Geçmiş olsun canım ya. Valla bu ara kimi görsem hasta bende korkuyorum. Limonlu ılık su falan da yap c vitamini olsun. İnşallah oğluşa geçmez. Allah'tan bu ara anne sütünü de artırdınız senden alıyordur antikorunuKızlar bende bugün şifayı kapmışım resmen grip oldum hafta başında eşim gripti çocuğu korumak için yatakta felan yatmadı hiç bize yanaşmadı ama bulaştı heralde şimdi de ben gribimBoğaz ağrısı, burun akıntısı tıkanıklık, kas eklem başağrısı var Anam babam usulü ilikli kemik sulu çorba içiyorum, sarımsak bal zencefil yedim biraz iyi geldi gündüz ama şimdi yine aynıyım çocuğa mecbur ben bakıyorum babaannesinde uzun süre durmuyor.Hep maske ile yaklaşıyorum ama haliyle odada maskeyi çıkarıyorum.Bugün oğlumda da tek tek öksürük hafif hırıltı ve sık hapşurma vardı.Burnunu yıkıyorum sık sık bakalım takipteyim inşallah onda ilerlemez bizdeki basit bir grip onlarda hemen bronşit bronşiolite kadar gidebiliyor
Benim boğazım çok sık ağrıyor bi deniyim bakalım. Bitmeyen bi boğaz ağrım var, kaç kere kbb gittim birşey yok dedi bıraktım. Bitiyor geri artıyor hasta olsam anlamıcam. Alerjik olabilir dedi,benim mide rahatsız gece mide suyu gelip yakıyor olabilirmiş. Bal zencefil biraz iyi geliyor. Bir de pekmez karabibere bakimBunun sütyeni var bende o kadar rahat ki pamuk gibi. Doğumdan beri kullanıyorum içine göğüs pedi ile. Hem fiyatı çok uygun hem de kalitesi güzel beş tane aldım ben de çok beğenince. Atletinden de alayım
Geçmiş olsun canım. Ben de geçen hafta aynı senin gibi oldum, evde maskeyle gezdim hep. Bebiş birkaç öksürdü ama sonra hemen geçti çok şükür, hastalanmadı. Bu ara çok salyalandığı için bazen kendi salyası boğazına kaçıp da öksürebiliyor ayırt edemedim çok da. Bol limonlu tavuk suyu çorba, ıhlamur ve karabiberli pekmezle kendime geldim üç günde. Pekmeze biraz karabiber koyup kaşıkla ocağın üstünde biraz ısıtıp bir yudumda içiver boğazına çok iyi gelecek.
Taze zencefille yapıyorsun değil mi rendeleyip? Bana da çok iyi gelir o ama pekmezi de bir dene mutlaka. Çok geçmiş olsun. Bu arada pp’deki tatlılığa bittim ya o ne yakışıklılık öyleBenim boğazım çok sık ağrıyor bi deniyim bakalım. Bitmeyen bi boğaz ağrım var, kaç kere kbb gittim birşey yok dedi bıraktım. Bitiyor geri artıyor hasta olsam anlamıcam. Alerjik olabilir dedi,benim mide rahatsız gece mide suyu gelip yakıyor olabilirmiş. Bal zencefil biraz iyi geliyor. Bir de pekmez karabibere bakim
Yaa kuzey masallah kocaman olmusss saclara bakYapıyorlar yapıyorlar bizimle dalga geçiyorlar. 6 buçuk gibi uyudu 9 a kadar kalkmadı. Mıncıkladık alt değiştim falan ağladı tekrar uyudu vs. 9 da kalktı eğlence istedi boş durunca ağladı. 10 da tekrar uyudu yatağına koyduk gözleri açtı şimdi dönence ile eğleniyor bakalım uykuya kaçta geçicez
Sağol canım toz zencefil ile yapıyorum genelde taze evde pek olmuyor ama o da iyi geliyor. Saçlar yakın zamanda uzadı böyle, bizimde kaşlar anca bu kadar belli oldu anca çıkıyor onlarTaze zencefille yapıyorsun değil mi rendeleyip? Bana da çok iyi gelir o ama pekmezi de bir dene mutlaka. Çok geçmiş olsun. Bu arada pp’deki tatlılığa bittim ya o ne yakışıklılık öylemaşallah saçları ne güzel benim kızım nerdeyse dazlak doğdu çok az saçı vardı. 1 aylıkken olan saçları da döküldü şimdi biraz biraz çıkmaya başladı bakalım. Bir de sarışın galiba, çok saçı olmadığı için anlayamıyorum ama kaşları yok sadece kaş yeri belli oralar da ağlarken kıpkırmızı oluyor çok komik
Al benden de o kadar ellerim tutmuyor vallaSol kolum et kesıgı gıbı oldu kaslarım ağrıyor acıyor
Ya onun tulumunaaaaaYaa kuzey masallah kocaman olmusss saclara bak
Ne kadar çok değişiyorlar ya insan hayret ediyor. Kızımın da göz rengi falan her gün değişik geliyor gözüme anlamıyorum hala ne renk olduğunu. Pp’ye koyamıyorum ifşa olmayayım diye başka konulara da yazıyorum daSağol canım toz zencefil ile yapıyorum genelde taze evde pek olmuyor ama o da iyi geliyor. Saçlar yakın zamanda uzadı böyle, bizimde kaşlar anca bu kadar belli oldu anca çıkıyor onlarRengi daha koyuydu açıldı Kuzey'in bakalım ne renk olacak. Saçlar anca geliyor biz abiyiz
Canim gecmis olsun. Ben sabah aksam portakal nar greyfurt sıkıp icinede zenxefil rendeledim o iyi geldiKızlar bende bugün şifayı kapmışım resmen grip oldum hafta başında eşim gripti çocuğu korumak için yatakta felan yatmadı hiç bize yanaşmadı ama bulaştı heralde şimdi de ben gribimBoğaz ağrısı, burun akıntısı tıkanıklık, kas eklem başağrısı var Anam babam usulü ilikli kemik sulu çorba içiyorum, sarımsak bal zencefil yedim biraz iyi geldi gündüz ama şimdi yine aynıyım çocuğa mecbur ben bakıyorum babaannesinde uzun süre durmuyor.Hep maske ile yaklaşıyorum ama haliyle odada maskeyi çıkarıyorum.Bugün oğlumda da tek tek öksürük hafif hırıltı ve sık hapşurma vardı.Burnunu yıkıyorum sık sık bakalım takipteyim inşallah onda ilerlemez bizdeki basit bir grip onlarda hemen bronşit bronşiolite kadar gidebiliyor
Yaaa minnossYa onun tulumunaaaaao ne tatlı bir surat ya deva kime benziyor sana mı?
Ne kadar çok değişiyorlar ya insan hayret ediyor. Kızımın da göz rengi falan her gün değişik geliyor gözüme anlamıyorum hala ne renk olduğunu. Pp’ye koyamıyorum ifşa olmayayım diye başka konulara da yazıyorum daeke koyayım da siz de bakın teyzişkolar tipimeee
Oldu valla zaman çok çabuk geçiyor. Arascıım da çok şık çok tatlıYaa kuzey masallah kocaman olmusss saclara bak
Ya onun tulumunaaaaao ne tatlı bir surat ya deva kime benziyor sana mı?
Ne kadar çok değişiyorlar ya insan hayret ediyor. Kızımın da göz rengi falan her gün değişik geliyor gözüme anlamıyorum hala ne renk olduğunu. Pp’ye koyamıyorum ifşa olmayayım diye başka konulara da yazıyorum daeke koyayım da siz de bakın teyzişkolar tipimeee
Ya ben portakal mandalin falan sıkıp içsem diyorum da gaz yapar diye korkuyorum sıkıntısı oldu muCanim gecmis olsun. Ben sabah aksam portakal nar greyfurt sıkıp icinede zenxefil rendeledim o iyi geldi
Hahahah yaa bir arkadaşımızın bizden 1 ay sonra erkek bebeği oldu o da habire gelinin fotoğrafını at bakim diyip duruyoAma siz çok güzelsinizzzOy maşallah ya.
Beşik kertebiliyor muyuzBenden iyi kaynana olur bak Kız oyuncak bebek gibi
Bizimde gözler şimdilik renkli bakalım. Bu PPdeki fotoyu 14 Aralık'ta çekmişim bak iki saç arası ne kadar fark var birden uzamışHahahah yaa bir arkadaşımızın bizden 1 ay sonra erkek bebeği oldu o da habire gelinin fotoğrafını at bakim diyip duruyosenin oğlun daha yakışıklı ama o kesin
Bende acaba mama azaldı süt arttı o yüzden mi 2 günde 1 diye düşünüyorum.Bize sanırım yürüyüşün çok etkisi yokAnne sütü alan bebekler daha uzun süre de yapmayabiliyor ya onun etkisi olabilir. Rahatsız etmesin yeterki. O huzursuzluk kötü oluyor. Bakalım bugün de çıkacağız bi aksilik olmazsa yürürüz 1 saat yine
Karabiber pekmez yapmadım onu yapayım boğaz ağrısı için direk çiğ zencefili çiğneyerek yiyorum anında kesiyorGeçmiş olsun canım. Ben de geçen hafta aynı senin gibi oldum, evde maskeyle gezdim hep. Bebiş birkaç öksürdü ama sonra hemen geçti çok şükür, hastalanmadı. Bu ara çok salyalandığı için bazen kendi salyası boğazına kaçıp da öksürebiliyor ayırt edemedim çok da. Bol limonlu tavuk suyu çorba, ıhlamur ve karabiberli pekmezle kendime geldim üç günde. Pekmeze biraz karabiber koyup kaşıkla ocağın üstünde biraz ısıtıp bir yudumda içiver boğazına çok iyi gelecek.
Bende öyle sıkıp içeyim canım c vitamini sonuçta.Canim gecmis olsun. Ben sabah aksam portakal nar greyfurt sıkıp icinede zenxefil rendeledim o iyi geldi
Ajajqjqj bizim bi arkadaş da bizim oğlana demişti ilerde kızımla kertelim diyeHahahah yaa bir arkadaşımızın bizden 1 ay sonra erkek bebeği oldu o da habire gelinin fotoğrafını at bakim diyip duruyosenin oğlun daha yakışıklı ama o kesin
Ya bizde konak var bi geçmedi. Ecowell şampuan aldım konak için olanını, keçi kılı tarakla da tarıyorum ama dökülmedi birazda banyodan önce yağlayım bakalım. Tarzımız var teyzesiBende acaba mama azaldı süt arttı o yüzden mi 2 günde 1 diye düşünüyorum.Bize sanırım yürüyüşün çok etkisi yok
Kuzeytoş maşallah saçlar şekil yaniKast ajanslarındaki bebeler gibi olmuş
Karabiber pekmez yapmadım onu yapayım boğaz ağrısı için direk çiğ zencefili çiğneyerek yiyorum anında kesiyor
Kv ilikli kemik sulu çorba yaptı bol baharatlı ondan içtim az önce yine bal zencefil zerdeçal sarımsak yiyorum
Ama inşallah oğluşa bulaşmaz ya
Bu arada kızın ne kadar tatlı öyle yerim onun elbisesini
Bizim olan saçlar ben konak olmasın diye düzenli zeytinyağı sürdüm kafasına bir kaç kez, zeytinyağını ovalayınca olan saçlar da döküldü şimdi sizinki gibi yeni çıkıyorYazık çocuğum 1 ay muhtar gibi gezdi
Bende öyle sıkıp içeyim canım c vitamini sonuçta.
Bu arada Aras bey nasıl da büyümüş maşallah size yaboyu nasıl uzun görünüyor
Düşün ben bizde olmayan konak için omu yaptım Allah var hiç konak olmadı amaYa bizde konak var bi geçmedi. Ecowell şampuan aldım konak için olanını, keçi kılı tarakla da tarıyorum ama dökülmedi birazda banyodan önce yağlayım bakalım. Tarzımız var teyzesiKüçük bir artist olacak bundan sonra hayatımda hem tip hem huy olarak bekliyorum
Seninkinin daha mavi gözleri ama benim kızın gri yeşil gibi daha çok. Belki elaya döner bilmiyorum her hali bana çok güzel tabii orası ayrıBizimde gözler şimdilik renkli bakalım. Bu PPdeki fotoyu 14 Aralık'ta çekmişim bak iki saç arası ne kadar fark var birden uzamış
Yap canım mutlaka çok iyi geliyor. Ya tipini yerim ben onların küçük keltoşlarımızBende acaba mama azaldı süt arttı o yüzden mi 2 günde 1 diye düşünüyorum.Bize sanırım yürüyüşün çok etkisi yok
Kuzeytoş maşallah saçlar şekil yaniKast ajanslarındaki bebeler gibi olmuş
Karabiber pekmez yapmadım onu yapayım boğaz ağrısı için direk çiğ zencefili çiğneyerek yiyorum anında kesiyor
Kv ilikli kemik sulu çorba yaptı bol baharatlı ondan içtim az önce yine bal zencefil zerdeçal sarımsak yiyorum
Ama inşallah oğluşa bulaşmaz ya
Bu arada kızın ne kadar tatlı öyle yerim onun elbisesini
Bizim olan saçlar ben konak olmasın diye düzenli zeytinyağı sürdüm kafasına bir kaç kez, zeytinyağını ovalayınca olan saçlar da döküldü şimdi sizinki gibi yeni çıkıyorYazık çocuğum 1 ay muhtar gibi gezdi
Bende öyle sıkıp içeyim canım c vitamini sonuçta.
Bu arada Aras bey nasıl da büyümüş maşallah size yaboyu nasıl uzun görünüyor
Hahahah babası haklıAjajqjqj bizim bi arkadaş da bizim oğlana demişti ilerde kızımla kertelim diyeKocamda belki ben oğlumu vermiycem illa onlar mı damat kertecek banane felan dedi
Valla 12 günlük farkmış, inşallah kısa zamanda tokalı fotolarınızı görürüzSeninkinin daha mavi gözleri ama benim kızın gri yeşil gibi daha çok. Belki elaya döner bilmiyorum her hali bana çok güzel tabii orası ayrıcidden 12 günlük fark mı bu inanılmaz ya inşallah bizim de saçlarımız gelir de tokalar takarız
Yap canım mutlaka çok iyi geliyor. Ya tipini yerim ben onların küçük keltoşlarımız
Hahahah babası haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?