2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizimkide uyuyamiyor benimde pilim bitti. Uykusu var ama birakinca uyaniyor ciglik kiyamet susmuyorda
Allah kolaylık versin. Ben günlerdir kas yaptım. 2 gündür annemlerdeyim de kollarım dinleniyor. Eşimde de susmuyor annemde susuyor benden başka

Bir de gün içindeki o uykular hep ya kucakta ya ayakta kendi haline bırakınca gözünü açıyor ama uykusu olduğu için yine ağlıyor.

Bugun bizde oyleyiz uyumak istiyor ama biseyden dolayi surekli uykusundan uyanip agliyor ya
Biz de öyleyiz bugün ya benim de başım öyle ağrıyor ki, bizimki ağlamasının dışında bir de şikayetçi bağırışlara başladı normalde gün içinde beşiğinde, oyun halısında oynardı ama bugün hep kucaktaydı, akşam rahatlasın diye yıkayayım dedim yine küvete . Şimdi uyudu bakalım kucakta bırakmaya korkuyorum Bu saatlerde normalde derin uykuya geçiyor ama bakalım
Canım senin hamileliğin de zor geçmişti, şimdi de hastalık yaşadın, zaten annelik delilik kaygılanman çok normal, ben de geçen aşıdan sonra ateşini ölçüyorum eşime dedim 36.5 ateşi var dedim bana deliymişim gibi baktı Ama normalde 35.8-36.0 çıkıyor ki

Son düzenleme:
Bizimki gece uykusuna henuz gecmedi 12 ye kadar yolu var

Biz bugün 1 saat yürüdük yürüyünce kaka geldi ☺ Yarın da yine uzun yürüyüşe çıkacağız bakalım. Kısa kısa yürüyorduk ama yetmiyormuş demek. Valla bizim o kucakta uyuma sonradan çıktı böyle bi dönemleri oluyor demek ki

Bu cocuk benle oyun oynuyor simdide uyuyor ins gece uyur
Yapıyorlar yapıyorlar bizimle dalga geçiyorlar. 6 buçuk gibi uyudu 9 a kadar kalkmadı. Mıncıkladık alt değiştim falan ağladı tekrar uyudu vs. 9 da kalktı eğlence istedi boş durunca ağladı. 10 da tekrar uyudu yatağına koyduk gözleri açtı şimdi dönence ile eğleniyor bakalım uykuya kaçta geçicez

Bizim arabamıza çakar almamız lazım kızlar kırmızı ışık fobimiz var sanırım Ama yok böyle birşey ya. Arabada giderken herşey güzel keyifliyiz ilk kırmızı ışıkta durunca Allah'ım kıyamet kopuyor böyle bir ağlama yok memeyi bile almıyor sinirden. Bebek arabasında da yavaş gidince sıkılıyor sürekli tempolu yürüyeceğiz,eğer ışık bekliyorsak arabayı sallayacağız beyefendi hareket halinde olacak. Tempolu yürüsün de annesi kilo versin diye yapıyor herhalde

Memeler terbiye olduktan sonra süt depolanmaz emdikçe gelir diyen ebeler görmüştüm ( Bana öyle gelmedi gerçi). Acaba eskisi gibi bol bol gelmiyor diye kızıyor olabilir mi?
Hiç anlamadım ki niye böyle oldu hem mama hem meme destekli gidiyorduk biberona alıştı da beni mi bırakıyor acaba diye korkuyorum

Hiç anlamadım ki niye böyle oldu hem mama hem meme destekli gidiyorduk biberona alıştı da beni mi bırakıyor acaba diye korkuyorum
Sütün dolu dolu gelmiyorsa ve biberon seçeneğini biliyorsa yapabilir bilemiyorum. Benimde 30 sn değil ama bi süre sonra sinirleniyor

Kızlar bebişi nesnelere uzanmaya başlayan var mı? Benimki oyuncaklarını izliyor gülüyor eline verirsem tutuyor kısa bi süre ama uzanmak istiyor gibi görünmüyor henüz erken mi?

Bir de gün içindeki o uykular hep ya kucakta ya ayakta kendi haline bırakınca gözünü açıyor ama uykusu olduğu için yine ağlıyor.
Aynısı aynısı bakıyorum hep uyku halı ama o uykuların bana bı faydası yok hep kucak meme ayak soyle yatıpta uyumuyor

Kuzum haklısın kolay degıl ama olanada çare yok sen dıkkat et gerısı mechul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…