Ah kalbimden vuruldum o bakışlar ne yaa tinimini hanımsizden özendim ben de ilk defa koydum birazdan kaldırırım bakalım
Duz yatarsada sivrilir arkasi duz kalir doye korkuyorumBen ilk 20-30 gün çok dikkat ettim gündüzleri sola geceleri sağa dönük yatırıyodum (beşikte sağ tarafa yatınca yattığım yerden görüyorum) sonra saldım en son doktor kontrolünde sağa basıklık var sola dönük yatır dedi şimdi de 10 gündür sola doğru yatırıyprum bu seferde sola basık kalcak korkusu başladıdüz yatırıyorum tükürüğüyle boğuluyo
Maşallah kuzumasizden özendim ben de ilk defa koydum birazdan kaldırırım bakalım
Bizimkide boyleydi hatta hala oyle. Kfasi cok guzel diyor goren ama doktor yamuk diyince moralimiz bozulduBizimkinin kafası doğduğunda Galatasaray oyuncusu Ziyech'in kafası gibiydi (fotoğrafını koyayım)hoşuma gidiyordu ama sağ tarafa yatmaktan sağ taraf yamuldu
Ben ne kadar sola döndürsem de inatçı oğlum yine sağa döndürüp yatıyor
Teşekkür ederizAh kalbimden vuruldum o bakışlar ne yaa tinimini hanım
Konuşulan mevzu ona benzer sanırım benimki de işte sağa dönüktü hep 10 gündür sürekli soluna baktırıyprum soluna geçiyorum, ilk başlarda kafasını döndürmeyip gözüyle takip ediyodu artık dönüyo çok rahatça,çabalıyoruz bakalımKızlar tortikolis problemi yaşayan var mı? Kızımın boynu hafif sola dönük gibi geliyordu bana, bugün doktora gitmiştim kendim için orda kadın doğumcuma denk geldim de o da söyledi bir göster hafif bir eğrilik var gibi geldi bana diye. Endişelendim açıkçası çok hafifti belki bana öyle gelmiştir diye düşünmüştüm
Aa ben kafa şekli ile ilgili sandım tamam şimdi oldu. Valla bugün kızımı doğurtan doktorum da söyleyince içime bir şüphe düştü. Normalde 3. ay bitiminde yani önümüzdeki hafta götürecektim rutin kontrole ama yarın götürüp göstersem mi ne yapsam?Konuşulan mevzu ona benzer sanırım benimki de işte sağa dönüktü hep 10 gündür sürekli soluna baktırıyprum soluna geçiyorum, ilk başlarda kafasını döndürmeyip gözüyle takip ediyodu artık dönüyo çok rahatça,çabalıyoruz bakalım
Sizinki de pek tatlı olmuş yaEvet gittik ama hem korktu hem sevdi adı Deniz inşallah ismi gibi Denizi sever
Anne sütü alsın da boş ver ziyan olsun
Maşallah kuzum çok tatlıMerak etme bizde aynıyız hatta sizden daha küçüğüz 2.ay kontrolümüzde 4500 gr 58 cm çıktı ölçümleri sizin nasıl tam kaç günlük
Biraz diğer tarafa doğru döndürmesini sağla bakalım haftaya gittiğinde doktor ne dicek. Çok çok ileri seviyeye sanırım müdahale ediliyo öncelik diğer tarafa yatırmak vs vsAa ben kafa şekli ile ilgili sandım tamam şimdi oldu. Valla bugün kızımı doğurtan doktorum da söyleyince içime bir şüphe düştü. Normalde 3. ay bitiminde yani önümüzdeki hafta götürecektim rutin kontrole ama yarın götürüp göstersem mi ne yapsam?
Tortikolis mi bilmiyorum da, geçen geldiğinde sağlık görevlisi kontrol ederken, sağ tarafa boynunu döndürüyor ama sol tarafa çok dönmüyor demişti. Gerçi bana göre iki tarafa da dönüyor rahat. Çocuk fizyoterapiye sevk vermiş, bu hafta göstereceğiz bakalım ne diyecek.Kızlar tortikolis problemi yaşayan var mı? Kızımın boynu hafif sola dönük gibi geliyordu bana, bugün doktora gitmiştim kendim için orda kadın doğumcuma denk geldim de o da söyledi bir göster hafif bir eğrilik var gibi geldi bana diye. Endişelendim açıkçası çok hafifti belki bana öyle gelmiştir diye düşünmüştüm
Çok sevindim seninkinin böyle hızlı düzelmesine, çok büyük bir problem değil ama insanın kafasına takılıyor tabii allah beterinden korusun nazar boncuğu olsunBiraz diğer tarafa doğru döndürmesini sağla bakalım haftaya gittiğinde doktor ne dicek. Çok çok ileri seviyeye sanırım müdahale ediliyo öncelik diğer tarafa yatırmak vs vs
Geçmiş olsun canım ben de senin gibi çok da bir fark göremiyordum ama şimdi biri söyledi ya iyice dikkatli bakınca farkettim .Tortikolis mi bilmiyorum da, geçen geldiğinde sağlık görevlisi kontrol ederken, sağ tarafa boynunu döndürüyor ama sol tarafa çok dönmüyor demişti. Gerçi bana göre iki tarafa da dönüyor rahat. Çocuk fizyoterapiye sevk vermiş, bu hafta göstereceğiz bakalım ne diyecek.
Her gün çocuğun bi yerlerini inceleyip teşhis koymaktan tımarhanelik olucam az kaldıÇok sevindim seninkinin böyle hızlı düzelmesine, çok büyük bir problem değil ama insanın kafasına takılıyor tabii allah beterinden korusun nazar boncuğu olsunbir deneyeyim bakalım haftaya götürürüm artık belki biz de düzelme görürüz
Ya ben ilk zamanlar kafasına çok takılıyodum 33.5 cm’di çok küçük görünüyodu gözüme. Bütün genetik sendromlara bakmıştım tek tek kafa küçüklüğüne sebep olan. Annem çok kızıyodu çocuğa hastalık yakıştırıyosun kendini hasta edeceksin bu gidişle diye. Şimdi biraz daha iyiyim ama hala uykusunda en geç yarım saatte bir nefesini kontrol ediyorum. İnşallah düzeliriz hem kendimiz hem bebeklerimizin iyiliği içinHer gün çocuğun bi yerlerini inceleyip teşhis koymaktan tımarhanelik olucam az kaldı
Aman duruversın azcık nolurdusizden özendim ben de ilk defa koydum birazdan kaldırırım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?