Ayyy 35 mi günO atak kısa 5 gunluk pek bi derdi olmadı bu suankı 4. 35 gün
Bizim çok kötü geçmedi o atak. Ben doktora uykuya geçemiyor çok ağlıyor dediğimde bol bol sarılın dedi canımKızlar 12.hafta atağında beni neler bekliyoratatalya Papatyamaviss tarih olarak bugün giriyomuş yürek yemiş gibi misafir kabul ettim inş burnumdan getirmez 1-2 gün aşırı mızmız sürekli kucak istiyo bırakınca da yavrusunu kartal kapmış fatma girik gibi iç çeke çeke ağlıyo
Evet hastanede varmış aşı ordan direkt alıp oluyoruz, özel hastane bu hepsinde var mı bilmiyorumAnladım canım hastanede mi oluyorsunuz
Bizim rota 2.ay nimenrix 3.ay oldu ama sanki başka bi dr ikisini aynı ay yazmıştı dur bakim bulabilirsem atarım. Hızlı buldum düzenledimRota ve nimenrix aynı zamanda olurmu
Siz bundakine göre mi yaptırıyorsun canım öyleyse sizin doktor da menenjit için 5 doz yazmış benimki niye 7 doz yazdı ben anlamadımBizim rota 2.ay nimenrix 3.ay oldu ama sanki başka bi dr ikisini aynı ay yazmıştı dur bakim bulabilirsem atarım. Hızlı buldum düzenledimBen rotayı 2.ay oldu diyince o 2 ve 4 ü çıktı yoksa 3.ay rota ve bexsero yazmıştı
Yok canım benim asıl dr değil bu. Dur sana da sağlık ocağından aldığım listeyi atayımSiz bundakine göre mi yaptırıyorsun canım öyleyse sizin doktor da menenjit için 5 doz yazmış benimki niye 7 doz yazdı ben anlamadım
He sorma anasını satıyımAyyy 35 mi gün
Kız bizim lohusalık 35 gün sürmedi bu bebeler de iyice suyunu çıkardı he bu işinHe sorma anasını satıyım
Evet bizim dr da aynısını dedi 6 ay öncesi başlarsanız 7 doz 6 ay sonrası 5 doz burda da aynı bizde diğer ay başlayacağız toplam 7 doz olacak.Yok canım benim asıl dr değil bu. Dur sana da sağlık ocağından aldığım listeyi atayımSanırım oraya göre senin dr dediği oluyor
Ay maşallah yerim o bebişkoyuBebişkomu koydum
Teşekkür ederizAy maşallah yerim o bebişkoyuNasıl güzel de poz vermiş
Haha bende öyleyim işin kötüsü silmeye de elim gitmiyor telefon çökecekTeşekkür ederiz60dan fazla foto çekmişim poz yakalıcam diye
5.ay nimenrix ve bexsero yu 1 hafta arayla yaparız dedi bana doktorEvet bizim dr da aynısını dedi 6 ay öncesi başlarsanız 7 doz 6 ay sonrası 5 doz burda da aynı bizde diğer ay başlayacağız toplam 7 doz olacak.
Bu arada ben ikinci ayda rotateq yaptırdım o toplam 3 doz 3.ayda rotateq nimenrix bexero hepsi sorun olur mu acaba ?
Sorma yaaa süt alerjisinden şüphelendiğim boklu bezlerini bile silemiyorum ne alakaysaHaha bende öyleyim işin kötüsü silmeye de elim gitmiyor telefon çökecek
Oy yesınler onu maşallahÇocuğun göğsüne omuzlarına kadat ağız mendili soktuğumdan kambur durmuş yav
Bakalım bende 3.ay kontrolde sorarım artık bir de bizim doktor yenidoğanlara rutin kardiyoloji muayenesi öneriyorum dedi göz muayenesi gibi size böyle diyen oldu mu bende eğitim araştırmaya götürcem biraz daha büyüsün olmadı göz muayenesi ile birlikte hallederim dedim5.ay nimenrix ve bexsero yu 1 hafta arayla yaparız dedi bana doktor
Maşallah bakışlar çok fenaBebişkomu koydum
Bizimkiler de çok fena dökülüyo yaa. Hastane çantasına bandana koymuştum ablam kahkahayla gülmüştü sanki saçımı olcak el kadar bebenin diye. Bi doğdu anam nası saçlıMaşallah bakışlar çok fenaBizim saçlar da sizin gibi Sizdeki avantaj bandana takıyorsunuz bizde bere takmayı sevmiyoruz Kelaynak gibi geziyor benim oğlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?