- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Dümdüz sarııı bu kız acabaya gerek yok gözlere bişey diyemem o bi anda dönüveriyorYa onun tulumunaaaaao ne tatlı bir surat ya deva kime benziyor sana mı?
Ne kadar çok değişiyorlar ya insan hayret ediyor. Kızımın da göz rengi falan her gün değişik geliyor gözüme anlamıyorum hala ne renk olduğunu. Pp’ye koyamıyorum ifşa olmayayım diye başka konulara da yazıyorum daeke koyayım da siz de bakın teyzişkolar tipimeee
Ya evet en çok anne babanın nazarı değermiş babannem öyle diyo ne zaman çocuğuma içim kaynasa azıcık çok sevsem tamam yeter çok çirkin o diye susturuyo beniValla 12 günlük farkmış, inşallah kısa zamanda tokalı fotolarınızı görürüzGri mavi arası bizimde o gri illa oluyor herhalde. Her hali güzel olmaz mı kendi nazarımız değecek diye korkuyorum severken Bebişlerimizin hepsi güzel
Aminn canım allah hepimizinkileri nazarlardan korusunDümdüz sarııı bu kız acabaya gerek yok gözlere bişey diyemem o bi anda dönüveriyorAma maşallah subanallah minnoşa adı neydı senın Kızın
Valla ben yiyip iciyorum canim. Ama o kadar ciddi gaz problemi yasamadikYa ben portakal mandalin falan sıkıp içsem diyorum da gaz yapar diye korkuyorum sıkıntısı oldu mu
Dun olctuler canim 62 cm misiz 6120 kg olmusuz. Kafada hafif sekil bozuklugu var oda bir tarafa yatmaktan. Doktora gidicez duzelmezse kask takiliyormhsBende acaba mama azaldı süt arttı o yüzden mi 2 günde 1 diye düşünüyorum.Bize sanırım yürüyüşün çok etkisi yok
Kuzeytoş maşallah saçlar şekil yaniKast ajanslarındaki bebeler gibi olmuş
Karabiber pekmez yapmadım onu yapayım boğaz ağrısı için direk çiğ zencefili çiğneyerek yiyorum anında kesiyor
Kv ilikli kemik sulu çorba yaptı bol baharatlı ondan içtim az önce yine bal zencefil zerdeçal sarımsak yiyorum
Ama inşallah oğluşa bulaşmaz ya
Bu arada kızın ne kadar tatlı öyle yerim onun elbisesini
Bizim olan saçlar ben konak olmasın diye düzenli zeytinyağı sürdüm kafasına bir kaç kez, zeytinyağını ovalayınca olan saçlar da döküldü şimdi sizinki gibi yeni çıkıyorYazık çocuğum 1 ay muhtar gibi gezdi
Bende öyle sıkıp içeyim canım c vitamini sonuçta.
Bu arada Aras bey nasıl da büyümüş maşallah size yaboyu nasıl uzun görünüyor
Benimki de kaşsız, diyorum hep kaşlarını kızarta kızarta ağlıyor ne var diyeTaze zencefille yapıyorsun değil mi rendeleyip? Bana da çok iyi gelir o ama pekmezi de bir dene mutlaka. Çok geçmiş olsun. Bu arada pp’deki tatlılığa bittim ya o ne yakışıklılık öylemaşallah saçları ne güzel benim kızım nerdeyse dazlak doğdu çok az saçı vardı. 1 aylıkken olan saçları da döküldü şimdi biraz biraz çıkmaya başladı bakalım. Bir de sarışın galiba, çok saçı olmadığı için anlayamıyorum ama kaşları yok sadece kaş yeri belli oralar da ağlarken kıpkırmızı oluyor çok komik
Ya Aras da çok tatlı takımı da çok yakışmış linkle bizi o kazak nerenin kazağııYaa kuzey masallah kocaman olmusss saclara bak
Kirpiği vardı ilginç bi şekilde, hatta sırtında bile tüyler vardı hala birazı duruyoBenimki de kaşsız, diyorum hep kaşlarını kızarta kızarta ağlıyor ne var diyeHatta kirpiksizdi onlar çıktı baya
Kız cocumun ismi neeKirpiği vardı ilginç bi şekilde, hatta sırtında bile tüyler vardı hala birazı duruyoama kaşsızlığını benden almış bende de pek yoktur kaş, saçlarım da incecik çok yumuşak dümdüz kedi tüyünden hallice. Eşimin de aynı düz saç. Ne olacaktı ki diyorum yani bizden de fırça gibi saçı olan çocuk çıkmazdı zaten
Ilkgun bebe diye bi siteden aldim kuzum. Evet bizim aksesuarimiz yok ama erkekleri de boyle susleyelimBenimki de kaşsız, diyorum hep kaşlarını kızarta kızarta ağlıyor ne var diyeHatta kirpiksizdi onlar çıktı baya
Ya Aras da çok tatlı takımı da çok yakışmış linkle bizi o kazak nerenin kazağııkız çocukların kıyafetlerine çok özeniyorum ben de şık şık giydircem oğlumu danteller tüller olmasa da Biz de baktım aynı giyinmişiz altını değiştirirken foto çektim
Maşallah sana güzel kızııımYa onun tulumunaaaaao ne tatlı bir surat ya deva kime benziyor sana mı?
Ne kadar çok değişiyorlar ya insan hayret ediyor. Kızımın da göz rengi falan her gün değişik geliyor gözüme anlamıyorum hala ne renk olduğunu. Pp’ye koyamıyorum ifşa olmayayım diye başka konulara da yazıyorum daeke koyayım da siz de bakın teyzişkolar tipimeee
Döküldü mü pekiiiKız cocumun ismi neebizimkisi doğduğunda kaşı ve kirpisi hiç yoktu ama alnı sırtı kulakları bıle nasıl tuyluuu kapkara idi
Bizim kızın alnı saç dolu hatta bıyığı var ya hala dokulmedi ne zmn dökülürKız cocumun ismi neebizimkisi doğduğunda kaşı ve kirpisi hiç yoktu ama alnı sırtı kulakları bıle nasıl tuyluuu kapkara idi
Çoğusu evet ama hala tüylü bi kızDöküldü mü pekiii
Kız bebek bunlar olsun nolcak benımkının de alnı doluBizim kızın alnı saç dolu hatta bıyığı var ya hala dokulmedi ne zmn dökülür
Maşallah Aras kuşuma çok güzel uzamış kilo almışDun olctuler canim 62 cm misiz 6120 kg olmusuz. Kafada hafif sekil bozuklugu var oda bir tarafa yatmaktan. Doktora gidicez duzelmezse kask takiliyormhs
Deniz'in kaş da var şu an ama ağlayınca kaşının başlangıç noktası kızarıyor çok komik oluyorBenimki de kaşsız, diyorum hep kaşlarını kızarta kızarta ağlıyor ne var diyeHatta kirpiksizdi onlar çıktı baya
Ya Aras da çok tatlı takımı da çok yakışmış linkle bizi o kazak nerenin kazağııkız çocukların kıyafetlerine çok özeniyorum ben de şık şık giydircem oğlumu danteller tüller olmasa da Biz de baktım aynı giyinmişiz altını değiştirirken foto çektim
Ay ben de bakayımIlkgun bebe diye bi siteden aldim kuzum. Evet bizim aksesuarimiz yok ama erkekleri de boyle susleyelim
Ya evde sürekli pijama tulumlarla falan duruyoruz zatenMaşallah Aras kuşuma çok güzel uzamış kilo almış
Deniz'in kaş da var şu an ama ağlayınca kaşının başlangıç noktası kızarıyor çok komik oluyor
Valla bizde süsleyelim erkek güzeli oğullarımızıTriko bende çok beğeniyorum ama ev sıcak diye giydiremem heralde
Ay o hastane bizi çok yıprattı ya günde on kez damar yolu denemeler Aslanın o hali sürekli aklıma geldikçe bunaltıyor ve korkutuyor beniKuzum çok normal zaten karakter olarak pimpirikli birisin annelikte de rahat bir insan bile pimpirik oluyor.Kaldı ki hastane süreci sizi yordu yıprattı onun da çok etkisi olmuştur kendini çok yıpratma senin elinde olan bir şey değil ki sonuçta
MaşAllah Aras beyeDun olctuler canim 62 cm misiz 6120 kg olmusuz. Kafada hafif sekil bozuklugu var oda bir tarafa yatmaktan. Doktora gidicez duzelmezse kask takiliyormhs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?