Bizimde oyleee. Sari oldugumuz icin cok belli olmuyor sadeceBuda benim oğlum teyzoşları bizimde alnımız ve sırtımız tüğ dolu kıllıyız birazcık
Hawai gömlekli oğluşAy ben de bakayım
Ya evde sürekli pijama tulumlarla falan duruyoruz zatenArada giydirip fotoğraf çekiniyorum, halası yurtdışından kıyafetler göndermiş, hawaii gömleği falan var ama yakında küçülecek
Evet haklısın zor bir dönem ama geçti ve olan hiç bir şey senin elinde değildiAy o hastane bizi çok yıprattı ya günde on kez damar yolu denemeler Aslanın o hali sürekli aklıma geldikçe bunaltıyor ve korkutuyor beni
Bizim doktorumuz 6.aydan önce başlayacaksanız toplam 7 doz olacak dedi.Kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı nasıl bir yol izlediniz ne zaman yaptırdınız?
Buda benim oğlum teyzoşları bizimde alnımız ve sırtımız tüğ dolu kıllıyız birazcık
Bizimde vücudumuzda hiç tüy yok inşallah çıkmazBizimde oyleee. Sari oldugumuz icin cok belli olmuyor sadecemasallahh kocaman olmus. Oyy yanaklara bak
Gayet iyi kuzum onunda masallahhHawai gömlekli oğluşGiydir de çek annesi diğer türlü daha çok var yaza
Evet haklısın zor bir dönem ama geçti ve olan hiç bir şey senin elinde değildi
Bir de tabiki hasta olacaklar böyle böyle büyüyecekler ama çok küçük olduğu için hastane süreci seni korkuttu
Bizim doktorumuz 6.aydan önce başlayacaksanız toplam 7 doz olacak dedi.
3.ayda başlayacağız biz nimenrix ve bexero ikisini birlikte yaptıracakmışız öyle dedi.
Maşallah kızlar sizin oğluşlar büyümüş baya benim Deniz oğlum minicik sanki daha
2.ay kontrolümüzde 4500 gr 58 cm gelmişti
Size yetişmeye çalışıyoruzGayet iyi kuzum onunda masallahh
Kuzum ben 2. Ay kontrolune 2.5 aylikken gidebildim o yuzden oyleSize yetişmeye çalışıyoruz
Bakalım bizim 3.ayda nasıl olacak bu ara mamayı da azalttık baya 240 ml kadar içiyorKuzum ben 2. Ay kontrolune 2.5 aylikken gidebildim o yuzden oyle
Maşallah AslanımaBuda benim oğlum teyzoşları bizimde alnımız ve sırtımız tüğ dolu kıllıyız birazcık
Canım biz 3.ay nimenrix olduk. Şimdi 5.ay nimenrix ondan 1 hafta sonrada bexsero olacak. Bexsero biraz ağırmış o yüzden 5.ayı bekleyelim dedi doktoru.Kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı nasıl bir yol izlediniz ne zaman yaptırdınız?
Ay parmaklarını yerim çok tatlı maşallahBuda benim oğlum teyzoşları bizimde alnımız ve sırtımız tüğ dolu kıllıyız birazcık
Bugün giydireyim inşallah olurHawai gömlekli oğluşGiydir de çek annesi diğer türlü daha çok var yaza
Evet haklısın zor bir dönem ama geçti ve olan hiç bir şey senin elinde değildi
Bir de tabiki hasta olacaklar böyle böyle büyüyecekler ama çok küçük olduğu için hastane süreci seni korkuttu
Bizim doktorumuz 6.aydan önce başlayacaksanız toplam 7 doz olacak dedi.
3.ayda başlayacağız biz nimenrix ve bexero ikisini birlikte yaptıracakmışız öyle dedi.
Bizimde vücudumuzda hiç tüy yok inşallah çıkmaz
Maşallah kızlar sizin oğluşlar büyümüş baya benim Deniz oğlum minicik sanki daha
2.ay kontrolümüzde 4500 gr 58 cm gelmişti
Bugün arkadaşla buluştuk aynen yılbaşı temalı bi takım giydirmiştim üstünde tulum olunca hiç meydana çıkmadı uyudu zatenS soulianis bende giydirmeyi seviyorum da evde dediğin gibi hep body ya da tulum. Dışarı çıkarken de kıyafetin üstüne kürk giydiriyorum çocuğu süslücek zaman yok. Bi kere kuzenin nişanı oldu o gün gömlek giydirdim o kadarAz daha büyüsünler erkek çocuklarında kargo pantolon altına Converse çok seviyorum Bir de şu tarz tulum ya da takımlara bayılıyorum
Bende gecen gun gittim durmuyor diye aldim. Ogun verdim bidahada vermedim mama ziyan olacak geneBakalım bizim 3.ayda nasıl olacak bu ara mamayı da azalttık baya 240 ml kadar içiyor
Rota ve nimenrix aynı zamanda olurmuCanım biz 3.ay nimenrix olduk. Şimdi 5.ay nimenrix ondan 1 hafta sonrada bexsero olacak. Bexsero biraz ağırmış o yüzden 5.ayı bekleyelim dedi doktoru.
Biogaia kullananlar açıldıktan sonra dolaba mi koyuyorsunuz yoksa disarda mi?
Teşekkür ederim canım..Dolapta duruyor. Açıldıktan sonra 4 hafta kullanılabilir.
Pek tatlı olmuş maşallahKirpiği vardı ilginç bi şekilde, hatta sırtında bile tüyler vardı hala birazı duruyoama kaşsızlığını benden almış bende de pek yoktur kaş, saçlarım da incecik çok yumuşak dümdüz kedi tüyünden hallice. Eşimin de aynı düz saç. Ne olacaktı ki diyorum yani bizden de fırça gibi saçı olan çocuk çıkmazdı zaten
Yerim kirpiklerini çookk ama çok tatlıPek tatlı olmuş maşallahbizimkinde de bir kirpik var, hem uzun hem de kıvrık. Sülalede kimin kirpiği bu kadar uzun, hiçbir fikrim yok ya şu saçlar bir çıksa. Benim saçım kıvırcık, umarım bizimkinin de bana benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?