Amiin canim benim insallahAy kıyamam beni bebekken yaptırmamaya iten tek şey o ağlaması yaBakalım napıcaz.
Hayırlı olsun damatlığını da gör inşallah annesi
Biz böyle giderse 18inde kendi karar versin dicez eşimle kararsızlıktanBiz devlette yaptirdik almiyorlar yanina ama 1 hafta sonra yikayabilirsiniz dedi simdide uyuyor minnosum. Ama ufakken daha iyi diyorlar kuzum bilmiyorum ki
Cisini yaptikca agliyor. Sanirim yaniyor. Eger huysuzlanirsa calpol ver dedilerBiz böyle giderse 18inde kendi karar versin dicez eşimle kararsızlıktanİnşallah hemen iyileşir, hayırlı olsun bebişe
Buraya bakamayalı haftalar olmuş kuzum oradan anla halimiBearhug buralarda mısın? Ne yaptın biraz kendine zaman ayırabiliyor musun canım?
Nedenini öğrenmişsiniz en azından inşallah kısa zamanda bulursunuz içinize sinen bir dr da rahatlar kuzucum. Alerji için de diyet yapınca neden süt kesilsin sadece beslenme şeklin değişecek zaten su yapıyor en çok sütü ilginç. İlk doktoru biraz sıkıntılıymış. Alerji de huzursuzluk yapar kıyamam. Çözülecek şeyler hepsi kısa zamanda iki doktoru da bulup Barbaros için mutlu günlere gelirsiniz umarım. Yeni sene güzellikleriyle gelirBuraya bakamayalı haftalar olmuş kuzum oradan anla halimi
Durumlar hala karışık bizde aslında bir aydan sonra karakterinin böyle olmadığını anladık normalde Barbaros mutlu sosyal habire gülen bir bebek ama çocuk tam keyifliyken birden bir şeyler oluyor açıkça bir sorunu var uyumaması sürekli huzursuz olması memeyi saatlerce emmesi zaten belliydi ama maalesef doğum sonrası takibini yapan doktor anlamadı ya da gözden kaçırdı sonunda benim acaba mı dememle anlaşıldı ki dil bağı var Barbaros’un hem de baya ciddili operasyon geçirmesi gerekiyor şu an işinin ehli bir çocuk cerrahı arıyoruz
Ayrıca bir de kakasında mukus vardı doktoru zaten sütün az bir de diyet yap dersem hepten kesilir diye diyet yaptırmadı bana şimdi de iki kere böyle minicik sanki pul biber yemişin de kakada çıkmış gibi kırmızılık gördüm galiba kan var kakasında alerjisi ileriyor gibi yani bunun için de alerji konusunda bilgili bir çocuk doktoru arıyoruz
Dertlerimiz devam ama em azından çocuğu bu denli huzursuz eden neymiş anladık gibi şimdi çözüm bulmakta sıra
Kafam kazan gibi
Daha erken neden fark edemedim diye kendimi suçlamam da cabası
Annelik bitmek bilmeyen bir yorgunluk yetememe ve suçluluk duygusuymuşama bir gülüyor tabi hepsi geçiyor gibi oluyor
Olduda bıttı masallahKizlarr biz sunnet olduk. Cok agladi kuşum az kalsin ben aglayacaktim
Sagol canim. Tez zamanda iylesir insallah o agladikca canimdan can gidiyo resmen yaOlduda bıttı masallahRabbim damatlığınıda göstersin geçmiş olsun
Dil bağı cok basit bi operasyon aslında ama yinede operasyon tabi , alerjı konusunun üstüne düş kuzum gerçekten kan da gördüysen heleBuraya bakamayalı haftalar olmuş kuzum oradan anla halimi
Durumlar hala karışık bizde aslında bir aydan sonra karakterinin böyle olmadığını anladık normalde Barbaros mutlu sosyal habire gülen bir bebek ama çocuk tam keyifliyken birden bir şeyler oluyor açıkça bir sorunu var uyumaması sürekli huzursuz olması memeyi saatlerce emmesi zaten belliydi ama maalesef doğum sonrası takibini yapan doktor anlamadı ya da gözden kaçırdı sonunda benim acaba mı dememle anlaşıldı ki dil bağı var Barbaros’un hem de baya ciddili operasyon geçirmesi gerekiyor şu an işinin ehli bir çocuk cerrahı arıyoruz
Ayrıca bir de kakasında mukus vardı doktoru zaten sütün az bir de diyet yap dersem hepten kesilir diye diyet yaptırmadı bana şimdi de iki kere böyle minicik sanki pul biber yemişin de kakada çıkmış gibi kırmızılık gördüm galiba kan var kakasında alerjisi ileriyor gibi yani bunun için de alerji konusunda bilgili bir çocuk doktoru arıyoruz
Dertlerimiz devam ama em azından çocuğu bu denli huzursuz eden neymiş anladık gibi şimdi çözüm bulmakta sıra
Kafam kazan gibi
Annelik bitmek bilmeyen bir yorgunluk yetememe ve suçluluk duygusuymuşama bir gülüyor tabi hepsi geçiyor gibi oluyor
Düşün benim oğlan iki kez olduSagol canim. Tez zamanda iylesir insallah o agladikca canimdan can gidiyo resmen ya
Cok zormus ya. Yani aileler icin zorDüşün benim oğlan iki kez olduilkinde hiç ağlamadım ıkıncısınde hüngür hüngür
Bende ağlamasına dayanamam diye kararsızım. Gerçi eşim de istemiyor aklı başındayken olsun hatırlasın diyorYavrumHadi geçmiş olsun. Ben de çok kararsızım ne zaman yaptırsam diye böyle ağlamalarına da kıyamıyorum yanına girdin mi nasıl geçti?
Anlamaz bile ilk gun zor gerısı kolay kuzumCok zormus ya. Yani aileler icin zorcok aglayip durmayinca calpol verdim. Cisini yaptikcada yaniyor sanirim basyo cigligi. Bugunu atlatsak diger gunler gecer diye dusunuyorum
Allah damatlığını da göstersin inşallah paşanın geçmiş olsun inşallah çabucak eski haline dönerKizlarr biz sunnet olduk. Cok agladi kuşum az kalsin ben aglayacaktim
Zorla alıyorum keyıflıyken pozlarıPapatyamaviss tipini yerim Linoşunn Bi de somurtkan diyorsun nasıl güzel poz vermiş kuzum
Bak mesela şimdi o koltuk sanırım günlük kullandığınız koltuk, emzik öyle fotodaki gibi koltuğa değerse ben ağzına tekrar vermiyorumBu bi takıntı mıdır?
Oldu o zamanZorla alıyorum keyıflıyken pozlarıahaha evet günlük kullandığımız koltuk ve tabıkı verıyorum o kadar da koruyamam ya
İyi yapmışsınız Kuzum çok geçmiş olsun inşallah ağrı sızısı bugünden sonra olmaz hiçKizlarr biz sunnet olduk. Cok agladi kuşum az kalsin ben aglayacaktim
Kuzum dil bağı böyle huzursuzluk yapar mı bilmiyorum çünkü benim de erkek kardeşimin de dil bağı var onun bebekliğinde hiç bu kadar huzursuzluk yaşamadıkBuraya bakamayalı haftalar olmuş kuzum oradan anla halimi
Kafam kazan gibi
YavrumHadi geçmiş olsun. Ben de çok kararsızım ne zaman yaptırsam diye böyle ağlamalarına da kıyamıyorum yanına girdin mi nasıl geçti?
Ben yaptırmayı çok istiyorum 1 yaşından sonra hatırlamasa bile illaki bir travma kalıyor arkadaşım oğlunu 10 aylıkken yaptırmış şimdi 5 yaşında bebekliğinden beri dokundurmaz çok hassas diyor bir de iyileşmesi dönmeye başlamadan bebeklikte daha kolay olur.Eşim çok pimpirik doktorumuza sordu o da ben 7 yaştan önce önermiyorum çok küçük olduğu için atılan dikişler sorunlu olabiliyor öyle çok hasta gördüm dedi.Bende ağlamasına dayanamam diye kararsızım. Gerçi eşim de istemiyor aklı başındayken olsun hatırlasın diyorDoktora soracağım ne zaman öneriyor ona göre bakıcam.
Kuzenimin oğlu 4 yaşında falandı galiba olduğunda ne zaman eski haline dönecek diye sorup dönmeyecek diyince ağlamıştı
İnşallah kuzum özellikle alerji işini çözersek rahatlayacağız benceNedenini öğrenmişsiniz en azından inşallah kısa zamanda bulursunuz içinize sinen bir dr da rahatlar kuzucum. Alerji için de diyet yapınca neden süt kesilsin sadece beslenme şeklin değişecek zaten su yapıyor en çok sütü ilginç. İlk doktoru biraz sıkıntılıymış. Alerji de huzursuzluk yapar kıyamam. Çözülecek şeyler hepsi kısa zamanda iki doktoru da bulup Barbaros için mutlu günlere gelirsiniz umarım. Yeni sene güzellikleriyle gelirGün geçtikçe o gülücükler artacak daha da eriyeceksin
İki kere gördüm kuzum ama minicik yani benim gibi psikopat olmayan biri asla fark etmezdi mukuslu kakası olduğu için her kakasını mikroskopla inceler gibi inceliyorumDil bağı cok basit bi operasyon aslında ama yinede operasyon tabi , alerjı konusunun üstüne düş kuzum gerçekten kan da gördüysen hele
Evet canım operasyonu basit diyorlar doktor dil bağı baya var önden çatallı hatta dili rahat ememediği yutkunaması tam olmadığı için sinirlenir öyle huzursuzluk yapar dedi ayrıca doğdu doğalı aşırı salyası var diş çıkaran bebek gibi sanki bağdan dolayı tükürüğünü bile tam yutamıyormuşİyi yapmışsınız Kuzum çok geçmiş olsun inşallah ağrı sızısı bugünden sonra olmaz hiç
Rabbim damatlığını da göstersin inşallah
Kuzum dil bağı böyle huzursuzluk yapar mı bilmiyorum çünkü benim de erkek kardeşimin de dil bağı var onun bebekliğinde hiç bu kadar huzursuzluk yaşamadıkBenim konuşmam diksiyonu gayet düzgün onda pelteklik var mesela o da değişiyor sanırım.
Barbarosu huzursuz eden alerji olabilir bence onu ihmal etme.
Dil bağı operasyonu sünnetten bile basit diye biliyorum.
Büyüdük ya çok fenayız parmağında oynatıyor bizi sıpamİnşallah kuzum özellikle alerji işini çözersek rahatlayacağız bence
İyi bir doktora denk geliriz umarım sizler nasılsınız Ata Bey kocaman olmuştur tabi
Büyüyüp bizi tanıdıkça bizimle iletişim kurdukça farklı oluyor gerçekten
İki kere gördüm kuzum ama minicik yani benim gibi psikopat olmayan biri asla fark etmezdi mukuslu kakası olduğu için her kakasını mikroskopla inceler gibi inceliyorumöyle fark ettim pul biber tanesinden bile küçüktü biber yemişsin de kakayla çıkmış minicik gibi hatta eşim sütünden yediklerinden olmuş olabilir dedi ama ne alaka benim yediğim şeylerin partikülleri olmaz kakada süt öyle dümdüz bişey falan dedim alerji konusunda tecrübeli akrabamız var iki çocuğu da alerjik o da ihmal etme yüzde doksan kandır o dedi
Direk alerji doktoruna mı götürsem iyi bir çocuk doktoru da anlar mı onu bilemiyorum sadece
Evet canım operasyonu basit diyorlar doktor dil bağı baya var önden çatallı hatta dili rahat ememediği yutkunaması tam olmadığı için sinirlenir öyle huzursuzluk yapar dedi ayrıca doğdu doğalı aşırı salyası var diş çıkaran bebek gibi sanki bağdan dolayı tükürüğünü bile tam yutamıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?