2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Düzelmesine çok sevindim canım insanın kafasına takılıyor işte napıcaksın

Düzelmesine çok sevindim canım insanın kafasına takılıyor işte napıcaksın
Yamulttugu tarafın tam tersıne hep aksıyon alacaksın oynarken tutarken düzeliyor ama ben işk anneliğimde olunca hep öyle kalcak yada sorun var falan diye düşünmüştüm noroloğa bile gitmiştim en son fızıge şutladılar benı egzersizlere basladım duzeldı bılmıyordum da cok Nerden bileyim

Egzersizlerle düzeldiğine göre çok ciddi birşey değil o zaman. Çok sevindim düzelmesine. Biz de fizik tedaviye bu hafta gideceğiz bakalım ne diyecek.

Egzersizlerle düzeldiğine göre çok ciddi birşey değil o zaman. Çok sevindim düzelmesine. Biz de fizik tedaviye bu hafta gideceğiz bakalım ne diyecek.
Valla çocuğum kızılcık şerbo nursema gibi bakıyor insan haliyle biraz korkuyor neyse allah çözümsüz dert vermesin

Yok öyle olmuyor Düz yatırma düzeltti bizimkini baya canım.
Ben sola cok yatirmisim. Sag biraz bombeli. Bir klinik varmis kontrol ettiricez. Ciddi yamukluklar yoksa kasksiz hallolurmus bakalim bu arada buyudukce disarida gezmek kolay oluyormus. Bugun avm de rahatca yemekte yedim tatlida. Ilk zaman aman Allahim kabus gibiydi

Valla çocuğum kızılcık şerbo nursema gibi bakıyor insan haliyle biraz korkuyor neyse allah çözümsüz dert vermesin
Valla Kuzey'in kafasının ilk halini atayım sana mesajla,düzelmese bizimki düzelmezdi Hala biraz koca kafalıyız ama o yapı meselesi artık

Yaa kuzu ssn istanbulda misin ? Eger gosterecekssn bu kafasinin sekli ile ilgilenen bir klinik varmis on degerlendirme icin ucret alinmiyormhs bazi illerde var subeler. Oyle biseyse eger bir danis derim

Kuzum biz Eskişehir'de gittik Deniz ilk bi ağladı sonra alıştı 25 dk kaldı suda 15 dksı rahattı 5 dk ağlama 5 dk mızırdanma olarak geçti.Ordaki kadın suyu sevecek gibi duruyor sadece korkusu var onu da duş alırken suyu sevdirmeye çalışın oyun oynayın yener felan dedi.

Kafa şekli ile alakalı olduğunu sanmıyorum canım oğlum hep sağa yatmaya sağa bakmaya meyilli ama canı isteyince ya da dikkatini çekince çok rahat sola döndürüyor.

Bizimkide boyleydi hatta hala oyle. Kfasi cok guzel diyor goren ama doktor yamuk diyince moralimiz bozuldu
Bence çok güzel kafa şekli hiç yamuk gibi değil ben böyle kalmasını isterdim

Sizinki de pek tatlı olmuş ya havuzu çok sevmiş görünüyor. Bizim 12 haftalık oldu, 5 kg geldi bu hafta. Boyu geçen hafta 58'di. Minyon minyon gidiyoruz bakalım
Maşallah kuzuya bizde 10.haftadayız siz gibi olacağız sanırım yavaş yavaş minyon minyon büyüyoruz

Bence de dışarda gezmek çok kolay artık ya ben açık havada gezmeyi çok seviyorum ama avmye kafeye felan gidince de sorun olmuyor.
Bizim burda hem pati dostu hem de sigarasız mekan çok yok bir ki tane haliyle çok çıkmıyoruz avmye de çok kalabalık hastalık mevsimi diye ben gitmek istemiyorum. Bol bol park bahçe geziyoruz

Ben bir iki hafta önce bir kafede oturup tatlı yedim ilk defa kızım uyuyodu. Keşke kitabımı alsaydım yanıma dedim. Sonra alışveriş yaptık birlikte. O kadar güzel bi deneyimdi ki
Yaa kuzu ssn istanbulda misin ? Eger gosterecekssn bu kafasinin sekli ile ilgilenen bir klinik varmis on degerlendirme icin ucret alinmiyormhs bazi illerde var subeler. Oyle biseyse eger bir danis derim
İstanbul’dayım canım bu hafta bir egzersizleri deneyip haftaya rutin kontrolde kendi doktoruma bir danışayım. Sıkıntı devam ederse mutlaka araştırırım

Benimki suya bayılır banyo vakti gelince mızırdanıyor hatta soymaya başlar başlamaz sakinleşiyor küvetin içinde gülücükler atıyor. Niye böyle yaptı anlamadım can simidini sevmedi sanırım biraz sıkmış da olabilir tontik boynunu

Bize de tok ve uykusunu almıö bi şekilde getirin dediler. Tam 42 günlüktü karnı tok ve uykusunu da almıştı giree girmez başladı ağlamaya kadın susturcam derken diğer seansları bıraktı. Bi ara katıldı ki normal huyudur evde de katılır eşimle bildiğimizden sallamadık kadın diyo devam edicek misiniz çok ağlıyo falan Biberonla süt verdik nası içiyo sanki günlerdir aç. Kadına açıklama yaparken çok utandım gerçekten tok inanın falan diyorum zmxjslaödj sonra bi ara uyur gibi oldu ben yine başladım uykusunu da almıştı aslında niye böylee oldu ayy çocuk işte falan diyorum sonuç ne ilk girdiğinde ağlayan kızım seans bitince niye bitti diye ağladı tam terazi mübarek

Her şey olabilir modu olmayabilir vs.Bir anları bir anlarını tutmuyor ki en azından benim oğlum öyle

Mesajını okuyunca gülmekten uykum açıldı

O atak kısa 5 gunluk pek bi derdi olmadı bu suankı 4. 35 gün

Hahahha aynen, spa merkezinin önünde arabada da biraz emzirdim hatta emin olmak için memeyi kendi bırakana kadar emdi. Uykusundan zaten yeni uyanmıştı. Ağlayınca sudan çıkarıp meme verdim yine nasıl yapışıyor mememe sanki üç gündür evde açlıktan yorganları yemiş gibi. Kadın da “annen seni aç mı bıraktı bakiim” demez mi dönüp bişey dememek için kendimi zor tuttum. Sanki ilk defa ağlayan bebek görüyo gibiydi
Hahahah girmiş bile demek ki atağa
Her şey olabilir modu olmayabilir vs.Bir anları bir anlarını tutmuyor ki en azından benim oğlum öyle
Evet kesinlikle ya terazi gibi terazi valla bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…