2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Rahat olman çok çok iyi kuşum. Diğer faktörleri bilmiyodum tabi. Daha doğrusu sana ne hissettirdiğini.. zamanla oradaki düzenine alışır birileriyle tanışırsın mutlaka. kendine biraz zaman tanı. Oğluşunu bol bol öp sarıl.
Bedensel yorgunluğu psikolojik yorgunluğa tercih ederim çok net bir süre sonra o dinamiğe alışırız bakarsın kilo veririz hdşdkdş

Benim kızım bugün de akşama kadar hiç uyumadı. Uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor ve sadece memede uyuyor

Satilucky bizimkiler 12. hafta atağında olmasın? Aramızda 10 gün kadar var ama kimi erken kimi geç oluyor

Öyle canım bedenen yorgunluk en azından biraz dinlenince azalıyor. Bebikleri eşimize bırakıp dinleniriz arada ☺ Ben zaten o dönem kilo vericem diye şartlandırdım kendimi

Bu gece ben

Ben hemen oldum 45. Gun fln ucuncu reglm beklıyorum
+1 aynısı 45.günde oldum bende 2.yi bekliyorum şiştim bile

Pişik için ebe bize hindistan cevizi yağı önermişti. Hiç pişik olmadı ama az kızarık görünce hemen sürüyorum, iyi geliyor.
O da olabilir shea butter da iyi gelir bence.

O inanış hurafe ya sakın süt korur diye korunmamazlık da yapmayın

Ay çok erken ya az daha gelmeseydi

Yok ilk defa duyuyorum çikolata kisti için mi ağrı için mi canım
Bana da erken gelmesi hormonlar açısından iyi gibi geliyor
Kist için değil canım ağrı için çok güzel ağrıyı kesiyor ben çok kullanırdım ama emzirme döneminde kullanılır mı bilmiyorum.

Zaten sürekli öpüp koklamak istiyorum minnoşumu
Benim çok kilom kalmadı da biraz şekillenmem lazım salı günü kontrolüm var doktora sorucsm onay verirse reformer pilatese başlamayı düşünüyorum
Bende onu düşündüm bundan önceki iki aratacak da 8 gün kadar önce girdi bunda da erken girmiş olabilir

Kaç cc ile yıkıyosunuz bana 10 cc birine 10 cc birine dediler çok fazla geliyor bana yıkıyorum ama korka korka
Ben dediğin gibi 10ar cc ile yıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorum güzel açılıyor.

Yaa bakayım hemen ilk defa duyuyorum

Ya ben düşündüm de aşıların saklama koşulları da önemli. Nolur nolmaz diye cesaret edemedim
Bana eczacı alırsanız ödemeyi yaparsınız sizin adınıza isteriz depomuzda uygun koşullarda saklarız yapacağınız gün alıp yaptırırsınız demişti

Evet 10 cc ile yıkıyorum her iki deliğide sonrada babyvac ile çekiyorum
Ben de doktor tavsiyesiyle babyvac aldım çok güzel çekiyo ama sağ delikte sanki kalıyo sonrasında fışfış ses geliyo burnybdan bi anda 10cc sıkıyosun sanırım ben az sıkıp çekiyorum sonra bidaha bidaha

Öyle canım bedenen yorgunluk en azından biraz dinlenince azalıyor. Bebikleri eşimize bırakıp dinleniriz arada ☺ Ben zaten o dönem kilo vericem diye şartlandırdım kendimi
Ben ufaktan diyet yapıyorum 2 kilo verdim 2 haftada. Doğum kiloma 2 kilo daha var. Koşuşturma dönemi de eski halime dönersem mük olur
Kesinlikle eşe bırakıp dinlenmek süper olacak. Tabi anne anne diye tutturmazlarsa
ay maşallah kuzum sana. Darısı başımıza
Doktorlar genelde 6 ay spor önermiyor ama bakalım.
Eğer bu ataksa öncekiler bir şey değilmiş gerçekten. Kızım ağlama sınırlarını zorluyor resmen.
Daha az önce uyutabildim gene sabahtan beri 1,5 saat falan uyudu. Umarım kısa sürüyodur zira delirezeem

Evet 10 cc ile yıkıyorum her iki deliğide sonrada babyvac ile çekiyorum
Bende öyle devam edeyim o zaman teşekkürler

Valla inşallah izin verir zira aşırı derecede belim ağrımaya başladı bu 6.aya kadar gitmek böyle Zaten karna çok odaklanmadan sırt bel bacak yoğun çalışırım öyle olursa Maşallah diyim bu hafta hava güzel diye heralde her gün fire vermeden kızımla oğlumla en az 1 saat yürüdük iyi geliyor bende günlük en az 7-8 bin adım atmış oluyorum e buna şükür
Zaten yağmur olmasın eksi dereceye düşmesin hep yürürüm çünkü Deniz de alıştı gündüz uykusunu dışarda yapıyor tosbağam
Valla dünkü halinden sonra bende çok korktum ama bugün eski haline döndü şükür İnşallah bir daha öyle olmaz
İdil kuşum da bir an evvel dönsün eski haline

Kızlar 10 cc çok değil mi ya. Ben 3 cc sıkıyorum onda da bizimki nefesini tutup birden atıyor korkutuyor beni
Lavaboda kucağımda kafasını eğip burnu aşağı doğru iken yıkıyorum canım sorun olmuyor.önce kendi burnunu yıka bak tarif ettiğim gibi soluk yoluna kaçmadığını anlayacaksın.
Size bir video bırakayım hatta

Yavrum Hadi geçmiş olsun. Ben de çok kararsızım ne zaman yaptırsam diye böyle ağlamalarına da kıyamıyorum yanına girdin mi nasıl geçti?
Biz devlette yaptirdik almiyorlar yanina ama 1 hafta sonra yikayabilirsiniz dedi simdide uyuyor minnosum. Ama ufakken daha iyi diyorlar kuzum bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…