Bizde bu sorunu yaşadık ağrısı var diye calpol verdim 2 saat sonra rahatlayıp uyumuştu ama o 2 saat boyunca ağlamıştıKızlar bugün 2.ay aşıları yapıldı 3 tane. Son iki saattir huysuzlanmaya başladı slinge koyup uyuttum biraz uyudu çığlıkla uyandı devamlı inliyor çok üzülüyorum. Ateşi çıksa bile biraz bekleyip öyle calpol veririm diyordum vücudu ateşi görsün diye ama 37 i gördüğüm an verdim biraz panik oldum sanırsam ve inlemelerine kıyamadım. Calpolun bir zarari olmaz değil mi çünkü yüksek değil ateşi bir çay kaşığı verdim ve bu huysuzluk ne kadar sürer içim acıyor o inledikce
Ece de bacakları ile debelenirken olduğu yerden kayıyor biraz alt değiştirmedeDönme çabaları başladı. Bacakları atıyor alt değişirken ☺ Kusar başını çeviremez falan diye bırakmadım ben o yastıkta yalnız başına. Düz kafa yastığı diye bak farklı modeller de vardı. Kuzey gün içinde memeyi çok sık istiyor o yüzden sağma ile hiç süt çıkmıyor gün içinde. Gece deneyeceğim bi deneyemedim ne kadar sütüm var bilmiyorum. Gece uyuduğunda ancak doluyor işte doyacağı kadar o yüzden geceyi sadece anne sütü ile geçirebiliyor.
Ponstan Forte denedin mi canım cok iyi geliyorKızlar ben regl oldum böyle hayal etmemiştim bir süre daha korur diyordum beni emzirmekçikolata kisti öyküm olduğu için regl ağrılarından uzak kalmak iyi geliyordu
Hayır olmaz canım ateşi normal aslında ama ağrısı için iyi bile gelir rahatlar ben de vermiştimKızlar bugün 2.ay aşıları yapıldı 3 tane. Son iki saattir huysuzlanmaya başladı slinge koyup uyuttum biraz uyudu çığlıkla uyandı devamlı inliyor çok üzülüyorum. Ateşi çıksa bile biraz bekleyip öyle calpol veririm diyordum vücudu ateşi görsün diye ama 37 i gördüğüm an verdim biraz panik oldum sanırsam ve inlemelerine kıyamadım. Calpolun bir zarari olmaz değil mi çünkü yüksek değil ateşi bir çay kaşığı verdim ve bu huysuzluk ne kadar sürer içim acıyor o inledikce
Evet rahatladı şimdi gülmeye başladı bebeğim. Uyumak üzere hatta. Off hastalanınca, diş çıkarma dönemine girince, bir yerden düşünce ne yapacağım acaba insan çok üzülüyor acı çektikleri zamanHayır olmaz canım ateşi normal aslında ama ağrısı için iyi bile gelir rahatlar ben de vermiştim
Bırakmıştım geri döndüm reflü yatağına reflüsü var çünkü sürekli yedikleri ağzına geliyor kuzumunEce de bacakları ile debelenirken olduğu yerden kayıyor biraz alt değiştirmedeGece derin uykuda iken en az 2 saat falan emzirmedigin bir zamanda sağ bir bakalım canım reflü yatağını mı kullanıyorsunuz hala
Ponstan Forte denedin mi canım cok iyi geliyor
Nasıl duruyor canım reflu yatağında? Büyüdükçe sığmıyor aşağı kayıyor bizimkiBırakmıştım geri döndüm reflü yatağına reflüsü var çünkü sürekli yedikleri ağzına geliyor kuzumun
Nasıl duruyor canım reflu yatağında? Büyüdükçe sığmıyor aşağı kayıyor bizimki
İnce bebek yorganı arasına koydum canım. Anne yanının içine yerleştirdim yanlarına da destek koydum boşluk olmasın diye öyle olduNasıl duruyor canım reflu yatağında? Büyüdükçe sığmıyor aşağı kayıyor bizimki
Bende deneyeyim.. bi bakıyorum kaymış aşağı gecede 4 kere duzeltiyorumİnce bebek yorganı arasına koydum canım. Anne yanının içine yerleştirdim yanlarına da destek koydum boşluk olmasın diye öyle oldu
Aslında o da iyi fikir canım. Reflusu yoksa artık kullanmamak daha mi iyi acabaBenimki de kayıyor ama hala kullanıyorum.
Normal yatağı kaldırıp, altına çarşaf falan koyarak eğim mi versek acaba diye düşünüyorum. Ama onda da kayarlar.
Pişik için ebe bize hindistan cevizi yağı önermişti. Hiç pişik olmadı ama az kızarık görünce hemen sürüyorum, iyi geliyor.Kuzum bir arkadaşım pişik için Margarin sürüyordu oda sıcaklığına gelince her altını temizlemede sür istersen
Emzirme boyunca regl olmayacağız diye hazirlamıştım ben kendimiBen hemen oldum 45. Gun fln ucuncu reglm beklıyorum
Ay çok erken ya az daha gelmeseydiBen hemen oldum 45. Gun fln ucuncu reglm beklıyorum
Burnunu çok sık yıkadım o balgamı atınca rahatlamaya başladı oğlum kusmayla beraber attı hep o dönem şuandada biraz hırıltısı var sık yıkıyorumKızlar biz öksürük şikayetiyle doktora gittik kriz gibi öksürüyordu ciğerleri dinledi burnunu yıkattı ciğerinde bir şey yok dedi ciğerine inmesin diye düşük doz antibiyotik başladı. Böyle bir süreç yaşayan yada öksürük atlatanlar ek neler yaptınız nasıl rahatlatabilirim kızımı 4-5 saatte bi serum fizyolojikle nexusla hava da veriyorum. Sanki balgam çıkarıcakmış gibi öksürüyor
Yok ilk defa duyuyorum çikolata kisti için mi ağrı için mi canımEce de bacakları ile debelenirken olduğu yerden kayıyor biraz alt değiştirmedeGece derin uykuda iken en az 2 saat falan emzirmedigin bir zamanda sağ bir bakalım canım reflü yatağını mı kullanıyorsunuz hala
Ponstan Forte denedin mi canım cok iyi geliyor
Ben yatağının bir kısmına yorganını koydım eğim verdim bacak kısmınada yastık koydum bacaklarını koyuyorum kaymasın diye bizimkinin ciddi reflüsü var çünküBırakmıştım geri döndüm reflü yatağına reflüsü var çünkü sürekli yedikleri ağzına geliyor kuzumun
Kaç cc ile yıkıyosunuz bana 10 cc birine 10 cc birine dediler çok fazla geliyor bana yıkıyorum ama korka korkaAy çok erken ya az daha gelmeseydi
Burnunu çok sık yıkadım o balgamı atınca rahatlamaya başladı oğlum kusmayla beraber attı hep o dönem şuandada biraz hırıltısı var sık yıkıyorum
Yok ilk defa duyuyorum çikolata kisti için mi ağrı için mi canım
Ben yatağının bir kısmına yorganını koydım eğim verdim bacak kısmınada yastık koydum bacaklarını koyuyorum kaymasın diye bizimkinin ciddi reflüsü var çünkü
Bizimde reflü fena. Çok kusuyor mu?Ay çok erken ya az daha gelmeseydi
Burnunu çok sık yıkadım o balgamı atınca rahatlamaya başladı oğlum kusmayla beraber attı hep o dönem şuandada biraz hırıltısı var sık yıkıyorum
Ben yatağının bir kısmına yorganını koydım eğim verdim bacak kısmınada yastık koydum bacaklarını koyuyorum kaymasın diye bizimkinin ciddi reflüsü var çünkü
Doktor yazmadan alınmıyor mu acaba özel ilaçlar?Kızlar biz 2. Ay kontrolümüzü olduk, gözde sorun yok ama sağ kalçada açıklık varmış. Çıkık değil ama açıklık var dedi. İki tane bez aynı anda bağla dedi. 3. Ay da tekrar ultrason çekilecek. 5. Ayda iyileşse de iyileşmesede ortopedi görsün dedi. 3. Ayda iyileşme yoksa tedaviye başlatacak ortopediye gönderip.
Kulağı bantlı zaten aparat takılı şekil bozukluğundan, ona üzülüyorum, birde bu. Allah dermansız dert vermesin ama rahat edemiyor, canı acıyor üzülüyorum.
Birde yapılacak özel 3 aşının ismini yazdı. 3 doz, 3 doz, rota 2 doz.
Doktor dedi imkan varsa al hepsini köy dolaba, zamanı gelince yaptırırsın. Yılbaşından sonra zam gelir dedi. Eczaneye fiyat sordum, toplam 8 doz hepsini alırsam 15 bin yapıyor. Birer doz alabileceğim şimdilik 5 bin falan yapıyor.
Alınıyor sanırım. not kağıdına yazdı verdi isimlerini.Doktor yazmadan alınmıyor mu acaba özel ilaçlar?
Burnunu nası yıkıyosun serum fizyolojiği serumla bi delikten sıkıypn diğerinden çıkıyo öyle miAy çok erken ya az daha gelmeseydi
Yok özel aşılaro alamıyoruz, hadi aldın diyelim çocuk doktorundan imzalı reçete olmadan asm ya da hastane vurmuyorDoktor yazmadan alınmıyor mu acaba özel ilaçlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?