2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ya bu sakatatlar emzirken de yasak mı Kokoreç,ciğer falan
Bir de asitli içecek içiyor musunuz? Ben gaz olur diye içmiyorum ama bazen çok istiyor canım zaten hamileyken de içmedik doğru düzgün.

Bir de asitli içecek içiyor musunuz? Ben gaz olur diye içmiyorum ama bazen çok istiyor canım zaten hamileyken de içmedik doğru düzgün.
Ucundan bır yudum alıyorum asla ıcmıyorum 6 ay olana kadar da içmem ama hamileliğimde fast food yanında hep ıctım cunku basıma geleceği biliyordum yemek serbest

Taş gul suyu pirinç un tuz vb dünya şey var bunlar ile yıkanır mi el kadar bebe diye korkuyorum açıkçası
Ben katmadım yani suya karışacak birşey katmadım canım. Bence altın yeterli Kızılcık Şerbeti'nde de sadece altın koymuşlardı hatta doğru yapmışım demek dedim Tabi onlar zengin avuçla altın koydu ben 1 tane

Ucundan bır yudum alıyorum asla ıcmıyorum 6 ay olana kadar da içmem ama hamileliğimde fast food yanında hep ıctım cunku basıma geleceği biliyordum yemek serbest
İçmemeye devam o zaman Çok canım istediğinde vişne soda yapıyorum bu aralar o iyi oluyor. Ay iyi bari yemek serbestse yiyim ya onları da özledim

Valla ben yiyorum ya. Bisey olmaz bence. Gazli icecek bende icmiyorum. Yalniz bisey okudum. Cocuk gaz olmasin diye ilk 3 ay yemeyen anneler daha sonra yediginde cocugun verdigi tepkiyi anlayamiyor. O yuzden gaz yapacak.diye yemediginiz seyleri yiyin diyordu. Bende dun kru fasulye yaptim afiyetle yedim

Afiyet olsun canım Ben başından beri yiyorum onları ama içlerine kimyonu bol koyuyorum bi sıkıntımız olmadı

Oyy çok güzel dimi yaa Bayılıyorum bende o gülmelerine hele konuşunca falan yapıyor memede gülüyorlar o kadar uykusuzluğun arasında nasıl güzel geliyor
Hep derlerdi sevgisi olmasa cekilmez diye. Cidden oyle. Sevgileri olmasa cok zor ya. Boyle cocugunu birakanlar aklima geliyor. Nasil kiyiyorlar diye aklim almiyo.

Hep derlerdi sevgisi olmasa cekilmez diye. Cidden oyle. Sevgileri olmasa cok zor ya. Boyle cocugunu birakanlar aklima geliyor. Nasil kiyiyorlar diye aklim almiyo.
Bırakanlar var , zarar verenler var. İçimiz gidiyor birşey olacak diye normal biri yapamaz onları ya.

Hamileyken sürekli kokoreç aşeriyordum. Doğurdum gazım çıktı kendime geldim kokareç yedim valla

Bu doğum izni gerçekten çok az ya. Benim bu hafta bitiyor. Daha yavrum ana kuzusu sırf beni isteyip bile ağlıyor böyle işe başlanır mı ya. Ücretsiz alıcam içerde iznim falan var. Olmayan napıcak çok zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…