Biz de 1 aylık olduk sayılır. Ortalama 1 bebek kilosu ve boyuna yeni ulaştıkCanım öyleyse biz sizinle aşık atamayızvalla benim minnoş oğlum nasıl yetişsin Kuzey'e 1 aylık daha yeni yenidoğan gibi oldu
Almıyorsa normal kuzum sabret gunler geçtikçe kolaylaşacak demıyorum ama alısacaksınEmzik almıyor işte ağzından atıyor alsa hiç uğraşmam. Çok yoruldum sanki kilolarca yük taşıyorum sırtımda sürekli uyumak istiyorum.
Uyku düzeni rutın 4 aydan sonra bakarız ınsallah ilk uc ay cokta düzen beklenmez zatıııBizde öyle bir kavram oluşmadı zaten oluşması için de çok erken.Ne zaman isterse o zaman uyuyup uyanıyor şu an
Benımkıde yapıyor onu ara ara bugun ama normal hava durumları etkılıyor bazen sallama beslenmeden sonra hemen kaldırma vs vs mıde kapakcıkları cok gelısmıs degıl normal asırı fıskırtma yoksa benımkıde bı amda fosur dıye çay bardağı yarısı hemen hemen kusuyorKuzey 2 gündür su gibi kusuyor. Bugün 2 kere kustu öyle. Biraz fışkırtıyor yani tükürür gibi sıçrayarak geliyor su gibi sıvı ekşi kokuyor. Üşüttü mü ki acaba ya bilemedim
Kuzum yanlarında ıcmedılerse bu kadar sınırlenme kı onuda yapmazlar yanı de kullanmayan ınsanlar olarak dırek zaten koku elden bıle gelıyor dumana maruz kalmadıktan sonra bısey olmaz benim aılemde kullanıyor devamlı sıgara ıcıyolar ust bas degısemezler kı her seferınde mesela cok takılma bence tabı sen bılırsın Linanın üstünün koktuğunu hıssetmedım ben belkıde devamlı bende o sıgara ortamında durduğum ıcındır kı benım bıle üstüme sınıyor kokusuKizlar bazi seylere tahammulum kalmadi bu surecte kendimi strese sokup bebegime yansitmak sutumude azaltmak istemiyorum ama elimde degil. Kp gittik sigara icmisler suan cocugumun ustu les gibi sigra kokuyor asirk ofkeliyim cok yoruldum artik. Nasil basa cikacagimi sasirdim..
Hazırladığınız su yazıyor ya, ne kadar diye belirtmiyor mu 1 yerde.Kızlar gece gece beyin yakan bir soru ile geldim.. biz mama olarak sma kullanıyorduk şimdi denemek için hipp aldık.. 60 cc mama iki ölçek veriyorum.. sma da 60 cc su ve 2 kasık mama yapıyordum...
Hippte ise farklı hazırlanıyor sanırım.. 60 cc önceden yaklaşık 70 75 cc olurken hippte az su koyup mama ile 60 cc ye mi tamamliyoruzarkasında farklı bir hazırlanış şekli yazıyor.. ekliyorum buraya..
Ben mi okuduğumu anlamiyorum bi bilen yanitlasin lütfen
Papatyaya katılıyorum. Kendi üzerlerinden sindiyse koku, o kadardan hiçbir şey olmaz. Sakin kalmaya çalış.Kizlar bazi seylere tahammulum kalmadi bu surecte kendimi strese sokup bebegime yansitmak sutumude azaltmak istemiyorum ama elimde degil. Kp gittik sigara icmisler suan cocugumun ustu les gibi sigra kokuyor asirk ofkeliyim cok yoruldum artik. Nasil basa cikacagimi sasirdim..
60 koyuyorsun ya mama koyup sallayınca 70 oluyor tabloda da ıcıme hazır mıktar 70 dıyor yanı aynı sekılKızlar gece gece beyin yakan bir soru ile geldim.. biz mama olarak sma kullanıyorduk şimdi denemek için hipp aldık.. 60 cc mama iki ölçek veriyorum.. sma da 60 cc su ve 2 kasık mama yapıyordum...
Hippte ise farklı hazırlanıyor sanırım.. 60 cc önceden yaklaşık 70 75 cc olurken hippte az su koyup mama ile 60 cc ye mi tamamliyoruzarkasında farklı bir hazırlanış şekli yazıyor.. ekliyorum buraya..
Kuzum cidden cok sinirleniyorum. Cocugumun adi icin sicayim arasina boyle isimmi olur diyorlar cok zoruma gidiyor artikKuzum yanlarında ıcmedılerse bu kadar sınırlenme kı onuda yapmazlar yanı de kullanmayan ınsanlar olarak dırek zaten koku elden bıle gelıyor dumana maruz kalmadıktan sonra bısey olmaz benim aılemde kullanıyor devamlı sıgara ıcıyolar ust bas degısemezler kı her seferınde mesela cok takılma bence tabı sen bılırsın Linanın üstünün koktuğunu hıssetmedım ben belkıde devamlı bende o sıgara ortamında durduğum ıcındır kı benım bıle üstüme sınıyor kokusu
Bende senden hallıceyım 2 çocukla bu aradaPapatyaya katılıyorum. Kendi üzerlerinden sindiyse koku, o kadardan hiçbir şey olmaz. Sakin kalmaya çalış.
Buna sınırlen işte de ki doğruda bitane de sen koy isim dalgaya almadığın sürece sınırlendıgını gorduklerı sürece devam ederler sende sinirlendiğinle kalırsınKuzum cidden cok sinirleniyorum. Cocugumun adi icin sicayim arasina boyle isimmi olur diyorlar cok zoruma gidiyor artik
At at bısey olmaz ıkı gun bende bırıktırıp attım asagıda dolapta ıcırdım sonraatatalya canim ben dun gece sut sagdim bu gecede sagdigimi birlestirip buzluga atmak istiyorum tarih olarakts 2 gunu yazicam. Ama suan buzlukta degil altta da 3 gun kalabiliyor ya. Sorun olur mu buzluga atmam
Denerim kuzumSicak su tut oyle emdir kuzum oyle dene sut kanallarin acilsin
Aynı şekilde yapacaksın. Her 30 ml için bir ölçek.Kızlar gece gece beyin yakan bir soru ile geldim.. biz mama olarak sma kullanıyorduk şimdi denemek için hipp aldık.. 60 cc mama iki ölçek veriyorum.. sma da 60 cc su ve 2 kasık mama yapıyordum...
Ay benim oğlanın ismiylede herkes dalga geçiyorKuzum cidden cok sinirleniyorum. Cocugumun adi icin sicayim arasina boyle isimmi olur diyorlar cok zoruma gidiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?