2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sagol canım biz hastayız bizden mi bulaştı acaba çok dikkat edemedim. Pişik gibi aşı zamanı fitil vermiştim ondan sonra iyilesmedi doğru düzgün elimde pişik kremi harici kremde yok.
Kıyamam kanayacak kadar pişik olduysa canı da acıyodur...Bu kadar pisiğe ince yapılı pişik kremi fayda etmiyor canım istersen eczaneden sudocrem yada hametan benzeri bi krem al..sudocrem çok temiz içerikli değil ama böyle pisiklerde ben çok faydasını gördüm oğlumda hep elimin altındaydı kızıma da aldım
Bide hastalıktan ateşi çıktıysa bi doktor görsün bence daha çok küçükler

Ben aslında karakter olarak çok rahat bir insanımdır yani tanısanız nasıl ilk anneliği bu kadar rahat olamaz felan dersiniz o derece.O yüzden aslında çok sakinimdir yani bebek bu büyüyecek bu tarz şeyler olacak hep bu gözle yaklaştım ama son bir haftadır yoruldum o yorgunluğun üstüne elde hiç bir şey yok hala aynı huzursuzluk olunca yetersiz hissettim
Yoksa biliyorum farkındayım oğlum için dünyadaki en iyi anne benim
Bir de doğum zamanı il değişikliği yaşadık taşındık sosyal çevrem arkadaşım vs.yok onun da etkisiyle doldum sanırım

Oğlum çabuk parlıyor anında ağlamaya başlıyor gülüyor ağlıyor sanırsın birden bir şey oldu
Ne kadar oda değiştirsek de evi tavaf etsek de ona yaramıyor anlamıyorum susmuyor
Bu ara göğsümde sakinleşiyor ama o da canı isterse hayatta memede uyumuşluğu yoktur mesela
Bilmiyorum ya farklı bir çocuk ne zaman bu iyi geliyor tamam desem o şey iyi gelmiyor oluyor

Son düzenleme:
Bugün nasılsınız canım
Gündüz iyi yine mızırdanma var ama akşam bir haller oluyor anlamıyorum

Bir şekilde ayak uyduruyoruz inşallah bu süreç bizi psikolojik olarak çok yıpratmaz
Sağlam bir psikolojim olmadan ona faydalı olabilir miyim düşünüyorum

Bende öyle durumlarda büyüyecek bu anları özleyeceksin diyorum kendime

Naptınız götürdün mü
Bu günleri elbet özleyeceğiz ama mutlu olduğum anlar olarak hatırlamak istiyorum

Kızlar ben regl oldum böyle hayal etmemiştim bir süre daha korur diyordum beni emzirmek çikolata kisti öyküm olduğu için regl ağrılarından uzak kalmak iyi geliyordu
O belli olmuyor ya benim 30.günde kanamam bitti 45.günde ilk reglimi oldum şimdi 2.regli bekliyorum

Sagol canım biz hastayız bizden mi bulaştı acaba çok dikkat edemedim. Pişik gibi aşı zamanı fitil vermiştim ondan sonra iyilesmedi doğru düzgün elimde pişik kremi harici kremde yok.
Kuzum bir arkadaşım pişik için Margarin sürüyordu oda sıcaklığına gelince her altını temizlemede sür istersen

Yaa senin daha da erkenmiş neyse ben yine şükredeyim

Aynen burda olmak çok güzel Ben zor zamanlarımı burada geçirdim aileme demediklerimi sizlere söyledim Şu dertlerini anlatacakları dönemler gelse hepimiz de biraz psikolojik rahatlama olacak o zaman beden yorgunluğu artacak
Sizin atak da bitmişti sanırım dimi? Geçer muhtemelen bir süre sonra.
Kız bana dr OKB dedi ya daha nolsun Azcık arızalı bi anası olacak anne yeter yaaa diye isyan ettiği olacak belki Ama ona hiç kimse de benden faydalı olamaz hiç öyle kaygım yok

Kızlar, biz ziyaret için 5 saatlik bir yola çıkacağız.. oto koltuğunda maksimum kaç saat kalabilir bebekler? Daha önce bu kadar ufak bebekle yolculuk yapan oldu mu?

Kızlar, biz ziyaret için 5 saatlik bir yola çıkacağız.. oto koltuğunda maksimum kaç saat kalabilir bebekler? Daha önce bu kadar ufak bebekle yolculuk yapan oldu mu?
Ben bi yerde 2 saat diye okumuştum. Mola verirsiniz emzirirsin vs ayarlarsın ona göre canım.

Yaa senin daha da erkenmiş neyse ben yine şükredeyim
Evet düşün şimdi bile şişkinlik oldu regl olmadım diye

Senin okb oğlunla ilgili canım, benim psikolojim eski çocuksuz hayatımı özlemekle bozulacak

Hamilelikte olduğu gibi 2 saate bir 15 20 dk o zmn uygun olur.. hiç yola çıkan oldu mu ??
Kızımla çıkmadım ama oğlumla 4 saatlik yola gitmiştim bebekle 4 saat olmuyor o yol zaten ana kucağında en fazla iki saat durabilir diye biliyorum ama zaten yolda beslemek altını almak için vs duruyorsun yada sıkılıyor bebek illaki mola veriliyor

Teşekkür ederim canım çok ufak olunca zor oluyordur elbette yolculuk.. ergonomik olarak bebeğimi zora sokmamak için 2 saatte bir iyi olacak demek

Kızlar bugün 2.ay aşıları yapıldı 3 tane. Son iki saattir huysuzlanmaya başladı slinge koyup uyuttum biraz uyudu çığlıkla uyandı devamlı inliyor çok üzülüyorum. Ateşi çıksa bile biraz bekleyip öyle calpol veririm diyordum vücudu ateşi görsün diye ama 37 i gördüğüm an verdim biraz panik oldum sanırsam ve inlemelerine kıyamadım. Calpolun bir zarari olmaz değil mi çünkü yüksek değil ateşi bir çay kaşığı verdim ve bu huysuzluk ne kadar sürer içim acıyor o inledikce

Kızlar biz öksürük şikayetiyle doktora gittik kriz gibi öksürüyordu ciğerleri dinledi burnunu yıkattı ciğerinde bir şey yok dedi ciğerine inmesin diye düşük doz antibiyotik başladı. Böyle bir süreç yaşayan yada öksürük atlatanlar ek neler yaptınız nasıl rahatlatabilirim kızımı 4-5 saatte bi serum fizyolojikle nexusla hava da veriyorum. Sanki balgam çıkarıcakmış gibi öksürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…