Bende genel olarak böyle yapıyorum işler kalmasın diye yalnız bıraktığım da oluyor üzülüyorum sonra ilgilenmiyor muyum diye ama sürekli bebişle ilgilenmek çok yoruyorNeyseki anlamışsınız derdiniBen de şüphelenmiştim dilbağından çünkü tam ememiyor gibiydi ama baktım baya varsa da arkada çok minik. Zaten artık kendi çözdü halletti emme işini. Umarım Barbaros bey de çabuk atlatır operasyonu
Benimki sabah mutlu oluyor dönencesinin altına koyuyorum beşik de tam camın yanında bi gökyüzünü bi dönencesini izleyip annesine kahvaltı yapma vakti tanıyor, sonrasında konuşuyoruz biraz yatak üstünde yastıkla tummy time yapmayı sevdiğini keşfettim dönencelerine bakıyor ya da ben karşısına geçiyorum. Kucakta uyuyor şanslıysam beşiğine geçirdiğimde uyanmıyor yemek falan yapabiliyorum. Şimdi yatakta emzirip orda bırakmayı denicemGün içinde de mutluysa oyun halısı da ya da beşikte yalnız bırakıp iş yaptığım oluyor, durmazsa ana kucağını mutfağa getiriyorum onunla konuşa konuşa yemek falan yapıyorum. Hiç durmazsa bütün gün kucakta duruyor ben tv izliyorum işler kalıyor
Aslında ben de ikinci kez yıkama ihtiyacı duyuyorum 3 cc ile yıkayınca.. ay bilemedim doktora da bir sorayımBen de 2.5 la yıkıyodum ama yetmez o çok az dediler 10 la yıkayınca farkı farkettim ama içimde hep bi korku var ciğerlerine kaçırıcam diye
Bel ağrısını sorma kuzum bende de aynıValla inşallah izin verir zira aşırı derecede belim ağrımaya başladı bu 6.aya kadar gitmek böyleZaten karna çok odaklanmadan sırt bel bacak yoğun çalışırım öyle olursa Maşallah diyim bu hafta hava güzel diye heralde her gün fire vermeden kızımla oğlumla en az 1 saat yürüdük iyi geliyor bende günlük en az 7-8 bin adım atmış oluyorum e buna şükür
Zaten yağmur olmasın eksi dereceye düşmesin hep yürürüm çünkü Deniz de alıştı gündüz uykusunu dışarda yapıyor tosbağam
Valla dünkü halinden sonra bende çok korktum ama bugün eski haline döndü şükürİnşallah bir daha öyle olmaz
İdil kuşum da bir an evvel dönsün eski haline
Lavaboda kucağımda kafasını eğip burnu aşağı doğru iken yıkıyorum canım sorun olmuyor.önce kendi burnunu yıka bak tarif ettiğim gibi soluk yoluna kaçmadığını anlayacaksın.
Size bir video bırakayım hatta
Burun acma = @drekinpasinlioglu
Ekin Pasinlioğlu'dan (@drekinpasinlioglu) Instagram 'Burun acma' öne çıkanlarını görwww.instagram.com
Hayırlı uğurlu olsun canım benimKizlarr biz sunnet olduk. Cok agladi kuşum az kalsin ben aglayacaktim
Onu ben de çok merak ediyorum ya. Her girdiğimde kullanıcı adına tıklayıp giriş yapmış mı diye bakıyorum. Umarım döner aramıza tekrar..Ya kızlar bensandriyon u merak ediyorum. Kötü haberler almıştı işler yolunda değil diye üzülüyorum valla aklıma geldikçe Hiç gelemedi buralara
Ah kuzum benim ya. Barbaros kuzum rahat edememiş de huysuzlanmış demek ki hepBuraya bakamayalı haftalar olmuş kuzum oradan anla halimi
Durumlar hala karışık bizde aslında bir aydan sonra karakterinin böyle olmadığını anladık normalde Barbaros mutlu sosyal habire gülen bir bebek ama çocuk tam keyifliyken birden bir şeyler oluyor açıkça bir sorunu var uyumaması sürekli huzursuz olması memeyi saatlerce emmesi zaten belliydi ama maalesef doğum sonrası takibini yapan doktor anlamadı ya da gözden kaçırdı sonunda benim acaba mı dememle anlaşıldı ki dil bağı var Barbaros’un hem de baya ciddili operasyon geçirmesi gerekiyor şu an işinin ehli bir çocuk cerrahı arıyoruz
Ayrıca bir de kakasında mukus vardı doktoru zaten sütün az bir de diyet yap dersem hepten kesilir diye diyet yaptırmadı bana şimdi de iki kere böyle minicik sanki pul biber yemişin de kakada çıkmış gibi kırmızılık gördüm galiba kan var kakasında alerjisi ileriyor gibi yani bunun için de alerji konusunda bilgili bir çocuk doktoru arıyoruz
Dertlerimiz devam ama em azından çocuğu bu denli huzursuz eden neymiş anladık gibi şimdi çözüm bulmakta sıra
Kafam kazan gibi
Daha erken neden fark edemedim diye kendimi suçlamam da cabası
Annelik bitmek bilmeyen bir yorgunluk yetememe ve suçluluk duygusuymuşama bir gülüyor tabi hepsi geçiyor gibi oluyor
Bahsi geçen resmi göremedim ama koltuğa değen emziği ben de veriyorum ya. Müslin örtüyorum tabi ona değenden bahsediyorum.Oldu o zamanAy banada gelse biraz rahatlık ne güzel olacak
Kendi müslinine falan düşeni veriyorum canım da oturduğumuz koltuğu düşeni vermiyorum. Mesela emziği tutuyoruz emzik kabına koyuyoruz ben hep koyarken yönüne dikkat ediyorum emzik ucu bi üstte bi altta olursa ellediğimiz koyduğumuz yere denk geliyor çünküHayırlı uğurlu olsun canım benim
Benim bir arkadaşım da oğlunu sünnet ettirdi 1 ayı dolmadan 1 hafta önce. O da çok ağlamış hatta arkadaşım demiş ki acıtıyo musunuz napıyosunuz.. zerre acıması mümkün değil demiş doktor. Elini kolunu tuttukları için ağlamış paşam
Hızlıca toparlasın acısı ağrısı kalmasın kuzumun
Onu ben de çok merak ediyorum ya. Her girdiğimde kullanıcı adına tıklayıp giriş yapmış mı diye bakıyorum. Umarım döner aramıza tekrar..
Ah kuzum benim ya. Barbaros kuzum rahat edememiş de huysuzlanmış demek ki hep
Umarım uygun doktoru kısa zamanda bulursunuz da çocuk rahat eder. Dolayısıyla sen dediyet yapman gerekebilir, zorlanabilirsin ama sonunda Barbaros iyi olunca sen de ruhen çok daha iyi olacaksın
Bahsi geçen resmi göremedim ama koltuğa değen emziği ben de veriyorum ya. Müslin örtüyorum tabi ona değenden bahsediyorum.
Çocuğun mikroba da ihtiyacı var kafasındayım
Eşimi çook titiz büyütmüşler. Kayınpederim özellikle çok titizmiş. Üşümesin diye kat kat giydirirlermiş. Şimdi eşim şu yaşında çok çabuk hasta olur.
Bağışıklık için bazı şeylere içimiz rahat etmese de göz yummak lazım sanki
Aminn canim insallahHayırlı uğurlu olsun canım benim
Benim bir arkadaşım da oğlunu sünnet ettirdi 1 ayı dolmadan 1 hafta önce. O da çok ağlamış hatta arkadaşım demiş ki acıtıyo musunuz napıyosunuz.. zerre acıması mümkün değil demiş doktor. Elini kolunu tuttukları için ağlamış paşam
Hızlıca toparlasın acısı ağrısı kalmasın kuzumun
Onu ben de çok merak ediyorum ya. Her girdiğimde kullanıcı adına tıklayıp giriş yapmış mı diye bakıyorum. Umarım döner aramıza tekrar..
Ah kuzum benim ya. Barbaros kuzum rahat edememiş de huysuzlanmış demek ki hep
Umarım uygun doktoru kısa zamanda bulursunuz da çocuk rahat eder. Dolayısıyla sen dediyet yapman gerekebilir, zorlanabilirsin ama sonunda Barbaros iyi olunca sen de ruhen çok daha iyi olacaksın
Bahsi geçen resmi göremedim ama koltuğa değen emziği ben de veriyorum ya. Müslin örtüyorum tabi ona değenden bahsediyorum.
Çocuğun mikroba da ihtiyacı var kafasındayım
Eşimi çook titiz büyütmüşler. Kayınpederim özellikle çok titizmiş. Üşümesin diye kat kat giydirirlermiş. Şimdi eşim şu yaşında çok çabuk hasta olur.
Bağışıklık için bazı şeylere içimiz rahat etmese de göz yummak lazım sanki
Bişi diyim mi ona ben de dikkat ediyorumKendi müslinine falan düşeni veriyorum canım da oturduğumuz koltuğu düşeni vermiyorum. Mesela emziği tutuyoruz emzik kabına koyuyoruz ben hep koyarken yönüne dikkat ediyorum emzik ucu bi üstte bi altta olursa ellediğimiz koyduğumuz yere denk geliyor çünküAma ona benden başka dikkat eden olmadığından pek istediğim gibi gitmiyor tabi Kat kat giydirmem yok en azından zaten çocuğum sıcak sevmiyor. Çok diil azcık esnesem bana yetecek
Maşallah kuzumaBişi diyim mi ona ben de dikkat ediyorumhep yukarı doğru koyuyorum gayri ihtiyari yapıyorum bunu. Anaa kendimi çok rahat sanıyodum
Biraz daha büyüyüp emekleyince sen istediğin kadar dikkat et neleri sokacak ağzınamecbur esneyeceksin
Bu arada Kuzeyin o gülen yüzünü yerim
Maşallah
Ay teyzeleri benim kızım da büyüdü bakın
Anne beni bi sal yaa diye başlayan bı tummy time video reelsı var ınstada aynı o ıfadeyle bakmısBişi diyim mi ona ben de dikkat ediyorumhep yukarı doğru koyuyorum gayri ihtiyari yapıyorum bunu. Anaa kendimi çok rahat sanıyodum
Biraz daha büyüyüp emekleyince sen istediğin kadar dikkat et neleri sokacak ağzınamecbur esneyeceksin
Bu arada Kuzeyin o gülen yüzünü yerim
Maşallah
Ay teyzeleri benim kızım da büyüdü bakın
İdil de bayılmıyor ki.. bizim salonda fransız balkon var 2 tane. Dandik yapmışlar yerden soğuk giriyor kapatamadık henüz. O yüzden oyun halısını koltuğa koyduk. Salonun içine bakacak şekilde koyduğumda bir iki dakika etrafa falan bakıyor. Karşısında şebeklikler yapıp kart falan gösteriyorum oyalamaya çalışıyorum. Şimdi nispeten daha iyi duruyor. Biraz sonra eh eh diye başlıyor kafayı yere yapıştırıyorMaşallah kuzumane güzel tummy time zamanı,biz çook az yapabiliyoruz kızıyor
Ay görmedim o videolarıAnne beni bi sal yaa diye başlayan bı tummy time video reelsı var ınstada aynı o ıfadeyle bakmıs
İdil de bayılmıyor ki.. bizim salonda fransız balkon var 2 tane. Dandik yapmışlar yerden soğuk giriyor kapatamadık henüz. O yüzden oyun halısını koltuğa koyduk. Salonun içine bakacak şekilde koyduğumda bir iki dakika etrafa falan bakıyor. Karşısında şebeklikler yapıp kart falan gösteriyorum oyalamaya çalışıyorum. Şimdi nispeten daha iyi duruyor. Biraz sonra eh eh diye başlıyor kafayı yere yapıştırıyor
Önceden koltuğun üzerine yatırıp koltuk başlığına kart koyuyodum öyle hiç durmuyodu. Bu şekilde daha iyi oldu. Denenebilir
Ay görmedim o videolarıkesinlikle sal beni diyor ahahah
Anladım canım inşallah bir an evvel iyi bir doktor bulursunuz da Barbaros da siz de rahatlarsınızEvet canım operasyonu basit diyorlar doktor dil bağı baya var önden çatallı hatta dili rahat ememediği yutkunaması tam olmadığı için sinirlenir öyle huzursuzluk yapar dedi ayrıca doğdu doğalı aşırı salyası var diş çıkaran bebek gibi sanki bağdan dolayı tükürüğünü bile tam yutamıyormuş
Bakalım inşallah onay verir de yoksa bu ağrı belimi büktüAslında ben de ikinci kez yıkama ihtiyacı duyuyorum 3 cc ile yıkayınca.. ay bilemedim doktora da bir sorayım
Bel ağrısını sorma kuzum bende de aynı
Yürüyüş olayın çok iyi ruhuna da iyi geliyodur
Bugün benim kızım da çoook şükür gündüz uyudu. 2 gündür emzik tutmuyodu hiçbir şekilde. Normalde gece uykusuna yatırdığımda tutardı. Bugün gene tutmak istemedi ama inatla verdim ben kazandımgece uykusuna yatırdım eşim de daldığından emin olmak için yanında
Video için sağol kuşum
Hiç bilgim yok canım bilemedim emzirmezsen zaten sağıp atacaksın büyük ihtimalle dimiKızlar ya boğaz ağrımdan dolayı dr majezik boğaz spreyi yazmıştı. Emzirme var mı diye de sorup yazdı. Ama kullanım talimatına baktım kullanılmamalı yazıyor. 2 fıs akşam sıkmıştım 2 de şimdi sıktım. O kadardan birşey olur mu ki? Az önce emzirdim de sabah emzirmesem mi bilemedim
Aynen en azından ilk sütümü öyle yapayım dedim sanırım geçiyorsa en çok bu 4-5 saatlik sütümde olur. Sonra etkisi azalır diye düşünüyorumHiç bilgim yok canım bilemedim emzirmezsen zaten sağıp atacaksın büyük ihtimalle dimi
Kuzum senin için etken maddelerini araştırdım. Bu site zaten doktorların kullandığı site senin için foto ekliyorum. Safe yani güvenilir diyor ama karar senindirAynen en azından ilk sütümü öyle yapayım dedim sanırım geçiyorsa en çok bu 4-5 saatlik sütümde olur. Sonra etkisi azalır diye düşünüyorum
Sağol canım valla hiç aklıma gelmemişti orası aslında linki vardı ☺ Sabah sağdım da sonra çok ağlayınca emzirdim mecbur zaten. İyi bari daha da yapmam ya doğal yöntemlere devamKuzum senin için etken maddelerini araştırdım. Bu site zaten doktorların kullandığı site senin için foto ekliyorum. Safe yani güvenilir diyor ama karar senindir
Söylemene rağmen doktor verdiyse demekkı sıkıntı gormemıs bu durumda ben acıkcası sorgulamam prospektuse falan bakmam devam ederim yanı bogazına sıktığın ıkı fısfan sütüne gelene kadar gelıp gecebılcen ne kadar etkısı vardır ki zaten emzır cocugunu ağlatma daha fazla be geçmiş olsun kuzumKızlar ya boğaz ağrımdan dolayı dr majezik boğaz spreyi yazmıştı. Emzirme var mı diye de sorup yazdı. Ama kullanım talimatına baktım kullanılmamalı yazıyor. 2 fıs akşam sıkmıştım 2 de şimdi sıktım. O kadardan birşey olur mu ki? Az önce emzirdim de sabah emzirmesem mi bilemedim
Sağol canım valla emzirdim zatenSöylemene rağmen doktor verdiyse demekkı sıkıntı gormemıs bu durumda ben acıkcası sorgulamam prospektuse falan bakmam devam ederim yanı bogazına sıktığın ıkı fısfan sütüne gelene kadar gelıp gecebılcen ne kadar etkısı vardır ki zaten emzır cocugunu ağlatma daha fazla be geçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?