Düzelmesine çok sevindim canım insanın kafasına takılıyor işte napıcaksınKızlar tortıkolısten bahsedılmıs benım oğlum oyleydı fızık tedavı ve buyudukce sorun çözüldü ama herkes bu cocugun kafası nıye yamuk dıye sorup duruyordu cok moralım bozuluyordu bısuru testler ultrasonlara gırdı sonuc fızık tedavı yanı evde yapmam gerekenlerden bahsettiler dıkkat ettim duzeldı bırazda yanakları cok tombul oldugu ıcın ağırlık bıbtarafa vermıs o tarafa hep yaslayınca tembelleşmiş dıger taraf sımdı lına da aynı seyı yapıyorleilani malaguenaa
Yamulttugu tarafın tam tersıne hep aksıyon alacaksın oynarken tutarken düzeliyor ama ben işk anneliğimde olunca hep öyle kalcak yada sorun var falan diye düşünmüştüm noroloğa bile gitmiştimDüzelmesine çok sevindim canım insanın kafasına takılıyor işte napıcaksın
Egzersizlerle düzeldiğine göre çok ciddi birşey değil o zaman. Çok sevindim düzelmesine. Biz de fizik tedaviye bu hafta gideceğiz bakalım ne diyecek.Yamulttugu tarafın tam tersıne hep aksıyon alacaksın oynarken tutarken düzeliyor ama ben işk anneliğimde olunca hep öyle kalcak yada sorun var falan diye düşünmüştüm noroloğa bile gitmiştimen son fızıge şutladılar benı egzersizlere basladım duzeldı bılmıyordum da cok Nerden bileyim
Yok öyle olmuyorDuz yatarsada sivrilir arkasi duz kalir doye korkuyorum
Yamulttugu tarafın tam tersıne hep aksıyon alacaksın oynarken tutarken düzeliyor ama ben işk anneliğimde olunca hep öyle kalcak yada sorun var falan diye düşünmüştüm noroloğa bile gitmiştimen son fızıge şutladılar benı egzersizlere basladım duzeldı bılmıyordum da cok Nerden bileyim
Valla çocuğum kızılcık şerbo nursema gibi bakıyor insan haliyle biraz korkuyor neyse allah çözümsüz dert vermesinEgzersizlerle düzeldiğine göre çok ciddi birşey değil o zaman. Çok sevindim düzelmesine. Biz de fizik tedaviye bu hafta gideceğiz bakalım ne diyecek.
Ben sola cok yatirmisim. Sag biraz bombeli. Bir klinik varmis kontrol ettiricez. Ciddi yamukluklar yoksa kasksiz hallolurmus bakalimYok öyle olmuyorDüz yatırma düzeltti bizimkini baya canım.
Valla Kuzey'in kafasının ilk halini atayım sana mesajla,düzelmese bizimki düzelmezdiValla çocuğum kızılcık şerbo nursema gibi bakıyor insan haliyle biraz korkuyor neyse allah çözümsüz dert vermesin
Yaa kuzu ssn istanbulda misin ? Eger gosterecekssn bu kafasinin sekli ile ilgilenen bir klinik varmis on degerlendirme icin ucret alinmiyormhs bazi illerde var subeler. Oyle biseyse eger bir danis derimAa ben kafa şekli ile ilgili sandım tamam şimdi oldu. Valla bugün kızımı doğurtan doktorum da söyleyince içime bir şüphe düştü. Normalde 3. ay bitiminde yani önümüzdeki hafta götürecektim rutin kontrole ama yarın götürüp göstersem mi ne yapsam?
Kuzum biz Eskişehir'de gittik Deniz ilk bi ağladı sonra alıştı 25 dk kaldı suda 15 dksı rahattı 5 dk ağlama 5 dk mızırdanma olarak geçti.Ordaki kadın suyu sevecek gibi duruyor sadece korkusu var onu da duş alırken suyu sevdirmeye çalışın oyun oynayın yener felan dedi.Spa’ya nerde gittiniz canım gerçi istanbul’da mısınız bilmiyorum da biz bahçelievler’dekine gittik ama benim kızım çok sevmedi 3 dakika falan durabildi. Can simidini sevmedi galiba zaten oldum olası kafasından bişey geçirirken giydirirken falan bile sızlanıyo
Kafa şekli ile alakalı olduğunu sanmıyorum canım oğlum hep sağa yatmaya sağa bakmaya meyilli ama canı isteyince ya da dikkatini çekince çok rahat sola döndürüyor.Aa ben kafa şekli ile ilgili sandım tamam şimdi oldu. Valla bugün kızımı doğurtan doktorum da söyleyince içime bir şüphe düştü. Normalde 3. ay bitiminde yani önümüzdeki hafta götürecektim rutin kontrole ama yarın götürüp göstersem mi ne yapsam?
Bence çok güzel kafa şekli hiç yamuk gibi değil ben böyle kalmasını isterdimBizimkide boyleydi hatta hala oyle. Kfasi cok guzel diyor goren ama doktor yamuk diyince moralimiz bozuldu
Maşallah kuzuya bizde 10.haftadayız siz gibi olacağız sanırım yavaş yavaş minyon minyon büyüyoruzSizinki de pek tatlı olmuş yahavuzu çok sevmiş görünüyor. Bizim 12 haftalık oldu, 5 kg geldi bu hafta. Boyu geçen hafta 58'di. Minyon minyon gidiyoruz bakalım
Bence de dışarda gezmek çok kolay artık ya ben açık havada gezmeyi çok seviyorum ama avmye kafeye felan gidince de sorun olmuyor.Ben sola cok yatirmisim. Sag biraz bombeli. Bir klinik varmis kontrol ettiricez. Ciddi yamukluklar yoksa kasksiz hallolurmus bakalimbu arada buyudukce disarida gezmek kolay oluyormus. Bugun avm de rahatca yemekte yedim tatlida. Ilk zaman aman Allahim kabus gibiydi
Ben bir iki hafta önce bir kafede oturup tatlı yedim ilk defa kızım uyuyodu. Keşke kitabımı alsaydım yanıma dedim. Sonra alışveriş yaptık birlikte. O kadar güzel bi deneyimdi kiBen sola cok yatirmisim. Sag biraz bombeli. Bir klinik varmis kontrol ettiricez. Ciddi yamukluklar yoksa kasksiz hallolurmus bakalimbu arada buyudukce disarida gezmek kolay oluyormus. Bugun avm de rahatca yemekte yedim tatlida. Ilk zaman aman Allahim kabus gibiydi
İstanbul’dayım canım bu hafta bir egzersizleri deneyip haftaya rutin kontrolde kendi doktoruma bir danışayım. Sıkıntı devam ederse mutlaka araştırırımYaa kuzu ssn istanbulda misin ? Eger gosterecekssn bu kafasinin sekli ile ilgilenen bir klinik varmis on degerlendirme icin ucret alinmiyormhs bazi illerde var subeler. Oyle biseyse eger bir danis derim
Benimki suya bayılır banyo vakti gelince mızırdanıyor hatta soymaya başlar başlamaz sakinleşiyor küvetin içinde gülücükler atıyor. Niye böyle yaptı anlamadım can simidini sevmedi sanırım biraz sıkmış da olabilir tontik boynunuKuzum biz Eskişehir'de gittik Deniz ilk bi ağladı sonra alıştı 25 dk kaldı suda 15 dksı rahattı 5 dk ağlama 5 dk mızırdanma olarak geçti.Ordaki kadın suyu sevecek gibi duruyor sadece korkusu var onu da duş alırken suyu sevdirmeye çalışın oyun oynayın yener felan dedi.
Yine koyarım buralarda oldun mu etiketleAman duruversın azcık nolurdu
Bize de tok ve uykusunu almıö bi şekilde getirin dediler. Tam 42 günlüktü karnı tok ve uykusunu da almıştıBenimki suya bayılır banyo vakti gelince mızırdanıyor hatta soymaya başlar başlamaz sakinleşiyor küvetin içinde gülücükler atıyor. Niye böyle yaptı anlamadım can simidini sevmedi sanırım biraz sıkmış da olabilir tontik boynunu
Her şey olabilir modu olmayabilir vs.Benimki suya bayılır banyo vakti gelince mızırdanıyor hatta soymaya başlar başlamaz sakinleşiyor küvetin içinde gülücükler atıyor. Niye böyle yaptı anlamadım can simidini sevmedi sanırım biraz sıkmış da olabilir tontik boynunu
Mesajını okuyunca gülmekten uykum açıldıKızlar 12.hafta atağında beni neler bekliyoratatalya Papatyamaviss tarih olarak bugün giriyomuş yürek yemiş gibi misafir kabul ettim inş burnumdan getirmez 1-2 gün aşırı mızmız sürekli kucak istiyo bırakınca da yavrusunu kartal kapmış fatma girik gibi iç çeke çeke ağlıyo
O atak kısa 5 gunluk pek bi derdi olmadı bu suankı 4. 35 günKızlar 12.hafta atağında beni neler bekliyoratatalya Papatyamaviss tarih olarak bugün giriyomuş yürek yemiş gibi misafir kabul ettim inş burnumdan getirmez 1-2 gün aşırı mızmız sürekli kucak istiyo bırakınca da yavrusunu kartal kapmış fatma girik gibi iç çeke çeke ağlıyo
Hahahha aynen, spa merkezinin önünde arabada da biraz emzirdim hatta emin olmak için memeyi kendi bırakana kadar emdi. Uykusundan zaten yeni uyanmıştı. Ağlayınca sudan çıkarıp meme verdim yine nasıl yapışıyor mememe sanki üç gündür evde açlıktan yorganları yemiş gibi. Kadın da “annen seni aç mı bıraktı bakiim” demez mi dönüp bişey dememek için kendimi zor tuttum. Sanki ilk defa ağlayan bebek görüyo gibiydiBize de tok ve uykusunu almıö bi şekilde getirin dediler. Tam 42 günlüktü karnı tok ve uykusunu da almıştıgiree girmez başladı ağlamaya kadın susturcam derken diğer seansları bıraktı. Bi ara katıldı ki normal huyudur evde de katılır eşimle bildiğimizden sallamadık kadın diyo devam edicek misiniz çok ağlıyo falan Biberonla süt verdik nası içiyo sanki günlerdir aç. Kadına açıklama yaparken çok utandım gerçekten tok inanın falan diyorum zmxjslaödj sonra bi ara uyur gibi oldu ben yine başladım uykusunu da almıştı aslında niye böylee oldu ayy çocuk işte falan diyorum sonuç ne ilk girdiğinde ağlayan kızım seans bitince niye bitti diye ağladı tam terazi mübarek
Hahahah girmiş bile demek ki atağaKızlar 12.hafta atağında beni neler bekliyoratatalya Papatyamaviss tarih olarak bugün giriyomuş yürek yemiş gibi misafir kabul ettim inş burnumdan getirmez 1-2 gün aşırı mızmız sürekli kucak istiyo bırakınca da yavrusunu kartal kapmış fatma girik gibi iç çeke çeke ağlıyo
Evet kesinlikle ya terazi gibi terazi valla bunlarHer şey olabilir modu olmayabilir vs.Bir anları bir anlarını tutmuyor ki en azından benim oğlum öyle
Anladım canım hastanede mi oluyorsunuzMuhtemelen 7dir canım bizim dr gittikçe söylüyor bende ileriyi sormadım hiç
Ya bu ataklara nerden bakıyorsunuz kaç gün ben internetten doğru düzgün bişey bulamadımO atak kısa 5 gunluk pek bi derdi olmadı bu suankı 4. 35 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?