2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim çok kötü geçmedi o atak. Ben doktora uykuya geçemiyor çok ağlıyor dediğimde bol bol sarılın dedi canım Sırf kucak için deli gibi ağladıkları dönem oluyor demekki. O ağlamayı da biliyorum nefesi kesiliyor ya.
Anladım canım hastanede mi oluyorsunuz
Evet hastanede varmış aşı ordan direkt alıp oluyoruz, özel hastane bu hepsinde var mı bilmiyorum

Rota ve nimenrix aynı zamanda olurmu
Bizim rota 2.ay nimenrix 3.ay oldu ama sanki başka bi dr ikisini aynı ay yazmıştı dur bakim bulabilirsem atarım. Hızlı buldum düzenledim Ben rotayı 2.ay oldu diyince o 2 ve 4 ü çıktı yoksa 3.ay rota ve bexsero yazmıştı

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-27-10-39-43-843_com.miui.gallery-edit.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 39
Siz bundakine göre mi yaptırıyorsun canım öyleyse sizin doktor da menenjit için 5 doz yazmış benimki niye 7 doz yazdı ben anlamadım

Eklentiler

• 17036631211003918635892425098158.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 39
Siz bundakine göre mi yaptırıyorsun canım öyleyse sizin doktor da menenjit için 5 doz yazmış benimki niye 7 doz yazdı ben anlamadım
Yok canım benim asıl dr değil bu. Dur sana da sağlık ocağından aldığım listeyi atayım Sanırım oraya göre senin dr dediği oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-27-10-46-41-464_com.miui.gallery-edit.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 45
Yok canım benim asıl dr değil bu. Dur sana da sağlık ocağından aldığım listeyi atayım Sanırım oraya göre senin dr dediği oluyor
Evet bizim dr da aynısını dedi 6 ay öncesi başlarsanız 7 doz 6 ay sonrası 5 doz burda da aynı bizde diğer ay başlayacağız toplam 7 doz olacak.
Bu arada ben ikinci ayda rotateq yaptırdım o toplam 3 doz 3.ayda rotateq nimenrix bexero hepsi sorun olur mu acaba ?

5.ay nimenrix ve bexsero yu 1 hafta arayla yaparız dedi bana doktor

5.ay nimenrix ve bexsero yu 1 hafta arayla yaparız dedi bana doktor
Bakalım bende 3.ay kontrolde sorarım artık bir de bizim doktor yenidoğanlara rutin kardiyoloji muayenesi öneriyorum dedi göz muayenesi gibi size böyle diyen oldu mu bende eğitim araştırmaya götürcem biraz daha büyüsün olmadı göz muayenesi ile birlikte hallederim dedim

Maşallah bakışlar çok fena Bizim saçlar da sizin gibi Sizdeki avantaj bandana takıyorsunuz bizde bere takmayı sevmiyoruzKelaynak gibi geziyor benim oğlan
Bizimkiler de çok fena dökülüyo yaa. Hastane çantasına bandana koymuştum ablam kahkahayla gülmüştü sanki saçımı olcak el kadar bebenin diye. Bi doğdu anam nası saçlı gördün mğ dedim analar hisseder şimdi de üstlee dökülüyo enseler uzuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…