2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dr Brown u önerilerde duymuştum canım çoğu kişi ondan memnun kalıyor bebiş de sevdiyse güzel
Poşete koyulan anne sütleri de çok ziyan oluyor ya yağları falan yapışıyor. Üstte kalan yağlar homojen bir şekilde dağılana kadar sallıyorum

Ben de bi geniş bi dar ağız aldım ama geniş ağızın 3+ay emziğini aldım lansinoh da biraz genişti ya dar olanı henüz denemedim. Suluk olanı da gördüm ilerde alırım belki aslında hazır indirim varken alsaydım

Ya ben de poşetleyip buzluğa atmadan dolapta süt saklama kabında tutuyodum poşete aktarırken yağlar kalıyor kaşıkla falan sıyırmaya çalışmış olabilirim

Eldiveni kesmeye başladığımdan berı takmıyorum kuvezde takıldı sadece sonra eve gelınce duzenlı kestım hep bugun bıraz uzundu kesmeye fırsatım olmadı alnının çatını kanatmış
Ben hala kesmeyi başaramadım yaa. Çok ince bi de çok uzamıyor ama keskin oluyor kesilecek kıvamda değil gibi geliyor

Yok canım bizde farkındayız zaten masum tüylü kuzum biz gibi düşünmüyor sonuçta farkında olmayabilir diye hep yanındayız Büyüyünce de yalnız bırakmayız
Hayır canım sağlıklı bir beyin gelişimi için dokunarak keşfetmeleri gerekiyor o yüzden eldiven ve çorap giydirmiyorum.Alt kıyafeti çorapsız ise o zaman çorap giydiriyorum.Geçenlerde Sarper Deniz de burnunu çizmiş Bende o yüzden sık sık törpülüyorum

+1 bende öyle düşünüyorum

Bende sadece su ile yapıyorum
Bende sadece su ile sterilizasyon yapıyorum

Bugün 40.gun kontrolüm vardı kizlar, çok şükür yolunda hersey ama rahimde hala sıvı var dedi.. yakin zamanda geçer dedi.. sonra bazen hemen bazen ise 1 yıla kadar adet görebilirsin dedi.. siz ne zaman adet görmeye basladiniz? Sezeryan için ozellikle

Kızlar süt alerjisinden şüphelenmiştim doktor da hayır demişti o günden beri 2-3 haftadır az az yiyorum bugün trileçe yedim ve kakada kurumuş kan gibi pıhtısı gibi psrçalar ve iplik gibi şeyler vardı görsel atabilirim. Var mı fikri olan ne olabilir hastaneye gitsem mi

Eldiveni kesmeye başladığımdan berı takmıyorum kuvezde takıldı sadece sonra eve gelınce duzenlı kestım hep bugun bıraz uzundu kesmeye fırsatım olmadı alnının çatını kanatmış

Ben tamamen çıkartamıyorum. Uykudayken takıyorum. Aniden çiziyor, kanatıyor. Üzülüyoruz. Tırnak kesmeyi de pek beceremiyoruz herhalde..kesince de çiziyor. Törpü yapmaya çalışıyorum ama olmuyor mu ne.

Şüphen ne üzerine olmuştu da doktor hayır demişti?
Bende rota yaptıracağım ama süt alerjisi varsa diye tereddüt ediyorum. O yüzden öncesinde tekrar bir çocuk doktoruna götüreceğim.
Benim kaka normal , herhangi bir döküntü kızarıklık yok ama bir ay önce biraz yüzünde küçük küçük şeyler vardı , kendi kendine geçti.

Ya ben içine su giriyor diye sabun işine girmiyorum hiç emzikte. Sade su ile yıkayıp sterilizasyona koyuyorum
Aslında bunları temizlemek için organik deterjan almıştım ama evde kalmış mecbur sabunluyorum. Ama kesinlikle sana katılıyorum kalıntılar kalabiliyor dikkat etmek gerek
Evet ya en son vakit bulabilsem bende pamukla kendi cildime benimle sürmeye karar verdim ama uygulayamadım fırsat olmuyor ya
Dar ağız bebişi baya zorluyor 30cc yi bile çekmesi dakikalar sürüyor 60cc de eşim kolum ağrıdı hadi oğlum hızlar falan diye çocuğa baskı yapıyor azıcık bebekleri sinirlendiren bir biberon ucu ama olsun alıştı bizimki sende belki beğenirsin aklında olsun yani
Ya süt alerjisi bir kaç kişide daha oldu grupta takip ediyorum okuyorum biz henüz doktora gidemedik diye ben bilmiyorum var mı bizimkinde yinede dikkat ediyorum süt hiç tüketmiyorum peynir çatal ucuyla tereyağı çatal ucuyla yoğurt veya ayran hiç tüketmiyorum ama hakkaten çok zor bir diyet uyguluyorsunuz ben bu haliyle zorlandım Allah yardım etsin kızlar hepinize ya peynir yemeyi süt içmeyi özledim

Ben hala kesmeyi başaramadım yaa. Çok ince bi de çok uzamıyor ama keskin oluyor kesilecek kıvamda değil gibi geliyor
Bende törpüyü beceremedım daha dogrusu bana asırı ugrastırıcı geldı kesmeden sonra ben emzırırken kesiyorum bı elını dıger memeye gelınce de onu kesıyorum

Son düzenleme:
45 günlükken

Bakalım kuzum

Bundan aldık canım törpü olarak başta zor geldi sonra alıştım

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-27-22-09-22-823_trendyol.com.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 34
Bende törpüyü beceremedım daha dogrusu bana asırı ugrastırıcı geldı kesmeden sonra ben emzırırken kasıyorum bı elını dıger memeye gelınce de onu kesıyorum
Valla bravo Kuzey elini bir sıkıyor kapatıyor ki zar zor yapıyorum törpüyü bile. Sen bi de kesiyorsun maşallah.

Kuzum herhangı bır durum görmediysen azar azar ye bısey olmaz , süt alerjı ıcın degılde genel olarak gaz yapabılıyor , yoğurt bana ebe hergun ye dedı süt cok tüketme dedi direk süt içimiyorum kahvede falan anca peynır yoğurt tuketıyorum sımdılık bı sıkıntı gormedım sukurler olsun kı
Oğlum da 20-22 aya kadar katı dıyet yaptık cok cok zor bı surec arkadaşlarımı o yuzden cok ıyı anlıyorum

Valla bravo Kuzey elini bir sıkıyor kapatıyor ki zar zor yapıyorum törpüyü bile. Sen bi de kesiyorsun maşallah.
Mıh gibi kapatıyor sıkıyor bende tek tek parmakları cıkartıp kesıyorum vallahı bır dakıka bıle sürmüyor törpü benim dışlerimi gıcırdatıyor o surtunme sesı

Bizde de törpü var meme sarhoşuyken emerken yapıyor eşim yarı baygın oluyor o zaman kolay yani yoksa imkanı yok o elleri yumruk yapıp savurdu mu açılmıyor

Şu bebek tırnak makasları ile kesiyorsun dimi? Bende wee baby nin var. Etini kesmiyor dimi onlar?
Ucu küt olanlar ıste baska seklı varmı bılmıyorum etını kesebılırsın tabıkıde ama cok dıbıne gıtmıyorum zaten bıyerden cıt yapsan elınle tutup çeksen bıle gelıyor yumusacık tırnakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…