2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin canım… E tabii eşimin de ne olursa olsun, kötü de olsa annesidir. Ben arkasından hiç kötü konuşmadım, o kendini belli etti, eşim zaman içinde kendi gördü bazı şeyleri. Ben birebir tartışmaya hiç girmedim, eşim uzak tuttu evimizden. Ama o da benden bilindi. “Oğlum beni istemiyor” demektense “gelinim oğlumu dolduruyor” demek daha kolay geliyor herhalde. Neyse ki ben kendimi biliyorum, eşim de beni… Zor zamanlarında hep maddi manevi destek olmuşuzdur kayın biraderim ve ailesinin aksine. Ailem de saygıda hiç kusur etmedi. Benim içim çok rahat.
En son bir gün, spor ayakkabıya ihtiyacım vardı, bebekle alışveriş zor oluyor diye babamdan rica ettim bana eşlik etti sağolsun. Evime yakın bir avm’den ayakkabı aldık birlikte. Ertesi gün beni arayıp “seni avm’de orta yaşlı bir adamla görmüşler” dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Gözlerim karardı. O günden beri telefonlarını da açmıyorum artık.

Şok üstüne şok hasta olsa üzülmeyecek misin be kadın
Yok canım üzülmez… Ben baksaydım hasta olmazdı falan der. Düşük yaptığımda da “benim dediğim doktorlara gitmediğiniz için bebekleriniz öldü” demişti. Geçmiş olsun başın sağolsun bile demedi.

Hamile iken bizde yaşamadık eşim bana dokunamadı . Sonrasında 40 gün kuralı bekledi . Sonra iyice iyileş hayatım diye bekledi ben dayanamadım bu böyle olmaz deneyelim dedim . Ama bir şey olmadı şükür . Ben sezeryan sonrasında da kalkmıştım hemen

Çok kötü bi durum,hastalıklı bir zihin bu. Ne demek ya, hadi seni düşünmüyor oğlu bunu duyunca kafayı yer onu da mı düşünmüyor. Bırak sen kötü gelin ol, sevmesinler. İstiyorsa oğlumu dolduruyor desin. Artık eşin de görmüş herşeyi zaten. Gelmesin gitmesin bebeğini de görmesin hiç gocunma torunum da demesin güzellik de yapmasın hiç bişey almasın yeterki uzak olsun. Eşyaya söylenmesini, dediğini yapmadın diye bozulmasını,oğlumu dolduruyor demesini falan anlarım yani kaynana işte eski kafalı derim de seni AVM'de orta yaşlı bir adamla görmüşler nedir ya. Ay Allah'ım evlerden uzak.

Ya bu normal sağlıklı bir insan psikolojisi değil. Gerçekten tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kendi içinde çok mutsuz ve sanki etrafındakileri de mutsuz etmeye çalışıyor. Terapi almaya da yanaşmaz değil mi?

Kendisinde hata gördüğünü ve psikolojisinin kötü olduğunun farkında olduğunu bile düşünmüyorum. O yüzden sanmıyorum ki terapiyi kabul etsin.
Benim kvnin travmaları var ailesi tarafından sevilmeden büyütülmüş bir çocuk. O da bu yetersizlik ve terkedilecekmiş psikolojisini bize yansıtıyor. Ha benimki farkında da travmalarının ama yine de terapi almıyor. Hangisi daha kötü bilemedim

Kızlar son 3 gündür bebeğim mememi emerken ağlamaya başlıyor sürekli bi kavga halinde en fazla 30 sn emiyor sonra geri çekiliyor meme reddi yaşıyor olabilir miyiz bugün 80 günlük
Meme reddi için erken sanki reflu yada alerji ıhtımalını bi değerlendir derim

Benim böyle birini iyi etmek gibi bir misyonum yok. Daha önce doktor işlerine çok koşturdum. Şoförlüğünü de yaptım masraflarını da ödedim. Ben iyi olmasını istemiyorum artık, öyle bir isteğim kalmadı. Çocuğumdan uzak dursun yeter. Aile yaşantımı müge anlı programına çevirecek bıraksam.

Kızlar ellerim yıkamaktan mahvoldu. Kurudu çatlıyor. İyi gelen bir tavsiyeniz var mı sadece krem hayretmiyor. Hey gidi gençliğim ppdeki gibiydi ellerim şimdiki hale bak

Eklentiler

• IMG_20231225_165325.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 58
Meme reddi için erken sanki reflu yada alerji ıhtımalını bi değerlendir derim
Tam bunu yazdım önüme bi ebe videosu düştü 11 hafta itibariyle meme reddi olabilir diye oğlumda meme reddi yaşamıştım ama 4. Ay civari gündüz asla emmek istemiyordu uykuluyken kabul ediyordu birtek kucağımda dolaştırıp emziriyordum bide boynuma ilgisine çekecek kolye vb bişeyler takip dikkatini dağıtıp emzirimistim gecede once uyutup daldiktan sonra veriyordum memeyi alıyordu o zaman R ririi

Kızlar ellerim yıkamaktan mahvoldu. Kurudu çatlıyor. İyi gelen bir tavsiyeniz var mı sadece krem hayretmiyor. Hey gidi gençliğim ppdeki gibiydi ellerim şimdiki hale bak
Ya kıyamam kuzum naptin kendine yalnız ppde saçlarından ve güzelliğinden ellerine odaklanamadim maşallah nazar değmesin kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…