2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hawai gömlekli oğluşGiydir de çek annesi diğer türlü daha çok var yaza

Ay o hastane bizi çok yıprattı ya günde on kez damar yolu denemeler Aslanın o hali sürekli aklıma geldikçe bunaltıyor ve korkutuyor beni
Evet haklısın zor bir dönem ama geçti ve olan hiç bir şey senin elinde değildi
Bir de tabiki hasta olacaklar böyle böyle büyüyecekler ama çok küçük olduğu için hastane süreci seni korkuttu

Kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı nasıl bir yol izlediniz ne zaman yaptırdınız?
Bizim doktorumuz 6.aydan önce başlayacaksanız toplam 7 doz olacak dedi.
3.ayda başlayacağız biz nimenrix ve bexero ikisini birlikte yaptıracakmışız öyle dedi.

Buda benim oğlum teyzoşları bizimde alnımız ve sırtımız tüğ dolu kıllıyız birazcık

Bizimde oyleee. Sari oldugumuz icin cok belli olmuyor sadece masallahh kocaman olmus. Oyy yanaklara bak
Bizimde vücudumuzda hiç tüy yok inşallah çıkmaz
Maşallah kızlar sizin oğluşlar büyümüş baya benim Deniz oğlum minicik sanki daha
2.ay kontrolümüzde 4500 gr 58 cm gelmişti

Son düzenleme:
Gayet iyi kuzum onunda masallahh

S soulianis bende giydirmeyi seviyorum da evde dediğin gibi hep body ya da tulum. Dışarı çıkarken de kıyafetin üstüne kürk giydiriyorum çocuğu süslücek zaman yok. Bi kere kuzenin nişanı oldu o gün gömlek giydirdim o kadar Az daha büyüsünler erkek çocuklarında kargo pantolon altına Converse çok seviyorum Bir de şu tarz tulum ya da takımlara bayılıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-26-15-50-08-786_com.instagram.android.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 45
Buda benim oğlum teyzoşları bizimde alnımız ve sırtımız tüğ dolu kıllıyız birazcık
Ay parmaklarını yerim çok tatlı maşallah
Bugün giydireyim inşallah olur Ya siz spaya mı gittiniz Maşallah size de ya

Bugün arkadaşla buluştuk aynen yılbaşı temalı bi takım giydirmiştim üstünde tulum olunca hiç meydana çıkmadı uyudu zaten Bu da çok şıkmış yaa bayıldım

Pek tatlı olmuş maşallah bizimkinde de bir kirpik var, hem uzun hem de kıvrık. Sülalede kimin kirpiği bu kadar uzun, hiçbir fikrim yok ya şu saçlar bir çıksa. Benim saçım kıvırcık, umarım bizimkinin de bana benzer

Yerim kirpiklerini çookk ama çok tatlı allah hepimizin evlatlarını nazarlardan korusun bize bağışlasın hepsi çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…