2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
atatalya krem vs bilemedim ama yıkarken en azından eldiven falan mı kullansan bide bu kadar steril olmak da iyi değil kuzum ya azcık mikroba da ihtiyaç var
Biberon yıkama işini eşime devrettim. Daha az suyla uğraşmaya çalışıyorum da bu hale geldikten sonra pek faydası olmadı Ah sorma ben bu kış gevşeyemeyeceğim galiba bi de zaten korona tekrar yayılıyor diyorlar beni iyice strese sokuyorlar

Kızlar son 3 gündür bebeğim mememi emerken ağlamaya başlıyor sürekli bi kavga halinde en fazla 30 sn emiyor sonra geri çekiliyor meme reddi yaşıyor olabilir miyiz bugün 80 günlük
Memeler terbiye olduktan sonra süt depolanmaz emdikçe gelir diyen ebeler görmüştüm ( Bana öyle gelmedi gerçi). Acaba eskisi gibi bol bol gelmiyor diye kızıyor olabilir mi?

Bebişkom yanlış etiket kız

atatalya benimkiler de berbat durumda sürekli el yıkamaktan ellerim aşındı 3 güne bi tırnak kesiyorum adeta diğer elim de aynj durumda geçmiyo krem kullandım antibiyotik ama bitmedi aşırı gergin hemen gerilip kanıyor

Eklentiler

• 17035178285986518887867931389656.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 17035178420002544757552979185057.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 56
Oyy seninde fena olmuş Kuruduğu için geriliyor gerildikçe de kanıyor işte. Doğal sabun al sende daha ileri gitmesin en azından. Zeytinyağı falan da sürdüm ben ama ı ıh düzelmiyor.

Valla ben artık koronadan korkmuyorum biraz korku pompalıyorlar gibi geliyor ...Ay büyük konusmiyim de koronadan yamulmayayim sonra

Canım benim bakan gözlerin güzelliği teşekkür ederim. Evet o saçlar da gitti, ay ağlıcam
Ağlama kuzum geri geliyor bir süre sonra kesin bilgi yayalim
Bu ara cok karşıma çıktı dogrru mu diye baktım doğruymuş flamingo lar yavrularını kursak sutuyle beslerken pembe rengini kaybedermis yavru büyüdükçe sonra tekrar pembe rengine kavusurmus
Bizde tekrar pembe olucaz

Oyy seninde fena olmuş Kuruduğu için geriliyor gerildikçe de kanıyor işte. Doğal sabun al sende daha ileri gitmesin en azından. Zeytinyağı falan da sürdüm ben ama ı ıh düzelmiyor.
Biraz stresten de benimki. Gece bi uyanıyorum yolmuşum ellerimi. Zaten kerameti yarım saat uyuyorum onda da bunu beceriyorum

Ne güzel Yeni yılda eşimle birlikte diyete de başlıyoruz dönüşüm muhteşem olacak

Benim kv de hic konusmaz ama altinda sinsilik var o kadar belli ki. Kendisiyle konusmuyorum gecen gun akrabalari cocuk gormeye gelmek istiyorlarmis onu soyluyor. Nasil bir yussuzluk. Benimde oglum var. Bende boyle bir kv mi olurun diyorum gercekten

Ya Kuzey çok uyuyor bu ara. Uykusu gelince de yaygara koparıyor. Uykuya geçişlerimiz hep ağlama ile. Günde toplasan 4-5 saat anca uyanıktır. 4.ayı ortaladık artık daha fazla uyanık olması gerekmiyor mu?

Allah akıl versin böyle insanlara
Aslinda tek 1 fis sikiyorum
Bir arkadaşımın bebeği 75 günlükken kapandı takip ediliyor şuan için onunda kötü şeyler gelmesin hemen aklına
Kızlar ellerim yıkamaktan mahvoldu. Kurudu çatlıyor. İyi gelen bir tavsiyeniz var mı sadece krem hayretmiyor. Hey gidi gençliğim ppdeki gibiydi ellerim şimdiki hale bak
Benim ellerim değil mi bu ya

Benim kv de hic konusmaz ama altinda sinsilik var o kadar belli ki. Kendisiyle konusmuyorum gecen gun akrabalari cocuk gormeye gelmek istiyorlarmis onu soyluyor. Nasil bir yussuzluk. Benimde oglum var. Bende boyle bir kv mi olurun diyorum gercekten
Olmazsın canım allah korusun daha neler. Akrabalarına karşı müşkül durumda kalmak istemiyorsa, gelinine düzgün davransaydı. Gurur duyulacak şekilde davranmıyorlar sonra da büyüklük sende kalsın, yine sen ağzını yüzünü eğip ezik gibi tamam de her şeye diye bekliyorlar. Ben yaşa falan saygı duymuyorum artık. Sözler de bana inandırıcı gelmiyor. Sadece davranışlara bakıyorum.

Ya Kuzey çok uyuyor bu ara. Uykusu gelince de yaygara koparıyor. Uykuya geçişlerimiz hep ağlama ile. Günde toplasan 4-5 saat anca uyanıktır. 4.ayı ortaladık artık daha fazla uyanık olması gerekmiyor mu?
Bir de gün içindeki o uykular hep ya kucakta ya ayakta kendi haline bırakınca gözünü açıyor ama uykusu olduğu için yine ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…