Güvenli yan yatış yastığı almıştım bunu da alayım canım sağol Kuzey kuş yatıyor mu bu yastıklaDüz kafa yastığı al istersen canım ben almıştım uzun süre de yattığı söylenemez ama biraz kullandım. Doktora sordum kullanayım mı diye olur demişti
Gece uykuları mızır mızır emziği düştüğü an ağlıyor gözlerini açıyor ve sallanmak istiyor çok derin değil yani.Kizlar merhaba nasiliniz?
3 aylik olmamiza 1 hafta kaldi.Gelenim gidenim bitmedi 2 gunde 1 misafirim geliyor.
Bebisler nasil?
Kizlar mama ile besleyenler kac cc mama veriyorsunuz ?kac saatte bir besliyorsunuz.gece uykulari nasil
3 saatte bir 90 cc iciyor canimGüvenli yan yatış yastığı almıştım bunu da alayım canım sağol Kuzey kuş yatıyor mu bu yastıkla
Gece uykuları mızır mızır emziği düştüğü an ağlıyor gözlerini açıyor ve sallanmak istiyor çok derin değil yani.
Anne sütü ve mama ile gidiyorum çok belli olmuyor inanki bu aralar da az içiyor iştahımız pek yok nedense. Sen kendinizden örnek ver ben onun üzerinden kendimle kıyaslayayım canım
Merhaba bizde anne sütü ve mama destekli olarak gidiyoruz bu aralar emmek istemiyor gün içinde 300 cc civarı içiyor yatana kadar sizinki anne sütü almıyor mu3 saatte bir 90 cc iciyor canim
Bende fırında mayalarım yapacağım zaman Ertuğrul ev yoğurdunu yemıyor o yuzden yapmıyorum hıc süt alerjısı vardı bebekken bır kez yaptım o son oldu cocuk kızarıp kabarıncaFırın da aynı işi yapiyor
Bikac kere mayalasan tutturursun canım...valla biz genelde 5litreden mayaliyoruz bazen öyle oluyor ki 15 gün kalıyor o yoğurt hiçte bisey olmuyor...sadece tek tencere yaparsan o kadar sürede bayatlar..ben 1litrelik kavanozlarda mayaliyorum kaşık demedikçe taptaze kalıyorBen hiç mayalamadın kararsız kaldım 3 gün içinde tüketilmesi gerekiyor falan diyorlar bilmiyorum o zaman gelince nasıl bir yol izlerim
Anne sutu az geliyor mamayla besleniyor.500 cc yakin oluyor sanirim.Merhaba bizde anne sütü ve mama destekli olarak gidiyoruz bu aralar emmek istemiyor gün içinde 300 cc civarı içiyor yatana kadar sizinki anne sütü almıyor mu
O zaman sizinki günlük 500 cc civarı mı alıyor
Ek gıdaya geçene kadar ben buna bi çalışayım en iyisiBikac kere mayalasan tutturursun canım...valla biz genelde 5litreden mayaliyoruz bazen öyle oluyor ki 15 gün kalıyor o yoğurt hiçte bisey olmuyor...sadece tek tencere yaparsan o kadar sürede bayatlar..ben 1litrelik kavanozlarda mayaliyorum kaşık demedikçe taptaze kalıyor
Satilucky ben de oğlumda minik kavanozlarla yapiyordum daha taze kalıyor öyle
Bence olur neden olmasın maksat ısı sabit kalsınBende fırında mayalarım yapacağım zaman Ertuğrul ev yoğurdunu yemıyor o yuzden yapmıyorum hıc süt alerjısı vardı bebekken bır kez yaptım o son oldu cocuk kızarıp kabarıncaairfryde olur mu dıye dusundum mınık bebe kavanozlarına yapılırsa
Evet benimde anne sütü az geliyor olsun sağlıklı olsunlarda yapıcak birşey yok ek gıdaya geçince daha güzel olucak inşallah herşeyAnne sutu az geliyor mamayla besleniyor.500 cc yakin oluyor sanirim.
İnsallah ozaman burdan yemek tariflerini paylasicaz♡♡Evet benimde anne sütü az geliyor olsun sağlıklı olsunlarda yapıcak birşey yok ek gıdaya geçince daha güzel olucak inşallah herşey
Kuzey de 3 saatte bir 90 cc canım. Ama gece mama yok 12-1 gibi mama yiyor sonra sabah 9-10 a kadar sadece anne sütü3 saatte bir 90 cc iciyor canim
Ay canım bir süredir giremedim siteye1HANIM arkadasımm nerelerdesin sanki seni göremiyorum
Gece kac kere kalkiyor canimKuzey de 3 saatte bir 90 cc canım. Ama gece mama yok 12-1 gibi mama yiyor sonra sabah 9-10 a kadar sadece anne sütü
Çok yatmıyor artık bi ara yatırdım yanında iken yatırabiliyorum sadece dönemez diye bırakamıyorumGüvenli yan yatış yastığı almıştım bunu da alayım canım sağol Kuzey kuş yatıyor mu bu yastıkla
Gece uykuları mızır mızır emziği düştüğü an ağlıyor gözlerini açıyor ve sallanmak istiyor çok derin değil yani.
Anne sütü ve mama ile gidiyorum çok belli olmuyor inanki bu aralar da az içiyor iştahımız pek yok nedense. Sen kendinizden örnek ver ben onun üzerinden kendimle kıyaslayayım canım
1Gece kac kere kalkiyor canim
Hani nerde??Bebişkomu koydum
Başın sağolsun canım allah sana ve sevenlerine sabırlar versinAy canım bir süredir giremedim siteyeönce kuzenim sonra da çok yakın bir arkadaşımı kaybettik. Bi yas sürecine girdim elime telefon bile almadım 1-2 gündür normalleşmeye başladım işte.
Bizde nuna var çok memnunum... kendim sallıyorum ama baya işe yariyorKızlar merhaba bebişleriniz için ana kucağı aldınız mı ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?