2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızımın hafif ateşi var ishal oldu acilden geldiğimizden beri gece de güzel gecmedi bı öksürük krizi tuttu bıraktığım yerde uyumadı falan emmeside iyi değil 2-3 saatte bir ben zorla veriyorum bir iki fırt cekip bırakıyor..ilcedeyis biz dün ildeki çocuk acile götürdük hocaya telefondan danışıp ilaç yazdılar Çarşamba günü de hocanın yanına gelin dediler..ama ben şuan çok tedirginim ilçedeki acile gitsem ne yapabilirler bilmiyorum çocuk doktoruna randevu buldum ama saat 4 te ne yapmalıyım sizce kızlar

Lucy genç olduğu için sanırım. Bizim Köfte 10.5 yaşında bir dede. Ondan kafası götürmüyor heralde ben pas vermeyeceğinin farkındaydım ama depresyona gireceğini hiç düşünmedim. Umarım bir gün kabullenecek öperim Lucynin heyacanından. Çok severim köpeklerin o heyecanlı genç hallerini

Geçmiş olsun. Son günlerde bende biraz rahatsızım. İlk zamanlar maske ile durdum hep yanında, hijyene ve havalandırmaya dikkat ettim. Birkaç gün sonra kendimi iyi hissedince maskeyi çıkarttım. Yalnız hafiften burnum hala akıyor gibi. İnşallah bebeğim hasta olmaz .

Bence 4'de çocuk doktoruna randevu alıp git mutlaka. Tekrardan acile gitmen gerekir mi onu bilemedim. Çok üzüldüm durumuna inşallah Allah şifa versin. Küçücükler..insan her şeye vicdan yapıyor.

Bizimkinin de arada tutuyor böyle krizleri. Büyüdükçe etrafa ilgi arttığından azalıyor meme krizleri. Canım akıllı Kuzeyim öğrenmiş bile doğrusunu

Bizimki de rahat tuttu ama canı istemeyince atıyor diliyle cadı bazen de aşk yaşıyor anlayamıyorum
Tekrardan emziriyorum bende umarım uyur dıye dua edıyorum artık zira yoksa ağliciiim
Kuzum ben en son kundak yaptım kolları sıkı sıkı sardım babası kucağında pış pışla uyuttu. Baktı ben isyan bayraklarını çektim el attı hemen
Ah keşke kuzum gün içerisinde hep yapıyorum eşimde omzunda pıt pıt dolaştırıyor şimdi duş aldı rahatladı bende meme vermedim yine gaz olmasın dedim 20-30cc kadar bir mama içti bayıldı
Ah bu bebişler ne zor yaa
Gaz için damla falan bir şeyler kullanıyo muydun?
Gerçekten insan çok zorlanıyor kuzum işin psikolojik tarafı da var yani. Bir de normalde emzirirken süt iniyor lıkır lıkır içiyor ya, sık emzirdiğinde o da azalıyor bebişin kendisinin çekmesi lazım ona da sinirleniyor haspam
Böyle böyle büyütcez napalım

Bizimkinin de arada tutuyor böyle krizleri. Büyüdükçe etrafa ilgi arttığından azalıyor meme krizleri. Canım akıllı Kuzeyim öğrenmiş bile doğrusunu
Şu beşiğe takılan müzikli dönencelerden tavsiye ederim.Kuzey onu seviyor. Bi tane kurmalı var seviyor diye pilli aldım. Ama yok bir bebek olarak yapması gerekeni yapıyor ve kurmalı olanı istiyor. Yeterki anası uğraşsın Kuruyorum izliyor durunca bi bağırıyor auuu diye gelmezsem bi daha bağırıyor yine gelmezsem ağlıyor

Gerçekten öyle köpeklerin yaşları da farkettiriyor ya çocuklarla ilişkisini. Benim kuzenin cane corso var, petshopları var uğruyoruz arada hemen bebek arabasının yanına geliyor ☺ 7-8 aylık galiba o da küçük daha ama iriler biliyorsun. Petshop olunca gün içinde hep sokakta tanımadığı insanlar severken hiç belli olmuyor birden ısırmaya kalkabiliyor istemeyebiliyor. Ama bir çocuk sırtına binsin hiiç birşey demiyor

Biz en başından beri emzik vermedik. Geçen aynen öyle bir durumda verelim dedik. İki emdi baktı süt gelmiyor, pıt ağzından bıraktı aç olmayınca kullanmayı henüz denemedim ama.
Şu bebek tırnak makasları ile kesiyorsun dimi? Bende wee baby nin var. Etini kesmiyor dimi onlar?
Benim aldığım sette normal tırnak makası, törpü ve minik makas çıktı. Kullanımı en kolay makası buldum. Tırnak makasını kullanması zor. Törpüyü de beceremedim pek, çok uzun sürüyor bir de.
Ay uyumuyor delireceğim daha 2 aylık olmamış bebek 8 saattir uyanık olur mu. memede bile uyumadı hayret ya
Bizimki de gündüzleri iki gündür uyumuyor sabahtan akşama. Neyse ki gece 8 gibi uyumaya başlıyor, sabaha kadar sorun olmuyor. Bakalım ne kadar süre devam edecek bu durum

Sanada geçmiş olsun canım..sen dikkat etmişsin hijyene inşallah gecmemistir bebeğine..kızım hafta sonu rahatsizlaninca ben 4 teki randevuyu aldım zaten ama dün kotulesince muayeneyi beklemeden çocuk acile gittik bugün kesin goturucem zaten doktorun yanına.yarin araştırmada ki hocanın yanına da götürürüm ama şuan acile gitsem mi muayeneyi beklesem mi bilemedim ay bu huyumdan nefret ediyorum kafamda türlu senaryolar kurup panik oluyorum

Açken almıyor canım akıllı bıdıklar kandıramıyorsun Keyfi istemelerinde işe yarıyor. Bende de bi set var makası da vardı bi onu deniyim bakıyım. Törpü aynen çok uzun sürüyor.
Gece uykusu olması güzel de gündüz hiç uyumaması da zor oluyor ya hiç bi iş yapamıyorsun. Biraz kendi kendilerine oyalanacak döneme gelseler senin uyku düzeni çok güzel olur gündüz de kendi halinde takılsa 1-2 saat işlerini halledersin

Evet ya, gündüz iş yapmak imkansız. Neyse ki eşim evden çalışıyor, o yüzden yardımlaşa ilgileniyoruz ama yine de bütün gün koşturmaca halindeyiz. Yarın arabaya atıp gezdirirken uyutmayı deneyelim dedik, birkaç gün yaparsak belki öğlen uykusuna alışır.

Şunu farkettim, bizimkinin gece uykusu çok ağır. Uyurken emiyor, koyuyorum uyumaya devam ediyor. Burda doyan çocuk uyur muhabbeti vardı, koysam uyumaya devam edecek ama ben gündüzden biliyorum, emzirmenin üstüne 90 ml içer. Gerçekten de verince sonuna kadar içiyor ve uyumaya devam ediyor. Bizimki küçük gittiği için de hiç yemesinden kısmak istemiyorum. Yoksa geceleri hiç mama vermesem sabaha kadar idare eder tek emzirmeyle.

Alttan eti bastırınca tırnak daha çok meydana çıkıyor, kolay oluyor öyle makasla kesmesi.

Maşallah bizimki kendi yüzünü çize çize zorla uyandırıyor kendini

Gezerek uyumak da isteyebilir sonra Herşey mümkün ama dene bakalım inşallah alışır öğlen uykusuna
Gece uyudukları için de çok efor sarfetmiyorlar bence o yüzden aşırı da acıkmıyorlar gibi geliyor. Ama sen gelişimi için vermek istiyorsan yine ver tabi. Ben kilo alımı çok diye geceleri uyanınca veriyorum sadece emziriyorum uyursa mama vermiyorum altını değiştirirsem emdikten sonra uyanıyor mama istiyor dediğin gibi ama uyuduğu gibi bırakırsam devam ediyor.

Başla benim kı de geldi ıkı kez uyuttu 4 e gelıyordu uyudu sanırım en son pılım bıyık bırde uyandı kac kez suan uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…