Çok geçmiş olsun. Evde küçük çocuk olunca gerçekten zor işiniz hastalık konusunda. O da çocuk ki ben büyükleri zor yönetiyorum dikkat etmek konusunda senin engel olabileceğin bi durum değil maalesefKızım çok kötü hasta oldu muhtemelen abisinden bulaştıgeçen hafta oğlum acildeydi ne yaptıysam ortalık yere hapsirip oksurmesine engel olamadım...burun akıntısıyla başlayan hastalık 4 günde ciğere inmiş çok şaşkınım bebeklerin burnunu temizlemeyi ihmal etmeyin kızlar ben aspire ettim ama bosaltamadim yıkamaya da cesaret edemedim bilmediğim için malesef ilerlemiş hastalık çok üzgünüm
Cok geçmiş olsun inşallah iyileşir hemen. Biz çok temzilemiyoruz bu ara. Akşam yüzüstü yatırmıştım uyurken 2 3 saat uyudu öyle burnu kendi akmış bizde çektik sadece. Birde bu ara kusarken balgam atıyor bir sürü çok şaşkınım. Nasıl o kadar oluyor küçücük bebekte.Kızım çok kötü hasta oldu muhtemelen abisinden bulaştıgeçen hafta oğlum acildeydi ne yaptıysam ortalık yere hapsirip oksurmesine engel olamadım...burun akıntısıyla başlayan hastalık 4 günde ciğere inmiş çok şaşkınım bebeklerin burnunu temizlemeyi ihmal etmeyin kızlar ben aspire ettim ama bosaltamadim yıkamaya da cesaret edemedim bilmediğim için malesef ilerlemiş hastalık çok üzgünüm
Benimki de emzik alıyor. Yumruğunu, parmağını,avuç içini,teyzesinin boynunu, babasının memesini bile emiyorBen de avent soft var baya iyi emiyor. Gerçi bebeğe bağlı sanırım. Çünkü benim bebek dünyaya emmeye gelmiş yeterki emsin ne olduğunun önemi yok onun için
Ay büyüklerde bir alem bir şey diyemiyoruz eşimin kuzeni gelmişti öpe öpe bir etti içim gitti ben bile o kadar öpmüyorumÇok geçmiş olsun. Evde küçük çocuk olunca gerçekten zor işiniz hastalık konusunda. O da çocuk ki ben büyükleri zor yönetiyorum dikkat etmek konusunda senin engel olabileceğin bi durum değil maalesefİnşallah çabuk iyileşir
Benim kız babasını denedi birkaç kere baktı olmuyor daha denemiyor bile kusar gibi oluyorBenimki de emzik alıyor. Yumruğunu, parmağını,avuç içini,teyzesinin boynunu, babasının memesini bile emiyorDuş aldırırken kucağında çeviriyordu memeye denk geldi hemen yakaladı Bende biberonlar da aynı uç değil hediye de geldi. Hiç aman o farklı uç almayım falan yok hepsini alıyor
Valla ben söylüyorum canım. Öptürme söyle isteyen küssün. Bakıyorum fazla yanaşıyorlar dediğin gibi ben bile o kadar yapmıyorum diyorum. Bebeği öpmek nedir ya. Elini öpecek olana da kızıyorum o el hep ağızda. Sözde yüzünü öpmeyecek ne farkı varsa. Ortalık hastalık kaynıyor bak kaç bebişimiz hasta hiç lafını esirgemeAy büyüklerde bir alem bir şey diyemiyoruz eşimin kuzeni gelmişti öpe öpe bir etti içim gitti ben bile o kadar öpmüyorum
Dün sabah 9 da başladı serüvenimiz. Akşam 11 de bitti. Sadece 3 saat falan ayrı kalmıştır memeden onda da mama yediBen cok istiyorum emzik tutmasini hastanede falan iyi oluyor. Benimki de emmeye gelmiş 3 ten beri emiyor sütüm bitti mama verdim şimdi. Süt gelmedikçe ağlıyor hiç sabırlı da değil.
Ya çok tatlıBenimki de emzik alıyor. Yumruğunu, parmağını,avuç içini,teyzesinin boynunu, babasının memesini bile emiyorDuş aldırırken kucağında çeviriyordu memeye denk geldi hemen yakaladı Bende biberonlar da aynı uç değil hediye de geldi. Hiç aman o farklı uç almayım falan yok hepsini alıyor
Amin inşallah canım sağol..oğluma engel olamadım evet o da çocuk anlamıyor honk honk öksürdü kızın suratına.. ama kendimi çok suçluyorum nasıl anlamadım ciğere inene kadarÇok geçmiş olsun. Evde küçük çocuk olunca gerçekten zor işiniz hastalık konusunda. O da çocuk ki ben büyükleri zor yönetiyorum dikkat etmek konusunda senin engel olabileceğin bi durum değil maalesefİnşallah çabuk iyileşir
Ay keşke öyle sadece beklemeyi bilse. Resmen kavga ediyor süt gelmedikçe çıldırıyor ağlıyor. Beklese öyle yavaş yavaş emziririm yine emziririm mama vermemDün sabah 9 da başladı serüvenimiz. Akşam 11 de bitti. Sadece 3 saat falan ayrı kalmıştır memeden onda da mama yedigece biraz daha rahat geçti ama çok zor cidden. Benimki memeden süt gelmemesine alışmış bence öyle dudağında tutuyor süt bitince içici değilim dudak tiryakisiyim der gibi
Sağol canım inşallah ..Balgam varsa dikkat et bol bol aspire et canım inmesin aşağıya ben bosaltamadim o balgamı bir türlüCok geçmiş olsun inşallah iyileşir hemen. Biz çok temzilemiyoruz bu ara. Akşam yüzüstü yatırmıştım uyurken 2 3 saat uyudu öyle burnu kendi akmış bizde çektik sadece. Birde bu ara kusarken balgam atıyor bir sürü çok şaşkınım. Nasıl o kadar oluyor küçücük bebekte.
Eşimin ailesi biraz soğuklar eşimde üzülüyor bu yüzden daha ablaları bile gelip bakmadılar kızımızı. Bende gelen oluncada bir şey demiyorum o yüzden. Inşallah bir şey olmaz. Sadece bir ablası geldi 4 5 yaş takım getirmis etiketini bile sokmemis hala şokunu atlatamadimValla ben söylüyorum canım. Öptürme söyle isteyen küssün. Bakıyorum fazla yanaşıyorlar dediğin gibi ben bile o kadar yapmıyorum diyorum. Bebeği öpmek nedir ya. Elini öpecek olana da kızıyorum o el hep ağızda. Sözde yüzünü öpmeyecek ne farkı varsa. Ortalık hastalık kaynıyor bak kaç bebişimiz hasta hiç lafını esirgeme
Kendi atıyor ya o yüzden bir şey yapmıyoruz fazla. Ama dediğini yapalım yinede arada temizleyelim ne olur ne olmaz.Sağol canım inşallah ..Balgam varsa dikkat et bol bol aspire et canım inmesin aşağıya ben bosaltamadim o balgamı bir türlü
Ben boş takıldığı zaman emziğe geçiriyorum ya. Memeyi çekip yandan hemen emziğe sokuyorum yatırıyorum uyanmadan yatırabiliyorum öyle iyi oluyor. Onun içinde uyanıkken hep memede olayım derdinde değil Allah'tan sadece açsa ya da başka bi sıkıntısı varsa istiyorDün sabah 9 da başladı serüvenimiz. Akşam 11 de bitti. Sadece 3 saat falan ayrı kalmıştır memeden onda da mama yedigece biraz daha rahat geçti ama çok zor cidden. Benimki memeden süt gelmemesine alışmış bence öyle dudağında tutuyor süt bitince içici değilim dudak tiryakisiyim der gibi
Hay Allah'ım görünce deseydin fiyatlar da uçmuş dimi diyeEşimin ailesi biraz soğuklar eşimde üzülüyor bu yüzden daha ablaları bile gelip bakmadılar kızımızı. Bende gelen oluncada bir şey demiyorum o yüzden. Inşallah bir şey olmaz. Sadece bir ablası geldi 4 5 yaş takım getirmis etiketini bile sokmemis hala şokunu atlatamadim
Kıyamam o minicik ağızları ile öksürmelerine. İnşallah değildir zatürre. Belki yatırırlar benim bildiğim 3 aylığa kadar damardan veriyorlar antibiyotik ama yanlış da biliyor olabilirim. Bebekler hızlı iyileşiyor yarın çocuk doktoru görsün hemen başlansın tedavisi toparlarsınızAmin inşallah canım sağol..oğluma engel olamadım evet o da çocuk anlamıyor honk honk öksürdü kızın suratına.. ama kendimi çok suçluyorum nasıl anlamadım ciğere inene kadarçok aşırı akıntısı oldu yeterince aspire edemedim hemen inmiş ciğere.. öksürük krizine giriyor sonra kusuyor ancak öyle biraz rahatlıyor şuan göğsümde dik bir şekilde uyutuyorum tekrar oksurmesin diye... Çocuk acil antibiyotik verdi gönderdi yarın çocuk doktoru görecek bakalım ne diyecek tanısına zatürre flan degildir inşallah.. oğlumda hiç yasamadigim şeyler panik oldum epey nefesini sayiyorum cocugun
Ay aklıma gelmedi eşim yokken deseydim keşkeHay Allah'ım görünce deseydin fiyatlar da uçmuş dimi diye
Bunlar da çok güzelmiş olabilir aslındaBelki daha gösterişli bişiler istiyorsundur ama el kadar bebeler cok sıkılıyor boyle seylerın ıcınde bende boyle hususı yaka kısmı pamuklu gelen bısey aldım altı tutu ona rağmen kucakta o tutuler toplanıyor hep falan rahatsız edıyor benım kızıma aldıgım elbısenın aynısının toz pembesıde vardı
Senin oğlun biraz inatçı ve kıskanç eminim Pera büyüdükçe o da daha çok alışcakSatilucky bayıldııım. Çok çok güzeller
Benim hiç umduğum gibi olmadı. Hala depresyonda. Mutsuz olduğu için üzülüyorum ama ne yapsam mutlu edemiyorumen en yaklaştığı foto bu. Onu da çerçeve yapıp asasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?