldu resmen
Kuzum senn zaten sadece meme odaklı gidiyorsun verdiğin miktar çok az o yüzden hiç saat hesabı yapma
Biz mecburen mama destekli beslediğimiz için saat hesabı yapıyoruz

Atak haftasında red yada cok emme olabılıyor düşte emzırme denesen

D dra21 Sütün az geliyor olabilir. Mama takviyeli gidiyorsan, mama istiyordur. Süt az geliyor ya da zor geliyor diye sinirleniyordur. Süt olduğuna eminsen, iki gündür yeni emzik veriyorsan, ucunu emzik gibi istiyor olabilir. Devam ederse silikon uç kullan. Büyük ihtimalle öyle emer.

Aynen canım yapmamasına normal diyorlar ama o kaka durdukça katılaşıyor daha zorlaşıyor ve hergün sıkıntı yaşıyorlar. Ben 2 günden sonra veriyorum fitili. Ama zeytinyağına kesin başla faydası var. Öyle fitilsiz yapmaya başlamıştı da demiri artırdı dr yine yapamadı

Birikip yapınca öyle oluyor ben baktım yapıyor açıyorum altına bi alt açma örtüsü seriyorum alıyorum bezi ayaklarını da karnına çekiyorum rahat yapsın diye ona yapıyor bi yandan da pamukla siliyorum bulaşmıyor. Toplayıp atıyorum. Ferrum değişebilir miyiz dedim dr en iyisi o devam edelim dedi. Zeytinyağına devam edeceğim o rahatlatsın bari

Kuzuum bizde mamayi biraktik diye bugun 3. Gunu oglusun yapmadi hala surekli gaz cikariyor. Mama olunca yapiyordu hergun. Fitili doktor mu verdi
Gliserin kansuk diye bir fitil bana dr demişti. İçeriği temizmiş gliserin var bildiğin yumuşatıyor öyle çıkıyor bi zararı yok. Sancısı varsa dene istersen
Yok eczaneden gliserin fitili aldık bir zararı yok zaten o da çıkıyor kakayla beraber. Ama ben yapamadım ya eşim yaptı aslında kakası yumuşak ama ucu kurumuş tıkamış galiba
Aynen ucu tıkanıyor. Fitili ne kadar yaptın sen büyüklüğünü. Ben çok küçücük kesiyorum etrafını da yuvarlaklaştırıyorum baya küçük kalıyor Ama zaten ucunu uyarsak yetiyor

Atak haftasında red yada cok emme olabılıyor düşte emzırme denesen
Duşta mı dniyim yürüyerek denedim evde biraz tuttu gibi ama kollarım ağrıdı
Mama veremiyorım canım alerjisi var rapor çıkartamadık daha mama için emziktendir diye kesicem bugün emziği bakalım bütün herşeyi denicem

Demiri ne zaman başladımız cnm

Yetmistir canim. Uykusuzluktands yaptiklari oluyor. Benimki uyumadiysa hic emmek istemiyor agliyor. Pis pisliyorum oyle sakinlesiyor emmeye baslayincasa kut bayiliyor
Oğlum da öyle uyuyamadıysa huysuz oluyor sakinleşene kadar ne meme alıyor ne emzikMemeye gelince iki cok cok ağzında sütle uyuyakalıyor sıpa

Sağmayı denedin mi ne kadar çıkacak bi bak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…