2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bazen annelikten istifa edemiyo muyuz diye ciddi ciddi düşünmüyo değilim..
Kızımı çok seviyorum inanılmaz çok hem de. Yüzüne bakınca bile içim eriyor
Ama bazen o kadar yoruluyorum ki..
Bugün akşama kadar yalnızdım toplamda 1,5 saat uyumadı. Yatırıp uyutmak istediğimde sanki yatak batıyor gibi ağlıyor. Sadece memede uyumak istiyor. Uyuyor yatırıyorum kalkıyor. Memede vücudunu devamlı kasmalar, bacaklarını dizime ya da yere basıp sırtını havaya kaldırmalar.. emzirirken tutmaya çalışmaktan sırtım ağrıdı. Zaten yarım saatte bir emziriyorum..saat 9dan beri uyutmaya çalışıyoruz yok arkadaş yok. Eşimin kucağında ağlıyor şu an. Ben de ağlayacağım ramak kaldı

Deniz de akşam 18.30dan beri uyumadı sürekli ağlıyor dinleniyor bir daha ağlıyor biraz dalıyor uyanıyor bir daha ağlıyor sürekli kucakta gezelim gezerken iç çeke çeke ağlayım durunca yaygarayı basayım modunda
Az önce eşim sen bırak ben gezdireyim dedi ona da bir şey diyemiyorum gündüz okul akşam iş adam zombi gibi oldu dedim sen yat ama sen hiç iyi değilsin dedi benim kavgam kendimle dedim gerçekten bazen sorguluyorum ben anne olmak için erken mi davrandım ya da ben anneliği beceremiyor muyum diye

Ay geçen bizimde öyleydi işte. Ağla ağla bitirdi bizi, sürekli uyumak istedi ertesi gün normale döndü. Oluyor öyle bi günleri demek arada. Ertesi gün devam etse doktoruna soracaktım.
Arada böyle zamanları oluyor demek inşallah yarın normale döner

Dün gece oğlumla gezerken aynı şeyi düşündüm acaba ben mi beceremiyorum yine bir ağlama kriziydi

Dün gece oğlumla gezerken aynı şeyi düşündüm acaba ben mi beceremiyorum yine bir ağlama kriziydi
Öyle ya da böyle bi şekilde büyüyecekler bunu biliyorum farkındayım ama kendimi sorgulamaktan alıkoyamıyorum
Belki de böyle düşünerek en güzel anları kaçırıyorum diyip bir daha üzülüyorum

Yo hayır asla öyle düşünme. Annelik bir süreç biz ilk kez anne oluyoruz. Öğreneceğiz. Bazı şeyleri yanlış yapacağız ama sonunda doğrusunu bulacağız. Dünyaya bir bebek getirdik. Bir de anne. Nasıl büyüme sancıları oluyorsa bebeğin, annenin de oluyor. Böyle zamanlarda eşlerin desteği çok kıymetli. Bazen onların da yapacağı bir şey olmuyor bebek sadece anneyi istiyor. Bunaltıcı belki evet ama çok iyi biliyoruz ki geçecek hatırlamayacağız bile.
Kızımı uyutmak için o kadar uğraştık. En son demek ki uykusu yok deyip oyun halısına koydum. Bir bölüm friends açtım kendime. Orda kendi kendine debelenirken uyudu. yapmadığım şey kalmamıştı uyuması için demek ki sonunda yoruldu.
Belki de bazen bizim biraz sakin olmamız gerekiyor. Bizim stresimiz de bebeklerimizi çok etkiliyor.

Hoş şu an böyle söylemesi kolay insan bunalınca ay biraz sakin kalayım diyemiyor :)

Ay canım bir süredir giremedim siteye önce kuzenim sonra da çok yakın bir arkadaşımı kaybettik. Bi yas sürecine girdim elime telefon bile almadım 1-2 gündür normalleşmeye başladım işte.
Canım benim başın sağolsun. Rabbim sabırlar versin

Ay canım bir süredir giremedim siteye önce kuzenim sonra da çok yakın bir arkadaşımı kaybettik. Bi yas sürecine girdim elime telefon bile almadım 1-2 gündür normalleşmeye başladım işte.
Canım başınız sağolsun

Bu ara bizde de akşamları ağlama seansları var hatta gündüz uykudan uyanınca da oldu aynısı öyle olunca çocuğu yıkıyorum bi kendine gelsin diye Benim çocuk da uykusu gelince hep meme arıyor eşimde de durmuyor Eskiden o kundaklar ninni açar uyuturdu ilk zamanlar. Şimdi hep benim kucağımda, gece beşiğine koyunca ses etmiyor (çok dikkatli koyduğum sürece) ama gündüz asla geçmiyor. Öyle susmayan ağlamalar olduğunda bizim de ortamdan resetlenmemiz gerekiyor ya bi odadan çıkıp geri gelmek bile fark ediyor. Ayrıca istifa edemiyoruz öyle ya da böyle başarıcaz bu işi

Kızlar 37.4 ateşi vardı akşam 7 de 1 çay kaşığı parol ver dediler. Saatlerdir sırt üstü yatmak istemiyor yine ateşi düşmedi yine 1 çat kaşığı parol verdim. Alt gaz çıkarırken beze kan bulaştı doktora goturmelimiyim.

Basin sağolsun arkadasim,Allah geride kalanlara saglikli omur versin

Başınız sağolsun

Canım benim başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

Ya çok üzüldüm Allah rahmet eylesin anladım bişey olduğunu ya

1HANIM canım başın sağolsun çok üzgünüm

Canım benim başın sağolsun. Rabbim sabırlar versin

Teşekkür ederim kızlar sağ olun

Bugün nasılsınız canım

Yalnız olmak zor gerçekten bende yalnız kaldığımda mahvoluyorum. Ama büyüdükçe rahatlayacağız canım merak etme. Mesela 2-3 hafta önce hiç kendi halinde oynamıyordu şimdi arada bir oyuncakları ile oynuyor elini atmaya başladı baya. Biraz daha zamanımız var büyüdükçe zor diyorlar ama bence daha kolay. Biraz önce oyuncakları ile oynarken uyudu mesela hiç beklemediğim birşey ağlamak istiyorum
Kuzum ya hepimiz aynıyız,her anne aynı. Becerememekle hiç ilgisi yok büyümeleri böyle oluyor demekki gelişimlerine ayak uydurmaya çalışıyorlar belki bilemiyoruz. Geçecek hepsi keyifli günlerimiz başlayacak

Evet canim gotur kanli kaka doktor görsün

Yani evet bana da tecrübe oldu ortam değişikliği. Deneye deneye öğreniyoruz işte
Canım naptın götürdün mü?
Oy maşallah Kuzey’e ya aslında bu işin kolayı yok her dönemin kendine göre zorlukları var. Çok eminim bir süre sonra bu sıkıntılı günleri unutacağız. Ama dönemin içindeyken ruh halimiz tam da bu böyle zamanlarda buraya yazmak yalnız olmadığını bilmek insana güç veriyor.

iyi ki varsınız

Bende öyle durumlarda büyüyecek bu anları özleyeceksin diyorum kendime
Naptınız götürdün mü

Kızlar ben regl oldum böyle hayal etmemiştim bir süre daha korur diyordum beni emzirmek çikolata kisti öyküm olduğu için regl ağrılarından uzak kalmak iyi geliyordu

Bende öyle durumlarda büyüyecek bu anları özleyeceksin diyorum kendime

Naptınız götürdün mü
Evet canim gotur kanli kaka doktor görsün
Kakasinda değildi sanırım popo çevresinden bulaşmıştı beze yara var çünkü. Ateşi aynı ama düşmüyor bir türlü bu parolu ne sıklıkla ne kadar versem doğru olur en son sabah 6 da 1 çay kaşığı vermiştim

Geçmiş olsun canım pişik mı var yoksa makat çatlağı falan mi makat ta çatlak varsa cocuk cerrahi görse iyi olur
Ateşi de aşıdan mı oldu hasta mi 6 saatte bir verebilirsin ates düşürücü

Geçmiş olsun canım pişik mı var yoksa makat çatlağı falan mi makat ta çatlak varsa cocuk cerrahi görse iyi olur
Ateşi de aşıdan mı oldu hasta mi 6 saatte bir verebilirsin ates düşürücü
Sagol canım biz hastayız bizden mi bulaştı acaba çok dikkat edemedim. Pişik gibi aşı zamanı fitil vermiştim ondan sonra iyilesmedi doğru düzgün elimde pişik kremi harici kremde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…