- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ay evet kırpıkler baya bellı maşallahAy herkesin bebeği bir tatlı olmuş, maşallahhem de baya büyümüşler. Bizimki halen 5 kiloda. Biraz geriden geliyoruz minyon minyon
Hadi bakalıım gazamız mübarek olsun
Biz 12 haftalık olduk kuzum. Ya siz?Ay evet kırpıkler baya bellı maşallahkac günlüksünüz kuzum
Nasıl yaniSünnet kısmında sıyırma işlemini nasıl yaptınız
Evet gittik ama hem korktu hem sevdi adı Deniz inşallah ismi gibi Denizi severAy parmaklarını yerim çok tatlı maşallah
Bugün giydireyim inşallah olurYa siz spaya mı gittiniz Maşallah size de ya
Anne sütü alsın da boş ver ziyan olsunBende gecen gun gittim durmuyor diye aldim. Ogun verdim bidahada vermedim mama ziyan olacak gene
Maşallah kuzum çok tatlıAy herkesin bebeği bir tatlı olmuş, maşallahhem de baya büyümüşler. Bizimki halen 5 kiloda. Biraz geriden geliyoruz minyon minyon
Valla bizimkinin baya belli koyu renkli tüyleriBizimde oyleee. Sari oldugumuz icin cok belli olmuyor sadecemasallahh kocaman olmus. Oyy yanaklara bak
7 doz çok değil mi ya ben de 3. Ayda sorayım doktorumuza çok geç kalmış olmayımHawai gömlekli oğluşGiydir de çek annesi diğer türlü daha çok var yaza
Evet haklısın zor bir dönem ama geçti ve olan hiç bir şey senin elinde değildi
Bir de tabiki hasta olacaklar böyle böyle büyüyecekler ama çok küçük olduğu için hastane süreci seni korkuttu
Bizim doktorumuz 6.aydan önce başlayacaksanız toplam 7 doz olacak dedi.
3.ayda başlayacağız biz nimenrix ve bexero ikisini birlikte yaptıracakmışız öyle dedi.
Bizimde vücudumuzda hiç tüy yok inşallah çıkmaz
Maşallah kızlar sizin oğluşlar büyümüş baya benim Deniz oğlum minicik sanki daha
2.ay kontrolümüzde 4500 gr 58 cm gelmişti
Sağol teyzoşu kaçıncı aya kadar tüy dökecek minikler acabaMaşallah AslanımaTüy hepsinde var ya dökülür onlar Kuzey'in sırtında çoktu azaldı baya
Sizde 7 doz mu planlandı yoksa bu kadar mı planlandıCanım biz 3.ay nimenrix olduk. Şimdi 5.ay nimenrix ondan 1 hafta sonrada bexsero olacak. Bexsero biraz ağırmış o yüzden 5.ayı bekleyelim dedi doktoru.
Parmaklarının ağzında olmadığı nadir anlardan biriAy parmaklarını yerim çok tatlı maşallah
Bugün giydireyim inşallah olurYa siz spaya mı gittiniz Maşallah size de ya
Muhtemelen 7dir canım bizim dr gittikçe söylüyor bende ileriyi sormadım hiçValla bizimkinin baya belli koyu renkli tüyleri
7 doz çok değil mi ya ben de 3. Ayda sorayım doktorumuza çok geç kalmış olmayım
Sağol teyzoşu kaçıncı aya kadar tüy dökecek minikler acaba
Sizde 7 doz mu planlandı yoksa bu kadar mı planlandı
Parmaklarının ağzında olmadığı nadir anlardan biri
3 bucuk aylık kuzumBiz 12 haftalık olduk kuzum. Ya siz?
Normal doğumlar da gorulebılıyor duzelır kuzum buyudukceKizlar hic kafasinda sekil bozuklugu yasayan oldu mu bebislerinde ya da ilk bebislerde ?
Kuzey'de var biraz düzelir demişti dr başta fazlaydı baya düzeldi. Bizimki yoğun bakımda tek tarafa yatmaktan oldu. En son sorduğumda prematüre bebeğe göre gayet iyi dediKizlar hic kafasinda sekil bozuklugu yasayan oldu mu bebislerinde ya da ilk bebislerde ?
Ben ilk 20-30 gün çok dikkat ettim gündüzleri sola geceleri sağa dönük yatırıyodum (beşikte sağ tarafa yatınca yattığım yerden görüyorum) sonra saldım en son doktor kontrolünde sağa basıklık var sola dönük yatır dedi şimdi de 10 gündür sola doğru yatırıyprum bu seferde sola basık kalcak korkusu başladıKizlar hic kafasinda sekil bozuklugu yasayan oldu mu bebislerinde ya da ilk bebislerde ?
Kizlar hic kafasinda sekil bozuklugu yasayan oldu mu bebislerinde ya da ilk bebislerde ?
Bizimkinin kafası doğduğunda Galatasaray oyuncusu Ziyech'in kafası gibiydi (fotoğrafını koyayımKuzey'de var biraz düzelir demişti dr başta fazlaydı baya düzeldi. Bizimki yoğun bakımda tek tarafa yatmaktan oldu. En son sorduğumda prematüre bebeğe göre gayet iyi dedi
Spa’ya nerde gittiniz canım gerçi istanbul’da mısınız bilmiyorum da biz bahçelievler’dekine gittik ama benim kızım çok sevmedi 3 dakika falan durabildi. Can simidini sevmedi galiba zaten oldum olası kafasından bişey geçirirken giydirirken falan bile sızlanıyoEvet gittik ama hem korktu hem sevdi adı Deniz inşallah ismi gibi Denizi sever
Anne sütü alsın da boş ver ziyan olsun
Maşallah kuzum çok tatlıMerak etme bizde aynıyız hatta sizden daha küçüğüz 2.ay kontrolümüzde 4500 gr 58 cm çıktı ölçümleri sizin nasıl tam kaç günlük
Gittiggiimiz doktor hala yamukluk var diyinceNormal doğumlar da gorulebılıyor duzelır kuzum buyudukce
Bizde bir klinige randevu aldik. Oraya gidecegiz bakalim ne diyeceklerKuzey'de var biraz düzelir demişti dr başta fazlaydı baya düzeldi. Bizimki yoğun bakımda tek tarafa yatmaktan oldu. En son sorduğumda prematüre bebeğe göre gayet iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?