- 6 Temmuz 2022
- 2.071
- 5.035
- 108
- 30
Rahat olman çok çok iyi kuşum. Diğer faktörleri bilmiyodum tabi. Daha doğrusu sana ne hissettirdiğini.. zamanla oradaki düzenine alışır birileriyle tanışırsın mutlaka.Ben aslında karakter olarak çok rahat bir insanımdır yani tanısanız nasıl ilk anneliği bu kadar rahat olamaz felan dersiniz o derece.O yüzden aslında çok sakinimdir yani bebek bu büyüyecek bu tarz şeyler olacak hep bu gözle yaklaştım ama son bir haftadır yoruldum o yorgunluğun üstüne elde hiç bir şey yok hala aynı huzursuzluk olunca yetersiz hissettim
Yoksa biliyorum farkındayım oğlum için dünyadaki en iyi anne benim
Bir de doğum zamanı il değişikliği yaşadık taşındık sosyal çevrem arkadaşım vs.yok onun da etkisiyle doldum sanırım
Bedensel yorgunluğu psikolojik yorgunluğa tercih ederim çok netAynen burda olmak çok güzelBen zor zamanlarımı burada geçirdim aileme demediklerimi sizlere söyledim Şu dertlerini anlatacakları dönemler gelse hepimiz de biraz psikolojik rahatlama olacak o zaman beden yorgunluğu artacak
Öyle canım bedenen yorgunluk en azından biraz dinlenince azalıyor. Bebikleri eşimize bırakıp dinleniriz arada ☺ Ben zaten o dönem kilo vericem diye şartlandırdım kendimiRahat olman çok çok iyi kuşum. Diğer faktörleri bilmiyodum tabi. Daha doğrusu sana ne hissettirdiğini.. zamanla oradaki düzenine alışır birileriyle tanışırsın mutlaka.kendine biraz zaman tanı. Oğluşunu bol bol öp sarıl.
Bedensel yorgunluğu psikolojik yorgunluğa tercih ederim çok netbir süre sonra o dinamiğe alışırız bakarsın kilo veririz hdşdkdş
Benim kızım bugün de akşama kadar hiç uyumadı. Uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor ve sadece memede uyuyor
Satilucky bizimkiler 12. hafta atağında olmasın? Aramızda 10 gün kadar var ama kimi erken kimi geç oluyor
Anladım keşke yazdirsaydim o zmn.. zamlar benim hiç aklıma gelmemişti..Yok özel aşılaro alamıyoruz, hadi aldın diyelim çocuk doktorundan imzalı reçete olmadan asm ya da hastane vurmuyor
Bu gece ben
+1 aynısı 45.günde oldum bende 2.yi bekliyorum şiştim bileBen hemen oldum 45. Gun fln ucuncu reglm beklıyorum
O da olabilir shea butter da iyi gelir bence.Pişik için ebe bize hindistan cevizi yağı önermişti. Hiç pişik olmadı ama az kızarık görünce hemen sürüyorum, iyi geliyor.
O inanış hurafe ya sakın süt korur diye korunmamazlık da yapmayınEmzirme boyunca regl olmayacağız diye hazirlamıştım ben kendimidaha benim gelmedi bakalım ne zaman gelecek. Bir de benim adet sancılarım çok şiddetlidir, kaç defa o ağrılardan bayıldığımı, hastanelik olduğumu hatırlamıyorum. Hep doğumdan sonra o ağrılar bitiyor dediler. Bakalım regl olunca yalan mı değil mi göreceğiz
Bana da erken gelmesi hormonlar açısından iyi gibi geliyorAy çok erken ya az daha gelmeseydi
Yok ilk defa duyuyorum çikolata kisti için mi ağrı için mi canım
Zaten sürekli öpüp koklamak istiyorum minnoşumuRahat olman çok çok iyi kuşum. Diğer faktörleri bilmiyodum tabi. Daha doğrusu sana ne hissettirdiğini.. zamanla oradaki düzenine alışır birileriyle tanışırsın mutlaka.kendine biraz zaman tanı. Oğluşunu bol bol öp sarıl.
Bedensel yorgunluğu psikolojik yorgunluğa tercih ederim çok netbir süre sonra o dinamiğe alışırız bakarsın kilo veririz hdşdkdş
Benim kızım bugün de akşam kadar hiç uyumadı. Uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor ve sadece memede uyuyor
Satilucky bizimkiler 12. hafta atağında olmasın? Aramızda 10 gün kadar var ama kimi erken kimi geç oluyor
Ben dediğin gibi 10ar cc ile yıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorum güzel açılıyor.Kaç cc ile yıkıyosunuz bana 10 cc birine 10 cc birine dediler çok fazla geliyor bana yıkıyorum ama korka korka
Ya ben düşündüm de aşıların saklama koşulları da önemli. Nolur nolmaz diye cesaret edemedimAnladım keşke yazdirsaydim o zmn.. zamlar benim hiç aklıma gelmemişti..
Yaa bakayım hemen ilk defa duyuyorumBu gece ben
+1 aynısı 45.günde oldum bende 2.yi bekliyorum şiştim bile
O da olabilir shea butter da iyi gelir bence.
O inanış hurafe ya sakın süt korur diye korunmamazlık da yapmayın
Bana da erken gelmesi hormonlar açısından iyi gibi geliyor
Kist için değil canım ağrı için çok güzel ağrıyı kesiyor ben çok kullanırdım ama emzirme döneminde kullanılır mı bilmiyorum.
Zaten sürekli öpüp koklamak istiyorum minnoşumu
Benim çok kilom kalmadı da biraz şekillenmem lazım salı günü kontrolüm var doktora sorucsm onay verirse reformer pilatese başlamayı düşünüyorum
Bende onu düşündüm bundan önceki iki aratacak da 8 gün kadar önce girdi bunda da erken girmiş olabilir
Ben dediğin gibi 10ar cc ile yıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorum güzel açılıyor.
Evet 10 cc ile yıkıyorum her iki deliğide sonrada babyvac ile çekiyorumBurnunu nası yıkıyosun serum fizyolojiği serumla bi delikten sıkıypn diğerinden çıkıyo öyle mi
Bana eczacı alırsanız ödemeyi yaparsınız sizin adınıza isteriz depomuzda uygun koşullarda saklarız yapacağınız gün alıp yaptırırsınız demiştiYa ben düşündüm de aşıların saklama koşulları da önemli. Nolur nolmaz diye cesaret edemedim
Ben de doktor tavsiyesiyle babyvac aldım çok güzel çekiyo ama sağ delikte sanki kalıyo sonrasında fışfış ses geliyo burnybdanEvet 10 cc ile yıkıyorum her iki deliğide sonrada babyvac ile çekiyorum
Ben ufaktan diyet yapıyorum 2 kilo verdim 2 haftada. Doğum kiloma 2 kilo daha var. Koşuşturma dönemi de eski halime dönersem mük olurÖyle canım bedenen yorgunluk en azından biraz dinlenince azalıyor. Bebikleri eşimize bırakıp dinleniriz arada ☺ Ben zaten o dönem kilo vericem diye şartlandırdım kendimi
ay maşallah kuzum sana. Darısı başımızaZaten sürekli öpüp koklamak istiyorum minnoşumu
Benim çok kilom kalmadı da biraz şekillenmem lazım salı günü kontrolüm var doktora sorucsm onay verirse reformer pilatese başlamayı düşünüyorum
Bende onu düşündüm bundan önceki iki aratacak da 8 gün kadar önce girdi bunda da erken girmiş olabilir
Ben dediğin gibi 10ar cc ile yıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorum güzel açılıyor.
Bu gece ben
+1 aynısı 45.günde oldum bende 2.yi bekliyorum şiştim bile
O da olabilir shea butter da iyi gelir bence.
O inanış hurafe ya sakın süt korur diye korunmamazlık da yapmayın
Bana da erken gelmesi hormonlar açısından iyi gibi geliyor
Kist için değil canım ağrı için çok güzel ağrıyı kesiyor ben çok kullanırdım ama emzirme döneminde kullanılır mı bilmiyorum.
Zaten sürekli öpüp koklamak istiyorum minnoşumu
Bende öyle devam edeyim o zaman teşekkürlerEvet 10 cc ile yıkıyorum her iki deliğide sonrada babyvac ile çekiyorum
Ben de 2.5 la yıkıyodum ama yetmez o çok az dediler 10 la yıkayınca farkı farkettim ama içimde hep bi korku var ciğerlerine kaçırıcam diyeKızlar 10 cc çok değil mi ya. Ben 3 cc sıkıyorum onda da bizimki nefesini tutup birden atıyor korkutuyor beni
Valla inşallah izin verir zira aşırı derecede belim ağrımaya başladı bu 6.aya kadar gitmek böyleay maşallah kuzum sana. Darısı başımıza
Doktorlar genelde 6 ay spor önermiyor ama bakalım.
Eğer bu ataksa öncekiler bir şey değilmiş gerçekten. Kızım ağlama sınırlarını zorluyor resmen.
Daha az önce uyutabildim gene sabahtan beri 1,5 saat falan uyudu. Umarım kısa sürüyodur zira delirezeem
Lavaboda kucağımda kafasını eğip burnu aşağı doğru iken yıkıyorum canım sorun olmuyor.önce kendi burnunu yıka bak tarif ettiğim gibi soluk yoluna kaçmadığını anlayacaksın.Kızlar 10 cc çok değil mi ya. Ben 3 cc sıkıyorum onda da bizimki nefesini tutup birden atıyor korkutuyor beni
YavrumKizlarr biz sunnet olduk. Cok agladi kuşum az kalsin ben aglayacaktim
Ay kıyamam beni bebekken yaptırmamaya iten tek şey o ağlaması yaKizlarr biz sunnet olduk. Cok agladi kuşum az kalsin ben aglayacaktim
Biz devlette yaptirdik almiyorlar yanina ama 1 hafta sonra yikayabilirsiniz dedi simdide uyuyor minnosum. Ama ufakken daha iyi diyorlar kuzum bilmiyorum kiYavrumHadi geçmiş olsun. Ben de çok kararsızım ne zaman yaptırsam diye böyle ağlamalarına da kıyamıyorum yanına girdin mi nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?