2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Duz yatarsada sivrilir arkasi duz kalir doye korkuyorum

Bizimkide boyleydi hatta hala oyle. Kfasi cok guzel diyor goren ama doktor yamuk diyince moralimiz bozuldu

Kızlar tortikolis problemi yaşayan var mı? Kızımın boynu hafif sola dönük gibi geliyordu bana, bugün doktora gitmiştim kendim için orda kadın doğumcuma denk geldim de o da söyledi bir göster hafif bir eğrilik var gibi geldi bana diye. Endişelendim açıkçası çok hafifti belki bana öyle gelmiştir diye düşünmüştüm

Konuşulan mevzu ona benzer sanırım benimki de işte sağa dönüktü hep 10 gündür sürekli soluna baktırıyprum soluna geçiyorum, ilk başlarda kafasını döndürmeyip gözüyle takip ediyodu artık dönüyo çok rahatça,çabalıyoruz bakalım

Aa ben kafa şekli ile ilgili sandım tamam şimdi oldu. Valla bugün kızımı doğurtan doktorum da söyleyince içime bir şüphe düştü. Normalde 3. ay bitiminde yani önümüzdeki hafta götürecektim rutin kontrole ama yarın götürüp göstersem mi ne yapsam?

Sizinki de pek tatlı olmuş ya havuzu çok sevmiş görünüyor. Bizim 12 haftalık oldu, 5 kg geldi bu hafta. Boyu geçen hafta 58'di. Minyon minyon gidiyoruz bakalım

Biraz diğer tarafa doğru döndürmesini sağla bakalım haftaya gittiğinde doktor ne dicek. Çok çok ileri seviyeye sanırım müdahale ediliyo öncelik diğer tarafa yatırmak vs vs

Tortikolis mi bilmiyorum da, geçen geldiğinde sağlık görevlisi kontrol ederken, sağ tarafa boynunu döndürüyor ama sol tarafa çok dönmüyor demişti. Gerçi bana göre iki tarafa da dönüyor rahat. Çocuk fizyoterapiye sevk vermiş, bu hafta göstereceğiz bakalım ne diyecek.

Benim kiz yaklaşık birbucuk aydır yuzustu uyuyor sırtüstü asla yatmiyor öyle olunca da gece boyu kendisi kafasını bi sağa bi sola çeviriyor bi tarafa basiklik olmadi hiç
..

Biraz diğer tarafa doğru döndürmesini sağla bakalım haftaya gittiğinde doktor ne dicek. Çok çok ileri seviyeye sanırım müdahale ediliyo öncelik diğer tarafa yatırmak vs vs
Çok sevindim seninkinin böyle hızlı düzelmesine, çok büyük bir problem değil ama insanın kafasına takılıyor tabii allah beterinden korusun nazar boncuğu olsun bir deneyeyim bakalım haftaya götürürüm artık belki biz de düzelme görürüz

Geçmiş olsun canım ben de senin gibi çok da bir fark göremiyordum ama şimdi biri söyledi ya iyice dikkatli bakınca farkettim .

Her gün çocuğun bi yerlerini inceleyip teşhis koymaktan tımarhanelik olucam az kaldı

Her gün çocuğun bi yerlerini inceleyip teşhis koymaktan tımarhanelik olucam az kaldı
Ya ben ilk zamanlar kafasına çok takılıyodum 33.5 cm’di çok küçük görünüyodu gözüme. Bütün genetik sendromlara bakmıştım tek tek kafa küçüklüğüne sebep olan. Annem çok kızıyodu çocuğa hastalık yakıştırıyosun kendini hasta edeceksin bu gidişle diye. Şimdi biraz daha iyiyim ama hala uykusunda en geç yarım saatte bir nefesini kontrol ediyorum. İnşallah düzeliriz hem kendimiz hem bebeklerimizin iyiliği için

Kızlar tortıkolısten bahsedılmıs benım oğlum oyleydı fızık tedavı ve buyudukce sorun çözüldü ama herkes bu cocugun kafası nıye yamuk dıye sorup duruyordu cok moralım bozuluyordu bısuru testler ultrasonlara gırdı sonuc fızık tedavı yanı evde yapmam gerekenlerden bahsettiler dıkkat ettim duzeldı bırazda yanakları cok tombul oldugu ıcın ağırlık bıbtarafa vermıs o tarafa hep yaslayınca tembelleşmiş dıger taraf sımdı lına da aynı seyı yapıyor leilani malaguenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…