2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay canım bir süredir giremedim siteye önce kuzenim sonra da çok yakın bir arkadaşımı kaybettik. Bi yas sürecine girdim elime telefon bile almadım 1-2 gündür normalleşmeye başladım işte.
Basin sağolsun arkadasim,Allah geride kalanlara saglikli omur versin

Ay canım bir süredir giremedim siteye önce kuzenim sonra da çok yakın bir arkadaşımı kaybettik. Bi yas sürecine girdim elime telefon bile almadım 1-2 gündür normalleşmeye başladım işte.
Canım benim başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

Ya çok üzüldüm Allah rahmet eylesin anladım bişey olduğunu ya

Sadece gece anne süt gündüz mama mı veriyorsunuz acaba
Gündüz emiyor yine ama emse bile o 3 saatte bir 90 cc istiyor. Biraz azaltmaya başlamıştım aslında ama tekrar 90a çıktı. O da normal sanırım 4,5 aylık olduk biz 2 aydır falan hep 3 saatte bir 90 cc gidiyor artık ihtiyacı da arttı

Bu gülmeler tam erimelik ama o zaman paylaştığım da dudak büzmeydi. Bak koydum yine ☺ Bitiyorum şu haline o alt dudak mahvediyor beni
Ah güzelim güzel gözlüm. Yaş gelmeye başlamış iyice maşallah tüm bebeklerimize inşallah sadece mutluluktan ağlarlar

Evet artık mideleri büyüyor bebişlerin bizimki de gündüz emse de mama yiyor bende 2 saatte 1 80 yada 70 cc veriyorum

Ah güzelim güzel gözlüm. Yaş gelmeye başlamış iyice maşallah tüm bebeklerimize inşallah sadece mutluluktan ağlarlar
Amin canım O gün huysuz günüydü böyle ağlıyor 1 dk sonra gülüp tekrar dudak büzüyordu Baya yaş geliyor artık Kuzey'de uyku için ağladığında ne yaşlar akıyor

1HANIM kuzum başınız sağolsun mekanları cennet olsun rabbim kalanlara sabır versin

Evet artık mideleri büyüyor bebişlerin bizimki de gündüz emse de mama yiyor bende 2 saatte 1 80 yada 70 cc veriyorum
Bizim 1 haftadır mama alımı baya azaldı günde 4-5 kez 60 cc veriyorum fazladan teklif ettiğimi almıyor.Bakalım cuma günü tartı günü belli olur sütüm mü arttı yoksa iştahsızlık mı oldu

Bizim 1 haftadır mama alımı baya azaldı günde 4-5 kez 60 cc veriyorum fazladan teklif ettiğimi almıyor.Bakalım cuma günü tartı günü belli olur sütüm mü arttı yoksa iştahsızlık mı oldu
Hadi bakalım güzel haberler al inşallah Biz de azaltmıştık da bizimki büyümesinden kaynaklı bence tekrar eskiye döndü

atatalya Deniz'in de baya baya gözyaşı geliyor artık akıyor bildiğin içim gidiyor ama ortada bir şey de yok tok,gazı yok,kakayı gündüz yaptı,altı temiz,gündüz 1.5 saat temiz havada yürüdük, yine ağlıyor yine ağlıyorhele bugün akşamdan beri ağlıyor duruyor ağlıyor ya anlamadım

Ay geçen bizimde öyleydi işte. Ağla ağla bitirdi bizi, sürekli uyumak istedi ertesi gün normale döndü. Oluyor öyle bi günleri demek arada. Ertesi gün devam etse doktoruna soracaktım.

3 saatte bir 90 cc iciyor canim
Ece 3-4 saatte bir 100-110 cc falan içiyor genelde 4 saatte bir acıkıyor. Anne sütünde emzirmeden sonra 30 cc falan içiyordu sadece son zamanlarda yine memeden uzaklaştı emmiyor sağımla veriyorum. 80-95 cc içiyor onunla da 3 saat falan uyuyor
Başınız sağolsun kuzum
Çok yatmıyor artık bi ara yatırdım yanında iken yatırabiliyorum sadece dönemez diye bırakamıyorum
Doğru Kuzey dönüyordur artık

Dönme çabaları başladı. Bacakları atıyor alt değişirken ☺ Kusar başını çeviremez falan diye bırakmadım ben o yastıkta yalnız başına. Düz kafa yastığı diye bak farklı modeller de vardı. Kuzey gün içinde memeyi çok sık istiyor o yüzden sağma ile hiç süt çıkmıyor gün içinde. Gece deneyeceğim bi deneyemedim ne kadar sütüm var bilmiyorum. Gece uyuduğunda ancak doluyor işte doyacağı kadar o yüzden geceyi sadece anne sütü ile geçirebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…