2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dümdüz sarııı bu kız acabaya gerek yok gözlere bişey diyemem o bi anda dönüveriyor Ama maşallah subanallah minnoşa adı neydı senın Kızın

Ya evet en çok anne babanın nazarı değermiş babannem öyle diyo ne zaman çocuğuma içim kaynasa azıcık çok sevsem tamam yeter çok çirkin o diye susturuyo beni
Dümdüz sarııı bu kız acabaya gerek yok gözlere bişey diyemem o bi anda dönüveriyor Ama maşallah subanallah minnoşa adı neydı senın Kızın
Aminn canım allah hepimizinkileri nazarlardan korusun annemler de dönecek olsa 3 aylık olana kadar en azından elaya dönerdi diyolar, benim gözlerim kahverengi mesela doğduğumda kapkaraymış. Sonradan açılmış kahve olmuş.

Dun olctuler canim 62 cm misiz 6120 kg olmusuz. Kafada hafif sekil bozuklugu var oda bir tarafa yatmaktan. Doktora gidicez duzelmezse kask takiliyormhs

Benimki de kaşsız, diyorum hep kaşlarını kızarta kızarta ağlıyor ne var diye Hatta kirpiksizdi onlar çıktı baya
Yaa kuzey masallah kocaman olmusss saclara bak
Ya Aras da çok tatlı takımı da çok yakışmış linkle bizi o kazak nerenin kazağıı kız çocukların kıyafetlerine çok özeniyorum ben de şık şık giydircem oğlumu danteller tüller olmasa da Biz de baktım aynı giyinmişiz altını değiştirirken foto çektim

Benimki de kaşsız, diyorum hep kaşlarını kızarta kızarta ağlıyor ne var diye Hatta kirpiksizdi onlar çıktı baya
Kirpiği vardı ilginç bi şekilde, hatta sırtında bile tüyler vardı hala birazı duruyo ama kaşsızlığını benden almış bende de pek yoktur kaş, saçlarım da incecik çok yumuşak dümdüz kedi tüyünden hallice. Eşimin de aynı düz saç. Ne olacaktı ki diyorum yani bizden de fırça gibi saçı olan çocuk çıkmazdı zaten

Kız cocumun ismi nee bizimkisi doğduğunda kaşı ve kirpisi hiç yoktu ama alnı sırtı kulakları bıle nasıl tuyluuu kapkara idi

Ilkgun bebe diye bi siteden aldim kuzum. Evet bizim aksesuarimiz yok ama erkekleri de boyle susleyelim

Maşallah sana güzel kızııım

Aşı olduk dün kızlar, bugün hava çok güzel dışarı çıkmakta bir sakınca vatmr mi sizce?

Dun olctuler canim 62 cm misiz 6120 kg olmusuz. Kafada hafif sekil bozuklugu var oda bir tarafa yatmaktan. Doktora gidicez duzelmezse kask takiliyormhs
Maşallah Aras kuşuma çok güzel uzamış kilo almış

Deniz'in kaş da var şu an ama ağlayınca kaşının başlangıç noktası kızarıyor çok komik oluyor
Valla bizde süsleyelim erkek güzeli oğullarımızı Triko bende çok beğeniyorum ama ev sıcak diye giydiremem heralde

Ilkgun bebe diye bi siteden aldim kuzum. Evet bizim aksesuarimiz yok ama erkekleri de boyle susleyelim
Ay ben de bakayım
Ya evde sürekli pijama tulumlarla falan duruyoruz zaten Arada giydirip fotoğraf çekiniyorum, halası yurtdışından kıyafetler göndermiş, hawaii gömleği falan var ama yakında küçülecek

Ay o hastane bizi çok yıprattı ya günde on kez damar yolu denemeler Aslanın o hali sürekli aklıma geldikçe bunaltıyor ve korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…