2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Normal bu bebısler sıvı beslenıyor mamada almıyorsa normal bızım sıvı çoğu kaka

Normal bu bebısler sıvı beslenıyor mamada almıyorsa normal bızım sıvı çoğu kaka
Doktoru değiştirsek iyi olacak herhalde bi dünya para ödüyoruz tatmin etmiyor açıklamaları eksik geliyor. Kendi kendime stres oluyorum sonra.
Mama vermiyorum sadece anne sütü alıyor. Bir de bazen acaba üşüyor mu diyorum ev sıcak oluyor terletiyorum herhalde. Alerji olmasından korkuyorum yüzünde döküntüler çıktı biraz. İnşallah geçer

Ben karnına biraz masaj yapıp bacaklarını karnına bastırıyorum. Çoğunlukla işe yarıyor
Ah keşke kuzum gün içerisinde hep yapıyorum eşimde omzunda pıt pıt dolaştırıyor şimdi duş aldı rahatladı bende meme vermedim yine gaz olmasın dedim 20-30cc kadar bir mama içti bayıldı

Kantoron yağıyla göbeğine masaj yap, elimde yağı ısıtıp masaja başladım bir kaç dk sürmedi hemen tuvaletini yaptı kızım
Kantaron yağını getirmemişim çok pişmanım ya evde zeytin yağı dışında aromatik yap yok ve zeytin yağıda sofra yağı süremem onu sadece duşuna damlatıyorum biraz nemlendirir cildini diye

Anne kız kombin kıyafet alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Kıyafet kıtlığı var sanki 40ında giyecek bişey bulamıyorum Şunları alayım demiştim 5 - 6 aydan başlıyormuş

Eklentiler

• Screenshot_20231128_013320_com.android.chrome_edit_60873171520919.webp
    75 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20231128_013333_com.android.chrome_edit_60862236332379.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 50
Kız vallahi iyi dayanıyoruz ben emzirmekten sıkıldım yahu yarım saatte bir. Ne yapacağımı şaşırıyorum yemnle
Yarım saatte bir bi saatte bir emzirince insan biraz çileden çıkıyor valla dün dayandım dayandım bugün sabah acayip baş ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım. Aslında vücut zorlanıyorda biz koşturmacadan farketmiyprux bence

Kantaron yağını getirmemişim çok pişmanım ya evde zeytin yağı dışında aromatik yap yok ve zeytin yağıda sofra yağı süremem onu sadece duşuna damlatıyorum biraz nemlendirir cildini diye
Kantoron yağı çiçekleri zeytinyağında beklentilerek yapılıyor aslında, az miktar kullansan olur herhalde

Tekrardan emziriyorum bende umarım uyur dıye dua edıyorum artık zira yoksa ağliciiim
Ben baktım uyumuyor memedeyken karnıma yatırıyorum beraber uyuyoruz. Emiyor uyuyor, karnının üstüne yattığı için de gazını kendi çıkarıyor. Başka çözüm bulamadım

Ben baktım uyumuyor memedeyken karnıma yatırıyorum beraber uyuyoruz. Emiyor uyuyor, karnının üstüne yattığı için de gazını kendi çıkarıyor. Başka çözüm bulamadım
15 dk uyuyor nerelerıme koymadım cocugu yok yanı yoksa gocunmam uyusun koynumda alışır derdim yok hiç
Mevlüt için ben kızıma beyaz bi elbise giydirdim kendimde beyaz elbise giydim o sekılde kendim kombınledim

15 dk uyuyor nerelerıme koymadım cocugu yok yanı yoksa gocunmam uyusun koynumda alışır derdim yok hiç
Mevlüt için ben kızıma beyaz bi elbise giydirdim kendimde beyaz elbise giydim o sekılde kendim kombınledim
Sizin minnoşlar abla olduğu için atakları cilveleri falan oluyor onu unutmuşum,sıra bize de geliyor neyse ki geçici zamanlar.
Bizim binada birbirine yakın 3 bebek daha var, sırayla uyanıyorlar gece. Anne babaların hav hav, miyav miyav sesleri eşliğinde uyumaya çalışıyoruz sabaha karşı

Görmüştüm hatırlıyorum maşaallah çok tatlıydınız Aynı giysiler olsun istiyordum ama malesef olmayacak herhalde. Biz de beyaz giyelim bari başka renk kombin bulamadım zaten. Gelin olsun kızım

Lila düşünmüştüm bide ama beyaz en güzeli oluyor ya

Bende pembe istiyorum ama yok bulamadım. İnstagramı kapatmıştım açayım bari bi daha özel tasarım yaptırmak lazım hazır satılmıyor kombinler. Lila da güzel olur aslında
Belki daha gösterişli bişiler istiyorsundur ama el kadar bebeler cok sıkılıyor boyle seylerın ıcınde bende boyle hususı yaka kısmı pamuklu gelen bısey aldım altı tutu ona rağmen kucakta o tutuler toplanıyor hep falan rahatsız edıyor benım kızıma aldıgım elbısenın aynısının toz pembesıde vardı

Eklentiler

• DB0A8C16-3F65-4E39-8B0C-986491079E21.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 44
  • E4AA0948-D1F0-43D0-915B-8680EA5D18DD.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
Biz damak almıştık onu az tutup atıyordu hemen. Eşim bimden almış bir markanın gelmişti biberon ucu gibi onu biraz daha iyi tutuyor ama agir geldigi için dusuyor simdi avent aldım bakalım gelsin de tutacak mi.

Biz damak almıştık onu az tutup atıyordu hemen. Eşim bimden almış bir markanın gelmişti biberon ucu gibi onu biraz daha iyi tutuyor ama agir geldigi için dusuyor simdi avent aldım bakalım gelsin de tutacak mi.
Ben de avent soft var baya iyi emiyor. Gerçi bebeğe bağlı sanırım. Çünkü benim bebek dünyaya emmeye gelmiş yeterki emsin ne olduğunun önemi yok onun için

Kızım çok kötü hasta oldu muhtemelen abisinden bulaştı geçen hafta oğlum acildeydi ne yaptıysam ortalık yere hapsirip oksurmesine engel olamadım...burun akıntısıyla başlayan hastalık 4 günde ciğere inmiş çok şaşkınım bebeklerin burnunu temizlemeyi ihmal etmeyin kızlar ben aspire ettim ama bosaltamadim yıkamaya da cesaret edemedim bilmediğim için malesef ilerlemiş hastalık çok üzgünüm

Ben de avent soft var baya iyi emiyor. Gerçi bebeğe bağlı sanırım. Çünkü benim bebek dünyaya emmeye gelmiş yeterki emsin ne olduğunun önemi yok onun için
Ben cok istiyorum emzik tutmasini hastanede falan iyi oluyor. Benimki de emmeye gelmiş 3 ten beri emiyor sütüm bitti mama verdim şimdi. Süt gelmedikçe ağlıyor hiç sabırlı da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…