Kaç damla veriyorsun ve bebek kaç kilo ?Duzenli veriyorum hergun muhakkak.
Hafif var ama oda bir tarafa fazla yatirmaktanKaç damla veriyorsun ve bebek kaç kilo ?
Kafada şekil bozukluğu falan var mı ?
Şok üstüne şok hasta olsa üzülmeyecek misin be kadınNe diyeyim ki yani buna ne denir? Diyeceğim herhangi bir şey fayda eder mi? Kıymasaydın daha iyi olurdu dedim. Torunumuzu da sevmeyecek miyiz canım dedi geçti.
Damla olarak fazla mı veriyorsun acabaHafif var ama oda bir tarafa fazla yatirmaktan
Amin canım… E tabii eşimin de ne olursa olsun, kötü de olsa annesidir. Ben arkasından hiç kötü konuşmadım, o kendini belli etti, eşim zaman içinde kendi gördü bazı şeyleri. Ben birebir tartışmaya hiç girmedim, eşim uzak tuttu evimizden. Ama o da benden bilindi. “Oğlum beni istemiyor” demektense “gelinim oğlumu dolduruyor” demek daha kolay geliyor herhalde. Neyse ki ben kendimi biliyorum, eşim de beni… Zor zamanlarında hep maddi manevi destek olmuşuzdur kayın biraderim ve ailesinin aksine. Ailem de saygıda hiç kusur etmedi. Benim içim çok rahat.Çok sıkıntılı bir durum.
Çevremde kayınvalide sorunu yaşayan birçok kişinin eşiyle de sorunlar olmaya başladı zamanla. Sanırım bir süre sonra iyice insanın gözüne batıyor. Allah iyi insanlarla denk getirsin.
Yok canım üzülmez… Ben baksaydım hasta olmazdı falan der. Düşük yaptığımda da “benim dediğim doktorlara gitmediğiniz için bebekleriniz öldü” demişti. Geçmiş olsun başın sağolsun bile demedi.Şok üstüne şok hasta olsa üzülmeyecek misin be kadın
Aslinda tek 1 fis sikiyorumDamla olarak fazla mı veriyorsun acaba
Hamile iken bizde yaşamadık eşim bana dokunamadı . Sonrasında 40 gün kuralı bekledi . Sonra iyice iyileş hayatım diye beklediBiz 40 çıktıktan 1 hafta sonra falan yaptık ilk defa, hamileliğin son ayında seyrelmişti ilişki… Sezaryen bizim de. Yani iki buçuk üç ay gibi bir zaman diyebilirim. Bende de aynı sendeki gibi biraz sıkıntı oldu hala da olmaya devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum kaslarımı kontrol edemiyor gibiyim
Sünnet kısmında sıyırma işlemini nasıl yaptınızAynı gün doğum yaptık sanırım aybars da aynı hele.gundizleri ciddi bel ağrısı yaşıyorum. Biz 2 aylıkken olduk sünnet işinden kurtulduk
Çok kötü bi durum,hastalıklı bir zihin bu. Ne demek ya, hadi seni düşünmüyor oğlu bunu duyunca kafayı yer onu da mı düşünmüyor. Bırak sen kötü gelin ol, sevmesinler. İstiyorsa oğlumu dolduruyor desin. Artık eşin de görmüş herşeyi zaten. Gelmesin gitmesin bebeğini de görmesin hiç gocunma torunum da demesin güzellik de yapmasın hiç bişey almasın yeterki uzak olsun. Eşyaya söylenmesini, dediğini yapmadın diye bozulmasını,oğlumu dolduruyor demesini falan anlarım yani kaynana işte eski kafalı derim de seni AVM'de orta yaşlı bir adamla görmüşler nedir ya. Ay Allah'ım evlerden uzak.Amin canım… E tabii eşimin de ne olursa olsun, kötü de olsa annesidir. Ben arkasından hiç kötü konuşmadım, o kendini belli etti, eşim zaman içinde kendi gördü bazı şeyleri. Ben birebir tartışmaya hiç girmedim, eşim uzak tuttu evimizden. Ama o da benden bilindi. “Oğlum beni istemiyor” demektense “gelinim oğlumu dolduruyor” demek daha kolay geliyor herhalde. Neyse ki ben kendimi biliyorum, eşim de beni… Zor zamanlarında hep maddi manevi destek olmuşuzdur kayın biraderim ve ailesinin aksine. Ailem de saygıda hiç kusur etmedi. Benim içim çok rahat.
En son bir gün, spor ayakkabıya ihtiyacım vardı, bebekle alışveriş zor oluyor diye babamdan rica ettim bana eşlik etti sağolsun. Evime yakın bir avm’den ayakkabı aldık birlikte. Ertesi gün beni arayıp “seni avm’de orta yaşlı bir adamla görmüşler” dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Gözlerim karardı. O günden beri telefonlarını da açmıyorum artık.
Ya bu normal sağlıklı bir insan psikolojisi değil. Gerçekten tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kendi içinde çok mutsuz ve sanki etrafındakileri de mutsuz etmeye çalışıyor. Terapi almaya da yanaşmaz değil mi?Amin canım… E tabii eşimin de ne olursa olsun, kötü de olsa annesidir. Ben arkasından hiç kötü konuşmadım, o kendini belli etti, eşim zaman içinde kendi gördü bazı şeyleri. Ben birebir tartışmaya hiç girmedim, eşim uzak tuttu evimizden. Ama o da benden bilindi. “Oğlum beni istemiyor” demektense “gelinim oğlumu dolduruyor” demek daha kolay geliyor herhalde. Neyse ki ben kendimi biliyorum, eşim de beni… Zor zamanlarında hep maddi manevi destek olmuşuzdur kayın biraderim ve ailesinin aksine. Ailem de saygıda hiç kusur etmedi. Benim içim çok rahat.
En son bir gün, spor ayakkabıya ihtiyacım vardı, bebekle alışveriş zor oluyor diye babamdan rica ettim bana eşlik etti sağolsun. Evime yakın bir avm’den ayakkabı aldık birlikte. Ertesi gün beni arayıp “seni avm’de orta yaşlı bir adamla görmüşler” dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Gözlerim karardı. O günden beri telefonlarını da açmıyorum artık.
Kendisinde hata gördüğünü ve psikolojisinin kötü olduğunun farkında olduğunu bile düşünmüyorum. O yüzden sanmıyorum ki terapiyi kabul etsin.Ya bu normal sağlıklı bir insan psikolojisi değil. Gerçekten tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kendi içinde çok mutsuz ve sanki etrafındakileri de mutsuz etmeye çalışıyor. Terapi almaya da yanaşmaz değil mi?
Meme reddi için erken sanki reflu yada alerji ıhtımalını bi değerlendir derimKızlar son 3 gündür bebeğim mememi emerken ağlamaya başlıyor sürekli bi kavga halinde en fazla 30 sn emiyor sonra geri çekiliyor meme reddi yaşıyor olabilir miyiz bugün 80 günlük
Çok kötü bi durum,hastalıklı bir zihin bu. Ne demek ya, hadi seni düşünmüyor oğlu bunu duyunca kafayı yer onu da mı düşünmüyor. Bırak sen kötü gelin ol, sevmesinler. İstiyorsa oğlumu dolduruyor desin. Artık eşin de görmüş herşeyi zaten. Gelmesin gitmesin bebeğini de görmesin hiç gocunma torunum da demesin güzellik de yapmasın hiç bişey almasın yeterki uzak olsun. Eşyaya söylenmesini, dediğini yapmadın diye bozulmasını,oğlumu dolduruyor demesini falan anlarım yani kaynana işte eski kafalı derim de seni AVM'de orta yaşlı bir adamla görmüşler nedir ya. Ay Allah'ım evlerden uzak.
Benim böyle birini iyi etmek gibi bir misyonum yok. Daha önce doktor işlerine çok koşturdum. Şoförlüğünü de yaptım masraflarını da ödedim. Ben iyi olmasını istemiyorum artık, öyle bir isteğim kalmadı. Çocuğumdan uzak dursun yeter. Aile yaşantımı müge anlı programına çevirecek bıraksam.Ya bu normal sağlıklı bir insan psikolojisi değil. Gerçekten tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kendi içinde çok mutsuz ve sanki etrafındakileri de mutsuz etmeye çalışıyor. Terapi almaya da yanaşmaz değil mi?
Tam bunu yazdım önüme bi ebe videosu düştü 11 hafta itibariyle meme reddi olabilir diyeMeme reddi için erken sanki reflu yada alerji ıhtımalını bi değerlendir derim
Ya kıyamam kuzum naptin kendineKızlar ellerim yıkamaktan mahvoldu. Kurudu çatlıyor. İyi gelen bir tavsiyeniz var mı sadece krem hayretmiyor. Hey gidi gençliğim ppdeki gibiydi ellerim şimdiki hale bak
Canım benim bakan gözlerin güzelliğiYa kıyamam kuzum naptin kendineyalnız ppde saçlarından ve güzelliğinden ellerine odaklanamadim maşallah nazar değmesin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?