2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende genel olarak böyle yapıyorum işler kalmasın diye yalnız bıraktığım da oluyor üzülüyorum sonra ilgilenmiyor muyum diye ama sürekli bebişle ilgilenmek çok yoruyor

Ben de 2.5 la yıkıyodum ama yetmez o çok az dediler 10 la yıkayınca farkı farkettim ama içimde hep bi korku var ciğerlerine kaçırıcam diye
Aslında ben de ikinci kez yıkama ihtiyacı duyuyorum 3 cc ile yıkayınca.. ay bilemedim doktora da bir sorayım
Bel ağrısını sorma kuzum bende de aynı
Yürüyüş olayın çok iyi ruhuna da iyi geliyodur
Bugün benim kızım da çoook şükür gündüz uyudu. 2 gündür emzik tutmuyodu hiçbir şekilde. Normalde gece uykusuna yatırdığımda tutardı. Bugün gene tutmak istemedi ama inatla verdim ben kazandım gece uykusuna yatırdım eşim de daldığından emin olmak için yanında

Video için sağol kuşum

Üst katımıza yeni evlenecek bir çift taşınacakmış. Bugün sabahtan beri ev yerleştiriyolar. Geçen gün boya yapıyolarmış kapımı çalıp benden bardak istemişlerdi. Başka bir isteğiniz olursa zile basmayın kapıyı çalın bebek var uyuyor uyanmasın demiştim. Çok anlayışlı bir şekilde yaklaşmışlardı ama bugün saat 9 olmuş hala çivi çakma sesleri mobilya ittirme sesleri eşim çıkıp uyarmak zorunda kaldı. Umarım taşındıkları zaman da böyle düşüncesiz olmazlar..
dün de sigara külü atmışlar aşağı bütün balkonlar izmarit, kül vs olmuş.
Umarım erken hüküm vermiyorumdur ama işimiz var sanki bunlarla

Kizlarr biz sunnet olduk. Cok agladi kuşum az kalsin ben aglayacaktim
Hayırlı uğurlu olsun canım benim
Benim bir arkadaşım da oğlunu sünnet ettirdi 1 ayı dolmadan 1 hafta önce. O da çok ağlamış hatta arkadaşım demiş ki acıtıyo musunuz napıyosunuz.. zerre acıması mümkün değil demiş doktor. Elini kolunu tuttukları için ağlamış paşam

Hızlıca toparlasın acısı ağrısı kalmasın kuzumun
Ya kızlar ben sandriyon u merak ediyorum. Kötü haberler almıştı işler yolunda değil diye üzülüyorum valla aklıma geldikçe Hiç gelemedi buralara
Onu ben de çok merak ediyorum ya. Her girdiğimde kullanıcı adına tıklayıp giriş yapmış mı diye bakıyorum. Umarım döner aramıza tekrar..
Ah kuzum benim ya. Barbaros kuzum rahat edememiş de huysuzlanmış demek ki hep
Umarım uygun doktoru kısa zamanda bulursunuz da çocuk rahat eder. Dolayısıyla sen de diyet yapman gerekebilir, zorlanabilirsin ama sonunda Barbaros iyi olunca sen de ruhen çok daha iyi olacaksın
Oldu o zaman Ay banada gelse biraz rahatlık ne güzel olacak
Bahsi geçen resmi göremedim ama koltuğa değen emziği ben de veriyorum ya. Müslin örtüyorum tabi ona değenden bahsediyorum.
Çocuğun mikroba da ihtiyacı var kafasındayım
Eşimi çook titiz büyütmüşler. Kayınpederim özellikle çok titizmiş. Üşümesin diye kat kat giydirirlermiş. Şimdi eşim şu yaşında çok çabuk hasta olur.
Bağışıklık için bazı şeylere içimiz rahat etmese de göz yummak lazım sanki

Kendi müslinine falan düşeni veriyorum canım da oturduğumuz koltuğu düşeni vermiyorum. Mesela emziği tutuyoruz emzik kabına koyuyoruz ben hep koyarken yönüne dikkat ediyorum emzik ucu bi üstte bi altta olursa ellediğimiz koyduğumuz yere denk geliyor çünkü Ama ona benden başka dikkat eden olmadığından pek istediğim gibi gitmiyor tabi Kat kat giydirmem yok en azından zaten çocuğum sıcak sevmiyor. Çok diil azcık esnesem bana yetecek

Aminn canim insallah

Bişi diyim mi ona ben de dikkat ediyorum hep yukarı doğru koyuyorum gayri ihtiyari yapıyorum bunu. Anaa kendimi çok rahat sanıyodum
Biraz daha büyüyüp emekleyince sen istediğin kadar dikkat et neleri sokacak ağzına mecbur esneyeceksin

Bu arada Kuzeyin o gülen yüzünü yerim
Maşallah

Ay teyzeleri benim kızım da büyüdü bakın

Maşallah kuzuma ne güzel tummy time zamanı,biz çook az yapabiliyoruz kızıyor

Anne beni bi sal yaa diye başlayan bı tummy time video reelsı var ınstada aynı o ıfadeyle bakmıs

Maşallah kuzuma ne güzel tummy time zamanı,biz çook az yapabiliyoruz kızıyor
İdil de bayılmıyor ki.. bizim salonda fransız balkon var 2 tane. Dandik yapmışlar yerden soğuk giriyor kapatamadık henüz. O yüzden oyun halısını koltuğa koyduk. Salonun içine bakacak şekilde koyduğumda bir iki dakika etrafa falan bakıyor. Karşısında şebeklikler yapıp kart falan gösteriyorum oyalamaya çalışıyorum. Şimdi nispeten daha iyi duruyor. Biraz sonra eh eh diye başlıyor kafayı yere yapıştırıyor
Önceden koltuğun üzerine yatırıp koltuk başlığına kart koyuyodum öyle hiç durmuyodu. Bu şekilde daha iyi oldu. Denenebilir
Anne beni bi sal yaa diye başlayan bı tummy time video reelsı var ınstada aynı o ıfadeyle bakmıs
Ay görmedim o videoları kesinlikle sal beni diyor ahahah

Ses kaydına tıklayıp hepsını ızlıyorum deli gibi

Kızlar ya boğaz ağrımdan dolayı dr majezik boğaz spreyi yazmıştı. Emzirme var mı diye de sorup yazdı. Ama kullanım talimatına baktım kullanılmamalı yazıyor. 2 fıs akşam sıkmıştım 2 de şimdi sıktım. O kadardan birşey olur mu ki? Az önce emzirdim de sabah emzirmesem mi bilemedim

Anladım canım inşallah bir an evvel iyi bir doktor bulursunuz da Barbaros da siz de rahatlarsınız
Bakalım inşallah onay verir de yoksa bu ağrı belimi büktü Evet yürüyüş de yapmasam çıldırırım evde bugün mesela 2 saat kalmışız dışarda tek kötü yanı Deniz de dışarda uyumaya alıştı uyku huysuzluğu başlayınca aynı saatlerde dışarı çıkıyoruz, kar kış olur yağmur olur o zaman ne yapcaz bilmiyorum
Bizde o kara günden sonra maşallahı diyim kötü değiliz her zamanki halimize döndük 1 günlük bir şeydir inşallah diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
Eşim bi şekilde büyüycek bebek sonuçta hiç uyumayabilirdi diyor ama kendisi bakmadığı için uzaktan söylemek kolay

Hiç bilgim yok canım bilemedim emzirmezsen zaten sağıp atacaksın büyük ihtimalle dimi

Aynen en azından ilk sütümü öyle yapayım dedim sanırım geçiyorsa en çok bu 4-5 saatlik sütümde olur. Sonra etkisi azalır diye düşünüyorum
Kuzum senin için etken maddelerini araştırdım. Bu site zaten doktorların kullandığı site senin için foto ekliyorum. Safe yani güvenilir diyor ama karar senindir

Eklentiler

• IMG_6629.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6628.webp
    21 KB · Görüntüleme: 38
Kuzum senin için etken maddelerini araştırdım. Bu site zaten doktorların kullandığı site senin için foto ekliyorum. Safe yani güvenilir diyor ama karar senindir
Sağol canım valla hiç aklıma gelmemişti orası aslında linki vardı ☺ Sabah sağdım da sonra çok ağlayınca emzirdim mecbur zaten. İyi bari daha da yapmam ya doğal yöntemlere devam

Söylemene rağmen doktor verdiyse demekkı sıkıntı gormemıs bu durumda ben acıkcası sorgulamam prospektuse falan bakmam devam ederim yanı bogazına sıktığın ıkı fısfan sütüne gelene kadar gelıp gecebılcen ne kadar etkısı vardır ki zaten emzır cocugunu ağlatma daha fazla be geçmiş olsun kuzum

Sağol canım valla emzirdim zaten Durmadı bende dedim 2 fıs geçse de öyle aman aman değildir. Benim boğaz ağrım alerjik galiba bi çözemedim bitmiyor hiç

Eskiden alt değiştirmek ne kolaymış ya
Çişli bezi çekerken tuttu bırakmıyor az önce Dönme çabaları da başlıyor bacakları atıyor yana arada, zaten bacaklar kıpır kıpır Bunlar daha kolay günlerdir muhtemelen ilerde bez değişirken kaçacak kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…