Bugun bizde oyleyiz uyumak istiyor ama biseyden dolayi surekli uykusundan uyanip agliyor yaBir de gün içindeki o uykular hep ya kucakta ya ayakta kendi haline bırakınca gözünü açıyor ama uykusu olduğu için yine ağlıyor.
Biz yaklaşık 10 gündür öyleyiz . 2-3 gündür de çok uyuyor. Uyanamıyor hatta gözleri aralıyor geri gidiyor.Bugun bizde oyleyiz uyumak istiyor ama biseyden dolayi surekli uykusundan uyanip agliyor ya
Bizimkide uyuyamiyor benimde pilim bitti. Uykusu var ama birakinca uyaniyor ciglik kiyamet susmuyordaBiz yaklaşık 10 gündür öyleyiz . 2-3 gündür de çok uyuyor. Uyanamıyor hatta gözleri aralıyor geri gidiyor.
Allah kolaylık versin. Ben günlerdir kas yaptım. 2 gündür annemlerdeyim de kollarım dinleniyor. Eşimde de susmuyor annemde susuyor benden başkaBizimkide uyuyamiyor benimde pilim bitti. Uykusu var ama birakinca uyaniyor ciglik kiyamet susmuyorda
Bir de gün içindeki o uykular hep ya kucakta ya ayakta kendi haline bırakınca gözünü açıyor ama uykusu olduğu için yine ağlıyor.
Biz de öyleyiz bugün ya benim de başım öyle ağrıyor ki, bizimki ağlamasının dışında bir de şikayetçi bağırışlara başladı normalde gün içinde beşiğinde, oyun halısında oynardı ama bugün hep kucaktaydı, akşam rahatlasın diye yıkayayım dedim yine küveteBugun bizde oyleyiz uyumak istiyor ama biseyden dolayi surekli uykusundan uyanip agliyor ya
Canım senin hamileliğin de zor geçmişti, şimdi de hastalık yaşadın, zaten annelik delilik kaygılanman çok normal, ben de geçen aşıdan sonra ateşini ölçüyorum eşime dedim 36.5 ateşi var dedim bana deliymişim gibi baktıKızlar bende oğlumda tekrardan hastalık kapma düşüncesinin fobisi oluştu çok ciddi enfeksiyon var herkes hasta ödüm patlıyor burnu hırıltılı hafif öksürüğü var sürekli düşünüyorum ya
Bu cocuk benle oyun oynuyor simdide uyuyor ins gece uyurAllah kolaylık versin. Ben günlerdir kas yaptım. 2 gündür annemlerdeyim de kollarım dinleniyor. Eşimde de susmuyor annemde susuyor benden başka
Bizimki gece uykusuna henuz gecmedi 12 ye kadar yolu varBiz de öyleyiz bugün ya benim de başım öyle ağrıyor ki, bizimki ağlamasının dışında bir de şikayetçi bağırışlara başladı normalde gün içinde beşiğinde, oyun halısında oynardı ama bugün hep kucaktaydı, akşam rahatlasın diye yıkayayım dedim yine küvete. Şimdi uyudu bakalım kucakta bırakmaya korkuyorum Bu saatlerde normalde derin uykuya geçiyor ama bakalım
Canım senin hamileliğin de zor geçmişti, şimdi de hastalık yaşadın, zaten annelik delilik kaygılanman çok normal, ben de geçen aşıdan sonra ateşini ölçüyorum eşime dedim 36.5 ateşi var dedim bana deliymişim gibi baktıAma normalde 35.8-36.0 çıkıyor ki
Biz bugün 1 saat yürüdük yürüyünce kaka geldi ☺ Yarın da yine uzun yürüyüşe çıkacağız bakalım. Kısa kısa yürüyorduk ama yetmiyormuş demek. Valla bizim o kucakta uyuma sonradan çıktı böyle bi dönemleri oluyor demek kiBiz de öyleyiz bugün ya benim de başım öyle ağrıyor ki, bizimki ağlamasının dışında bir de şikayetçi bağırışlara başladı normalde gün içinde beşiğinde, oyun halısında oynardı ama bugün hep kucaktaydı, akşam rahatlasın diye yıkayayım dedim yine küvete. Şimdi uyudu bakalım kucakta bırakmaya korkuyorum Bu saatlerde normalde derin uykuya geçiyor ama bakalım
Canım senin hamileliğin de zor geçmişti, şimdi de hastalık yaşadın, zaten annelik delilik kaygılanman çok normal, ben de geçen aşıdan sonra ateşini ölçüyorum eşime dedim 36.5 ateşi var dedim bana deliymişim gibi baktıAma normalde 35.8-36.0 çıkıyor ki
Yapıyorlar yapıyorlar bizimle dalga geçiyorlar. 6 buçuk gibi uyudu 9 a kadar kalkmadı. Mıncıkladık alt değiştim falan ağladı tekrar uyudu vs. 9 da kalktı eğlence istedi boş durunca ağladı. 10 da tekrar uyudu yatağına koyduk gözleri açtı şimdi dönence ile eğleniyor bakalım uykuya kaçta geçicezBu cocuk benle oyun oynuyor simdide uyuyor ins gece uyur
Hiç anlamadım ki niye böyle oldu hem mama hem meme destekli gidiyorduk biberona alıştı da beni mi bırakıyor acaba diye korkuyorumMemeler terbiye olduktan sonra süt depolanmaz emdikçe gelir diyen ebeler görmüştüm ( Bana öyle gelmedi gerçi). Acaba eskisi gibi bol bol gelmiyor diye kızıyor olabilir mi?
Sütün dolu dolu gelmiyorsa ve biberon seçeneğini biliyorsa yapabilir bilemiyorum. Benimde 30 sn değil ama bi süre sonra sinirleniyorHiç anlamadım ki niye böyle oldu hem mama hem meme destekli gidiyorduk biberona alıştı da beni mi bırakıyor acaba diye korkuyorum
Aynısı aynısı bakıyorum hep uyku halı ama o uykuların bana bı faydası yok hep kucak meme ayak soyle yatıpta uyumuyorBir de gün içindeki o uykular hep ya kucakta ya ayakta kendi haline bırakınca gözünü açıyor ama uykusu olduğu için yine ağlıyor.
Erken canım henüzKızlar bebişi nesnelere uzanmaya başlayan var mı? Benimki oyuncaklarını izliyor gülüyor eline verirsem tutuyor kısa bi süre ama uzanmak istiyor gibi görünmüyor henüz erken mi?
O yuzden bırakmıyorumBizimkide uyuyamiyor benimde pilim bitti. Uykusu var ama birakinca uyaniyor ciglik kiyamet susmuyorda
Sol kolum et kesıgı gıbı oldu kaslarım ağrıyor acıyorAllah kolaylık versin. Ben günlerdir kas yaptım. 2 gündür annemlerdeyim de kollarım dinleniyor. Eşimde de susmuyor annemde susuyor benden başka
Kuzey elini atıyor gibi arada. Bilmiyorum tesadüf mü amaErken canım henüz
Kuzum haklısın kolay degıl ama olanada çare yok sen dıkkat et gerısı mechulKızlar bende oğlumda tekrardan hastalık kapma düşüncesinin fobisi oluştu çok ciddi enfeksiyon var herkes hasta ödüm patlıyor burnu hırıltılı hafif öksürüğü var sürekli düşünüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?