2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Daha erken uyursa 5te gözleri açıyor O yüzden ben pek istemiyorum valla erkenden uyumasını. 12 de uyursa mama uyanmaları hariç 9-10 a kadar uyuyor.
Dün bende inat ettım uyandıkça uyuttum uyandıkça uyuttum ıkı saat belkı 11.30 da yatağa yatırdım ama hergece ınat edemeyebilirim

Aynen kız erkek olarak bakarsak bence bır gidiyor
Benimki baya kafasını dık tutup bakmaya başladı kucakta ataktan sonra bıde cok daha fazla gülüyor
Yüzüstü yatmayı sevmiyor ama kucakta baya kaldırıyor kafayı. Keyifliyse her konuştuğumda uzun uzun sırıtıyor Çok tatlı oluyor ya Aynı sayılırız

Yüzüstü yatmayı sevmiyor ama kucakta baya kaldırıyor kafayı. Keyifliyse her konuştuğumda uzun uzun sırıtıyor Çok tatlı oluyor ya Aynı sayılırız
Yüz üstü bızımkıde sevmıyor ıkı uc dk max kucağımda yuz ustu yatırıp bana bakıyor oda az sure tabı dık sekılde de kucakta tutmalar basladı dık ıkı gundur daha cok yenı ay oyun halısına ne zaman koyalım bunları ona gore çıkarıp yıkayıp paklıcam

Ben geçen koydum oyun halısına pek dikkatini çekmedi omuzda da bak fotodaki gibi kaldırıyor başı.

Kızlar bebişini bebek spasına götüren ya da götürmeyi düşünen var mı?
Bize yakın bir yere açılmış aslında öyle niyetimiz yoktu ama görünce götürsek mi dedik eşim baya heveslendi sever mi acaba giden varsa deneyimlerini merak ediyorum

Güzel anı kalır kuzum cekım yaptırmadıysan bırde orda da çekimler oluyor ya anı kalıyor ben ısterdım ama yenıdogan cekımı yaptım dıye bosver dedım

Ben cmt akşam götürücem inşallah

Bugün kalça ultrasonu ve göz muayenesi vardı o göz muayenesi nedir ya hala kendime gelemedim çocuğum da gelemedi balon gibi şişti gözleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…