2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar merhaba nasiliniz?
3 aylik olmamiza 1 hafta kaldi.Gelenim gidenim bitmedi 2 gunde 1 misafirim geliyor.
Bebisler nasil?
Kizlar mama ile besleyenler kac cc mama veriyorsunuz ?kac saatte bir besliyorsunuz.gece uykulari nasil

Düz kafa yastığı al istersen canım ben almıştım uzun süre de yattığı söylenemez ama biraz kullandım. Doktora sordum kullanayım mı diye olur demişti
Güvenli yan yatış yastığı almıştım bunu da alayım canım sağol Kuzey kuş yatıyor mu bu yastıkla
Kizlar merhaba nasiliniz?
3 aylik olmamiza 1 hafta kaldi.Gelenim gidenim bitmedi 2 gunde 1 misafirim geliyor.
Bebisler nasil?
Kizlar mama ile besleyenler kac cc mama veriyorsunuz ?kac saatte bir besliyorsunuz.gece uykulari nasil
Gece uykuları mızır mızır emziği düştüğü an ağlıyor gözlerini açıyor ve sallanmak istiyor çok derin değil yani.
Anne sütü ve mama ile gidiyorum çok belli olmuyor inanki bu aralar da az içiyor iştahımız pek yok nedense. Sen kendinizden örnek ver ben onun üzerinden kendimle kıyaslayayım canım

3 saatte bir 90 cc iciyor canim

Fırın da aynı işi yapiyor
Bende fırında mayalarım yapacağım zaman Ertuğrul ev yoğurdunu yemıyor o yuzden yapmıyorum hıc süt alerjısı vardı bebekken bır kez yaptım o son oldu cocuk kızarıp kabarınca airfryde olur mu dıye dusundum mınık bebe kavanozlarına yapılırsa

Ben hiç mayalamadın kararsız kaldım 3 gün içinde tüketilmesi gerekiyor falan diyorlar bilmiyorum o zaman gelince nasıl bir yol izlerim
Bikac kere mayalasan tutturursun canım...valla biz genelde 5litreden mayaliyoruz bazen öyle oluyor ki 15 gün kalıyor o yoğurt hiçte bisey olmuyor...sadece tek tencere yaparsan o kadar sürede bayatlar..ben 1litrelik kavanozlarda mayaliyorum kaşık demedikçe taptaze kalıyor
Satilucky ben de oğlumda minik kavanozlarla yapiyordum daha taze kalıyor öyle

Merhaba bizde anne sütü ve mama destekli olarak gidiyoruz bu aralar emmek istemiyor gün içinde 300 cc civarı içiyor yatana kadar sizinki anne sütü almıyor mu
O zaman sizinki günlük 500 cc civarı mı alıyor
Anne sutu az geliyor mamayla besleniyor.500 cc yakin oluyor sanirim.

Ek gıdaya geçene kadar ben buna bi çalışayım en iyisi

Bence olur neden olmasın maksat ısı sabit kalsın
Valla benim oğlumda çok bayıla bayıla yemiyor ama eşimle ben çok tüketiyoruz oğluma da çorba falan yapıyorum seviyor yoğurt çorbasını cacık olacakta seviyor poğaça kek içine yemeklerin terbiyesini falan ben baya kullanıyorum mutfakta yoğurdu ..evde yoğurt olmadı mı eksik hiissediyorum

1HANIM arkadasımm nerelerdesin sanki seni göremiyorum
Ay canım bir süredir giremedim siteye önce kuzenim sonra da çok yakın bir arkadaşımı kaybettik. Bi yas sürecine girdim elime telefon bile almadım 1-2 gündür normalleşmeye başladım işte.

Çok yatmıyor artık bi ara yatırdım yanında iken yatırabiliyorum sadece dönemez diye bırakamıyorum

Bebişkomu koydum
Hani nerde??
Ay canım bir süredir giremedim siteye önce kuzenim sonra da çok yakın bir arkadaşımı kaybettik. Bi yas sürecine girdim elime telefon bile almadım 1-2 gündür normalleşmeye başladım işte.
Başın sağolsun canım allah sana ve sevenlerine sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…