O zaman erken gibi dimi biraz daha zaman geçsin tekrar deneyeceğimBen tutturuyorum ama kendisi tutmuyor
Bazen tutuyo bazen tutmuyo keyfine bağlıKızlar sizlere birşey sormak istiyorum bebeğimin 3 ayının dolmasına 1 hafta var .
Sizin bebişleriniz oyuncakları eline verdiğinizde alıyor mu acaba bizimki henüz almıyor aklıma takıldı erken mi acaba
Bizimkini ben bir halt yiyip kendim döktümBizimkiler de çok fena dökülüyo yaa. Hastane çantasına bandana koymuştum ablam kahkahayla gülmüştü sanki saçımı olcak el kadar bebenin diye. Bi doğdu anam nası saçlıgördün mğ dedim analar hisseder şimdi de üstlee dökülüyo enseler uzuyo
Kuzum bize menenjit aşıları çok ateş yapar sık takip edersin yapınca demişti ama bakalım daha ayrıntılı sorarımBizim yoğun bakımda olmuştur muhtemelen hiç birşey demedi. Bexsero ağırmış bu arada canım bizim dr ilaçla destekleyeceğiz aşı olduğunda dedi. Onu da sor istersen belki önden ilaç verirsin.
Ayy nasılsın oyuncudur o şimdi benim kızım 2021 mart doğumlu bu yıl doğum gününü kardeşi ile kutlayacağız inşallah(2 yaş doğum gününü koyayım fotoBizim de köpeğimiz var 2022 temmuz doğumlu belçika kurdu ama köydeki evimizde gündüz gözüyle bi tanıştıramadık diye üzülüyoduk geçen pazar sabahtan gittik Allahım nasıl kıskanıyo kim kızımı alırsa gidiyo ayaklarına yatıyo hele bana neler yaptı kızıma dokunmayayım diye
O nasıl dudak büzme eriyorumnBu da benim eridiğim hali oğluşun
Maşallah ya siz martta bile giyersiniz ama o zamana küçülürMaşallah hepinize ya Linanın yanaklar sanki ertuşun izinden gidiyor gibiPapatyamaviss
Bizimki de dudakları büze bize ağlayınca hiç kıyamıyorummatatalya
Ben de hawaii gömleğini giydirdim sabah, ya bebek gömleği ütü ister mi hiç, buruşmuşSandaletleri bile var, ah be yaza olmaz ki bunlar
Kız bursada değil misin nilüferdekiler hep 300-350-400-450 ben 300e götürdüm kasım sonu xmdksksk
Ya Bursa ne uygunmuş kız bizin sıpa doğum paketinde hediyeydi ama fiyatını sordum 650 lira dediler hediye olmasa o parayı vermezdim sanırımİnegöldeyim ben ya burda bıtane varfoto cekımı yaptırdım onun yerıne ıste 750 tl
Oğlum 2 aylıkken oyun halısındaki oyuncaklarını tutmaya başladı hafif hafif ama her zaman yapmıyor bir de bilinçli bir tutma değil tabiKızlar sizlere birşey sormak istiyorum bebeğimin 3 ayının dolmasına 1 hafta var .
Sizin bebişleriniz oyuncakları eline verdiğinizde alıyor mu acaba bizimki henüz almıyor aklıma takıldı erken mi acaba
Dudak büzmeler fena ya. Bunu çektiğimiz gün çok huysuzdu hep ağladı arada bi ağlarken gülüyordu. Oğluş da artistMaşallah hepinize ya Linanın yanaklar sanki ertuşun izinden gidiyor gibiPapatyamaviss
Bizimki de dudakları büze bize ağlayınca hiç kıyamıyorummatatalya
Ben de hawaii gömleğini giydirdim sabah, ya bebek gömleği ütü ister mi hiç, buruşmuşSandaletleri bile var, ah be yaza olmaz ki bunlar
Valla o büzme ile bizi parmağında oynatacak gibi geliyorO nasıl bır ağlayıs kıyamam
Nimenrix hiiç yan etki yapmadı gayet iyiydi bakalım bexsero ne olacak.Bizimkini ben bir halt yiyip kendim döktümŞimdi yeni çıktı ama kim bilir ne zaman uzayacak
Ama bandına şansız da takılır hatta kulağı korumak için bere yerine takılır ne güzel
Kuzum bize menenjit aşıları çok ateş yapar sık takip edersin yapınca demişti ama bakalım daha ayrıntılı sorarım
Ayy nasılsın oyuncudur o şimdi benim kızım 2021 mart doğumlu bu yıl doğum gününü kardeşi ile kutlayacağız inşallah(2 yaş doğum gününü koyayım foto)Benim kızım ilk hafta aşırı kıskandı yani ne zaman oğlumu kucağıma alsam ya gelip dibime sokuldu ya geldi zıpladı kucağıma doğru felan sonradan alıştı şimdi de eşim ve kv oğlanı severken aynı şeyi yapıyor eşim eve gelince önce onu seviyor yoksa kendini sevdirene kadar sürekli uluyor Oğlum uyuyunca yanıma gelip oynuyor Oğlan ağlayınca havlıyor bize haber vermek için işte yanındaysa elini yüzünü yalıyor sussun diye Bir kaç kere oğlan koltukta yatarken topunu getirip yanına koydu oynayalım diye
Lucky baya baya alıştı çok şükür ama Deniz'in ona alışması yavaş yavaş olacak gibi duruyor yaladığı zaman korkup ağlıyor
O nasıl dudak büzme eriyorumn
Maşallah ya siz martta bile giyersiniz ama o zamana küçülür
Gözler çekik mi ne
Ya Bursa ne uygunmuş kız bizin sıpa doğum paketinde hediyeydi ama fiyatını sordum 650 lira dediler hediye olmasa o parayı vermezdim sanırım
Yenidoğan çekimi bende sordum aile ile birlikte 2 bin dediler ya 750 tl de çok ucuzmuş gelip orda yaptırsam aynı fiyata gelirdi
Oğlum 2 aylıkken oyun halısındaki oyuncaklarını tutmaya başladı hafif hafif ama her zaman yapmıyor bir de bilinçli bir tutma değil tabi
Biz 12. Hafta atağındayız sanırım memeyi asla emmek istemiyor karnı tok olsa da sürekli ağlıyor yanında olmamı istiyor uykuya direniyor
Benimki de 5 EkimBazen tutuyo bazen tutmuyo keyfine bağlı11 ekim doğumlu
MaşallahBizimkini ben bir halt yiyip kendim döktümŞimdi yeni çıktı ama kim bilir ne zaman uzayacak
Ama bandına şansız da takılır hatta kulağı korumak için bere yerine takılır ne güzel
Kuzum bize menenjit aşıları çok ateş yapar sık takip edersin yapınca demişti ama bakalım daha ayrıntılı sorarım
Ayy nasılsın oyuncudur o şimdi benim kızım 2021 mart doğumlu bu yıl doğum gününü kardeşi ile kutlayacağız inşallah(2 yaş doğum gününü koyayım foto)Benim kızım ilk hafta aşırı kıskandı yani ne zaman oğlumu kucağıma alsam ya gelip dibime sokuldu ya geldi zıpladı kucağıma doğru felan sonradan alıştı şimdi de eşim ve kv oğlanı severken aynı şeyi yapıyor eşim eve gelince önce onu seviyor yoksa kendini sevdirene kadar sürekli uluyor Oğlum uyuyunca yanıma gelip oynuyor Oğlan ağlayınca havlıyor bize haber vermek için işte yanındaysa elini yüzünü yalıyor sussun diye Bir kaç kere oğlan koltukta yatarken topunu getirip yanına koydu oynayalım diye
Lucky baya baya alıştı çok şükür ama Deniz'in ona alışması yavaş yavaş olacak gibi duruyor yaladığı zaman korkup ağlıyor
O nasıl dudak büzme eriyorumn
Maşallah ya siz martta bile giyersiniz ama o zamana küçülür
Gözler çekik mi ne
Ya Bursa ne uygunmuş kız bizin sıpa doğum paketinde hediyeydi ama fiyatını sordum 650 lira dediler hediye olmasa o parayı vermezdim sanırım
Yenidoğan çekimi bende sordum aile ile birlikte 2 bin dediler ya 750 tl de çok ucuzmuş gelip orda yaptırsam aynı fiyata gelirdi
Oğlum 2 aylıkken oyun halısındaki oyuncaklarını tutmaya başladı hafif hafif ama her zaman yapmıyor bir de bilinçli bir tutma değil tabi
Kız yok mart en soğuk aydı geçen senelerdeMaşallah ya siz martta bile giyersiniz ama o zamana küçülür
Gözler çekik mi ne
Valla çok kıyafete yazık oluyor böyleDudak büzmeler fena ya. Bunu çektiğimiz gün çok huysuzdu hep ağladı arada bi ağlarken gülüyordu. Oğluş da artistKıyafetlere ben çok üzülüyorum ya bize halamlar Amerika'dan bi sürü tulum getirmiş kışlık 0-3 ay idi hepsi. E buraya kış yeni geldi buna da gelme denirse 3 gündür hergün yürüyüşteyiz hava mükemmel biliyosun Ve o tulumların hiçbirini giyemedi
Düz kafa yastığı al istersen canım ben almıştım uzun süre de yattığı söylenemez ama biraz kullandım. Doktora sordum kullanayım mı diye olur demiştiMerhaba kızlaruzun zamandır giremiyorum burayı özlemişim umarım herkes çoook çoook iyidir.
Size bir şey sormak istiyorum birkaç sayfa önce konuşulmuş galiba.
Ece'ye kendi doktorumuz izinliyken gittiğim başka bir doktor dikkat et düz kafaya meyillilik var dedi. Kendi doktorumuz ve asmdeki hemşiremiz gayet normal dedi hatta hemşire 6. Aydan sonra çoğu bebeğin kafa şekli düzelir dedi. Çok korkuyorum dümdüz kafası olursa diye sağa sola da yatan bir bebek değildir kendileri kolu mu ağrıyor bilmiyorum. Kafasına sağa sola yön veriyorum hoooopp geri düzeltiyorsizin bebeklerinizde durum ne size ne söylendi
Yoğurt mayalamak cok zor olmasa gerekKızlar arada Eylül annelerini de okuyorum ek gıda dönemi için yoğurt mayalama makinasından bahsediliyor siz almayı düşünüyor musunuz
Benim evde hep ev yoğurdum bulunur..bide yoğurt makinesi bana çok boşa para gibi geliyorKızlar arada Eylül annelerini de okuyorum ek gıda dönemi için yoğurt mayalama makinasından bahsediliyor siz almayı düşünüyor musunuz
Fırın da aynı işi yapiyorYoğurt mayalamak cok zor olmasa gerekpratıktır muhakkak tek olayı sıcaklığı koruması
İnşallah bir şey olmazValla o büzme ile bizi parmağında oynatacak gibi geliyor
Nimenrix hiiç yan etki yapmadı gayet iyiydi bakalım bexsero ne olacak.
Bazen bundan da fazla iniyor aşağı o dudak izlemekten müdahale edemiyorum
Kesinlikle büyümesini isterken bu anlarını kaçırmak istemiyorum keşke her anını kokusunu beynime kazıyabilsemMaşallahartık büyüyorlar bilinçli hareketlerini görmek için sabırsızlanıyor insan
Kızlar arada Eylül annelerini de okuyorum ek gıda dönemi için yoğurt mayalama makinasından bahsediliyor siz almayı düşünüyor musunuz
Yoğurt mayalamak cok zor olmasa gerekpratıktır muhakkak tek olayı sıcaklığı koruması
Bana o makineler gereksiz geliyor ya.Bizim evde de hep ev yoğurdu olur önceden ben mayalardım şimdi kv mayalıyor.Benim evde hep ev yoğurdum bulunur..bide yoğurt makinesi bana çok boşa para gibi geliyoryoğurt yapmak o kadar zor bisey degil
Ben hiç mayalamadın kararsız kaldım 3 gün içinde tüketilmesi gerekiyor falan diyorlar bilmiyorum o zaman gelince nasıl bir yol izlerimİnşallah bir şey olmazBizim doktor ikisi aynı anda dedi ama aynı gün mü aynı ay söylemedi dediğin gibiyse aynı gün çok ağır olur.
Bizimki bu ara nazil ağlamayı bıraktı etini cımbızla çekiyoruz sanki ciyak ciyak ağlıyor kv kim dayak attı oğlum sana kim diyor
Kesinlikle büyümesini isterken bu anlarını kaçırmak istemiyorum keşke her anını kokusunu beynime kazıyabilsem
Bana o makineler gereksiz geliyor ya.Bizim evde de hep ev yoğurdu olur önceden ben mayalardım şimdi kv mayalıyor.
Hatta geçen gün konusu geçti ek gıdada günlük küçük kavanozda mayalarız dedi bende gerek var mı o küçük kavanozlarda 4-5 günde mayalarız diyince olsun taze taze yesin günlük yaparız dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?