Ben goturecektim orada masaj yapiyorlarmis kalca cikikligina sebep olabilitormus o yuzden vazgectim. Gidersen masaj yaptirma kuzumKızlar bebişini bebek spasına götüren ya da götürmeyi düşünen var mı?
Bize yakın bir yere açılmış aslında öyle niyetimiz yoktu ama görünce götürsek mi dedik eşim baya heveslendi sever mi acaba giden varsa deneyimlerini merak ediyorum
Kuzum yenidoğan çekimi falan hiçbir şey yaptıramadık hak getire yani asla durmayan bir çocuk olduğu içinGüzel anı kalır kuzum cekım yaptırmadıysan bırde orda da çekimler oluyor ya anı kalıyor ben ısterdım ama yenıdogan cekımı yaptım dıye bosver dedım
Biz de haftaya çarşamba tam 40. Gününde düşünüyoruz bakalım gidince yorumlarını yazar mısınBen cmt akşam götürücem inşallah
Aaa gerçekten mi tamam kuzum aklımda olsunBen goturecektim orada masaj yapiyorlarmis kalca cikikligina sebep olabilitormus o yuzden vazgectim. Gidersen masaj yaptirma kuzum
Hahaha aynı bizGece uykusu ve gündüz uykusu ayırmaksızın kafasına göre uyuyup kafasına göre uyanıyor. Alt değiştirme ve gaz çıkarma kriziyle uyanırsa birde ortalığı yaygaraya veriyor. Bizim rutin bu
Kuzum biz yaptırdık ama nasıl yanı 15 gunluk bebe asla uyumadı durmadı wrap yapalım dedıler bunda uyumayan bebek yok dedıler uyumadı butun cekım ıkındı ağladı en son bes dk emzıkle sustu ağzından cekıp cekıp oyle 10 dakıkada tam abısıyle aılece tek basına fotoları cektı tam 2 bucuk saat uğraştılarKuzum yenidoğan çekimi falan hiçbir şey yaptıramadık hak getire yani asla durmayan bir çocuk olduğu için
Orada da duracağı meçhul ama en azından 40 ı için bir şey yapmış oluruz durmazsa da kısmet diyoruz
Biz de haftaya çarşamba tam 40. Gününde düşünüyoruz bakalım gidince yorumlarını yazar mısın
Aaa gerçekten mi tamam kuzum aklımda olsun
Lina hıc uyumuyor gunduzlerı ozellıkle koyduğum an uyanıyor ayakta kollarda bı saat pişpiş uyandıkça destekleyerek uyutuyorum yoksa kıcını yırtarcasına ağlıyor devamlı doymuyormu kilo almıyormu dersen bu ay cok guzel kılo almıs bu döngüde huyları bu sekılde olarak ya uykuyla doyma olayını cok bağdaştırmayın derım doyan bebekte gayette uyumayabılırKızlar bu ara sabahtan öğlene kadar sütüm hiç olmuyor tabi saatlerde değişkenlik oluyor o ayrı. Mama verirken parca parça veriyoruz 60 ml 30 ml şeklinde. Ama 150 ml geçiyor. Kendi içmeyi bırakana kadar mama veriyorum çünkü uyusada yarim saat sonra uyanıyor yada hic uyumuyor yanlış mi yapıyoruz.
Duru da 8. Hafta atağında aşırı huysuzluğu oldu ama dün bugün gülücükler var. Kafayı dik tutma var. Ataktan çıktık mı bilmiyorumAynen kız erkek olarak bakarsak bence bır gidiyor
Benimki baya kafasını dık tutup bakmaya başladı kucakta ataktan sonra bıde cok daha fazla gülüyor
Sürekli elini emiyor acıkınca yada gazını alırken bizim neremize denk gelirse orayı emiyor. Birde memede uyumaya alışmış sanırım meme vermeden susmuyor ama azcik ac olsun asla uyumuyor bende mama veriyorum çünkü ilgilenecek enerjim olmuyor eşimde susturamıyor. Bugün kafayı yiyecektim bu yüzden.Lina hıc uyumuyor gunduzlerı ozellıkle koyduğum an uyanıyor ayakta kollarda bı saat pişpiş uyandıkça destekleyerek uyutuyorum yoksa kıcını yırtarcasına ağlıyor devamlı doymuyormu kilo almıyormu dersen bu ay cok guzel kılo almıs bu döngüde huyları bu sekılde olarak ya uykuyla doyma olayını cok bağdaştırmayın derım doyan bebekte gayette uyumayabılır
15 gün sürüyor bende bitti gibi olup tekrar başladı son günleri özellikle esım evde az ısle ugrasabılıyorum ona verıyorum falan ama napcam boyle bılmıyorum uyanıp duruyor herseferındeDuru da 8. Hafta atağında aşırı huysuzluğu oldu ama dün bugün gülücükler var. Kafayı dik tutma var. Ataktan çıktık mı bilmiyorumhala biraz huysuzluğu var. Ama bu atakta ağlama zırlama durumlarında çok kucağa aldık çok alıştı kucakta uyumaya.
Kendi iyiliğin içinde nasıl istiyorsan kuzum bende az once emzırdım bayada emdı uyumak ıstıyor cekıstıre cekıstıre emıyor bıraktı hala elini yiyor verdim emziği ağzına sallıyorum uyumak ıcın yapıyor bılıyorum çünkü , artık boyle ağlama tonlarından bile ne için ağladığını az çok anlayabiliyorum açlık ağlaması uyku ağlaması gaz ağlaması hepsi farklı aslında biraz dikkat edersen yavas yavas cozersın kuzumSürekli elini emiyor acıkınca yada gazını alırken bizim neremize denk gelirse orayı emiyor. Birde memede uyumaya alışmış sanırım meme vermeden susmuyor ama azcik ac olsun asla uyumuyor bende mama veriyorum çünkü ilgilenecek enerjim olmuyor eşimde susturamıyor. Bugün kafayı yiyecektim bu yüzden.
Emzik almıyor işte ağzından atıyor alsa hiç uğraşmam. Çok yoruldum sanki kilolarca yük taşıyorum sırtımda sürekli uyumak istiyorum.Kendi iyiliğin içinde nasıl istiyorsan kuzum bende az once emzırdım bayada emdı uyumak ıstıyor cekıstıre cekıstıre emıyor bıraktı hala elini yiyor verdim emziği ağzına sallıyorum uyumak ıcın yapıyor bılıyorum çünkü , artık boyle ağlama tonlarından bile ne için ağladığını az çok anlayabiliyorum açlık ağlaması uyku ağlaması gaz ağlaması hepsi farklı aslında biraz dikkat edersen yavas yavas cozersın kuzum
Geçiyor gerçekten geçiyor... Bugün tam 40 gün oldu. 40 gündür ben ben değilim. Çok düştüm ama her defasında kalktım. Az önce galeride geziyodum nelerrr yaşadın be gülbeeen diye gezdim. Geçti mi alıştı mı bilmiyorum ama Allah gerçekten güç kuvvet veriyo yoksa dayanılmaz bu yorgunluğa. Bunları yazıyorum ama 2 gün önce krize girdi susturamadım evde tektim oturdum ben de ağladım. Baktım ben ağlayınca sustu. Sonra yıllar sonrası geldi aklıma dedim karşılıklı kim bilir neler konuşacağız kızımla nelere gülüp ağlayacağızEmzik almıyor işte ağzından atıyor alsa hiç uğraşmam. Çok yoruldum sanki kilolarca yük taşıyorum sırtımda sürekli uyumak istiyorum.
Bazen oluyor ki kızımla ilgilenmek bile gelmiyor içimden sonra vicdan azabı çekiyorum çok zor havalar soğuk dışarı çıkmıyorum bunaldim iyice. Kızılcık serbetindeki nilaya döndüm sanırımGeçiyor gerçekten geçiyor... Bugün tam 40 gün oldu. 40 gündür ben ben değilim. Çok düştüm ama her defasında kalktım. Az önce galeride geziyodum nelerrr yaşadın be gülbeeen diye gezdim. Geçti mi alıştı mı bilmiyorum ama Allah gerçekten güç kuvvet veriyo yoksa dayanılmaz bu yorgunluğa. Bunları yazıyorum ama 2 gün önce krize girdi susturamadım evde tektim oturdum ben de ağladım. Baktım ben ağlayınca sustu. Sonra yıllar sonrası geldi aklıma dedim karşılıklı kim bilir neler konuşacağız kızımla nelere gülüp ağlayacağızküçülen kıyafetlerini kaldırdım içinde kollarını ayaklarını kıvırdığım günler geldi aklıma. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyo evet bizden dd bişeyler götürdü ama geçti burda hep denildiği gibi O'NUN İÇİN SENDEN DAHA İYİ BİR ANNE YOK
Bi kere eşimle yemeğe gittik arabadan iniyorun çocuğu bırakıp. Sonra bi afalladım o da mı gelcek dedimBazen oluyor ki kızımla ilgilenmek bile gelmiyor içimden sonra vicdan azabı çekiyorum çok zor havalar soğuk dışarı çıkmıyorum bunaldim iyice. Kızılcık serbetindeki nilaya döndüm sanırım40 'tan sonra düzelirim inşallah lohusalık bitince yoksa kafayı yemek üzereyim.
Kuzum nerde oturuyorsun ki çok mu soğuk hava?Bazen oluyor ki kızımla ilgilenmek bile gelmiyor içimden sonra vicdan azabı çekiyorum çok zor havalar soğuk dışarı çıkmıyorum bunaldim iyice. Kızılcık serbetindeki nilaya döndüm sanırım40 'tan sonra düzelirim inşallah lohusalık bitince yoksa kafayı yemek üzereyim.
Canım öyleyse biz sizinle aşık atamayızSenin doğum tarihi 14 Ekim miydi? Benim beklenen 15 Ekim'di düzeltilmiş sizinle aynıyız yaniBana dr gelişimi ona göre takip edeceksin dedi de Kuzey ona göre ilerde ya
Bizde öyle bir kavram oluşmadı zaten oluşması için de çok erken.Ne zaman isterse o zaman uyuyup uyanıyor şu anKızlar, gece uykusuna saat kaçta geçiyorsunuz?
Istanbulda çok soğuk değil ama öyle bir halim varki kar yağıyor sanki her yereKuzum nerde oturuyorsun ki çok mu soğuk hava?
Düzeliriz inşallah be
Bende eşime diyorum tek başına gezmeye götür diye evde durmuyor gündüz sürekli ağlama halinde benim enerjimde gece bitmiş oluyor zaten alıp emzirecek halim olmuyorBi kere eşimle yemeğe gittik arabadan iniyorun çocuğu bırakıp. Sonra bi afalladım o da mı gelcek dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?