2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun. Evde küçük çocuk olunca gerçekten zor işiniz hastalık konusunda. O da çocuk ki ben büyükleri zor yönetiyorum dikkat etmek konusunda senin engel olabileceğin bi durum değil maalesef İnşallah çabuk iyileşir

Cok geçmiş olsun inşallah iyileşir hemen. Biz çok temzilemiyoruz bu ara. Akşam yüzüstü yatırmıştım uyurken 2 3 saat uyudu öyle burnu kendi akmış bizde çektik sadece. Birde bu ara kusarken balgam atıyor bir sürü çok şaşkınım. Nasıl o kadar oluyor küçücük bebekte.

Ben de avent soft var baya iyi emiyor. Gerçi bebeğe bağlı sanırım. Çünkü benim bebek dünyaya emmeye gelmiş yeterki emsin ne olduğunun önemi yok onun için
Benimki de emzik alıyor. Yumruğunu, parmağını,avuç içini,teyzesinin boynunu, babasının memesini bile emiyor Duş aldırırken kucağında çeviriyordu memeye denk geldi hemen yakaladı Bende biberonlar da aynı uç değil hediye de geldi. Hiç aman o farklı uç almayım falan yok hepsini alıyor

Ay büyüklerde bir alem bir şey diyemiyoruz eşimin kuzeni gelmişti öpe öpe bir etti içim gitti ben bile o kadar öpmüyorum

Benim kız babasını denedi birkaç kere baktı olmuyor daha denemiyor bile kusar gibi oluyor aciktiginda yumruğunu omzumuzu falan nere denk gelirse yalıyor insana vicdan yaptırıyor

Ay büyüklerde bir alem bir şey diyemiyoruz eşimin kuzeni gelmişti öpe öpe bir etti içim gitti ben bile o kadar öpmüyorum
Valla ben söylüyorum canım. Öptürme söyle isteyen küssün. Bakıyorum fazla yanaşıyorlar dediğin gibi ben bile o kadar yapmıyorum diyorum. Bebeği öpmek nedir ya. Elini öpecek olana da kızıyorum o el hep ağızda. Sözde yüzünü öpmeyecek ne farkı varsa. Ortalık hastalık kaynıyor bak kaç bebişimiz hasta hiç lafını esirgeme

Ben cok istiyorum emzik tutmasini hastanede falan iyi oluyor. Benimki de emmeye gelmiş 3 ten beri emiyor sütüm bitti mama verdim şimdi. Süt gelmedikçe ağlıyor hiç sabırlı da değil.
Dün sabah 9 da başladı serüvenimiz. Akşam 11 de bitti. Sadece 3 saat falan ayrı kalmıştır memeden onda da mama yedi gece biraz daha rahat geçti ama çok zor cidden. Benimki memeden süt gelmemesine alışmış bence öyle dudağında tutuyor süt bitince içici değilim dudak tiryakisiyim der gibi

Ya çok tatlı

Amin inşallah canım sağol..oğluma engel olamadım evet o da çocuk anlamıyor honk honk öksürdü kızın suratına.. ama kendimi çok suçluyorum nasıl anlamadım ciğere inene kadar çok aşırı akıntısı oldu yeterince aspire edemedim hemen inmiş ciğere.. öksürük krizine giriyor sonra kusuyor ancak öyle biraz rahatlıyor şuan göğsümde dik bir şekilde uyutuyorum tekrar oksurmesin diye... Çocuk acil antibiyotik verdi gönderdi yarın çocuk doktoru görecek bakalım ne diyecek tanısına zatürre flan degildir inşallah.. oğlumda hiç yasamadigim şeyler panik oldum epey nefesini sayiyorum cocugun

Ay keşke öyle sadece beklemeyi bilse. Resmen kavga ediyor süt gelmedikçe çıldırıyor ağlıyor. Beklese öyle yavaş yavaş emziririm yine emziririm mama vermem

Sağol canım inşallah ..Balgam varsa dikkat et bol bol aspire et canım inmesin aşağıya ben bosaltamadim o balgamı bir türlü

Eşimin ailesi biraz soğuklar eşimde üzülüyor bu yüzden daha ablaları bile gelip bakmadılar kızımızı. Bende gelen oluncada bir şey demiyorum o yüzden. Inşallah bir şey olmaz. Sadece bir ablası geldi 4 5 yaş takım getirmis etiketini bile sokmemis hala şokunu atlatamadim

Ben boş takıldığı zaman emziğe geçiriyorum ya. Memeyi çekip yandan hemen emziğe sokuyorum yatırıyorum uyanmadan yatırabiliyorum öyle iyi oluyor. Onun içinde uyanıkken hep memede olayım derdinde değil Allah'tan sadece açsa ya da başka bi sıkıntısı varsa istiyor

Hay Allah'ım görünce deseydin fiyatlar da uçmuş dimi diye

Kıyamam o minicik ağızları ile öksürmelerine. İnşallah değildir zatürre. Belki yatırırlar benim bildiğim 3 aylığa kadar damardan veriyorlar antibiyotik ama yanlış da biliyor olabilirim. Bebekler hızlı iyileşiyor yarın çocuk doktoru görsün hemen başlansın tedavisi toparlarsınız

Bunlar da çok güzelmiş olabilir aslında Süsü biraz seviyoruz ama rahat da önemli tabi, yazık çocuğuma eziyet etmek de istemem. Teşekkür ederim bunlara bakayım

Senin oğlun biraz inatçı ve kıskanç eminim Pera büyüdükçe o da daha çok alışcak
Bakma bizimkine öyle yaklaşıyor ama hem çok seviyor hem de aşırı kıskanıyor tam bir abla Akşam koltukta Sarper Deniz'e bir şeyler yaptırıyordum geçti arkama sonra sırtıma atladı oynamaya çalışıyor, ben bebekle ilgilenirken benimle ilgilen oyna diye beni taciz ediyor sürekliAma kendi de bebekle oynamak istiyor geçen gün topunu getirmiş yanına koymuş oyna benimle der gibi
Yani bizde iki durum da var o da bir garip oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…