2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay parmaklarını yerim çok tatlı maşallah

Bugün giydireyim inşallah olur Ya siz spaya mı gittiniz Maşallah size de ya
Evet gittik ama hem korktu hem sevdi adı Deniz inşallah ismi gibi Denizi sever

Bende gecen gun gittim durmuyor diye aldim. Ogun verdim bidahada vermedim mama ziyan olacak gene
Anne sütü alsın da boş ver ziyan olsun

Ay herkesin bebeği bir tatlı olmuş, maşallah hem de baya büyümüşler. Bizimki halen 5 kiloda. Biraz geriden geliyoruz minyon minyon
Maşallah kuzum çok tatlıMerak etme bizde aynıyız hatta sizden daha küçüğüz 2.ay kontrolümüzde 4500 gr 58 cm çıktı ölçümleri sizin nasıl tam kaç günlük

Bizimde oyleee. Sari oldugumuz icin cok belli olmuyor sadece masallahh kocaman olmus. Oyy yanaklara bak
Valla bizimkinin baya belli koyu renkli tüyleri

7 doz çok değil mi ya ben de 3. Ayda sorayım doktorumuza çok geç kalmış olmayım
Maşallah Aslanıma Tüy hepsinde var ya dökülür onlar Kuzey'in sırtında çoktu azaldı baya
Sağol teyzoşu kaçıncı aya kadar tüy dökecek minikler acaba
Canım biz 3.ay nimenrix olduk. Şimdi 5.ay nimenrix ondan 1 hafta sonrada bexsero olacak. Bexsero biraz ağırmış o yüzden 5.ayı bekleyelim dedi doktoru.
Sizde 7 doz mu planlandı yoksa bu kadar mı planlandı
Ay parmaklarını yerim çok tatlı maşallah

Bugün giydireyim inşallah olur Ya siz spaya mı gittiniz Maşallah size de ya
Parmaklarının ağzında olmadığı nadir anlardan biri

Muhtemelen 7dir canım bizim dr gittikçe söylüyor bende ileriyi sormadım hiç

Kizlar hic kafasinda sekil bozuklugu yasayan oldu mu bebislerinde ya da ilk bebislerde ?
Kuzey'de var biraz düzelir demişti dr başta fazlaydı baya düzeldi. Bizimki yoğun bakımda tek tarafa yatmaktan oldu. En son sorduğumda prematüre bebeğe göre gayet iyi dedi

Kizlar hic kafasinda sekil bozuklugu yasayan oldu mu bebislerinde ya da ilk bebislerde ?
Ben ilk 20-30 gün çok dikkat ettim gündüzleri sola geceleri sağa dönük yatırıyodum (beşikte sağ tarafa yatınca yattığım yerden görüyorum) sonra saldım en son doktor kontrolünde sağa basıklık var sola dönük yatır dedi şimdi de 10 gündür sola doğru yatırıyprum bu seferde sola basık kalcak korkusu başladı düz yatırıyorum tükürüğüyle boğuluyo

Kuzey'de var biraz düzelir demişti dr başta fazlaydı baya düzeldi. Bizimki yoğun bakımda tek tarafa yatmaktan oldu. En son sorduğumda prematüre bebeğe göre gayet iyi dedi
Bizimkinin kafası doğduğunda Galatasaray oyuncusu Ziyech'in kafası gibiydi (fotoğrafını koyayım)hoşuma gidiyordu ama sağ tarafa yatmaktan sağ taraf yamuldu
Ben ne kadar sola döndürsem de inatçı oğlum yine sağa döndürüp yatıyor

Eklentiler

• Screenshot_20231226_222809_Gallery.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
Spa’ya nerde gittiniz canım gerçi istanbul’da mısınız bilmiyorum da biz bahçelievler’dekine gittik ama benim kızım çok sevmedi 3 dakika falan durabildi. Can simidini sevmedi galiba zaten oldum olası kafasından bişey geçirirken giydirirken falan bile sızlanıyo

Bizde bir klinige randevu aldik. Oraya gidecegiz bakalim ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…