Aminn canim insallahAllah damatlığını da göstersin inşallah paşanın geçmiş olsun inşallah çabucak eski haline döner
Yaa yerim onuuuBüyüdük ya çok fenayız parmağında oynatıyor bizi sıpam
Senin sütün dil bağı yüzünden de az olabilir. O dr sütün az diyet yaparsan biter demiş bi de sinirlendim valla o lafa. E yavrum doğru ememiyor memeyi boşaltamıyor demekki o yüzden de süt artmıyor. Ondan sonra sütün artabilir bile
Aminn canim insallah bakalim. Calpol verdim saatlerdir uyuyorİyi yapmışsınız Kuzum çok geçmiş olsun inşallah ağrı sızısı bugünden sonra olmaz hiç
Rabbim damatlığını da göstersin inşallah
Kuzum dil bağı böyle huzursuzluk yapar mı bilmiyorum çünkü benim de erkek kardeşimin de dil bağı var onun bebekliğinde hiç bu kadar huzursuzluk yaşamadıkBenim konuşmam diksiyonu gayet düzgün onda pelteklik var mesela o da değişiyor sanırım.
Barbarosu huzursuz eden alerji olabilir bence onu ihmal etme.
Dil bağı operasyonu sünnetten bile basit diye biliyorum.
Bak teyzesi böyle gülücükler saçması bitiriyor işteYaa yerim onuuukocamam öp yerime annesi
Ya evet be hatırlarsanız ben yüz kere mastit oldumdil bağı yüzünden oluyorsun dedi ona da gittiğimiz diğer doktor çocuk iki aylık yani ben hala arada mastit oluyorum çünkü zaten öyle şüphelenip başka doktora götürdüm
Neyseki anlamışsınız derdiniYaa yerim onuuukocamam öp yerime annesi
Ya evet be hatırlarsanız ben yüz kere mastit oldumdil bağı yüzünden oluyorsun dedi ona da gittiğimiz diğer doktor çocuk iki aylık yani ben hala arada mastit oluyorum çünkü zaten öyle şüphelenip başka doktora götürdüm
Benimki sabah mutlu oluyor dönencesinin altına koyuyorum beşik de tam camın yanında bi gökyüzünü bi dönencesini izleyip annesine kahvaltı yapma vakti tanıyor, sonrasında konuşuyoruz biraz yatak üstünde yastıkla tummy time yapmayı sevdiğini keşfettim dönencelerine bakıyor ya da ben karşısına geçiyorum. Kucakta uyuyor şanslıysam beşiğine geçirdiğimde uyanmıyor yemek falan yapabiliyorum. Şimdi yatakta emzirip orda bırakmayı denicemKızlar bebişlerle bütün bir gününüz nasıl geçiyor uyanıkken hep onunla mı ilgileniyorsunuz aktivite vs
Bize doktor krem vermedi. Isedikce iylesicek dediDevakus Hayırlı olsun canım Allah damatligini da göstersin
Benim oğlumu 15 aylıkken sünnet ettirmiştik hemde hipospadias vardı sünnet derisi yarımdı yani iki operasyon aynı anda yapıldı operasyondan çıktığında hiç ağlamamıştı sadece bikac saat beslenmesi yasakti bide sakinlesriicinin etkisi vardı bitek ona agladi oyalaması zor oldu sonrasında hiç sikinti yaşamadık hatta ben doktora ağrısı mı var ondan mı ağlıyor dedim hayır ağrısı olmaz dedi evde de ağrı kesici vereyim mi diye sordum gerek olacağını sanmıyorum demişti gerçekten hiç huysuzlugu olmadı bikac gün karton bardak kestik bezine koyduk kremleri sürerken sonra onuda bıraktık üstelik benim oğlum yuzustu uyuyordu sıkıntı olmadı korkanlar varsa ne kadar küçükken yapılırsa iyileşmesi o kadar kolay oluyor hiç gözünüzde buyutmeyin yanlış hatırlamıyorsam 2 -7 yas arası önerilmiyor zaten psikolojik açıdan
Dediğim gibi bizim ki sünnetin yanında başka bi operasyon daha oldu canım ondan krem vermiştir belkiBize doktor krem vermedi. Isedikce iylesicek dedi
Insallah su 2-3 gunu atlatsak gerisi gececekte. Cisini yapabildi mi ? Sabah sunnetten sonra yapti cisini amabezi degistirdim 12 gibi hic yapmamisDediğim gibi bizim ki sünnetin yanında başka bi operasyon daha oldu canım ondan krem vermiştir belki
Ay sana baktıkça kendimdeki okb'yi görüyorum.Oldu o zamanAy banada gelse biraz rahatlık ne güzel olacak
Valla bende kimdeyse takip ediyorum. Görmediğim zamanları düşünmemeyi yeğliyorum ama onu da yaparsam hayatım zehir olur biliyorum. O yüzden gözüm görmeden oluyorsa yapacak birşey yok diyorumAy sana baktıkça kendimdeki okb'yi görüyorum.mesela biberonun ucu birinin eline değince de veremiyorum. Kv ve kp burda ya, bir kere bile onlara bırakıp eşimle çıkamadım bu gibi nedenlerden
Ben de o kadar başlarında durmuyorum yıkarkenValla bende kimdeyse takip ediyorum. Görmediğim zamanları düşünmemeyi yeğliyorum ama onu da yaparsam hayatım zehir olur biliyorum. O yüzden gözüm görmeden oluyorsa yapacak birşey yok diyorumMesela eşim ve annemin biberon yıkaması ile benim yıkama sürem arasında ciddi fark var Ama bırakıyorum onlara ve durmuyorum nasıl yapıyorlar diye yanlarında
Valla çabuk büyüdüleratatalya Papatyamaviss lina ve kuzey grubun erken doğan ama herkesi sollayan tombis bebeleri oldular o yanaklarını neee tam ısırmalık
Bende alerjık anası olaraktan makatta çatlak oluşmadıysa alerjı ıhtımalı yuksek kan cunku nokta nokta da olabılıyor benım oğlumun nokta olarak da oldu daha barız kıl saç gıbı de kaka ıncelemektan artık mahfoldum şahsı onerım imminolojı gorsun cocuk doktorları bu konuda cok genıs genel geçer sekılde bahsedıyolarİnşallah kuzum özellikle alerji işini çözersek rahatlayacağız bence
İyi bir doktora denk geliriz umarım sizler nasılsınız Ata Bey kocaman olmuştur tabi
Büyüyüp bizi tanıdıkça bizimle iletişim kurdukça farklı oluyor gerçekten
İki kere gördüm kuzum ama minicik yani benim gibi psikopat olmayan biri asla fark etmezdi mukuslu kakası olduğu için her kakasını mikroskopla inceler gibi inceliyorumöyle fark ettim pul biber tanesinden bile küçüktü biber yemişsin de kakayla çıkmış minicik gibi hatta eşim sütünden yediklerinden olmuş olabilir dedi ama ne alaka benim yediğim şeylerin partikülleri olmaz kakada süt öyle dümdüz bişey falan dedim alerji konusunda tecrübeli akrabamız var iki çocuğu da alerjik o da ihmal etme yüzde doksan kandır o dedi
Direk alerji doktoruna mı götürsem iyi bir çocuk doktoru da anlar mı onu bilemiyorum sadece
Evet canım operasyonu basit diyorlar doktor dil bağı baya var önden çatallı hatta dili rahat ememediği yutkunaması tam olmadığı için sinirlenir öyle huzursuzluk yapar dedi ayrıca doğdu doğalı aşırı salyası var diş çıkaran bebek gibi sanki bağdan dolayı tükürüğünü bile tam yutamıyormuş
Analarını bı mıktar üzdükleri için bari böyle gönüllerini alalım dediler herhaldeatatalya Papatyamaviss lina ve kuzey grubun erken doğan ama herkesi sollayan tombis bebeleri oldular o yanaklarını neee tam ısırmalık
Yanı krem herturlu vermesı gerekıyor antıbıyotıklı krem orada bı kesme ıslemı oldugu ıcın bılemedımInsallah su 2-3 gunu atlatsak gerisi gececekte. Cisini yapabildi mi ? Sabah sunnetten sonra yapti cisini amabezi degistirdim 12 gibi hic yapmamis
Bencede ama vermedi bir iki gun gecsin bakalim ne olacakYanı krem herturlu vermesı gerekıyor antıbıyotıklı krem orada bı kesme ıslemı oldugu ıcın bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?