Valla haklısın 1 ay çok uzun bir süre, çocuğumla yalnız oynamayı bende çok seviyorumNe kadar güzel. Sen de çok şanslıymışsın. Bizimkiler kasıtlı olarak değil de toruna karşı aşırı sevgi ve sahiplenmeden dolayı öyle davranıyorlar. Tabi hemen çocuk büyütmedeki kendi alışkanlıklarını devreye sokuyorlar. Neyse dünkü konuşmadan sonra şimdi sormadan birşey yapmıyorlar. Bir tek şu öpme olayı bu sefer el öpme şeklinde geri geldio da elini ağzına götürüyor. Ama artık gidinceye kadar sesimi çıkarmıycam. Çok yoruldum, kendi evimde çocuğumla baş başa kalmayı özledim.. altını bile çocuğumla konuşa konuşa değiştiremiyorum. Kv üstüne eğiliyor, bağıra bağıra yüksek sesle seviyor, elini öpüyor. Bir damla yalnız kalmak yok. Sadece gün içinde emzirmek için yatakodasına geldiğimde kafamı dinliyorum. Onda bile bir süre sesi kafamın içinde yankılanıyor
Romanın türü gerilimle trajedi arasında gidip gelir büyük ihtimalleKaynanadan inciler diye bir roman yazsan iyi tutarbence kv'yi sen böyle değerlendir
Çok uzun ya.. Çok aşırı bunaldım. Normalde çocuk olmasa bile insan bu kadar uzun süre misafirden bunalıyor, bir de şimdi zaten bebeğime kendim doyamamışken gün içinde sürekli paylaşmak zorunda kalmak filan zorluyor. Ben de elleri sürekli siliyorum. Ya o kadar çok takacak şey var ki, artık göz yumuyorum çoğuna. Mesela her gün kızını arıyor ve çocuğun yüzüne telefonu öyle yanaştırıyor ki, yani hem radyasyon olayı hem de çocuk sürekli yakından telefon takip ediyor. Hatta en başta sen de halanı gör diyip ekranı da gösteriyordu, neyse onu kibar bir şekilde anlattım artık çevirmiyor ekranı. Böyle böyle çok şey birikti ya. 1 haftada çok batmayacak şeyler süre uzadıkça can sıkıyor. 5 ocakta dönüyorlar, son 10 günüm. 1 ay 1 ay dedim, 1 aydan bile fazla oluyormuş. Nerdeyse 5 haftaValla haklısın 1 ay çok uzun bir süre, çocuğumla yalnız oynamayı bende çok seviyorumAh o el öpmek de ayrı dert bende ona engel olamıyorum anlatamıyorum. Babası , dedesi, teyzesi öpüyor. O el hep ağızda ya. Silip duruyorum bende artık napayım. 1 haftan kaldı galiba çoğu gitti azı kaldı
Benim evdeki canavar abi el yanak gıdık burun şap şup çocuğu silip duruyorumValla haklısın 1 ay çok uzun bir süre, çocuğumla yalnız oynamayı bende çok seviyorumAh o el öpmek de ayrı dert bende ona engel olamıyorum anlatamıyorum. Babası , dedesi, teyzesi öpüyor. O el hep ağızda ya. Silip duruyorum bende artık napayım. 1 haftan kaldı galiba çoğu gitti azı kaldı
İlk başta epey huysuzluk yapmıştı. Artık benimsedi o zaman. Kıskançlık oluyor mu yine hiç?Benim evdeki canavar abi el yanak gıdık burun şap şup çocuğu silip duruyorum
Aman çook şükür minik kıskançlıkları var tabi ama o kadar da normal 41xİlk başta epey huysuzluk yapmıştı. Artık benimsedi o zaman. Kıskançlık oluyor mu yine hiç?
Canım şimdilik iyiyiz ateşi hiç çıkmadı çok şükür 26 sina dek karantina verdilerNasılsınız? İyileşti mi kuzucuk canım?
Geçen gün kp kahve içerken yanındaki pudra şekerli lokumu kızımın ağzına sürmeye kalktı ben de tepki verdim aman ne kıymetli çocuğun var dedi. Ben de evet kıymetli doğurana kadar neler çektim hâlâ da çekiyorum dedim sustuNe kadar güzel. Sen de çok şanslıymışsın. Bizimkiler kasıtlı olarak değil de toruna karşı aşırı sevgi ve sahiplenmeden dolayı öyle davranıyorlar. Tabi hemen çocuk büyütmedeki kendi alışkanlıklarını devreye sokuyorlar. Neyse dünkü konuşmadan sonra şimdi sormadan birşey yapmıyorlar. Bir tek şu öpme olayı bu sefer el öpme şeklinde geri geldio da elini ağzına götürüyor. Ama artık gidinceye kadar sesimi çıkarmıycam. Çok yoruldum, kendi evimde çocuğumla baş başa kalmayı özledim.. altını bile çocuğumla konuşa konuşa değiştiremiyorum. Kv üstüne eğiliyor, bağıra bağıra yüksek sesle seviyor, elini öpüyor. Bir damla yalnız kalmak yok. Sadece gün içinde emzirmek için yatakodasına geldiğimde kafamı dinliyorum. Onda bile bir süre sesi kafamın içinde yankılanıyor
Yuh gerçekten bunların ki sevgi felan değil başka bir şey resmen Allah sana sabır versin canım.Benimkine “ben daha kıyamadım öyle öpmeye” dedim, “valla ben kıydım” dedi…
Teşekkür ederiz inşallah hep böyle olurNe güzel bir ilişkiniz varmış, çok şanslısın. Bizde de öyle dargınlıklar, laf sokmalar vs hiç olmadı bu kadar senede. Kendisi saygılııdır aslında. Hatta her zaman der seni kızımdan ayırmam diye ama ikimiz de biliriz bence bunun abartı olduğununasıl gelin kız kadar sevilebilir ki ama torun olunca bir kendini kaybetti, meğer torun sevgisi herşeyin önüne geçebiliyormuş. Ay bir ağlamaya görsün resmen iki ayağımı bir pabuca sokuyor. Bu gibi şeyler veya onu çok abartılı yüksek sesle sevmesi vs bazı şeyler elimde olmadan beni irite ediyor ama bunlar biraz da benim annemin bu torun sevgisini yaşayamadan gitmiş olmasıyla bağlantılı. yoksa kadının bu konularda bir suçu yok. Tabi uyutmak konusundaki eleştirim baki
Bize 37.8 üstüne çıkarsa verin dediler kuzum. En fazla 37.1 oldu, vermedik biz de.Kızlar günaydın bugün 2.ay asilarimiz var 3 unu aynı anda yapicax.. inşallah ateş vb olmaz ama kaç dereceye kadar çıkarsa ne kadar calpol veriyorsunuz?
Çok şükürBize 37.8 üstüne çıkarsa verin dediler kuzum. En fazla 37.1 oldu, vermedik biz de.
Canım sen çok şanslıymışsın gerçekten demek ki sen de çok iyisin ki karşılıklı sevgi saygı olmuş aranızda ne mutlu size kıymetini bil valla. Eşimin yakın arkadaşı evleniyor, çocuğun annesiyle de aramız çok iyi. Dün akşam konuştuk annesiyle, nasıl mutlu. Şunu alıcam ama beğenir mi, şöyle bişey düşündüm ama hoşuna gider mi sence kızımın diyip duruyor. O kadar imrendim ki. Benim kv biz evlenirken bana hiç istemediğim ve hiç gerekli olmayan şeyleri eşimin kısıtlı parasıyla zorla alıp sonra da kullanmıyoruz diye aylarca gönül koymuştu. Evimizin tüm eşyalarını kendi gücümüzle aldığımız halde her şeyimize bir kulp bulup alay etmişti. O dönem hiç bunlara takılmadım, sonuçta sevdiğim adamla evleniyorum, beni de ezdirmiyor, bunlara takılırsam sadece kendimi üzerim diye düşünüyordum. Güle oynaya evlenmiştim. Ama şimdi çocuğum oldu ve aynı şeyleri sil baştan yaşıyorum bu kez çok ağırıma gidiyor.Yuh gerçekten bunların ki sevgi felan değil başka bir şey resmen Allah sana sabır versin canım.
Benim kv ilk doğum yaptığım gün hastanede bile eşime yenidoğan bebek öpülmez oğlum aman ensesinden kokla sadece dedi eşim daha 1 haftadır öpmeye başladımKendi de hala öpmez koklar
Bazı insanlar kv kp olarak değil genel anlamda kötü oluyorlar
Hafif huzursuzlukla geçer gider inşallahÇok şükürbizim de öyle olur inşallah canım.. kolayca atlatalım bitsin gitsin stres yaptım iyice
Çok şükür canımCanım sen çok şanslıymışsın gerçekten demek ki sen de çok iyisin ki karşılıklı sevgi saygı olmuş aranızda ne mutlu size kıymetini bil valla. Eşimin yakın arkadaşı evleniyor, çocuğun annesiyle de aramız çok iyi. Dün akşam konuştuk annesiyle, nasıl mutlu. Şunu alıcam ama beğenir mi, şöyle bişey düşündüm ama hoşuna gider mi sence kızımın diyip duruyor. O kadar imrendim ki. Benim kv biz evlenirken bana hiç istemediğim ve hiç gerekli olmayan şeyleri eşimin kısıtlı parasıyla zorla alıp sonra da kullanmıyoruz diye aylarca gönül koymuştu. Evimizin tüm eşyalarını kendi gücümüzle aldığımız halde her şeyimize bir kulp bulup alay etmişti. O dönem hiç bunlara takılmadım, sonuçta sevdiğim adamla evleniyorum, beni de ezdirmiyor, bunlara takılırsam sadece kendimi üzerim diye düşünüyordum. Güle oynaya evlenmiştim. Ama şimdi çocuğum oldu ve aynı şeyleri sil baştan yaşıyorum bu kez çok ağırıma gidiyor.
Yani işte torunu oldu onun da, en azından bir torun sevgisi tatmak onun da hakkıdır diyordum (eltim çocuğunu göstermiyordu kayınvalideme). Lohusalığımı zehir etti, gelip kavga etti eşimle kaç kez. Sebepler de o kadar sudan ki, cuma bizde kalmak istemiş pazartesiye çağırmışız, onun aldığı hırkayı giydirmemişiz, ben emzirirken üstümü örtüyomuşum kendimi sakınıyormuşum, annem doğuma gelirken ikramlıklar hazırlamış ona haber etmemiş bilse o da hazırlarmış falan (söylemek mi lazım yani kendi de akıl edebilirdi ayrıca söylesek bu kez onlara mı düştü bana hatırlatmak derdi)… Benim bebeğim daha on günlükken kavga nedir bildi yani sayesinde, evimde sesler yükseldi. Ki ben de ailem de mülayim karakterde insanlarız, annem 36 yıldır babannemle aynı evde yaşıyor, anne kız gibiler babannem hepimizi çekti çevirdi anneme bebek gibi baktı hala da öyledir hep birbirlerine dua ederler hayattaki şansım derler. Ben bizim evimizde bir kez bile ses yükseldiğini duymadım, bağıran insanlardan korkarım, normal konuşma sesi yüksek insanlardan bile rahatsız olurum enerjim düşer. Eşim iyice tatsızlık çıkmaması için arada kalsa da susardı hep, artık o da doldu. Aileme anlatmazdım hiç tatsızlıklarını, sorduklarında iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok çok şükür derdim, artık onu da demek gelmiyor içimden… Çok doluyum daha çok şey var da ben konuşmaya ar ediniyorum o yapmaya edinmiyor işte.Çok şükür canımZaten iyi insan olsun bir şey beklemiyorsun ki, annelik yapmasa da olur.Hayır ellerine ne geçiyor böyle yaptıkça oğullarını mutlu görmek istemiyorlar mı nedir yani bu gelin düşmanlığı.Sonuçta annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı eşlerimiz de bu ayrımı çok güzel yapıyor neden hala bu huzur bozma çabası.Kaostan mı besleniyorlar bilmiyorum ki
Benim eşimin babası küçük yaşta vefat etmiş eşim büyük çocuk yani öyle durumları da çok iyi değil aynı sizin gibi düğünümüz eşyamız takılarımız hepsini birlikte yaptık ben hiç gocunmadım bundan biliyorum kv elinde olsa en iyisini yapmak ister
Ama insan elinde olunca evladından esirger mi onun borcu dara düşmesi sen rahatken seni mutlu eder mi yani aklım almıyor gerçekten
Yani böyle bir durumda mümkün olduğunca uzak durup görüşmemek en iyisi en azından moralin yerinde olur
Kizlar gunaydin
Bugun kontrolumuz varsi bingildagi neredeyse kapanmis takip edecegiz bas buyumesini dedi doktor. Korktum biraz acikcasi
Yani işte torunu oldu onun da, en azından bir torun sevgisi tatmak onun da hakkıdır diyordum (eltim çocuğunu göstermiyordu kayınvalideme). Lohusalığımı zehir etti, gelip kavga etti eşimle kaç kez. Sebepler de o kadar sudan ki, cuma bizde kalmak istemiş pazartesiye çağırmışız, onun aldığı hırkayı giydirmemişiz, ben emzirirken üstümü örtüyomuşum kendimi sakınıyormuşum, annem doğuma gelirken ikramlıklar hazırlamış ona haber etmemiş bilse o da hazırlarmış falan (söylemek mi lazım yani kendi de akıl edebilirdi ayrıca söylesek bu kez onlara mı düştü bana hatırlatmak derdi)… Benim bebeğim daha on günlükken kavga nedir bildi yani sayesinde, evimde sesler yükseldi. Ki ben de ailem de mülayim karakterde insanlarız, annem 36 yıldır babannemle aynı evde yaşıyor, anne kız gibiler babannem hepimizi çekti çevirdi anneme bebek gibi baktı hala da öyledir hep birbirlerine dua ederler hayattaki şansım derler. Ben bizim evimizde bir kez bile ses yükseldiğini duymadım, bağıran insanlardan korkarım, normal konuşma sesi yüksek insanlardan bile rahatsız olurum enerjim düşer. Eşim iyice tatsızlık çıkmaması için arada kalsa da susardı hep, artık o da doldu. Aileme anlatmazdım hiç tatsızlıklarını, sorduklarında iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok çok şükür derdim, artık onu da demek gelmiyor içimden… Çok doluyum daha çok şey var da ben konuşmaya ar ediniyorum o yapmaya edinmiyor işte.
Duzenli veriyorum hergun muhakkak..
D vitaminini düzenli veriyor musun ?
Bıngıldağın erken ya da geç kapanması D vitaminiyle ilişkili oluyor genelde. Dikkat etmeni öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?