2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizde bu sorunu yaşadık ağrısı var diye calpol verdim 2 saat sonra rahatlayıp uyumuştu ama o 2 saat boyunca ağlamıştı

Ece de bacakları ile debelenirken olduğu yerden kayıyor biraz alt değiştirmede Gece derin uykuda iken en az 2 saat falan emzirmedigin bir zamanda sağ bir bakalım canım reflü yatağını mı kullanıyorsunuz hala
Kızlar ben regl oldum böyle hayal etmemiştim bir süre daha korur diyordum beni emzirmek çikolata kisti öyküm olduğu için regl ağrılarından uzak kalmak iyi geliyordu
Ponstan Forte denedin mi canım cok iyi geliyor

Hayır olmaz canım ateşi normal aslında ama ağrısı için iyi bile gelir rahatlar ben de vermiştim

Hayır olmaz canım ateşi normal aslında ama ağrısı için iyi bile gelir rahatlar ben de vermiştim
Evet rahatladı şimdi gülmeye başladı bebeğim. Uyumak üzere hatta. Off hastalanınca, diş çıkarma dönemine girince, bir yerden düşünce ne yapacağım acaba insan çok üzülüyor acı çektikleri zaman

Bırakmıştım geri döndüm reflü yatağına reflüsü var çünkü sürekli yedikleri ağzına geliyor kuzumun

Nasıl duruyor canım reflu yatağında? Büyüdükçe sığmıyor aşağı kayıyor bizimki
İnce bebek yorganı arasına koydum canım. Anne yanının içine yerleştirdim yanlarına da destek koydum boşluk olmasın diye öyle oldu

Ben hemen oldum 45. Gun fln ucuncu reglm beklıyorum
Emzirme boyunca regl olmayacağız diye hazirlamıştım ben kendimi daha benim gelmedi bakalım ne zaman gelecek. Bir de benim adet sancılarım çok şiddetlidir, kaç defa o ağrılardan bayıldığımı, hastanelik olduğumu hatırlamıyorum. Hep doğumdan sonra o ağrılar bitiyor dediler. Bakalım regl olunca yalan mı değil mi göreceğiz

Ben hemen oldum 45. Gun fln ucuncu reglm beklıyorum
Ay çok erken ya az daha gelmeseydi
Burnunu çok sık yıkadım o balgamı atınca rahatlamaya başladı oğlum kusmayla beraber attı hep o dönem şuandada biraz hırıltısı var sık yıkıyorum
Yok ilk defa duyuyorum çikolata kisti için mi ağrı için mi canım
Bırakmıştım geri döndüm reflü yatağına reflüsü var çünkü sürekli yedikleri ağzına geliyor kuzumun
Ben yatağının bir kısmına yorganını koydım eğim verdim bacak kısmınada yastık koydum bacaklarını koyuyorum kaymasın diye bizimkinin ciddi reflüsü var çünkü

Kaç cc ile yıkıyosunuz bana 10 cc birine 10 cc birine dediler çok fazla geliyor bana yıkıyorum ama korka korka

Bizimde reflü fena. Çok kusuyor mu?
Ağzına geliyor yedikleri görüyorum geri gidiyor sonra. Gaz çıkarırken kusuyor, bazen mızırdanarak çıkarıyor gazı rahatsızlık veriyor kıyamıyorum

Kızlar biz 2. Ay kontrolümüzü olduk, gözde sorun yok ama sağ kalçada açıklık varmış. Çıkık değil ama açıklık var dedi. İki tane bez aynı anda bağla dedi. 3. Ay da tekrar ultrason çekilecek. 5. Ayda iyileşse de iyileşmesede ortopedi görsün dedi. 3. Ayda iyileşme yoksa tedaviye başlatacak ortopediye gönderip.
Kulağı bantlı zaten aparat takılı şekil bozukluğundan, ona üzülüyorum, birde bu. Allah dermansız dert vermesin ama rahat edemiyor, canı acıyor üzülüyorum.
Birde yapılacak özel 3 aşının ismini yazdı. 3 doz, 3 doz, rota 2 doz.
Doktor dedi imkan varsa al hepsini köy dolaba, zamanı gelince yaptırırsın. Yılbaşından sonra zam gelir dedi. Eczaneye fiyat sordum, toplam 8 doz hepsini alırsam 15 bin yapıyor. Birer doz alabileceğim şimdilik 5 bin falan yapıyor.

Doktor yazmadan alınmıyor mu acaba özel ilaçlar?

Burnunu nası yıkıyosun serum fizyolojiği serumla bi delikten sıkıypn diğerinden çıkıyo öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…