Bakalım bende 3.ay kontrolde sorarım artık bir de bizim doktor yenidoğanlara rutin kardiyoloji muayenesi öneriyorum dedi göz muayenesi gibi size böyle diyen oldu mu bende eğitim araştırmaya götürcem biraz daha büyüsün olmadı göz muayenesi ile birlikte hallederim dedim
Bizim yoğun bakımda olmuştur muhtemelen hiç birşey demedi. Bexsero ağırmış bu arada canım bizim dr ilaçla destekleyeceğiz aşı olduğunda dedi. Onu da sor istersen belki önden ilaç verirsin.
Maşallah bakışlar çok fena Bizim saçlar da sizin gibi Sizdeki avantaj bandana takıyorsunuz bizde bere takmayı sevmiyoruzKelaynak gibi geziyor benim oğlan
Bizim de köpeğimiz var 2022 temmuz doğumlu belçika kurdu ama köydeki evimizde gündüz gözüyle bi tanıştıramadık diye üzülüyoduk geçen pazar sabahtan gittik Allahım nasıl kıskanıyo kim kızımı alırsa gidiyo ayaklarına yatıyo hele bana neler yaptı kızıma dokunmayayım diye
Maşallah hepinize ya Linanın yanaklar sanki ertuşun izinden gidiyor gibi Papatyamaviss
Bizimki de dudakları büze bize ağlayınca hiç kıyamıyorumm atatalya
Ben de hawaii gömleğini giydirdim sabah, ya bebek gömleği ütü ister mi hiç, buruşmuş Sandaletleri bile var, ah be yaza olmaz ki bunlar
Maşallah hepinize ya Linanın yanaklar sanki ertuşun izinden gidiyor gibi Papatyamaviss
Ben de hawaii gömleğini giydirdim sabah, ya bebek gömleği ütü ister mi hiç, buruşmuş Sandaletleri bile var, ah be yaza olmaz ki bunlar
Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum bebeğimin 3 ayının dolmasına 1 hafta var .
Sizin bebişleriniz oyuncakları eline verdiğinizde alıyor mu acaba bizimki henüz almıyor aklıma takıldı erken mi acaba
Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum bebeğimin 3 ayının dolmasına 1 hafta var .
Sizin bebişleriniz oyuncakları eline verdiğinizde alıyor mu acaba bizimki henüz almıyor aklıma takıldı erken mi acaba