- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Regl oldum ve vucut buna asırı tepkıler verıyor patlıcak bı Volkan gıbıyım vallahı sus ben hıc bahsetmıyımUzaklasarak beni kimsenin bulamayacsgi biyere kacmak istiyorum
Ay bu benUzaklasarak beni kimsenin bulamayacsgi biyere kacmak istiyorum
Anladım canım Rabbım şifalar versin ventolini sulandırılmış demiştir sanırım buharda ilk başta nem gibi yapar ama iyi gelir ilaç dışında bis buhar da iyi gelirVentolinle cortair verdi akciğerlere inmesin dedi. Bir hafta kullan dedi. Çok sağol, yıkama yapıyorum aslında havadan önce açtım burnunu ama uyurken yine tıkalı sanki.
Bir götür canım o normal deyince rahat edersin tam katı besine geçene kadar kaka sıvı olur yüzde 90 . Kusma da kilo alımını etkiliyirsa müdahaleye basliyirlarKızlar 2.5 ay oldu hala kakasinda koyulasma yok hala ishal gibi aşırı sulu yapıyor normal mi. Bir de hala aşırı kusuyor sümüklü yapıda doktora goturmelimiyim
Kendini o kadar yormussun ki ah canimAy bu bensalak gibi bütün gün çocuk durdukça ve uyudukça evde incik cıncık işlerle uğraştom gittim dolap falan düzenledim... Hurçları düzelttim falan...sonra da hava güzel evde uyumuyo diye dışarı çıkardım sırf uyuyo uyanmasın diye 2.5 saat deli dana gibi yürüdüm(durunca uyanıyo kontes) eve gir yemek yap vs vs Eşim gelince de sil süpür yka yaptım sonra da kızım bi türlü durmadı uyumadı ben de çok yorgunum her yerim ağrıyo diye ağladım 11den beri saat başı ağlıyo burnu tıkanmış bu saatte kalktım banyoda sfle açtım burnunu. Komşular artık çocuğa geceleri bakmadığımızı dönüp arkamızı uyuduğumuzu ve o yüzden ağladığını düşünüyo olabilir..... Bağıra bağıra ağlasam belki rahatlıcam uykusuzluk yorgunluk hiçbiişeye yetişememe çok çok çok mutsuzum
Kolay gelsin canımBen basladım kendımce bı bakayım ketemde ucretsız dıyetısyen varmıs burda gıderım belkı
Biraz herkes kafasına göre takılıyorYapmadı benım sağlık ocağım , sağlık Bakanlığı ıstıyormus artık cocuk doktoru kase ımza yaptı bos bı kapıda su aşılar su aylarda subsekılde dıye oyle yaptılar
Benimde iki gün leke geldi geçti olamadan kaldımRegl oldum ve vucut buna asırı tepkıler verıyor patlıcak bı Volkan gıbıyım vallahı sus ben hıc bahsetmıyım
Geçmiş olsun canım. O hapşuramama bizde hergün oluyor çok tatlı oluyorlar ☺ inşallah çabuk geçer ciğere inmedenYa biz de hasta olduk galiba, babası bir haftadır burnu tıkanık geziyor, bebiş de burun temizliği yapıyordum günde bir iki kez rahattı şimdi geniz akıntısı başlamış hava verdi doktor. Onu da sadece uyurken verebiliyorum asla durmuyor. Şimdi uyurken verdim ama sanki daha da tıkandı dik mi tutmak gerekiyordu acaba. Bir de bazen hapşurması geliyor hapşuramıyor auuu diyor
İçinizde en çok diyete ihtiyacı olan benimdir bu kiloyla maşallahliste mi paylaştınız göremedim bir kaç diyetisyen baktım ama 1000 filan butcemi asti
3.reglım benim buBenimde iki gün leke geldi geçti olamadan kaldım
Sağol canımAnladım canım Rabbım şifalar versin ventolini sulandırılmış demiştir sanırım buharda ilk başta nem gibi yapar ama iyi gelir ilaç dışında bis buhar da iyi gelir
Ay inşallah. Evet çok tatlı oluyor bi türlü videoya çekemedim dkdkGeçmiş olsun canım. O hapşuramama bizde hergün oluyor çok tatlı oluyorlar ☺ inşallah çabuk geçer ciğere inmeden
Bende hic dinlenemiyorum. Aksama kadar inanilmaz yoruouyorumAy bu bensalak gibi bütün gün çocuk durdukça ve uyudukça evde incik cıncık işlerle uğraştom gittim dolap falan düzenledim... Hurçları düzelttim falan...sonra da hava güzel evde uyumuyo diye dışarı çıkardım sırf uyuyo uyanmasın diye 2.5 saat deli dana gibi yürüdüm(durunca uyanıyo kontes) eve gir yemek yap vs vs Eşim gelince de sil süpür yka yaptım sonra da kızım bi türlü durmadı uyumadı ben de çok yorgunum her yerim ağrıyo diye ağladım 11den beri saat başı ağlıyo burnu tıkanmış bu saatte kalktım banyoda sfle açtım burnunu. Komşular artık çocuğa geceleri bakmadığımızı dönüp arkamızı uyuduğumuzu ve o yüzden ağladığını düşünüyo olabilir..... Bağıra bağıra ağlasam belki rahatlıcam uykusuzluk yorgunluk hiçbiişeye yetişememe çok çok çok mutsuzum
Ay bu bensalak gibi bütün gün çocuk durdukça ve uyudukça evde incik cıncık işlerle uğraştom gittim dolap falan düzenledim... Hurçları düzelttim falan...sonra da hava güzel evde uyumuyo diye dışarı çıkardım sırf uyuyo uyanmasın diye 2.5 saat deli dana gibi yürüdüm(durunca uyanıyo kontes) eve gir yemek yap vs vs Eşim gelince de sil süpür yka yaptım sonra da kızım bi türlü durmadı uyumadı ben de çok yorgunum her yerim ağrıyo diye ağladım 11den beri saat başı ağlıyo burnu tıkanmış bu saatte kalktım banyoda sfle açtım burnunu. Komşular artık çocuğa geceleri bakmadığımızı dönüp arkamızı uyuduğumuzu ve o yüzden ağladığını düşünüyo olabilir..... Bağıra bağıra ağlasam belki rahatlıcam uykusuzluk yorgunluk hiçbiişeye yetişememe çok çok çok mutsuzum
Her uykusu kucağımda, iki dk boş kalınca da ne yapacağımı şaşırıyorumBende hic dinlenemiyorum. Aksama kadar inanilmaz yoruouyorum
Ek gidaya gecince bir tik memeden giderler.heralde bizde rahat ederiz birazHer uykusu kucağımda, iki dk boş kalınca da ne yapacağımı şaşırıyorumDün duş falan aldım inanamadım Kendimize de bakalım azıcık ya
Valla ben dinleniyorum arada hatta işe başlarsam oturup dinlenmem diye uyuduğunda önce bi uzanıyorum ondan sonra kalkıp işe güce bakıyorum. Birşeyler eksik olursa da kafama takmıyorum önemli olan oğlum ona yeteyim diğer işler varsın aksasın. Bizde insanız kızlar herşey tam olacak diye kendinizi bu kadar yıpratmayın. Kimse madalya takmayacak ☺Ay bu bensalak gibi bütün gün çocuk durdukça ve uyudukça evde incik cıncık işlerle uğraştom gittim dolap falan düzenledim... Hurçları düzelttim falan...sonra da hava güzel evde uyumuyo diye dışarı çıkardım sırf uyuyo uyanmasın diye 2.5 saat deli dana gibi yürüdüm(durunca uyanıyo kontes) eve gir yemek yap vs vs Eşim gelince de sil süpür yka yaptım sonra da kızım bi türlü durmadı uyumadı ben de çok yorgunum her yerim ağrıyo diye ağladım 11den beri saat başı ağlıyo burnu tıkanmış bu saatte kalktım banyoda sfle açtım burnunu. Komşular artık çocuğa geceleri bakmadığımızı dönüp arkamızı uyuduğumuzu ve o yüzden ağladığını düşünüyo olabilir..... Bağıra bağıra ağlasam belki rahatlıcam uykusuzluk yorgunluk hiçbiişeye yetişememe çok çok çok mutsuzum
Ben sana ne dedım beklentıye gırme dedimEk gidaya gecince bir tik memeden giderler.heralde bizde rahat ederiz biraz
Umut fakirin ekmegiiiBen sana ne dedım beklentıye gırme dedim
Bende biraz ventolinden çekiniyorum canımSağol canımDoktor demedi de eczacı dedi onu. Zaten burun yıkama ve soğuk buhar yapıyordum ama ilaca gerek var mıydı, neyse inşallah ilerlemez.
Ay inşallah. Evet çok tatlı oluyor bi türlü videoya çekemedim dkdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?