Lucy genç olduğu için sanırım. Bizim Köfte 10.5 yaşında bir dede. Ondan kafası götürmüyor heraldeSenin oğlun biraz inatçı ve kıskanç eminim Pera büyüdükçe o da daha çok alışcak
Bakma bizimkine öyle yaklaşıyor ama hem çok seviyor hem de aşırı kıskanıyor tam bir ablaAkşam koltukta Sarper Deniz'e bir şeyler yaptırıyordum geçti arkama sonra sırtıma atladı oynamaya çalışıyor, ben bebekle ilgilenirken benimle ilgilen oyna diye beni taciz ediyor sürekli Ama kendi de bebekle oynamak istiyor geçen gün topunu getirmiş yanına koymuş oyna benimle der gibi
Yani bizde iki durum da var o da bir garip oluyor
Kızım çok kötü hasta oldu muhtemelen abisinden bulaştıgeçen hafta oğlum acildeydi ne yaptıysam ortalık yere hapsirip oksurmesine engel olamadım...burun akıntısıyla başlayan hastalık 4 günde ciğere inmiş çok şaşkınım bebeklerin burnunu temizlemeyi ihmal etmeyin kızlar ben aspire ettim ama bosaltamadim yıkamaya da cesaret edemedim bilmediğim için malesef ilerlemiş hastalık çok üzgünüm
Bizimkinin de arada tutuyor böyle krizleri. Büyüdükçe etrafa ilgi arttığından azalıyor meme krizleri. Canım akıllı Kuzeyim öğrenmiş bile doğrusunuBen boş takıldığı zaman emziğe geçiriyorum ya. Memeyi çekip yandan hemen emziğe sokuyorum yatırıyorum uyanmadan yatırabiliyorum öyle iyi oluyor. Onun içinde uyanıkken hep memede olayım derdinde değil Allah'tan sadece açsa ya da başka bi sıkıntısı varsa istiyor
Bizimki de rahat tuttu ama canı istemeyince atıyor diliyle cadıGünden güne büyüyüp tepkiler vermeye başlıyorlar
Zaman su misali akıp gidiyor sanki yıllar önce hamileymişim gibi
Dediğine de bi bakayım canım ben zaten önce ultra air aldım başka bir alternatif almadım tutmazsa alırım diye düşünmüştüm şimdi yeniden almayı düşünüyorum değişim için dediğin modeli de deneriz
Sanki ikisi de aynı gibi kuzum ya anlamadım yoksa ben mi fark göremedim ama yeniden alacağım bu sefer soft alayım
Bende senin aldığın emzikten aldım canım hemen aldı rahat tuttu çok şükür
Kuzum ben en son kundak yaptım kolları sıkı sıkı sardım babası kucağında pış pışla uyuttu. Baktı ben isyan bayraklarını çektim el attı hemenTekrardan emziriyorum bende umarım uyur dıye dua edıyorum artık zira yoksa ağliciiim
Ah bu bebişler ne zor yaaAh keşke kuzum gün içerisinde hep yapıyorum eşimde omzunda pıt pıt dolaştırıyor şimdi duş aldı rahatladı bende meme vermedim yine gaz olmasın dedim 20-30cc kadar bir mama içti bayıldı
Gerçekten insan çok zorlanıyor kuzum işin psikolojik tarafı da var yani. Bir de normalde emzirirken süt iniyor lıkır lıkır içiyor ya, sık emzirdiğinde o da azalıyor bebişin kendisinin çekmesi lazım ona da sinirleniyor haspamYarım saatte bir bi saatte bir emzirince insan biraz çileden çıkıyor valla dün dayandım dayandım bugün sabah acayip baş ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım. Aslında vücut zorlanıyorda biz koşturmacadan farketmiyprux bence
Şu beşiğe takılan müzikli dönencelerden tavsiye ederim.Kuzey onu seviyor. Bi tane kurmalı var seviyor diye pilli aldım. Ama yok bir bebek olarak yapması gerekeni yapıyor ve kurmalı olanı istiyor. Yeterki anası uğraşsınBizimkinin de arada tutuyor böyle krizleri. Büyüdükçe etrafa ilgi arttığından azalıyor meme krizleri. Canım akıllı Kuzeyim öğrenmiş bile doğrusunu
Gerçekten öyle köpeklerin yaşları da farkettiriyor ya çocuklarla ilişkisini. Benim kuzenin cane corso var, petshopları var uğruyoruz arada hemen bebek arabasının yanına geliyor ☺ 7-8 aylık galiba o da küçük daha ama iriler biliyorsun. Petshop olunca gün içinde hep sokakta tanımadığı insanlar severken hiç belli olmuyor birden ısırmaya kalkabiliyor istemeyebiliyor. Ama bir çocuk sırtına binsin hiiç birşey demiyorLucy genç olduğu için sanırım. Bizim Köfte 10.5 yaşında bir dede. Ondan kafası götürmüyor heraldeben pas vermeyeceğinin farkındaydım ama depresyona gireceğini hiç düşünmedim. Umarım bir gün kabullenecek öperim Lucynin heyacanından. Çok severim köpeklerin o heyecanlı genç hallerini
Biz en başından beri emzik vermedik. Geçen aynen öyle bir durumda verelim dedik. İki emdi baktı süt gelmiyor, pıt ağzından bıraktıBende öyle düşünmüştüm emziğe özel bi durum değil. Acıkınca tepinerek ağlayan bebek nasıl olurmuş sonraAy 2 gündür yeni başladı eskiden ağlıyordu da,normal ağlıyordu. 2 gündür kıpkırmızı oluyor dün akşam rengi mamanın yarısında anca açıldı öyle kızardı ki dalga dalga kayboldu uğunuyor ayaklarını vuruyor. Mama işi en çok bu durumda zorluyor meme olsa ver geç o mama olana kadar tükeniyoruz
Benim aldığım sette normal tırnak makası, törpü ve minik makas çıktı. Kullanımı en kolay makası buldum. Tırnak makasını kullanması zor. Törpüyü de beceremedim pek, çok uzun sürüyor bir de.Şu bebek tırnak makasları ile kesiyorsun dimi? Bende wee baby nin var. Etini kesmiyor dimi onlar?
Bizimki de gündüzleri iki gündür uyumuyor sabahtan akşama. Neyse ki gece 8 gibi uyumaya başlıyor, sabaha kadar sorun olmuyor. Bakalım ne kadar süre devam edecek bu durumAy uyumuyor delireceğimdaha 2 aylık olmamış bebek 8 saattir uyanık olur mu. memede bile uyumadı hayret ya
Sanada geçmiş olsun canım..sen dikkat etmişsin hijyene inşallah gecmemistir bebeğine..kızım hafta sonu rahatsizlaninca ben 4 teki randevuyu aldım zaten ama dün kotulesince muayeneyi beklemeden çocuk acile gittik bugün kesin goturucem zaten doktorun yanına.yarin araştırmada ki hocanın yanına da götürürüm ama şuan acile gitsem mi muayeneyi beklesem mi bilemedim ay bu huyumdan nefret ediyorum kafamda türlu senaryolar kurup panik oluyorumGeçmiş olsun. Son günlerde bende biraz rahatsızım. İlk zamanlar maske ile durdum hep yanında, hijyene ve havalandırmaya dikkat ettim. Birkaç gün sonra kendimi iyi hissedince maskeyi çıkarttım. Yalnız hafiften burnum hala akıyor gibi. İnşallah bebeğim hasta olmaz .
Bence 4'de çocuk doktoruna randevu alıp git mutlaka. Tekrardan acile gitmen gerekir mi onu bilemedim. Çok üzüldüm durumuna inşallah Allah şifa versin. Küçücükler..insan her şeye vicdan yapıyor.
Açken almıyor canım akıllı bıdıklar kandıramıyorsunBiz en başından beri emzik vermedik. Geçen aynen öyle bir durumda verelim dedik. İki emdi baktı süt gelmiyor, pıt ağzından bıraktıaç olmayınca kullanmayı henüz denemedim ama.
Benim aldığım sette normal tırnak makası, törpü ve minik makas çıktı. Kullanımı en kolay makası buldum. Tırnak makasını kullanması zor. Törpüyü de beceremedim pek, çok uzun sürüyor bir de.
Bizimki de gündüzleri iki gündür uyumuyor sabahtan akşama. Neyse ki gece 8 gibi uyumaya başlıyor, sabaha kadar sorun olmuyor. Bakalım ne kadar süre devam edecek bu durum
Evet ya, gündüz iş yapmak imkansız. Neyse ki eşim evden çalışıyor, o yüzden yardımlaşa ilgileniyoruz ama yine de bütün gün koşturmaca halindeyiz. Yarın arabaya atıp gezdirirken uyutmayı deneyelim dedik, birkaç gün yaparsak belki öğlen uykusuna alışır.Açken almıyor canım akıllı bıdıklar kandıramıyorsunKeyfi istemelerinde işe yarıyor. Bende de bi set var makası da vardı bi onu deniyim bakıyım. Törpü aynen çok uzun sürüyor.
Gece uykusu olması güzel de gündüz hiç uyumaması da zor oluyor ya hiç bi iş yapamıyorsun. Biraz kendi kendilerine oyalanacak döneme gelseler senin uyku düzeni çok güzel olur gündüz de kendi halinde takılsa 1-2 saat işlerini halledersin
Alttan eti bastırınca tırnak daha çok meydana çıkıyor, kolay oluyor öyle makasla kesmesi.Açken almıyor canım akıllı bıdıklar kandıramıyorsunKeyfi istemelerinde işe yarıyor. Bende de bi set var makası da vardı bi onu deniyim bakıyım. Törpü aynen çok uzun sürüyor.
Gece uykusu olması güzel de gündüz hiç uyumaması da zor oluyor ya hiç bi iş yapamıyorsun. Biraz kendi kendilerine oyalanacak döneme gelseler senin uyku düzeni çok güzel olur gündüz de kendi halinde takılsa 1-2 saat işlerini halledersin
Maşallah bizimki kendi yüzünü çize çize zorla uyandırıyor kendiniŞunu farkettim, bizimkinin gece uykusu çok ağır. Uyurken emiyor, koyuyorum uyumaya devam ediyor. Burda doyan çocuk uyur muhabbeti vardı, koysam uyumaya devam edecek ama ben gündüzden biliyorum, emzirmenin üstüne 90 ml içer. Gerçekten de verince sonuna kadar içiyor ve uyumaya devam ediyor. Bizimki küçük gittiği için de hiç yemesinden kısmak istemiyorum. Yoksa geceleri hiç mama vermesem sabaha kadar idare eder tek emzirmeyle.
Ben hala kundak yapıyorum, yoksa dediğin gibi kollar durmuyor.Maşallah bizimki kendi yüzünü çize çize zorla uyandırıyor kendini
Gezerek uyumak da isteyebilir sonraEvet ya, gündüz iş yapmak imkansız. Neyse ki eşim evden çalışıyor, o yüzden yardımlaşa ilgileniyoruz ama yine de bütün gün koşturmaca halindeyiz. Yarın arabaya atıp gezdirirken uyutmayı deneyelim dedik, birkaç gün yaparsak belki öğlen uykusuna alışır.
Gece uyudukları için de çok efor sarfetmiyorlar bence o yüzden aşırı da acıkmıyorlar gibi geliyor. Ama sen gelişimi için vermek istiyorsan yine ver tabi. Ben kilo alımı çok diye geceleri uyanınca veriyorum sadece emziriyorum uyursa mama vermiyorum altını değiştirirsem emdikten sonra uyanıyor mama istiyor dediğin gibi ama uyuduğu gibi bırakırsam devam ediyor.Şunu farkettim, bizimkinin gece uykusu çok ağır. Uyurken emiyor, koyuyorum uyumaya devam ediyor. Burda doyan çocuk uyur muhabbeti vardı, koysam uyumaya devam edecek ama ben gündüzden biliyorum, emzirmenin üstüne 90 ml içer. Gerçekten de verince sonuna kadar içiyor ve uyumaya devam ediyor. Bizimki küçük gittiği için de hiç yemesinden kısmak istemiyorum. Yoksa geceleri hiç mama vermesem sabaha kadar idare eder tek emzirmeyle.
Kundakta daha çok ağlıyor uyurken ellerini hareket ettiremeyinceBen hala kundak yapıyorum, yoksa dediğin gibi kollar durmuyor.
Başla benim kı de geldi ıkı kez uyuttu 4 e gelıyordu uyudu sanırım en son pılım bıyık bırde uyandı kac kez suan uyanıkBizimki de rahat tuttu ama canı istemeyince atıyor diliyle cadıbazen de aşk yaşıyor anlayamıyorum
Kuzum ben en son kundak yaptım kolları sıkı sıkı sardım babası kucağında pış pışla uyuttu. Baktı ben isyan bayraklarını çektim el attı hemen
Ah bu bebişler ne zor yaa
Gaz için damla falan bir şeyler kullanıyo muydun?
Gerçekten insan çok zorlanıyor kuzum işin psikolojik tarafı da var yani. Bir de normalde emzirirken süt iniyor lıkır lıkır içiyor ya, sık emzirdiğinde o da azalıyor bebişin kendisinin çekmesi lazım ona da sinirleniyor haspam
Böyle böyle büyütcez napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?