- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Kız vallahi iyi dayanıyoruzBızde bugun aynı durumdayız bes dk bes dk bı saat uyumadı 2 den berıaz kaldı oynatmaya
Kantoron yağıyla göbeğine masaj yap, elimde yağı ısıtıp masaja başladım bir kaç dk sürmedi hemen tuvaletini yaptı kızımŞu bebeklerin gaz krizi be kabızlık için bir acil yardım hattı olsa arasak gelip çıkartıp gitseler ne para kazanır adamlar
Normal bu bebısler sıvı beslenıyor mamada almıyorsa normal bızım sıvı çoğu kakaİyi geceler kızlar kaçak asker olarak dolaşıyorum aradakızım 33 günlük oldu hala su gibi ve mukuslu kaka yapıyor. Doktor da gördü bişey demedi. Kan var mı diye sordu sadece yoktu. Sizde durumlar nasıl? Hiç kıvamlı yapmadı henüz normal mi ya?
Tekrardan emziriyorum bende umarım uyur dıye dua edıyorum artık zira yoksa ağliciiimKız vallahi iyi dayanıyoruzben emzirmekten sıkıldım yahu yarım saatte bir. Ne yapacağımı şaşırıyorum yemnle
Doktoru değiştirsek iyi olacak herhalde bi dünya para ödüyoruz tatmin etmiyor açıklamaları eksik geliyor. Kendi kendime stres oluyorum sonra.Normal bu bebısler sıvı beslenıyor mamada almıyorsa normal bızım sıvı çoğu kaka
Ah keşke kuzum gün içerisinde hep yapıyorum eşimde omzunda pıt pıt dolaştırıyor şimdi duş aldı rahatladı bende meme vermedim yine gaz olmasın dedim 20-30cc kadar bir mama içti bayıldıBen karnına biraz masaj yapıp bacaklarını karnına bastırıyorum. Çoğunlukla işe yarıyor
Kantaron yağını getirmemişim çok pişmanım ya evde zeytin yağı dışında aromatik yap yok ve zeytin yağıda sofra yağı süremem onu sadece duşuna damlatıyorum biraz nemlendirir cildini diyeKantoron yağıyla göbeğine masaj yap, elimde yağı ısıtıp masaja başladım bir kaç dk sürmedi hemen tuvaletini yaptı kızım
Yarım saatte bir bi saatte bir emzirince insan biraz çileden çıkıyor valla dün dayandım dayandım bugün sabah acayip baş ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım. Aslında vücut zorlanıyorda biz koşturmacadan farketmiyprux benceKız vallahi iyi dayanıyoruzben emzirmekten sıkıldım yahu yarım saatte bir. Ne yapacağımı şaşırıyorum yemnle
Kantoron yağı çiçekleri zeytinyağında beklentilerek yapılıyor aslında, az miktar kullansan olur herhaldeKantaron yağını getirmemişim çok pişmanım ya evde zeytin yağı dışında aromatik yap yok ve zeytin yağıda sofra yağı süremem onu sadece duşuna damlatıyorum biraz nemlendirir cildini diye
Ben baktım uyumuyor memedeyken karnıma yatırıyorum beraber uyuyoruz. Emiyor uyuyor, karnının üstüne yattığı için de gazını kendi çıkarıyor. Başka çözüm bulamadımTekrardan emziriyorum bende umarım uyur dıye dua edıyorum artık zira yoksa ağliciiim
15 dk uyuyor nerelerıme koymadım cocugu yok yanıBen baktım uyumuyor memedeyken karnıma yatırıyorum beraber uyuyoruz. Emiyor uyuyor, karnının üstüne yattığı için de gazını kendi çıkarıyor. Başka çözüm bulamadım
Sizin minnoşlar abla olduğu için atakları cilveleri falan oluyor onu unutmuşum,sıra bize de geliyor15 dk uyuyor nerelerıme koymadım cocugu yok yanıyoksa gocunmam uyusun koynumda alışır derdim yok hiç
Mevlüt için ben kızıma beyaz bi elbise giydirdim kendimde beyaz elbise giydim o sekılde kendim kombınledim
Lila düşünmüştüm bide ama beyaz en güzeli oluyor yaSizin minnoşlar abla olduğu için atakları cilveleri falan oluyor onu unutmuşum,sıra bize de geliyorneyse ki geçici zamanlar.
Bizim binada birbirine yakın 3 bebek daha var, sırayla uyanıyorlar gece. Anne babaların hav hav, miyav miyav sesleri eşliğinde uyumaya çalışıyoruz sabaha karşı
Görmüştüm hatırlıyorum maşaallah çok tatlıydınızAynı giysiler olsun istiyordum ama malesef olmayacak herhalde. Biz de beyaz giyelim bari başka renk kombin bulamadım zaten. Gelin olsun kızım
Bende pembe istiyorum ama yok bulamadım. İnstagramı kapatmıştım açayım bari bi daha özel tasarım yaptırmak lazım hazır satılmıyor kombinler. Lila da güzel olur aslındaLila düşünmüştüm bide ama beyaz en güzeli oluyor ya
Belki daha gösterişli bişiler istiyorsundur ama el kadar bebeler cok sıkılıyor boyle seylerın ıcınde bende boyle hususı yaka kısmı pamuklu gelen bısey aldım altı tutu ona rağmen kucakta o tutuler toplanıyor hep falan rahatsız edıyor benım kızıma aldıgım elbısenın aynısının toz pembesıde vardıBende pembe istiyorum ama yok bulamadım. İnstagramı kapatmıştım açayım bari bi daha özel tasarım yaptırmak lazım hazır satılmıyor kombinler. Lila da güzel olur aslında
Biz damak almıştık onu az tutup atıyordu hemen. Eşim bimden almış bir markanın gelmişti biberon ucu gibi onu biraz daha iyi tutuyor ama agir geldigi için dusuyor simdi avent aldım bakalım gelsin de tutacak mi.Benim ev emzik cenneti oldu avent soothie, ultra air, chicco, bibs hepsini deniyorum tutmuyor da tutmuyorEmerken ittiriyor bunları acaba memeyi de mi böyle emiyor Ultra soft hangisi airden farklı mı onu da deneyem yok ya bu elimdekilerden birini aldı aldı yoksa başka yok. Ben geç başlattım galiba bir aylıkken denedik, doğduğunda vermek lazımmış.
Yavrum ya çok tatlılarrr
Ben de avent soft var baya iyi emiyor. Gerçi bebeğe bağlı sanırım. Çünkü benim bebek dünyaya emmeye gelmiş yeterki emsin ne olduğunun önemi yok onun içinBiz damak almıştık onu az tutup atıyordu hemen. Eşim bimden almış bir markanın gelmişti biberon ucu gibi onu biraz daha iyi tutuyor ama agir geldigi için dusuyor simdi avent aldım bakalım gelsin de tutacak mi.
Ben cok istiyorum emzik tutmasini hastanede falan iyi oluyor. Benimki de emmeye gelmiş 3 ten beri emiyor sütüm bitti mama verdim şimdi. Süt gelmedikçe ağlıyor hiç sabırlı da değil.Ben de avent soft var baya iyi emiyor. Gerçi bebeğe bağlı sanırım. Çünkü benim bebek dünyaya emmeye gelmiş yeterki emsin ne olduğunun önemi yok onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?